Tobben asså...

..han e snäll han..
Jag har fått min första 26-årspresent och det är både roligt, snällt och personligt och jag är väldigt glad! =D

Idag hände det en del...

...jag blev smått utskälld å kallades "tjurskalle" och både det ena och det andra då en kund inte fattade hur en betalning för ett jobb går till...

...jag fick huxflux köpa biljetter till Springsteen-konserten söndag 7/6 på Stadion..

...min HANK-box dök äntligen upp från USA =D

...jag torskade pengar på travet, inge skoj men men, chansningarna går inte alltid hem när man är "dr Odds-searcher"...

...jag gladde Johan med att han kunde köpa Bruce-tickets av mig...

...jag såg första avsnittet av dokumentärserien Advokaterna" på 4:an som var vansinnigt bra och väldigt intressant om försvarsadvokater som får örsvara folk som "kanske inte förtjänar ett försvar" men som de själva äger såklart har rätt till det.. otroligt bra och intressant program, ska bli intressant att följa fortsättningen!!

DIF Hockey's winning streak tog tyvärr slut då Linköping på bortaplan blev för svårt, DIF föll dock med flaggan i topp och 2-1-förlust.. Självklart trist men, ja, man kände ju att det var på gång efter den sega matchen i lördags och hur de blev tillbakapressade ännu en gång på bortaplan i tredje perioden.. Synd att de inte kan göra fler mål, DIF kunde ju haft ledningen med 2-3 mål efter period 1.. men men.. Jag är ändå glad att de spelat upp sig!!

Imorrn blire jobba, simning, säkert se lite hockey på kvällen, Bygglov.. Travet kanske man ögnar på men där ere "open stretch"-banor hela jävla agen så det blir igne lir förrän på onsdag på Valla eller om det blir hemma..

Dags för duschen, packa väsken och hoppa sängen!!!

BOXEN dök upp, fan va fint =D

Bossen gör extrakonsert när jag inte är på Sweden Rock, fan va fint IGEN!

Björn Goop vann båda dubbel-loppen, FAN VA ILLA!!! *haha*

Natti på er era stenbumlingar..

En rätt bra hästvecka hittills...

...då jag lirat mån-fre och gått plus fyra av dessa fem dagar.. Det är roligt.. Visst, jag har inte blivit rik ännu men jag är nöjd ändå.. Framförallt nöjd med dubbeln ikväll då jag på 20 rader hittade en 24- och en 10-oddsare.. "Tyvärr" gav inte dubbeln mer än 133 gånger, den borde gett mer med tanke på vinnaroddsen och strecken, 5% resp 13%.. MEN MEN, vips efter en insättning på 200 kr på ATG-kontot tidigare ikväll står det nu plötsligt 670.. Fint =)


Imorrn ere lördag och då såklart V75.. Det är även jackpot.. MEN, det är Halmstad och dem har det där satans jävla skit open stretch, a.k.a. travidioternas påfund.. Får se om det blir nå lir..


Ingen HANK-box ännu, trist...


Fick inte rabatten jag skulle få från DIF Fotboll på min MasterCard-räkning.. Det löser sig säkert i veckan men vafan att man ska behöva ringa å leva rövare för att saker ska göras rätt =S


Smarrig middag hos morsan ikväll, som vanligt...


Vann 50 kr på triss idag.. Ja asså, inte EN trisslott utan 4 st.. Dem tjänar mycket pengar dem där Svenska Spel...


Men vadå, fick dem ju gratis från Norstat så man ska väl inte säga så mycket..


Jag, mamma, styvpappa, styvlillebror, lillasyster och Bojje ska gå på Wembley i oktober, DET är skoj! Ännu en NFL-match, den här gången med en av USAs största idrottsstjärnor, New England Patriots QB Tom Brady.. Bara att se honom och hans lag blir en upplevelse, även om det såklart personligen inte blir samma grej som när "Mitt lag" Saints lirade i höstas.. Häftigt blire ju såklart iaf =D


DIF Hockey har börjat agera som dem ska och tagit 4 raka segrar.. Mycket fin skalp genom 2-1 borta mot Frölunda igår.. Det är bara hoppas att "flowet" fortsätter imorrn hemma mot Brynäs då jag ska gå med Thomas å Suzz.. Det blir satans trevligt!


Inte klart än om det blir Valla på födelsedagen.. Rolle kom idag med uttalandet "ja om jag sätter den imorrn så".. Glasklart.. Jaja, vi får väl se.. D e väl bara hoppas han tippar bra imorrn då..


Liten extra tanke för Tobben här som jag hoppas kommer tillbaka till gammal god poker-form snart!!


Om 1,5 vecka släpps nya Cannibal Corpse-plattan.. Att säga att jag taggar för det vore typ årets underdrift.. Fick ner den på PB idag men ska självklart köpa den.. Bara hoppas den hunnit komma den 2/2 när jag är på skivjakt höhö...


Klart oxå med Satyricon på Klubben 21/4 efter lite nervig "väntan" på ett biljettsläpp som aldrig tycktes komma men nu gjorde det iaf =) Släpps på onsdag och plåt ska självklart inhandlas på en gång!!! =D


Nä nu e ja fan färdigskriven!!!


Under and in and horses gone wild!


Jag har inte fått min HANK-box från USA...

...och det är tråkigt som fan, snart måste de börja efterlysa å ha sig.. Allt sånt där man hoppas slippa, och som jag hittills undvikit, verkar nu bli en soppa men jag ska hålla mig några dagar till och hoppas det dimper ner en avi i brevlådan.. CD/DVD Pacific har alltid skött sig förut så ja, det är bara hoppas att det ordnar upp sig den här gången oxå.


Har inte fått nån räkning från MasterCard heller och det tycker jag är riktigt konstigt? Som mamma sa, "du lär få den nu i början av januari å så ska den betalas den sista", mm jo, men skicka hit den då.. Jag är väl den enda som verkligen VILL betala räkningar så man har det gjort..


Hästdagarna söndag-måndag blev smått galna då jag vann en del men ändå spelade bort lite för mycket.. Fortfarande har det dock bara gått åt vinstpengar och när jag av nyfikenhet kollade så såg jag att senast jag satte in pengar på mitt ATG-konto var faktiskt nyårsafton, d.v.s. INGA insättningar i år.. Det är 20 dagar sen nyårsafton, det är ett präktigt rekord för att vara en hästsopa som jag =D


Det har varit jävligt lugnt i flera helger nu.. man kanske skulle ta tillfället i akt å supa som en galen gris på lördag..


ELLER så vilar man en vecka till inför "födelsedagshelgen".. Kanske blir så.. Får se..


Fan va skoj det var att Peter Untersteiner fick vinna V75-mästaren i lördags.. 88-odds:aren Rocket Power, plockade ner stjärnan Commander Crowe haha.. Satt mest å garva hemma när jag såg loppet i efterhand.. Herrejösses, grattis alla vinnarspelare!


V75-mästaren som lopp är annars en märklig grej.. Här slåss alltså Commander Crowe, som före lördagens lopp vunnit 25 av 27 starter om jag inte minns fel, tjänat in över 5 miljoner mot flera hästar som håller till i bronsdivisionen och inte ens tjänat 900.000??? Konstigt.. Okej 20 meters tillägg men vafan ändå?!?!? Fast ja, nu vann ju en sämre rankad häst så kanske det inte var helt fel.. men nä, V75-mästaren borde göras om så det blir som Solvallas rikschampionat eller iaf liknande då den med mest V75-vinster *Björn Goop 2008* får välja häst först o.s.v. DET vore mycket roligare!!


Hörde lite av Springsteens kommande igår.. Det lät ärligt talat, sådär..


Spelade nya med Antony and the Johnsons idag, lät rätt bra, den får växa lite för den kändes rätt "anonym" men ändå bra..


Annars håller jag nu på att tagga upp inför SUPERBOWL 43 söndag 1/2 då man får se mötet Pittsburgh Steelers-Arizona Cardinals.. Steelers blir troligen storfavorit, vilket är helt rätt, men jag kommer iaf sitta och hoppas på Kurt Warner och hans Cardinals.. Årets slutspel har inte varit lika "bra" som förra årets. Flera bra lag kom inte ens med och andra som kom med åkte ut.. Superbowl hade, som det känns på förhand, blivit roligare om det blivit Pittsburgh-Philadelphia men Eagles klarade inte att slå Arizona i slutspelets bästa match igår då Cardinals vann inför en fanatisk hemmapublik..


Det som dock blir skoj är ju liknande förra året att ett lag blir riktigt stor favorit och en blir underdog, och precis som förra året håller jag på underdog:en.. DÅ gick det vägen då NY Giants skrällvann mot New England Patriots, och nu hoppas jag på att Arizona kan bjuda upp rejält när matchen sparkas igång natten mot måndag 2/2 kl 00.27 i Tampa Bay, Florida!


Nu ska jag spola mig igenom Idrottsgalan och sen blire sova för imorrn ska det simmas igen.. hej å hå..


Under and in and Untersteiner did it hahaha...


Hmm ja asså..

..jag har redan bestämt mig för att bojkotta travspel när det är på open stretch-banor.. Men inser nu att förutom OM jag inte åker dit borde jag skita i att lira V64 på Valla och inte köra spel på onsdagar över huvudtaget.. De går ju så dåligt.. Har gjort det hyfsat länge.. SKa försöka låta bli.. Nu gick jag back ikväll men satte iaf en tvilling på 20 ggr så ingen katastrof men nja, ja vet inte.. onsdagarna ska jag göa som jag tänkte förra veckan.. bara titta å tycka det är skoj.. *nu blev de inte så utan ja orska typ 400 från mitt konto*.. Idag var det inte så illa men.. nja, känns väl lite trist..


Var å simma igår för första gången på aslänge.. Gick ganska bra.. Tror och hoppas det kommer gå ännu bättre imorrn.. Dags att komma igång.: har även börjat tänka lite mer på mat och så.. Får se hur de blir men det blir simning imorrn kväll igen iaf =)


Är ganska trött å vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu..


Bygglov var bra igår..


Ser fram emot helgen om ,5 vecka.. lördag-söndag-måndag ledigt å massa skoj.. FINT!


Nä fan natti natti..


Man väntade sig torsk med tre-fyra mål..

..å vad händer?!!??!!

Jo super-DIF gick å spöa Linköping hemma med 5-1 å man trodde knappt sina ögon men satan i gatan va skoj jag å Adde hade hahaha =D

Har inte hänt jättemycket idag så hockeyn var utan tvekan höjdpunkten..

Näe, är rätt seg å så, så snart blire sängen..

Under and in and fuck off PIHL!

En rätt bra dag..

..där hästmaffian, d.v.s. jag, var igång igen och satt framför live:n på datorn å såg Solvalla-tävlingar i typ 3-4 timmar hahaha.. Gick som sagt rätt bra.. Satsade nästan 600 kr å vann över 1000 kr så drygt 400 plus och lycklig hästspelare här =)


Petter Lundberg var dagens man både på Valla å för mig.. han satte dit en 23-oddsare som tillsammans med en annan häst gav mig en tvilling på finfina 80 gånger x 5 kr.. Sen vann han rikschampionatet med "skrällen" Global Mind till trevliga 31 gånger som jag hade på en tia haha =D


Var nere hos morsan på kvällen å blev klippt och fick middag.. Det var kalassmarrigt i vanlig ordning å så fick jag jag med mig mat som blev över som jag kan äta på jobbet imorrn.. Världsklass är bara förnamnet!!!


Imorrn kväll lär man likna ett åskmoln när man åker hem efter DIF-Linköping MEN man ska ju ändå dit å iaf hoppas på att man inte blir förnedrad ner i smutsen men, ja, de känns ju inte som årets lättaste match haha..


I NFL-slutspelet vann Arizona enkelt borta mot Carolina efter att Carolinas QB kastat smått sanslösa FEM interceptions.. Dessutom på sin födelsedag.. han har nog haft bättre sådana..

Baltimore vann borta mot Tennessee med 13-10, MYCKET starkt och jag börjar så smått tro att de faktiskt skulle kunna gå hela vägen! Baltimores motståndare blir klart senare inatt men det står mellan Pittsburgh och San Diego.. Spännande blir det iaf..


Philadelphia Eagles spöade regerande mästarna NY Giants borta med 23-11.. Eli Manning hade ingen vidare match och resultatet får man säga var rättvist.. nu blir det en lite, va ska man kalla det, "outsider-batalj" mellan Philly å Arizona i NFC-mästerskapet om vilka som ska få spela Superbowl..


Det är väl dags att lägga sig nu!!


Under and in and P. LUNDBERG DID IT and hej and HO!


*lördag natt*

*nedanstående skrevs lördag kväll/natt och skulle lagts upp då men det funkade inte med sidan*

En lugn kväll..


..är det hemma denna lördag då jag såhär i natten sitte rå tittar på den första av de fyra NFL-kvartsfinalerna den här helgen.. Tennessee möter Baltimore och jag är sisådär 1 timme å en kvart efter realtid men det är bra för då kan jag sola reklamavbrott och halvtid..


Jobbade idag och gjorde även ett extrajobb efter arbettid och fick lite extra betalt, fint.. Alltid kul att hjälpa sådana i centrum man är bekanta med.. Sedan gjord ejag nåt så ovanligt som köpte och "lagade" mat hemma.. De vart billig entrecote *kort datum, smakade kalas ändå* och sen köpte jag fryst skivad potatis för stekning.. när jag kom hem såg ja att den gått ut 18/12 förra året.. SÅDÄR kul men ja stekte upp en del.: Det smakad einge vidare, asså itne som att de var dåligt utan e var bara billigt skit som man aldrig köper igen.: MEN JA, med sköna mängder bearnaise-sås så blev det finfint iaf =)


DIF Hockey torskade med 4-2 borta mot Timrå.. När Timrå gjorde 4-0 efter typ 7 min i andra stängde jag av.. Nog sagt..


Horses gick väl ja, "Sådär/okej" idag.. lyckades få 2 st 5or på mitt system, 6 st 5:or på mitt å Rolles och satte ett tvillingspel.. Lyckades missa dubbeln tyvärr då Tobbe jansson skrällde med en 25-oddsare i första.. SÅ KAN D EGÅ! Väldigt besviken på att jag å Rolle inte fick 6 rätt dock, det skulle vi haft.. Det var dåligt att missa Goop i 5:e.. Rent ut sagt svagt..


Imorrn ere rikschampionatet på Valla, hade varit kul att åka dit men jag har tvättid och inte så mycket pengar så det får bli att sitta å titta på live:n som otroligt nog fortfarande funkar utan att man måste betala nåt.. Förstår inte varför men men..


Stjärnorna på Slottet hade även idag ett riktigt kanonprogram, jag tyckr verkligen SVT lyckas den här omgången oxå.. Fera man snackat med säger att det inte alls är lika färgstarkt som tidigare omgångar men asså, jag tycker fan att det är riktigt bra den här omgången oxå.. Inte lika mycket "drama" å osämja men ja, bra underhållning helt enkelt..


Sirenia.. "The Path To Decay".. Vilken låt..


När man kan köpa "2 st CD för 29 kr styck" på CDON då tycker Macke att det är kul att handla skivor =)


På min födelsedag släpps äntligen Robin Hood på DVD igen. Den har inte gått att få tag i på flera år men släpps igen nu. Den är så satans klockren och måste såklart införskaffas eller fås i present *höhö*


Om nån inte hajade så är det alltså inte Kevin Costners spelfilm utan självklart den tecknade Disneyfilmen jag menar.. "OOODELALLYYYYYY!!!!!"


Jävla Goop.. Satan va slarvigt!! *extremt självkritisk*


Nu "får" jag inte spela V75, eller ens spela trav på lördagar, två veckor i streck. P.g.a. min open stretchbane-bojkott blire nada varken 17/1 på Åby eller 24/1 i Halmstad. Satan va taggad jag kommer vara när det är finaler i Örebro 31/1 efter att ha hållit upp TVÅ lördagar i rad.. Det har fan inte hänt sen jag började lira i oktober 2007 hahaha...


Måste dock spana loppen kommand elördag dock med V75-mästaren som självklar höjdpunkt. Tror knappast "Hockey" kan försvara titeln i år me men.. Man får se.. Minns fortfarande upploppet när han vann med Acclaim förra året, det var häftigt det. hehe..


HAHAHAH!! Vilken JÄVLA TACKLING jag såg precis.. Satan man hörde ju smällen när ena snubben tappa hjälmen å grejer hahaha.. Jösses.. =D


Nej jag äääär trött asså.. Ska kolla vidare på matchen.. Sov gott hapy campers..


NP: Sirenia-The Path To DeEn lugn kväll..


..är det hemma denna lördag då jag såhär i natten sitte rå tittar på den första av de fyra NFL-kvartsfinalerna den här helgen.. Tennessee möter Baltimore och jag är sisådär 1 timme å en kvart efter realtid men det är bra för då kan jag sola reklamavbrott och halvtid..


Jobbade idag och gjorde även ett extrajobb efter arbetstid och fick lite extra betalt, fint.. Alltid kul att hjälpa sådana i centrum man är bekanta med.. Sedan gjorde jag nåt så ovanligt som köpte och "lagade" mat hemma.. De vart billig entrecote *kort datum, smakade kalas ändå* och sen köpte jag fryst skivad potatis för stekning.. när jag kom hem såg ja att den gått ut 18/12 förra året.. SÅDÄR kul men ja stekte upp en del.: Det smakade inge vidare, asså inte som att de var dåligt utan e var bara billigt skit som man aldrig köper igen.: MEN JA, med sköna mängder bearnaise-sås så blev det finfint iaf =)


DIF Hockey torskade med 4-2 borta mot Timrå.. När Timrå gjorde 4-0 efter typ 7 min i andra stängde jag av.. Nog sagt..


Horses gick väl ja, "Sådär/okej" idag.. lyckades få 2 st 5or på mitt system, 6 st 5:or på mitt å Rolles och satte ett tvillingspel.. Lyckades missa dubbeln tyvärr då Tobbe Jansson skrällde med en 25-oddsare i första.. SÅ KAN DE GÅ! Väldigt besviken på att jag å Rolle inte fick 6 rätt dock, det skulle vi haft.. Det var dåligt att missa Goop i 5:e.. Rent ut sagt svagt..


Imorrn ere rikschampionatet på Valla, hade varit kul att åka dit men jag har tvättid och inte så mycket pengar så det får bli att sitta å titta på live:n som otroligt nog fortfarande funkar utan att man måste betala nåt.. Förstår inte varför men men..


Stjärnorna på Slottet hade även idag ett riktigt kanonprogram, jag tycker verkligen SVT lyckas den här omgången oxå.. Flera man snackat med säger att det inte alls är lika färgstarkt som tidigare omgångar men asså, jag tycker fan att det är riktigt bra den här omgången oxå.. Inte lika mycket "drama" å osämja men ja, bra underhållning helt enkelt..


Sirenia.. "The Path To Decay".. Vilken låt..


När man kan köpa "2 st CD för 49 kr styck" på CDON då tycker Macke att det är kul att handla skivor =)


På min födelsedag släpps äntligen Robin Hood på DVD igen. Den har inte gått att få tag i på flera år men släpps igen nu. Den är så satans klockren och måste såklart införskaffas eller fås i present *höhö*


Om nån inte hajade så är det alltså inte Kevin Costners spelfilm utan självklart den tecknade Disneyfilmen jag menar.. "OOODELALLYYYYYY!!!!!"


Jävla Goop.. Satan va slarvigt!! *extremt självkritisk*


Nu "får" jag inte spela V75, eller ens spela trav på lördagar, två veckor i streck. P.g.a. min open stretchbane-bojkott blire nada varken 17/1 på Åby eller 24/1 i Halmstad. Satan va taggad jag kommer vara när det är finaler i Örebro 31/1 efter att ha hållit upp TVÅ lördagar i rad.. Det har fan inte hänt sen jag började lira i oktober 2007 hahaha...


Måste dock spana loppen kommande lördag dock med V75-mästaren som självklar höjdpunkt. Tror knappast "Hockey" kan försvara titeln i år men men.. Man får se.. Minns fortfarande upploppet när han vann med Acclaim förra året, det var häftigt det. hehe..


HAHAHAH!! Vilken JÄVLA TACKLING jag såg precis.. Satan man hörde ju smällen när ena snubben tappa hjälmen å grejer hahaha.. Jösses.. =D


Nej jag äääär trött asså.. Ska kolla vidare på matchen.. Sov gott happy campers..


NP: Sirenia-The Path To Decay


Under and in and tired and boom boom..


I got a raise today,..

...vilket såklart var fint..

Tack till er som höll tummen för mig..

Klockan är en del.. Sängen kallar..

=)

Natt..

Det svänger snabbt sägs det...

...och från att hästspelet gått smått magnifikt fram till i tisdags var det som att gå in i en vögg igår kväll och fortsätta in i en garagedörr idag.. Total flopp.. Trist men, ja, det var ju tvunget att sluta den smått makalösa sviten man haft...

Igår kväll had ejag ångest för att de gick så mycket poengar.. Idag vare inte lika mycket men ja, känns surt iaf..

Det viktigaste iaf var att det är vinstpengar på mitt ATG-konto som går, d.v.s. jag "Betalar inte ur plånboken", men visst går det fort uppåt när de går bra å bakåt om de går dåligt..

Igår kände jag att "Ikväll ka jag bara titta å låta bli å sela å njuta av att de gått så pass bra ett tag".. De gick ju såklart inte å vips känns vinnarkänslan som bortblåst efter två dåliga kvällar..

Calle Lindblom vann DD2 idag.. hur fan gick det till.. En hästjävel som inte startat i ett ordentligt lopp på ÖVER ETT ÅR vinner utan större problem.. Jaja, visst man borde väl haft den *Calle på örebro = Bra chans jämnt :S* men vafan.. jag trodde ju iten den skulle ha en chans.. Det hade den, tji fick jag..

Får se om det blir nåt imorrn.. Som de känns nu borde man låta bli..

Rolle e ju skum.. han brukar aldrig vilja prata V75 innan TIDIGAST fredag kväll å nu snacka han om det redan igår kväll å ja undra om han slagit sig.. Sagt å gjort kom han in med en nerplitad kupong idag å gav den till mig som ja ska titta på oxå.. "Det här känns nästan oroväckande" sa jag..

Imorrn kan samtliga som känner mig väl hålla en extra tumme för mig.: jag säger inte varför utan GÖR DET bara!!!

Jag kan avslöja att det har inte ett skit med spel, hästar eller liknande å göra.. inte heller tjejer..

Håll bara tumjäveln OKEJ!?!?!?!

NÄ så fåre bli INGA horses imorrn För fan asså.. SKa fan hålla emot.. Ska läsa på å kolla till lördag istället.. SÅ FÅR DET BLI!!!

Duscha, "Around The Horn" och sova får de bli...

GUD VAD DET ÄR KUL...

...när man skrivit ett skitlångt inlägg i anteckningar och så bara DÖR datorn mitti..

Sammanfattningen blir att...

Hästspelet fortatte att gå kalasbra både igår och idag.. +flera hundra faktiskt..

DIF Hockey vann i luleå å de gladde mig enormt..

Kanada var betydligt bättre än Sverige i JVM-finalen å vann rättvist även om domarna var hjärndöda..

"Eden lake" var en ganska kass film och omdömet "de läskigaste sen The Descent" var ett hån om något mot filmen Instängd / "The Descent" som ju var både riktigt bra och ganska läskig...

NFL-slutspelet fortsätter med flera intressanta matcher i helgen men ja ska inte vara uppe lika sent som i helgen hahaha.. Slarvigt värre..

Duscha, sängen och "Around The Horn".. YES så fåre bli!

Under and in and horses and yippie-doo...

NFL-slutspelet är igång och det är trevligt..

..tycker jag!


Hade HELT fel  min analys i förra inlägget om att Atlanta "enkelt" skulle vinna borta mot Arizona.. Letade odds här å där å lirade tillslut en hundring på Atlanta till 1,94.. Resultat: 30-24 till Arizona.. Snopet men men, plötsligt var Atlantas rookie-QB Matt Ryan väldigt mänsklig och gjorde en del misstag.. Vips så vann Cardinals..


Fick rätt i match två där jag tyvärr hoppades att jag skulle ha "fel".. Efter 17-17 efter full tid vann San Diego över Indianapolis med 23-17 efter en TD i overtime.. SYND! Jag ville se Peyton Manning och Colts redan nästa helg mot Tennessee/Pittsburgh.. NU blir det inte så utan istället känns det som att det laget som får möta San Diego blir  väldigt stor favorit, vare sig det blir Titans eller Steelers på då San Diego får bortaplan vilket lag de än får möta..


Klockan sju började Miami-Baltimore som när jag skriver det här står 3-0.. Jag har spelat på 1:a i den matchen och tvåa i matchen Minnesota-Philadelphia.. En chansdubbel.. Men men vi får se..


Mycket sport är det ofta i den här bloggen och blir även idag..


Sveriges J-hockeylag är framme i VM-final mot Kanada som har nedsläpp natten mot tisdag kl 01.30. Kommer bli väldigt spännande.. Matchen igår mot Slovakien var spännande men Sverige vann ju till slut med 5-3. 4-2-mmålet var magnifik då jag tror det var Tedenby som snurra upp halva Slovakien innan han passa en annan svensk som fick öppen kasse, sanslöst snyggt, jag bara vrålade där jag satt i Addes stol..


Efter 2-0-ledning i matcher vände Adde till 3-2 i matcher å vips satt han där med sitt typiska hånflin och jag var inge vidare glad.. jag hatar att torska dem matcherna..


DIF Hockey är jag så less å besviken på så det tänker jag inte lägga massa energi på att skriva om.. Torsk igår mot HV hemma och DIF var otroligt svaga och rejält dåliga.. HV vann med 2-1 utan att förta sig och så vare nog skrivet om det!


Jag å Rolle fick 5 rätt på vårt V75-system igår vilket man väl får säga är okej.. Hade vi haft 6 hade jag varit nöjd..
Som tur var satte jag dubbeln igen och mitt "flow" med återkommande vinster på hästspel fortsätter.. Trevligt så =)


Har tänkt mycket på Gotland idag.. Trots det som hänt å så.. Jag får inte henne ur huvudet iaf.. Känns sådär.. Men.. ja.. EN del av mig vill höra av sig, en del vill inte.. Mest av allt vill man väl ha nån.. typ.. men men..


Wacken sålde slut 2009 års festval på nyårsafton, otroligt.. Drygt 70000 biljetter har alltså redan sålts.. "JAHA hann du köpa då" säger många till mig och nej, jag köpte ingen biljett via metaltix som alla gjort utan när jag åkt har jag alltid köpt paket med resa+biljett som fortfarande finns via t.ex. festivalbussen.. Wacken känns dock riktigt tveksamt i år.. Är långt ifrån säker på att det blir av.. Vill helst till Tuska, även ZZ Top på Sweden Rock lockar ju.. jaja, vi får se vad de blir..


Mera Football ere som gäller nu!! Kanske skriver lite mer senare ikväll.. 3-3 nu..


Tired and mosig and nybadad and nya sängkläder & stuff!!!

Uppdat kl 23..

Baltimore slaktade Miami med 27-9 och det är därför nu klart att AFC-matcherna nästa helg spelas enligt följande..

Lördag 10/1 kl 22.30: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 
*Vilken höjdare, ser redan fram emot den som satan!!!*

Söndag 11/1 kl 22.45: Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers 
*Inte i närheten av lika het.. Steelers blir såklart favorit och ska så vara på hemmaplan men vadå, Chargers plocka ju när Peyton och Colts igår så.. ja.. Men njae, Steelers vinner det här tror jag!*

Ska se iaf inledningen av Minnesota-Ohiladelphia nu.. tror inte jag pallar se hela men ska titta et ta iaf.. Gonatt på er sen..


RSS 2.0