Past, present and future..

..typ.. Eller nåt..

 

IDAG ere måndag 28/3.. Major League Baseball i USA börjar torsdag 31/3.. Asså.. OH MY it's finally here.. Herrejävlars!!!!!!!!!!!! Alla som följt den här bloggen vet att längtan och typ ångesten varit enorm!!! Men på torsdag börjar det kastas bollar som ska slås till med slagträn och flyga långt som fan.. FAKKIN LAVV IT!!!

 

Först på fredag inleder Boston Red Sox borta mot Texas Rangers kl 22.05 svensk tid.. Oh my hoppas det inte regnar så den blir uppskjuten.: hela planen ed att sitta och se den och vara ledig dagen efter blir nu inte av så hoppas matchen inte tar upp till 4 timmar.. Då blire lite sent.. haha.. Trevligt oxå att den TV-sänds på ESPN så man slipper glutta på datorn..

 

På site:n redsoxnationfans.com är folk galet pepp.. Flera kommer sitta där och vråla ut sin glädje över Opening Day på fredag.. Jag är en av dem.. SwedeRS är uppskattad, mycket roligt..

 

FET match redan på torsdag då Detroit möter Yankees i New York.. Den matcher krockar dock med match 6 mellan Lule å Skellefteå.. Känns som jag lär ha koll på båda.. =)

AIK åkte ur, fan på tiden, inte en dag för tidigt.. Har redan hyllat dem över deras fantastiska säsong så nu kan man äntligen njuta över att man slipper se dem nå mer.. Som redan nämnt fortsätter SAIK-Lule att spela.. Match 5 imorrn, fantastiskt roligt!!!

 

Fest på lördag, ser fram emot, kan bli galet!!!

Födelsedagsfika hos plastsyrran på söndag, lär va slitigt med tanke på lördan men men.. Förhoppningsvis finns det läsk och nån bulle eller sju..

 

På posten idag fick jag mina och Veronicas biljetter till Red Sox-Yankees 1:a september.. Jävlar va skoj det var att se dem bara.. Hihi =)

 

Var i Farsta och handlade igår.. Köpte skor.. Som jag troligen inte verkar kunna ha. Det var en chansning som hittills inte verkar gå hem.. Har dock reservskor jag kollat på.. Får se hur de blir.. Men men.. Har man felkonstruerade fötter så har man haha..

 

Allsvenskan börjar till helgen.. DIF-AIK på måndag om en vecka.. Känns väldigt, ja, både och.. Klart det blir spännande med derby men, det känns fan för tidigt ändå.. Man kommer va där och säkert vara igång nästa måndag men, ja, det råder ju inget tvivel om att baseball-starten känns hetare för mig än Allsvenskan iaf.. Något som är trevligt med att Allsvenskan ändå börjar är ju faktumet att man får träffa Bojje oftare.. Ken och Victor oxå såklart =)

 

Skrev ju förra gången om att skattebeskedet skulle komma.. Redan på måndagen loggade jag in och som befarat får jag tillbaka en rejäl sudd med pengar.. Behöver väl inre skriva ut exakta summan här men ja, det finns hål att fylla i sommar/höst så jag lär inte bada i pengar den här sommaren heller.. MEN, jag kommer ha bra nytta av dem!

 

Oscar Eklund klar för Kärpät.. Stefan Ridderwall fick inget nytt kontrakt.. Spontant känns förlusten av Oscar Eklund mer men skitsamma, TACK båda två för det ni gjort för DIF Hockey!!

 

Märkligt hur det kan känns efter så många år.. Efter att varken sett eller träffat henne på typ, ja, va kan de va, 6-7 år eller nåt, så stötte jag på min gamla kärlek Sandra i centrum igår.. Shit asså.. Det pirrade fortfarande.. Haha.. Het som fan i vanlig ordning.. Brudjävel (skrattar)

 

Tänker inte skriva ut vad lillasyster skrev som svar på ett sms jag skickade i lördags med tanke på damer men det var verkligen hysteriskt roligt och asbra .. PUSS på dig! =)

 

OPENING DAY PÅ FREDAG!!!!!

 

Har börjat få igång lite sälj på jobbet.. Fan skoj..

 

Köttet mamma köpte i fredags var helt sanslöst.. Hur gott som helst.. Huva, måste åka tillbaka snart hahaha..

 

Såg filmen Jackass3D igår.. Otroligt rolig, mestadels.. Klart sevärd för alla som gillar dårarna!

 

Natten mot söndag ställde vi fram klockan en timme..

I höst drar vi tillbaka klockan en timme..

Kan vi inte bara SKITA I ATT STÄLLA OM KLOCKAN?!?!?!?!?!?

 

Snart midnatt, dags att publicera, packa tvättpåsen till imorrn... Det blir bra!!


Det exploderade verkligen..

...i Coop Arena när Luleå satte 4-3 i sudden death..

 

Arenan kokade och samtidigt dog en liten del av mig.. Det gör ju det.. Likadant i våras när HV71 satte pucken i sudden på Hovet när de säkrade SM-guldet.. I år gick DIF bara till kvartsfinal men var alltså ett mål i från att gå till semi.. Matchen var fruktansvärt nervös.. De har de varit onsdag, fredag och söndag denna veckan.. Otroliga gastkramningar, fantastiska matcher intensivitetsmässigt.. Men ja, det räckte inte, att laget totalt var sämre än förra året är oxå inget man kan komma ifrån, även om jag tyckte de var på rätt väg då 0-3 i matcher ju blev 3-3.. Segrarna i onsdags och i fredags var fantastiska.. Nu blir det lång väntan till säsongen 2011/2012 inleds nån gång i mitten på september.. Säsongskortsplanerna för mig och Adde är redan i full gång och vi kommer försöka ordna riktiga sittplatser till oss för kommande säsong.. Man har väl blivit gubbe haha..

 

Kamrat Adde har även i år varit ett glädjeämne att gå på matcherna med.. I år kanske mer än på många år då det varit motigt på flera håll under säsongen, och då menar jag inte hockeymässigt..

 

Hockeyslutspelet är ju den bästa turnering som finns, jag kommer självklart njuta av resten av matcherna och för första gången på länge har jag nog aldrig hoppats på två lag så mycket i semin, när nu mitt eget lag inte är med.. Så KOM IGEN Färjestad och Skellefteå!!! Främst Färjestad förresten haha.. Det är inte ofta man säger det!!!

 

Ösig kväll på Harry B James igår.. Skum oxå.. Hände mycket där, trodde jag skulle bli utslängd, klarade mig från det, vakterna var lite väl knasiga men lyssnade iaf på vad jag sa.. Men, ja, märkligt var det.. Chainsaw var i vanlig ordning mycket bra, och det var en skoj kväll!!!

 

PÅ TISDAG från 07 kan man logga in å se sitt skattebesked, detta gör man på länken nedan.. Att säga att jag är nyfiken är ju ett understatemant om något..

http://www.skatteverket.se/4.18e1b10334ebe8bc80005676.html

 

Undrar hur mycket pengar från UNICEF-reklamen Persbrandt använt till att köpa ”Kola” som han enligt utsago gillar så mycket.. HELT FANTASTISKT förresten att han försökte snacka sig ur kokain-grejen med snuten med motiveringen att ”tar ni mig kommer jag inte få min filmroll”.. Nä, men tänk efter då, åsna!

 

Kanske måste till kiron igen, ryggen har blivit knasig, hmm, ja, man får se...

 

UNDER två veckor till Opening Day i baseball:en.. Längtar? JAG? Näää vadå..

 

Cannibal Corpse-DVD:n ”Global Evisceration” var som väntat asbra..

 

Jag tappade ”Så ska det låta” redan under förra säsongen, tycker inte alls det varit lika roligt längre.. Hade därför inte ALLS tänkt titta på det nu när det började.. Farsan var dock GALET på och sa att avsnittet var hur bra som helst, likaså Syrsan skrev att det var helt fantastiskt.. Har nu sett det och kan utan minsta tvekan säga att det var det inte alls.. Jag är kanske i helt fel sinnesstämning men det är så jääävla glatt, sockersött och fredagsmysigt så det står mig upp i halsen.. Dessutom känns programmet så ospontant.. Nya pianobrudarna vet jag inte vad jag ska tycka, de kan uppenbarligen spela och kommer säkert bli nya favoriter för många men, nja, jag saknar grabbarna.. ”Super Trooper” lät iofs bra..

 

Stör mig extremt mycket på schemaläggarna på hockeyligan som fått för sig att lägga lördagsmatcherna kl 15 tre av de fyra kommande lördagarna.. NOG för att jag hajar att inte hockeyligan kan eller vill ta hänsyn att just JAG jobbar 11-15 på lördagar oftast, fine, MEN, ALLA matcher på lördagar under säsongen har ALLTID startat 16 eller 18.30.. VARFÖR ska de inte göra det nu i slutspelet? Dessutom, det har ju varit såna jääävla fester för många lag då matcherna spelats 18.30, men, nä nu ska matcherna börja tidigare.. Helskumt.. OKEJ OKEJ DIF är ute, men vafan, jag vill titta, lär väl missa max en period men iaf.. Det skumma med det är ju alltså att den enda kvartsfinalen som spelades en lördag började 16.. DEN SISTA matchen som spelas en lördag denna säsong är en ev. Final 6 lördag 16/4, DEN börjar 16?!?!!??! Jag hajar ingeting..

 

Näääe fan det var inge roligt.. Kunde de ba inte hållt undan..

 

Solsidan tog slut, sista avsnittet var precis som vanligt kul en del, men en jävla massa ångest.. Det bästa var Alex utskällning av hans mammas kille som han tillslut fick psykbryt på.. Oxå, iaf enligt mig, en mer befriande scen än en rolig.. Såsom det mesta varit i år.. Det finns tydligen inte bestämt om Solsidan kommer fortsätta och då få en tredje säsong, jag kan inte säga att det direkt känns jättejobbigt om den inte återkommer..

 

Marcus Krüger blir från och med nästa säsong proffs i NHL/AHL då han kommer åka över till Chicago.. Jag önskar honom lycka till och hoppas det kommer gå bra för honom.. Tack för allt du gjort i DIF-tröjan!

 

Poppar fortfarande DOWN live från Download 2009 massor.. Bra gig det dära!

 

Borde sova snart, vet inte riktigt hur det ska gå, men men.. Måste försöka iaf..

 

Tack för i år DIF HOCKEY, världens bästa gäng!!!!


Things didn't go the way..

..I thought it would.. MINST SAGT!

 

Aik-HV71, 3-0 i matcher.. Chock.. Luleå-DIF 3-0 i matcher, inte lika stor chock men ändå oväntat.. Båda resultaten är mycket otrevliga.. Nu krävs mirakel i båda serierna.. Man måste hoppas!

 

Bra kväll igår, MYCKET ösig på Ankaret när Chainsaw axlade Slayer-låtar under namnet Whore Ensemble.. Mycket bra, såklart, som vanligt!!

 

Jääävligt seg idag.. Men orkade iaf tvätta, dammsuga, förbereda disk och köpa pizza, men det var fan inte mycket mer än så..

 

När det utannonserades att Big Brother skulle börja igen i nya kanalen TV11 tyckte jag det mest var sorgligt, men ja, nu har man trillat dit igen och jag ser det nästan varje kväll.. Karaktären Gurkan är jääävligt skoj.. Han verkar lite knäpp men ja, han säger iaf vad han tycker och tänker, det blir ofta fel, men väääldigt roligt!!

 

Baseball:ens försäsong fortsätter, såå skoj att äntligen kunna titta på matcher =) Det var himla trevligt att se Adrian Gonzalez första framträdande i Red Sox-tröjan igår, jääävligt läckert.. Han producerade direkt!!

 

Pratade lite med lillasyster förut, det var trevligt, hon är bra på att pusha mig och säger mycket kloka saker.. Det är bra att man har henne =) ..mossan i sin tur såg Orup-konsert med Björn och även hon var glad, skoj som fan! =D

 

Snart kommer man kunna få reda på hur mycket man får tillbaka på skatten.. Är i vanlig ordning VÄLDIGT spänd.. Bara dryga en och en halv vecka kvar nu!

 

Hovet imorrn, jag tror på vinst!

 

Mycket fokus på småkids annars.. Ken och Carro har som bekant fått sonen Jamie, var över å kolla lillkillen i tisdags, jävligt cool =) ..lite jobbigt annars för både Jimmy och Daniella som haft lillan Hailey sjuk och Sven-Åke och Jenny som haft äldsta dottern Lilly dålig å på sjukhus, detta bara några veckor efter att yngsta dottern Greta varit in och ut på sjukhus hon med.. NU verkar det dock gå åt rätt håll för samtliga mina kompisars familjer och det glädjer mig enormt!!!

 

Sodom i Örebro i maj, hmm, jaaa, kanske, får se =)

 

Chainsaw på lördag på Harry B James, japp japp!! Två veckor i rad, slitigt värre!

 

Hoppas verkligen Skellefte vinner imorrn och/eller på onsdag mot Linköping så de blir en match 6 i iaf någon av serierna, så man kan se hockey på fredag oxå!!! Nog för att det inte alls gått som man hoppats för DIF, men ändå, jag älskar verkligen hockeyslutspelet!!!

 

På lördag börjar Körslaget i TV4, jag kommer inte titta på det den här säsongen heller!

 

Har bara snuttlyssnat lite men spontant låter inte 40 Watt Sun:s debut alls lika bra som sista Warning-plattan gjorde, synd, hade rätt höga förhoppningar på den!

 

Slipper tvätta söndag, skönt, fanns ledigt nästa tisdag, samma kväll som första semifinalen är i hockeyn, dvs perfekt!!! =)

 

Borde kanske skrivit något mer nu men hjärnan är tom, så godnatt!


Konstant ös..

..nja, kanske inte riktigt men nästan..

 

Schemat veckan som var:

 

Måndag: Jobb, träning
Tisdag: Jobb, tvättid hemm
Onsdag: Jobb, träning
Torsdag: Jobb, Black Label Society på Frysen
Fredag: Jobb, en sväng till grabbarna på Fönstret, sedan hem.
Lördag: Jobb, extrajobb hos kund innan, träning, utgång för att fira Pelle på Copperfields vid Fridhemsplan
Söndag: Träffade Pelle och Ia, herr Gustafsson fick present då det var bemärkelsedag.. Tvätt igen, haha, fanns ingen tid på tisdag när jag ville köra, så fick bli idag igen..

 

KOMMANDE VECKA:

Måndag: Jobb, träning
Tisdag: Jobb, åka till Globen och hämta kvartsfinalbiljetter, åka vidare till Ken och Carro och äta middag, se Luleå-DIF och framförallt se på deras nyfödda son Jamie, himla skoj!!!!!

Onsdag: Jobb, träning

Torsdag: Jobb, DIF-Luleå (kvart 2) på Hovet

Fredag: Jobb, middag och klippning hos morsan

Lördag: Jobb, sedan hem och se kvart tre, sedan förfest och Whore Ensamble live på Anchor
Söndag: Tvätt igen, ville köra onsdag veckan efter men så blev det inte!!

 

Man har en del för sig.. Tror dock det är bra att kunna träna så pass mycket, är nog det som gör att man orkar, samt att jag försökt komma i säng något bättre tider senaste två veckorna, det gör ganska mycket!!! I orsdag sändes första baseball-matchen från Spring Training/försäsongen på ESPN.. Jag var ju tvungen att titta lite.. Klockan blev liiite mycket och jag var seg och off i fredags.. Kände mig inte alls nå bra.. Det fortsatte på lördagen och jag kände mig inte alls pigg på att gå ut.. men vart faktiskt piggare (!?!?!?) av styrketräningen, och vart rätt pepp sen.. Kvällen var trevlig.. Många skoj människor att snacka med..

 

Somnade OVANLIGT nog i soffan när jag kom hem, haha, jaaa, vafan..

 

Djurgårn blev 6:a i Elitserien och fr möta 4:an Luleå i kvartsfinalen som alltså börjar på bortaplan på tisdag! DIF spelar hemma torsdag, måndag och ev. Fredag nästa vecka, isf i en 6:e match.. Många av experterna tror på DIF då de sägs ha bättre form senaste tiden, samtidigt som Luleå har 4-1 i matcher på DIF i år.. Jag tror det blir väääldigt hårt.. DIF hade dock minusstatistik mot Brynäs förra året, och den kvartsfinalen vet man ju hur den slutade =)

 

ÖVRIGA fighter då.. Gris-Gnaget lyckades ju ta sig till slutspel, fruktansvärt vidrigt såklart, men stark prestation.. AIK får nu möta HV71 och jag hoppas HV dödar dem.. Typ.. Det som är LITE kul med att AIK gått till slutspel är ju att det blir hockey på TV VARJE DAG!!! HV71-AIK går nämligen de dagar då de andra tre matchserierna inte spelar, d.v.s. första mötet i Jönköping är redan imorrn, KANON ju!!! =)

 

Färjestad möter Brynäs, och kommer nog slå dem i liknande stil, som DIF gjorde förra året.. Sist matchserien är Skellefteå-Linköping.. SAIK valde alltså 5:an LHC före DIF.. Jag blev förvånad, men, ja, matcherna mot SAIK har varit stenhårda så de kände väl sig mer säkra mot Linköping.. DEN serien kan bli hård oxå.. jag tror dock, och hoppas lite att SAIK tar dem..

 

Semifinalerna borde därför bli HV71-Djurgården, jag måste ju tro det, och Färjestad-Skellefteå..

 

Solsidan hade en del skoj poänger idag men var i vanlig ordning jävligt frustrerande.. Denna vecka stort fokus på skitsnackande brudar och grälande par.. ”Det är så roligt för det är så många som känner igen sig i situationerna”.. Ah, skitkul, falska brudkompisar och kärleksrelationer som bråkar, det är ta mig fan det roligaste som finns.. Herregud..

När störiga grannen Ove käkade skit-macka var det dock roligt =D

 

Att jag är ett sportmongo, är ju ingen direkt hemlighet! Att följa skid-VM och skidskytte-VM på jobbet har varit kanon.. Hellners spurtvinst i, öhm, måndags (?) var skitskoj.. Se dagarna då vallan sket sig, för att sadan bli bra igen har varit riktigt roligt.. Ser att skidskytte-VM har paus imorrn men är tillbaka på tisdag, härligt att lyssna på på jobbet =)

 

Hockeyslutspelet börjar alltså redan imorrn, den absolut roligaste turnering som finns.. Det slår allt!! Jag är alltid så glad när det kommer och närmast deppad när det försvinner!

 

Skänker en tanke till min kompis Sågen och hans Jenny som har äldsta dottern Lilly på sjukan nu.. Dem har haft det tungt ett tag då även yngsta dottern Greta fått ligga på sjukan.. Nu verkar det dock vara något bättre med Lilly och gå iaf åt rätt håll, nåt som såklart känns oerhört bra!!!

 

Köpte Lucinda Williams nya i fredags, ska lyssna på i veckan,. Har varit omöjlig att hitta nånstans på Nätet så dags att poppa nu!!! =)

 

Hade skoj med the Sternhalls på Frysen då det var BLS i torsdags, konserten var bra, dock inte lika bra som när jag å Adde såg dem på Berns.. Känns kanske inte som jag måste gå att se dem mer nu, kommer de igen får man kolla setlists om de spelar låtar man gillar, då kan jag tänka mig att gå dit.. Torsdagens konsert pendlade från asbra till ganska segt.. MEN skoj att se iaf =)

 

V75:an gav dryga 9 millar igår.. En ensam vinnare tog hela potten, 2.5 ggr insatsen, snyggt haha.. Jag var inte direkt jääättenära å tjäna massa pengar, men vafan, haha =)

 

Okej dags att publicera, duscha, bädda nytt, packa träningsväskan, och sova då kanske.. Natti da!!!


RSS 2.0