Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..

..som gör det intressant för folk att läsa..

 

Jag behöver inte göra (ännu) ett statement om vem jag är och tycker om saker, det vet nog de flesta nu men ja asså.. Jag gillar musik.. Massa sport.. Baseball i allmänhet och Boston Red Sox i synnerhet.. Mycket fotboll nu då det är VM.. Och även den senaste månaden kampen mot mig själv med socker/colaberoende och komma igång med att gå/springa och gå ner i vikt.. Det är ju typ det som händer nu.. Det är inte så mycket mer.. Det räcker gott för mig, men ja, det kanske inte är så jävla skoj att läsa.. Därför tänkte jag att om någon läser här och vill höra min åsikt om något kan man skriva det här i kommentatorsfältet, fejsbookkk eller nå annat socialt vis..

 

MEN JA, detta har hänt senaste tiden iaf, whether you like it or not!

 

Midsommar var kalas.. Vilken dag.. Det började kanske inte helt ”soligt” då den jävla båtmotorn strejka, jävligt osportsligt asså.. Men från att vi kom över till ”Bergarna” på andra sidan ön så var det ju världsklass hela tiden.. Maten var god.. Spriten var god, eh ja, så länge den var kall iaf hahaha.. På Spåret/musiktävlingen var kanon.. Ännu bättre omgång två när vi vann.,. Uffe var med och bidrog nå OERHÖRT till mitt å morsans lag haha.. Stackarn, undra om han hörde något som de andra fråga.. Well, han var iaf med =D ..well, kvällen var kalas trots plötsligt ”känslo-anfalL” men det blev snabbt bra igen..

Igår var man pigg som en lärka.. Som druckit snaps.. eh.. JA så jääävla igång var jag inte.. lyckades ändå med dagens specialuppdrag vilket var att ge Torsten och Svea mat och vatten.. och S är Pelle och Ia:s katter.. Så jag var hem till dem.. Svea var igång som attans och jamade som värsta brandbilen.. Hade lite halvpanik när jag inte hittade Torsten men tillslut såg jag han under en säng.. Haha, han var NÅGOT skeptisk om man säger så.. MEN JA, mission accomplished!

 

Igår kväll vart det Mariatorget och kebab med Adde och Mickan.. Om jag var lite sliten var det INGENTING mot Adde, hahaha, jävlar i mig.. Kalasbakis, bränd som få, och allmänt färdig.. Kvällens roligaste för mig var Mickans kommentar om mig som ”mini” då hon undrade vad delar av mig tagit vägen haha.. Som sagt, det är skoj att det märks att man försöker.. Efter käket kollade i fotboll hemma hos dem, jag hoppades som fan på USA men tyvärr vann Ghana med 2-1 i förlängningen.. Synd, men men..

 

När vi ändå är inne på fotbolls-VM så måste man ju säga de.. Asså, domarna har ju för fan från och till varit skitdåliga.. Utvisningar som knappt ens var varningar.. En fantastisk förmåga att INTE se några filmningar ALLS typ.. Dessutom den totala skandalen tidigare idag mellan England och Tyskland då Englands 2-2-mål inte godkändes.. Bollen var jävlar i mig en HALV METER innanför mållinjen.. Helt jävla absurt att de inte kan se det.. ÄNNU dummare blir det sen när den s.k. målkamera-diskussionen kommer upp igen.. Eller det ännu mer korkade, de nya straffområdesdomarna.. Men vad är detta för jävla skitsnack.. DET FINNS JU KAMEROR!?!?!? Det är väl bara att använda dem som finns!?!?! Alla i hela världen såg att det var mål.. Det räckte ju för fan med EN tv-kamera för att se att det var hur tydligt som helst.. Ska det vara så satans svårt att få fram ett beslut att mans toppar klockan, domaren ilar å kollar i några sekunder och sen är det klart.. VARFÖR ska det vara så svårt.. Såklart ska det bara gälla för ”är bollen inne eller inte”.. Precis som man har i baseball att man kan se om det var homerun eller inte, INGET annat..

 

”nu tar han upp sin jävla baseball igen”.. tänker någon, och JO, det ska jag tala om varför.. För att bara fram till förra säsongen så fick inte domarna kolla på repriser där.. Men efter typ 100-150 år så kom det ett beslut att ”ja okej, domarna får kolla om det är homerun eller inte”.. Det jag menar är att vafan, det borde inte vara så svårt att få igenom det i fotboll oxå..

 

Man hinner fan inte ens skriva det här om klåparna så blir ett nytt jävla mål godkänt, Argentinas 1-0 mot Mexiko var offside med sisådär 1,5 meter, men, NÄ, det blev godkänt.. Herregud..

 

Men jösses vilket 3-0-mål Tevez gjorde.. haha, PANG!!!

 

Midsommarnatten var det NHL-draft i Los Angeles, såg delar av den i repris igår kväll.. Inga svenskar gick i första rundan och det var ju inte i närheten av samma hype som förra året då det gick, om jag inte minns helt galet, typ 6-7 svenskar i första rundan och MoDo-backen Victor Hedman som nummer två.. Egentligen hade jag ju inte en jävla aning om någon som blev vald men det var ändå lite skoj att se och höra lite intervjuer och även se vilka Pittsburgh valde.. Man hoppas ju att Beau Bennett blir en succé, när han nu kommer spela =) ..vill även passa på att gratulera Djurgårdarna Patrik Cehlin och Dan Brodin som draftades av Nashville respektive Toronto.. Även Marcus Sörensen som värvats i sommar till DIF från SSK draftades av Ottawa..

 

Det är långt kvar till hockeyn men det var härligt igår när jag såg lite på NHL-schemat att det blir en favorit i repris för mig och Jimmy Superbowl-söndagen 2011 då det blir hockey mellan Pittsburgh och Washington på kvällen innan Superbowl sedan äger rum på natten..

 

..om någon undrar, japp, det är anmält semester måndag 7/2-2011.. Ere Superbowl så är det!!

 

Ett mera trist besked är ju att ”Ragge” måste operera sin axel igen och missar stora delar av höstsäsongen för DIF.. Jag hoppas på lyckad operation, en tillfredställande rehabilitering och att han kommer tillbaka som den jävla krutgubbe han är!!!!

 

Då det var nyktert igår fick ja för mig nån gång på kvällen/natten att ”näääämen vadå, gå å kör lite imorrn då..” Å det gjorde man ju, haha, på en söndag.. ojoj.. Va seriös man blivit, men ja det var ju rätt mycket käk i helgen asså.. SÅ det var jävlar i mig bra..

 

Blir iaf en lite halvspäckad vecka nu med tvätt imorrn, Sunday Night Baseball (Dodgers-Yankees) och Chile-Brassarna samtidigt.. Hmm.. På tisdag blire farmor då hon fyller år.. Hoppas man är hemma till 20.30 då Spanien-Portugal börjar, kan bli bra =) Onsdag och torsdag blire 4+4.. Fredag fåre nog bli Fönstret, jag tror det iaf.. Lördag får det bli en 4+4 på dagen och sedan, som jag ser fram emot massa, besök hos Hanna och Danjel på eftermiddagen/kvällen.. Ska bli jätteskoj och se deras hus och faktiskt bada i deras pool ho ho.. Blir grillning och dricka oxå så man lär ju inte må skiiiiitdåligt just då.. Det kanske man gör på söndagen istället.. hahaha..

 

Bloggen är igång lite tidigt idag som ni kanske märker.. Det beror på att den normala starttiden av matcher för Red Sox på söndagar, ca 19 svensk tid, ikväll istället är 22 då de möter San Fransisco på västsidan.. Lagen har vunnit en match var hittills i serien så nu hoppas jag på vinst ikväll för en ny ”serievinst”.. Sedan är det spelledigt på måndag innan det blir en riktig tung serie mot divisionsrivalerna Tampa Bay på hemmaplan tisdag till torsdag..

 

UJUJUJ nu börjar det snart måste uppdatera sen ere dags att spöa Giants!!!

 

NP: BASEBALL!! =D


Tips för att skina upp..

..är alltid bra!

 

Tanka därför ner ”hits”-musik från 60-70-80-90-talet.. Jag lovar att ni kommer hitta GALET MYCKET SKIT!! Men.. Plötsligt så hittar ni typ 1 av 150 som ni minns att ”Åme åååhhh den där minns jag från då, den är ju jättebra..” Så sparar man dem..

 

Nu hänger min Lundell-tavla på väggen.. Det borde den gjort för längesen.. Men nu gör den det.. Tack mamma =)

 

Åk hem och ät god middag med kompisar som just köpt en grill.. Det kommer vara världsklass på både maten och framförallt sällskapet..

 

Älska något ingen annan i din närhet gör och lev för det.. Lev för din glädje och ilska.. Lev för din passion!!

 

Lev för dina principer.. Stå för dem.. Men tveka inte att erkänna om du inser dig ha fel.. Man måste kunna ändra på sig men man ska aldrig ta skit för att man inte tycker som alla andra..

 

Det finns för många idioter..

 

Roddan var skitbra i torsdags.. Jag å Adde diggade det som fan.. Att han hade roligt betydde extra mycket för mig.. Vissa personer tyckte de va skitkul att driva med mig å Adde för att vi var där.. Men ja.. Dem är väl inte bättre..

 

Red Sox har tagit 5 raka.. En sweep mot Arizona tis-tors och en möjlig sweep av LA Dodgers om man vinner nattens ”Sunday Night Baseball”.. Kollar matchen imorrn kväll efter gårdagens jobb och kutande/vandrande..

 

Under 92 kg nu.. Första målet på under 90 kg närmar sig.. Hmm ja..

 

Umgås med folk som säger ”Det hade varit roligt om du var med”..

 

Berätta för folk vad man tycker om dem.. Är de fina så säg det.. Är de snygga så berätta det.. Men, gör det bara till en viss gräns, för gör du det för någon du bryr dig om och aldrig får någon respons så gör det inte för länge för då plågar du bara dig själv och tillslut kommer du känna dig misslyckad och som att du förnedra dig själv..

 

Ät upp en del av ditt inre.. Odla den inuti och lev ut den för något som förtjänar det.. Vare sig det är av glädje eller av ondo!!! Känn den växa som en tickande bomb inuti och explodera ut mot det som de förtjänar!!!

Ät upp en del av ditt inre.. Skrik ut din passion...

 

Göm dig bakom dina solglasögon även om det inte är sol.. Det är väl för fan ljust? Kanske ska inte folk se mina ögon.. Kanske ska den som jag väljer se mig, SE MIG, kanske INTE just du som tittar på mig som ett ufo..

 

Kanske jag inte går fram och säger hej för att jag inte vill,.. Högst troligt är jag bättre än dig och skiter i hur du mår nuförtiden och vad fan du jobbar med eller om du har massa ungjävlar som lärt sig läsa Alfons Åberg.. De personer jag gillar går jag fram till, jag undrar hur de har det på jobbet och deras dotter mår.. Och gör jag inte det kanske jag hatar dig.. Eller ännu troligare, bara skiter i dig..

 

VARFÖR ska jag ändra min åsikt att inte vilja skaffa barn SENARE?!?! NÄR ÄR SENARE?!!?! Hur jävla gammal ska jag bli för att plötsligt vilja ha ett barn som är mitt?!?!? Enögda jävla otänkande individer.. Jag skaffade en remiss för sterilisering.. Den gäller i tio år.. Det har gått 2,5 år nu.. Vem är DU att tro att du vet något..

 

Varför brinner du inte upp.. varför får jag inte njuta av bilden och höra din smärta skrikas ut när du plågas till döds för.. Ingen tycker om dig, alla hatar dig.. Varför tar du inte bara livet av dig.. Varför kan du inte supa ihjäl dig.. Ingen andra chans.. Det förtjänar du inte! FÖRSVINN!

 

Varför kan inte du tycka att jag är fin och svara liknande när jag säger att du är fin..

 

NP: STILTSKIN - Inside


Klockan är som vanligt..

..alldeles för mycket men DET SKA uppdateras..

 

KISS var skoj på Stadion igår.. Syrran var stark som orkade med blåst och kraftigt duggregn och faktiskt diggade loss lite.. Det var det sämsta gig jag sett av dem (5:e gången) men såklart bra ändå och alltid roligt att se ”hjältar”.. Hela känslomässiga historien från 1997 och fram till nu med allt som hänt KISS, behöver man ju inte dra men.. Ja, det var bra, absolut, men det är inte ändå inte samma sak längre..

 

Fotbolls-VM är igång och det är riktigt skoj.. Tyskland körde arslet ur the Aussies ikväll och Argentina hade trevlig match mot Lagerbäcks mannar igår.. Skoj skoj, mera matcher redan imorrn.. Fotboll på arbetstid, fantastiskt!!

 

Farbror verkar haft bra Sweden Rock, det är bra det.. Hela Sternhall-J-li-Dunder-ganget verkar att överlag haft det bra oxå.. Man hade såklart lite ”man borde ju varit där”-feeling under veckan men efter att ha läst om banden man helst ville se och lite annat så känns det ändå okej att man inte var där, skönt, det blir ju Wacken för mig i augusti..

 

Bosox tog två av tre matcher mot Philly, fullt godkänt.. Jakten på Yankees och Tampa fortsätter, ett race som lär hålla säsongen ut.. 97 matcher kvar för red Sox, känns idag som inte en enda för mycket!! =)

 

DET ÄR BIN I ALLA TV-APPARATER NUFÖRTIDEN!!

 

Bone Gnawers skiva är ju asbra, jag är SÅ jävla långsam, Sågen måste såklart få mig att skämmas hur jag kunde rata den förut..

 

Mamma är bäst!

 

Kanske Roddan-konsert på torsdag då, får se..

 

Knas med ryggen, ont i benen, japp japp, bara att kämpa på..

Astrevligt på Fönstret i fredags med glada miner för att man var där..

 

Cola är inte lika gott heller, det är en närmast chock att skriva detta men det är så, efter att inte druckit någonting sånt mån-lör är det närmast en sötchock som man inte fixar längre, det funkar med mat men inte bara cola, det smakar fan, ”konstigt”.. Jag trodde ALDRIG jag skulle kunna skriva något sådant.. Chocken är TOTAL!

 

Sista veckan på man jobbar måndag-lördag nu på dryga två månader.. Sedan är det lördagsstängt på Fricken ett tag.. Skönt, ja, bra för ekonomin, SÅDÄR..

 

Hejar massa extra på J-li!!!

 

Freddie Wadling imorrn på Grönan, har ju Gröna Kortet så det är ju ”gratis” men ja, vet i fan, känner inte för att stå sådär länge igen.. Blir säkert att åka hem och se reprisen av Sunday Night Baseball, Chicago-derby, trevligt!!!

 

Känns benen okej så blire snabbgång/ev. Jogg på tisdag, vill fan köra, men ja, de får inte göra så ont som förra veckan, de va lite obehagligt nästan..

 

Gene Simmons håller! Det är härligt!!!

 

Undrar vilka matcher man missar imorrn när man jobbar.. ELLER NÄÄ JUUUUSTE!!!! hahahaha..

 

Väldigt trevligt att träffa Stefan å hans trevliga syskonbarn igår efter KISS, vilken höjdare det blev =) ..billig sprit fick jag köpa oxå, bara en sån sak!!

 

TCU-Florida State möts i College World Series i baseball, lär man ju ha ögonen på LITE i kommande veckan iaf =) har inte riktigt fattat omd et är finalen eller hur det funakr men det lär ju klarna inom närmsta fratiden hahaha..

 

Jag tycker om baseball, jag är en nörd, jag accepterar =D

Och NU ska jag sova.. Eller försöka, de lär ju aldrig gå då jag la mig sex i morse å gick upp efter ett MEN VAFAN, bara att försöka..

 

Lets go, Red Sox, bam bam bam-bam-bam!!!


Massa saker hände i veckan..

..och mer skoj är på gång..

 

Först då, the fight against cola and sugar.. Det var jääävligt tufft delar av veckan.. Tisdag eftermiddag va smått outhärdlig.. Dextrosol räddade mig då.. Efter att ha cyklat tre kilometer sprang/gick jag sedan tre kilometer.. trodde höger smalben skulle sprängas, de kändes så efter att ha sprungit den första å fick sedan gå den andra för att sedan kunna springa den tredje.. Innan partyt igår jobbade jag å var sedan på Eriksdals igen.: Sprang igår en halvmil och försökte sedan köra lite styrketräning, gick sådär.. Va lite yr i huvudet efter att ha löpt så pass långt, som jag INTE alls är van vid.. Har ont både här och var idag oxå, måste köpa löparskor, siktar på att göra det på tisdag.. Får se hur snabbt det går om man hinner springa efter det, annars blir det springa på torsdag.. På lördag ska man ju se KISS å stå halva kvällen så då kanske det inte är jääättesmart att kuta men blir något slags aktivitet iaf efter jobbet på lördag, tror det iaf!!!

 

MEN JA, om nån undrar så lyckades jag med målat att inte dricka nå cola alls från måndag till fredag efter jobbet, det var målet, det gick bra.. Den halvlitern man fick hos morsan på fredagkvällen var jävlar i mig ljuvlig, fast jävligt sött.. Morsan hade rätt där.. Drack sedan inge cola alls igår, vart ju jävla massa cider både hemma å på krogen istället så där fick man väl i sig de mesta hahaha.. Idag varte en stor flaska istället.. Men nu ere ba och bita ihop igen en vecka till..

 

Då jag vägde mig igår på badet efter träningen så stod vågen på 94 kilo, d.v.s. 1,5 kilo mindre än när jag vägde mig i tisdags veckan innan.. Har inte satt ut nå direkt mål vare gäller ”mitt nya liv” men ja, de finns ju tankar och funderingar på det iaf.. Får se nu hur det blir i denna vecka..

 

Har fått flera stöttningar och ”heja-rop” från många, kanske framförallt morsan på lillsyrran, vilket är trevligt.. Andra har sagt att man inte behöver för att ”du är inte tjock”.. Hmm, nä, kanske inte men det betyder ju inte att man behöver vara nöjd för det..

 

Fast det kändes för jävligt att handla burgare på McDonald's i torsdag å köpa VATTEN till.. Fyfan, det smakade inget vidare!!!

 

Annars var torsdag kvällen en enda succé med AC/DC-konserten som den totala cloun.. jag träffade SÅ många roliga människor och kompisar som jag tycker om.. Jag ”hoppade i mellan” två gäng och stormtrivdes.. Att sedan se själva konserten med farbror Reidar var ju även det kalas =D ..jag hade sett fram emot det länge, men egentligen visste jag inte riktigt vad jag skulle tro eller hoppas på, jag kallar mig ju knappast stort AC/DC-fan.. Men konserten var så jääävla bra, jag hade så satans kul.. Angus Young var tamigfan briljant, både på att spela och leverera på scen.. Vilken snubbe, han är ju inte klok!!! ”Dirty Deeds..”, ”The Jack”, den smått evighetslånga ”Let There Be Rock”, ”TNT”, ”Back In Black”.. Det var en hitparad utan dess like.. Det läckraste med konserten var fan TYNGDEN!! Det var ju snorjävlaheavy!! Kunde inte förstå att det var samma band man hört på skiva förut som iofs låtit bra men ”lite klena”.. Basen var ju så jävla tung och sexig så man blev alldeles till sig.. Det sas efter att Brian Johnson inte har samma tryck i pipan längre, visst, må så vara, men vafan han låter ju lite halvgammal och rosslig, så jääävla bra ju!!!

 

Underbara folk var man med alltså både innan, under och efter.. Det slår mig att hittills i år har bland de bästa stunder jag haft varit Close-Up Båten och nu AC/DC-kvällen.. Det slår mig att Hanna och Danjel (the Sternhalls!!!) Jenny, Dunder, Richie och Monki varit med på samtliga.. Mina typ ”Nya kompisar”.. Samtliga dem, minus Richie plus Sara, var även med igår kväll och gjorde kvällen riktigt rolig.. Dunder var här och vi drack, lyssnade på musik och skrattade hejdlöst till Lisa Lampanelli! Vart rätt full och tacksamheten för skjutsen hem i Jennys bil var ungefär lika hög som K2 eller nåt..

 

Blev lite konstigt sent inne på krogen dock, när jag inte riktigt vet om en tjej ja snacka med stötte på mig/var intresserad eller om hon bara var trevlig.. Det hela kändes iaf, konstigt, nästan lite, ja, jobbigt.. Visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.. Överlag var iaf kvällen en succé som avslutades med kebab (ja vafan trodde ni!?!?!) som dessutom avnjöts utomhus då det inte fanns bord inne.. HÖRDE NI, JAG käkade utomhus.. Haha, jag var väl full, då funkar tydligen det mesta..

 

Nya hype/”Innebandet” för mig är utan tvekan Skinny Puppy.. Hård jävla industri med inslag av allt från hårdmetall, till tyngre och Sisters Of Mercy/Depeche-liknande.. En del grejer är smått briljant.. De spelar på Tyrol den 27:e juli.. Är glad för det, hade de inte kommit hit hade jag nog inte börjat lyssna på dem.. Och ja, såklart ska jag dit, troligtvis själv men vadå.. Man gör ju det mesta själv nuförtiden.. Går på Dramaten, åker till USA.. Man kan nog klämma in ett Tyrol-besök själv då oxå hehe..

 

I takt med mitt cola/sockersug/beroende eller vad man ska kalla det har jag ju samtidigt kämpat mot mitt hästspels-sug/beroende.. Jag sa det efter V75-omgången den 20:e februari att nu tar jag ett break på 6 veckor.. Det breaket växte efter 4 veckor till ”nr min Rix-häst startar”..Det skulle vara i månadsskiftet april-maj.. Det blev det inte.. ”Min” pålle Unik Brick startar nu på tisdag 8/6 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna för första gången.. Jag har inte spelat en krona på hästar sen i februari och det är med glädje och viss stolthet jag nu kan tillåta mig att spela igen, sen huruvida jag ska eller inte ska det kan man diskutera.. Men jag klarade det iaf.. 3,5 månad, jösses..

 

Eldkvarn var rätt bra i onsdags i Kungsan, var där med Karro och Pete, det var trevligt, men satan vad folk det var överallt.. Smaka på Stockholm är uppenbarligen en supersuccé och det måste säljas kolossala mängder öl och olika sorts mat..

 

Har tänkt gå på Deathstars imorrn på Grönan, skulle få gå med Sara och några till.. Skojigt =) .. MEN, det verkar som att det enligt SMHI ska bli regn.. Får väl stämma av med Piffy imorrn hur det blir..

 

Haha Sara och Monki, energiknippen gick snacket.. Tror ”fart och fläkt” är deras mellannamn =) Det är ju knappast så att man somnar när dem är i närheten.. OCH OM man mot förmodan skulle göra det väcks men nog av ett enormt ”YOOOWSA” i örat hahaha =)..

 

Hanna och Jenny är härliga dem med, fast liite lugnare hehe.. KANSKE beror på att dem är SÅ JÄVLA GAMLA iofs.. (asg) Näää det är dem såklart inte, like them a lot!!

 

INNAN jag avslutar önskar jag samtliga jag känner som ska ner på Sweden Rock en riktigt härlig vecka.. Missar ni Slayer är ni inte kloka nån av er!!! =)

 

NP: SKINNY PUPPY – Tin Omen, och AC/DC – Dirty Deeds Done Dirt Cheap (Live)

 

..vore för övrigt skönt om hjärnan kunde bestämma sig vad jag tycker egentligen.. Men söt är hon..


RSS 2.0