Man började ju..

..följa Musikhjälpen på TV försent.. i fredags, borde varit med hela veckan.. Jisses vad bra program.. En bra sak, roliga programledare, massa olika sorters musik, självaste Motorhead har varit med flera gånger t.ex. haha.. Nästa år ska jag fan vara med och titta från början.. Bäst idag var 5-årige Gustaf som skänkte allt i sin spargris, 237 kr, och var med och sjöng och dansa i kuben.. mycket kul och rörande.. och plötsligt framstod min 50-kronorsdonation som rena skämtet.. Men men.. JAG önskade iaf Lars Vegas Trio =D

 

MYCKET trevlig kväll igår då jag, Tobbe och chiiiefen var på julbord på Mälardrottningen-båten vid Riddarholmen.. Himla gott, såklart.. Bäst var lammfiolen, leverpastejen och faktiskt var gröten himla god.. Efter det bar det av till KGB där bästa grabbarna i Chainsaw hade releasefest för skivan ”Feed The Lie” som ÄNTLIGEN kommit ut.. Giget var kalas som vanligt.. Mycket lyckad kväll..

 

Idag vare dags för jultradition hemma hos Daniel och lina.. Det skrattades genom ”Tomten är far till alla barnen” även i år.. =)

 

Undrar om flera har s.k. julstämning nu då när det faktiskt ”snöade” både igår och idag? Jaså inte det, nähä.. Det vart bara jobbigare med slasket, halkan och att det inte gick att gå ute utan att bli dyngsur och knappt se något..

 

Tycker att julstämning är nåt man skapar själv.. Se en julfilm.. Bränn en julskiva.. Käka julskinka.. Sätt upp en ljusstake.. Skicka kort.. Kom loss nu =)

 

En vecka kvar =D

 

DIF-AIK på torsdag.. Blir nog av att jag går iaf, det verkar så..

 

Ska se Tobbe på Brunnen på onsdag med mamma och Björn, trevligt =)

 

Poppar Sleep, hårda grabbar de dära..

 

Har nog inte såå mycket att skriva idag..

Katrin Psykoihuvetmierska eller va hon heter skrev ett helt ”fantastiskt” inlägg om sin barnflicka.. OMFG vad bränd hon verkar Katrin.. ujuujuj..

 

Nästa söndag ere juldagen, vet inte om jag är hemma då, stor risk därför att bloggen flyttas fram till måndag kväll, annandagen.. Då jag tyvärr ”måste” gå på hockey.. Tycker det är förjävligt att de spelar då, men men, bara att gå dit och vara lojal hehe..

 

SLAYER blev i veckan bekräftade för Metaltown-festivalen i Göteborg i sommar.. DÅ åker jag dit, så ere bara.. Eftersom jag samtidigt fick biljetter till Pearl Jam så säljs nu Getaway Rock-biljetten i ett nafs.. SÅ nästa sommar blir det alltså GBG gånger 2 med Slayer och Bruce:an, och N.Y./Boston i augusti.. Låter mycket bra =D

 

Klockan har pinnat iväg lite så dags för uppläggning av inlägget och sedan sängen då..

 

HOLLY JOLLY CHRISTMAS och NUTTY NUTTY!


VAFAN..

..det är ju tyvärr bara att inse, och det tar emot som fan, men, ja.. såhär ere..

 

Slaget om Sverige, asså, det suger ju.. FYFAN va trist det är att inse att kung Oldsberg och Hellbergs program inte är nå bra.. Jag sitter och ser del två nu och vill egentlige att skiten bara ska ta slut.. Förra veckan hade ju iaf några roliga inslag men nu ere bara en extremt mycket sämre version av ”På Spåret” nu.. Sååå sorgligt..

 

Fast de var lite småhumor med älgarna ändå haha..

 

Lemmy och co. I Motörhead härskade igår på Fryshuset.. Såklart.. Inledningen med ”Bomber” och ”Damage Case” var asläcker.. Andra höjdpunkter var ”Orgasmatron”, som vanligt ”Going To brazil” och den betydligt fetare ”Iron Fist” än den sega versionen på Wacken-festivalen i somras.. Skön revansch på sommarens gig som ju såklart var bra men inte sådär asjävlabra som det brukar, det var det igen igår, SÅ jävla kul! Himla skoj att träffa Ingela igen, hennes kompis Frida och Zikkan som var med å röjde på bra.. Mycket lyckat event!!

 

Vilken oväntad succé vår julkalendardag på jobbet blev.. Jag trodde inte mina ögon.. Vårt erbjudande om 25 kr styck eller 5 för 100 vart ju tokpoppis.. Vi sålde fan MINST 70 skivor, jag trodde knappt det var sant haha..

 

Om man köper 26 nummer av tidningen TV-guiden får man betala 130 kr, för den kostar 5 kr styck.. Okej? OM MAN, som jag, ger bort en prenumeration på 26 nummer av TV-guiden till min gamla farmor i julklapp så hon slipper gå och handla den varenda vecka så kostar det 159 kr.. Intressant.. NU ere såklart värt det ändå och hon lär bli jätteglad så det är frid och fröjd men bara en intressant reflektion..

 

En icke namnnämnd kompis sa detta om gårdagens DIF-förlust med 8-1 mot Skellefteå.. ”DIF sög fan kuk”.. Enough said about that..

 

Julklappsinköpen flyter på och är i det närmaste nu klart.. Känns kanon och tycker som vanligt att jag fått till det helt fantastiskt bra! Kan man största möjliga ödmjukhet kalla mig mästare på det här området hehe..

 

Pearl Jam spelar i Stockholm nästa år.. En dröm, äntligen.. Biljetter släpps på torsdag, presale på onsdag.. Samtidigt som Getaway Rock i Gävle i sommar så vi får se hur fan det blir men biljetter ska såklart köpas..

Var kommer Slayer spela nånstans!?!??! Var snälla och berätta så man kan slappna av ett par gram föffan!

 

Big congratulations to chief Gary Avery, the moderators and the rest of my friends and fans at www.redsoxnationfans.com on the 1-year birthday for the site!!

Hope the upcoming year will be as great as the past one =)

 

Väntas göra klart julskivan i veckan.. En del är med som vanligt, en del nytillskott, bl.a. Nat ”King” Cole..

 

Sweden Rock-kryssningen 29-30/3 bokades i veckan.. Inte konstigt då SODOM presenterades.. VIPS ringde man farbror Reidar och vrålade lite i luren så var det bokat och klart på några timmar.. SÅ LÄTT KAN DE VA! Krux, Nocturnal Rites och Blind Guardian är oxå bokade hittills om någon undrar.. Två band tillkommer oxå..

 

Såg dokumentären ”Så Jävla Metal” natten till idag, klart sevärd.. Lite märkligt om black metal dock då det mesta fokus lades på Norge medan asbra svenska band som Marduk, Dark Funeral osv. Knappt nämndes.. Visst Mogge från Marduk snackade om Bathory som det var en hel del fokus på.. Det märkligaste var dock att se ljudsynken av utmärkta ”De Mysteriis Dom Sathanas” med Mayhem som spelades när det var nå slags video med Dark Funeral.. Mycket märkligt!

 

In Flames fick mycket uppmärksamhet och cred oxå.. Såklart totalt felaktigt.. Eller, haha, jaaaaag vet, jag överdriver kanske lite, men de är sååå överskattade, men dem är poppis och drar massa folk jag hajar, klart dem ska vara med =)

 

Elitseriens schema har under den här säsongen varit ett stort jävla skämt.. Ibland har det varit typ en vecka mellan matcherna medan flera lag nu under helgen har fått spela två matcher på under 24 timmar.. Exemplet Luleå spelade lördag kl 16 i Sthlm borta mot AIK, torsk 3-2, och spelade sedan söndag kl 16 i Göteborg mot Frölunda, vinst 3-2.. Söndagsmatchen beskrevs av Luleås tränare Jonas Rönnqvist som ”en match ingen förtjänade att vinna”.. Så dålig tyckte han att den var.. KAN det bero på att båda lagen spelade lördagsmatch oxå?!?!?! NÄHÄ..

Gör om, gör rätt till nästa år.. Spela hockey tisdag, torsdag, lördag som det ska vara.. Spela söndag OM ni måste!!! Sluta med ”hockey varje dag”-mantrat som bara gör det tråkigare.. Dessutom, EN lördagsmatch kl 18.30 är okej, inte TRE.. 5 matcher ska spelas 16 och en 18.30. Allsvenskan har redan dragits med problem att folk inte gillar de utspridda omgångarna och hockeyn håller nu på att drabbas av samma sak.. Så, som jag redan sagt, gör om gör RÄTT!!

 

Eftersom jag ändå håller på.. Derby två dagar innan julafton, igen.. TA BORT!!!
Hockeymatcher på annandag jul.. TA BORT!!!

 

Något som däremot är ROLIGT är Junior-VM i hockey som börjar runt jul/nyår igen.. I år, svettiga 8 timmars tidsskillnad vilket bl.a. gör att Sveriges nyårsmatch spelas 04 morgonen mot nyårsdagen om jag inte räknat alldeles galet..

 

Undrar vad man ska göra på nyårsafton förresten..

 

Så inge hockey i veckan, iaf Elitserien, VAD GÖRA haha.. Jobba jobba joooooooobba.. Träna litegraaaannaaaaaaaaaaaaa.. Friskis måndag, tisdag, torsdag?? Ah, jo, det, låter troligt.. Fick höra igen att det syns att man gått ner lite, roligt =) ..lite konditionsjox imorrn da, troligtvis iaf.. Sen vanliga styrkepassen tisdag och torsdag.. Det är bra.. Kan man köra fritt i helgen..

 

Kommande helg ere lite najs grejer på gång.. Julbord med chefen och Tobben lördag kväll, om jag hinner dra och kolla Chainsaws releaseparty, och sedan jultradition hemma hos Daniel, och numera även Lina, då det vankas ”Tomten Är Far Till Alla Barnen”, pizza, läsk och allt fan vad det blir..

 

Allsvenskan 2012 börjar så smått sätta sitt, i vanlig ordning numera, kaotiska program..

DIF inleder borta mot Elfsborg nån av dagarna 31/3-2/4.. Hemmapremiär blir det mot GIF Sundsvall under påskhelgen.. Påskdagen eller annandag påsk kl 15 skulle uppskattas.. Årets första derby har AIK som hemmalag och spelas nån gång 5-10/5 (ja ni hör ju).. Får man gissa på måndag 7/5 kl. 20.. Högst troligt..

 

Hmm, undrar om chefens årliga julklapp ska bestå av hockeymatch ist. För fotboll kanske.. Kollar lite på fotbollsschemat och hittade ingen direkt skoj sommarmatch, men men, får se..

 

Stort, och samtidigt surrealistiskt att se postern för ”The Stig Helmer Story” i tidningen och TOBIAS JACOBSSON står med som huvudrollsinnehavare!! Jo jo jag vet, jag har ju vetat det hela tiden och så det är ju ingen surprise, men ändå, man ba ”jösses..”.. haha.. Asballt.. =D

 

Bra avsnitt av ”Så Mycket Bättre” igen.. Mycket trevligt. Måste nog lyssna lite mer på Wiehe ändå! Kan nog bli en skiva asså.. Haha, var ju en omöjlighet för bara nån månad sen..

 

Jahopp, publiceringsdags.. NUTTY NUTTY!


Oldsberg! Hellberg!!

KUNG 1 och 2 var tillbaka i rutan ikväll i TV4.. Och grejen är, man måste ju se det, för jag är Oldsberg/Hellberg fan deluxe... Men programmet, hmm, njaaaa.. Det var väl okej.. Men man måste ju se det.. ”Sketchen” när Björn Hellberg var Döden var ju bara, heeeelt fantastisk, haha.. Likt de gamla ”På Spåret”-klassikerna.. Det bästa vore ju om de kunde köra ”På Spåret” igen men men, man får vara glad för det som är!

 

KANONDAG igår.. Tränade.. Gick bra, Friskis på lördag förmiddag i Farsta äger!! Farsta centrum mitt på dagen är ju ångest dock, fiiiifan, drar bara ner kepsen ännu längre..

 

Adde dök upp vid fyra-tiden.. Vi käkade julmat och såg Djurgårn närmast chockvinna borta mot Luleå med 5-4 efter förlängning, trevligt trevligt.. Sen var det idel roliga klipp, asbra musik, dricka och jääävligt trevligt! Ankaret var kalas, Belford spelade och var asbra igen.. Så en mycket lyckad dag och kväll =)

Det man minns annars från Djurgårns vecka var väl mitt frispel i tisdags efter 3-5 förlusten hemma mot MoDo.. EN egentligen underhållande match då 0-4 blev 3-4 innan Hardy Nilsson tyckte att ta ut målvakten i egen zon när Modo har två checkande spelare på Djurgårns ensamma back var årtusendets bästa förslag.. Tog 7 sekunder sen blev det 3-5 och den eventuellt fantastiska upphämtningen sket sig.. Adde, som ni vet är med jämnt, sa att han inte sett mig så förbannad på hockey på flera år.. Man kan utan tvekan säga att det är tur att jag inte har den billigaste sortens ryggsäck, hehe..

 

I nya numret av Sweden Rock Magazine listas 2011 års bästa skivor.. När jag ser den listan inser jag vilket fullkomligt uselt skivår det har varit.. Det blir bara ännu mer tydligt när jag försöker göra en tio i topp över årets samtliga skivor, alla genrer, och funderar allvarligt om det ens går att få ihop 10 stycken.. Jag tror fan jag skiter i det.. KANSKE fem funkar.. Gorgasm och Tom Waits slåss iaf om förstaplatsen och är solklara vinnare i hårdrocks- och annan musik-kategorierna!

 

Jag har förut tagit upp flera gånger hur jag inte gillar när folk frågar ”Hur mår du?” när de egentligen inte bryr sig ett skit om det.. Kom att tänka på en annan sak igår.. Hemma hos Pelle och Ia snackade jag med Tobbe Myllynen.. Nu är han en kompis till mig som är ärlig och schysst så jag tror på vad han säger och OM du läser det här så misstror jag dig inte =)

MEN, vi pratade om träning och jag sa att jag var glad att jag hade gått ner några kilo.. DÅ svarade han ”det syns faktiskt”.. DÅ blir man ju glad.. men.. Grejen är, det jag inte riktigt kan få ur skallen är att.. Hmm.. Som sagt igen, Tobbe är en kompis och han snackar inte skit, MEN om det hade varit någon annan.. Är det något man, bara säger för att vara typ, ”Artig”.. Precis som ”hur mår du?”.. Eller om man säger ”Jag har en ny tröja”.. ”Aha, den var snygg”.. Svårt och veta tycker jag.. Det kan ju vara så att de faktiskt tänker till på det när man berättar och reagerar på, ”ja fan nu när du säger det så..”

 

Den gång jag alltid kommer minnas som verkligen gjorde mig glad var mitt förra riktiga ”bantningsförsök” eller vafan man kallar det när jag slutade med cola å jox helt i veckorna och började gå/springa.. Något som inte funkat så bra p.g.a. mina problem med ben/fötter/ben/skor/fan allt.. Men då träffade jag Adde och hans sambo Mickan i stan och när hon såg mig utbrast hon typ ”Oh jävlar, MINI!” jag hajade ingenting men då sa hon att det verkligen syntes att jag hade gått ner.. Men då var det mer än nu, typ 7-8 kilo.. Men vafan.. Jag är på rätt väg och det är bra.. Och jag blev glad för det Tobbe sa igår =)

 

Fast ja vafan, sen kom Adde hit och vi käka som jävla hästar så, ja, kanske var bra att man inte vägde sig efter den middagen (asg)..

 

PÅ LÖRDAG ERE MOTORHEAD! Jag är bara lite peppad som synes.. Hehe =)

 

Lyckades få biljett till båda kvällarna med Springsteen i Göteborg i sommar.. Glad för det, såklart, dock, precis som de flesta andra, märkbart förgrymmad på Ticnets jävla skitsystem som ännu en gång fallerade totalt.. Det som störde mig mest var uttalet ”Vi väntade oss aldrig sånt otroligt tryck på plåtar..”

Men asså när jag hör något sånt då måste jag ju fundera över om de ansvariga haft huvudet i sanden de senaste typ 10 åren!?!??!? För er som inte vet spelade Springsteen tre kvällar på Sthlms Stadion i juni 2009, samtliga utsålda.. Två kvällar på Ullevi i Göteborg juli 2008, båda utsålda.. EN kväll i Globen 2007, utsålt.. Två ”Seeger Sessions”-konserter i Sthlm, 2005-2006 tror jag det var, en på Hovet, en på Globen, båda utsålda.. Samt ”The Rising”-turnén.. Globen vad jag minns 2002, utsåld, och två kvällar på Ullevi sommaren 2003, båda utsålda..

 

Mina bloggläsare är förhoppningsvis normalintelligenta, ni inser liksom att, det BRUKAR vara ett VISST intresse när Bruce Springsteen kommer till Sverige, okej??

 

SÅ VARFÖR blev Ticnet/Live Nation/ÅSNEPARADEN eller vad man kallar dem, helt ÖVERRUMPLADE över intresset att Bruce Springsteen ska spela i Sverige?!?!?!?!?!?!

”OOOOOOOOOOOOOOOOOOJ sålde han 75000 biljetter på bara några timmar, OOOOOOJ de hade vi AAAAAAAAAAAALDRIG trott.. Bäst vi sätter in en extrakonsert så folk kan köpa till den och våra kunder blir nöjda.. Mäh, åååh, åååh, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ den sålde OOOOXÅ slut på bara några timmar.. HUUUUR kunde detta hända!?!??! Vilket tryck, det hade vi aaaaaaaaaaldrig trott?!?!?!?!”

 

Ticnets system är fullkomligt kass, Eventim är flera resor bättre.. Jag lyckades alltså tillslut, efter att närmast ha givit upp, få en ståplats till lördagskonserten via Ticnets MOBILSIDA.. Alltså inte www.ticnet.se, utan M.ticnet.se.. En sida som ser helkonstig ut på en dataskärm då den ju är framtagen för såna här pekphones som jag kallar dem haha.. Långsmalt å helmärkligt, men, vafan, det funka, så jag fick till båda.. Lär få gå själv på lördagen då vapendragaren Sven-Åke fick sittpltas till lördagsspelningen, men fredagen kan vi stå tillsammans.. Om jag nu åker.. Men, jag tror det..

Men, det verkar som Bojje inte ska då han kanske är utomlands då, kommer som sagt kännas konstigt.. Men men, får se hure blir.. Kommer sakna ”Big Man” Clarence Clemons på scen oxå..

 

Samtliga flygbiljetter nu inköpta till min USA-tripp nästa år då flygningen mellan New York och Boston måndag 20/8 inhandlades i veckan.. 453 kr.. Helt okej, lyckades dock med konststycket att MISSA att jag kunde köpt samma biljett för 433 kr, men så går det när hjärnan är ”offline” haha =)

 

Tyvärr har totalkostnaden för hotellet jag tänkte bo på i Boston gått upp kraftigt sen den 1/12.. Drygt 4300 blev plötsligt över 5700 så, ja, får nog bli Doubletree i Boston oxå.. Men men, allt med resan går, förutom detta då, enligt planerna och jag tänker på det varenda dag.. ”Bara” 8,5 månad kvar..

 

Boston Red Sox presenterade i torsdags Bobby Valentine som ny manager, långtifrån den jag hoppades på men efter att ha hört hans första presskonferens och följande intervju så känns det mer och mer som ett bra och mycket spännande val.. Imorrn börjar Winter Meetings... Mycket att titta på och läsa om baseball i veckan alltså.. En bra vecka m.a.o. Bara hoppas de lyckas behålla David Ortiz =D

 

MYCKET bra avsnitt av ”Så Mycket Bättre” igår.. Väldigt trevligt och rörande att höra Laleh berätta om sitt liv, sin pappa, historien om sin första gitarr och höra överlag mycket bra tolkningar.. Tomas Ledins version av ”Bjurö Klubb” var ta mig fan strålande!!! Jag är väl en av få som inte tillhört hyllningskören av Lales tolkningar av de andra artisterna.. Jag tycker att hon är väldigt duktig och säker perfekt på sin grej, men jag gillar inte riktigt just hennes grej.. Förutom ”Bjurö Klubb”, som jag alltid gillat.. Ledins försök att vara Marlon Brando var stor humor oxå, samt Mikael Wiehes fortsatta knasande, hahaha.. Ser fram emot lördagens avsnitt då Wiehes låtar ska tolkas, kommer bli spännande!

 

Jobb måndag-lördag denna vecka, julmarknad på lördag i centrum, julmusik i butiken, tomteluvan på..

”Vår dag” i Västertorps Centrums julkalender imorrn, samtliga CD och filmer 25 kr styck eller 5 för 100, ENDAST imorrn mellan 10-18! Skynda fynda haha..

 

Späckad lördag som synes.. Jobb typ 10-15.. Troligen AIK-Luleå på TV vid fyra.. Motorhead på Fryshuset från halv åtta-åtta nån gång, och sen troligen hem och se inspelat ”El Clasico” på TV som börjar 22.. Kan bli bra.. Lär nog inte vara aspå på krogen efter att ha jobbat flera timmar och sedan sett Lemmy och co.

 

Nu är klockan snart midnatt så dags att uppdatera, byta sängkläder och förbereda lite inför imorrn.. Imorrn börjar vinterjacka-säsongen förresten, minusgrader i veckan så det är ”bye bye skinnpaj” som gäller.. Vi ses i mars-april nån gång =)

 

”Booooombeeeeeeeeeeeeeeer!!!”

 

NUTTY NUTTY!


RSS 2.0