Man får härmed skänka ett tack...

...till Linköping HC som ikväll vann med 6-3 borta mot Rögle och därmed säkrade DIF:s elitserieplats för 2009/10.. Jag är oerhört lättad och glad och kan nu börja "andas" igen.. Senate veckan har varit skitjobbig då det gått emot mest hela tiden men nu fick DIFett bra resultat med sig.. De själva bjöd på ännu en pinsamt dålig insats och förlorade borta mot sedan länge avsågade Södertälje med 3-1, USELT!

Vissa hajar kanske, men asså, det här var verkligen, skönt..

Trots att DIF nu hamnar i ingenmansland och varken får spela nervöst kval eller "kul" slutspel så ser jag ändå fram emot slutet på denna hockeysäsong.. SM-slutspelet är ju ALLTID underhållande och även den stundande Kvalserien kan bli högintressant..

Bara för att inte DIF är med älskar jag ju hockey ändå, på ett sätt blir det nästan skönare att se på nu då man kan vara helt avslappnad å bara njuta av spelet.. Det är väldigt härligt =)

Rögle sköt smått otroliga 53 skott mot LHC idag..

Min chefs "utbrott" mot Gudrun Schymans framträdande hos Ekdal igår var fan dagens bästa, herrejösses hahaha...

Förutom att det är skönt att det är klart med Elitserien är jag ännu gladare för att det blev klart just idag då det är Cannibal Corpse imorrn, fyfan å behöva tänka på en avgörande match på lördagen imorrn kväll, huva.. men nu slipper man det..

Stort tack till Adde som vart med hela året på hockeyn i år oxå.. Jag vet flera grabbar som brys sig mycket om hockeyn men ingen som honom.. Det hedrar honom att alltid hänga med på matcher även när de ligger sist och inte ge upp..

Precis som jag själv faktiskt..

SOM SAGT är världens bästa dödsmetallgäng på besök i Sthlm imorrn kväll, det kommer såklart vara vansinnigt bra, dem levererar alltid. jag har spottat å svurit över att dem är FÖRBAND till Children Of Bodom vilket kan ses som ett "hån".. MEN, istället har jag försökt koppla bort det och tänka att "hellre ett förbandsgig än inget gig alls".. De spelade 12 låtar i Italien för nån vecka sedan, setlisten såg mäktig ut och det kommer bli fruktansvärt intensivt..

Är ledig på lördag, så jag vet inte vad det blir efter imorrn.. Troligen lite party..

Blir inge hästspel på lördag då Sveriges sämsta bana, GRIS-ÅBY, anordnar tävlingar.. Min open stretch-"bojkott" *med lite rundade kanter* fortsätter därmed och det känns ganska skönt att skita i det helt på lördag..

På onsdag kommer min favvohäst Acclaim och tävlar på Solvalla.. Jag har aldrig sett han live, bara på TV, jag hade inget direkt intresse av att åka ut just nästa onsdag men nu känns det faktiskt som jag måste det.. Vad roligt att få se han och "Hockey".. Dessutom liten jackpot..

Nästa vecka inleds baseball-säsongen på allvar då "World Baseball Classic" spelas iöver flera kontinenter, känns itne som man lär se sketamycket av det men, det är bra som försmak på MLB som inleds första veckan i april *go red sox!*

Nä ska plocka lite här hemma nu..

Tack LHC..

OCH spelet fortsätter gå käpprätt...

...japp så är det efter sanslös streak här under 1,5 månad är man nu back in the old BAD STYLE om man säger så.. fortfarande några hundra kvar på kontot men ujujuj.. SÅ KAN DET GÅ..

Det svänger snabbt..

DIF, vinn mot SSK, det kan inte vara så svårt, DAGS att köra!!

Hugh Jackman var ju kalas som värd på Oscarsgalan..

Victoria å Daniel, GRATTIS, men fan va less jag är på er jävla förlving redan fyfan.!!!

Cannibal Corpse, under två dagar kvar nu, det blir asbra..

Sova borde man..

Jävla skit..

HUR SVÅRT kan det vara...

...att säkra en Elitserieplats?!?!?!

Helvete DIF nu får ni fan se tilla tt vinna på torsdag så man kan börja andas igen..

Satans skit..

Konstig vecka det har varit..

Vi har inte jättemycket att göra på jobbet men ändå känner jag mig trött och sliten.. Visst gör man ofta det på fredagar men tydligt tecken var igår att jag inte hade nån lust att gå på DIF-Färjestad.. jag sov på tvärbanan och hade mycket hellre sett att det var bortamach så jag kunde åkt hem..


Jag har tokbackat den här veckan spelmässigt, inte konstigt iofs då det gått väldigt bra ett tag och jag legat över 3000 kr plus på hästkontot.. Kommer vara nere i drygt 2000 imorrn lördag innan V75-omgången börjar men.. jag vet inte.. Jag har väl spännande system som jag å pappa ska köra imorrn men.. Hela den här veckan har varit "tråkig".. Det har varit så mycket annat och.. jag vet inte, jag känner inte avsmak men inte alls lika skoj.. Lite som de kändes i somras när jag var sjuk..


Jag spelade ett uselt tvillingspel hemma hos mamma förut, irriterande för att jag chansade för mycket.. Jag lirade även en dubbel jag kanske låtit bli.. jag var iofs ett halvt hästhuvud från att plussa några hundra, men nu blev det torsk.. Spelet i sig var inte jättedåligt men, ja, det är tungt att missa.. Man blir besviken på sig själv..


Kanske tar jag det för hårt.. man blir för glad när man vinner och för besviken när man missar.. Det är ju fortfarande så att jag inte spelar för "Mina" pengar utan vinster men ja, går det ner där för mycket så, ja, ni fattar..


Vet inte hur jag ska göra.. vet redan nu att det inte blir nåt spel nästa lördag då Sveriges sämsta bana, Åby med sina dubbla open stretch, anordnar V75.. Det känns på nåt sätt skönt.. Jag slipper tänka på det.. Det känns skumt..


Det kan oxå vara så att jag tappat en del då datorn strejkar på jobbet.. man kan inte alls läsa på, på samma sätt utan står som förut å läser i tidningar och inne på ATG-ombud.. Det räcker inte.. Jag hr ju lärt mig det.. Men jaja, nu ere jackpot imorrn och jag har fått pappa med mig så jag kan sätta ett större system som vi delar på..


Jag är jävligt less på tjatet om 65 miljoner.. Jackpot hit å dit å massa miljoner.. helvete pengarna borde delas på 7,6 och 5 rättspotten DET vore rättvist.. Visst är det bra om man/för dem som sätter 7:an men det är jääävligt många spelares pengar som går "förlorade" och borde delas ut.. Rolle har helt rätt i att ATG hela tiden är ute efter att locka spelare att spela mer, visst, det är deras jobb, men fördelningen borde vara bättre..


För min del fick det hellre var så att man satte ett maxtak på 40 miljoner i 7 rättspotten och resten fördelades mellan 6 och 5 rätt.. DET vore rättvist! Det skulle oxå locka till spel.. Om folk visste att man kunde vinna några hundra redan på 5 rätt skulle spelet oxå bli högt..


Men ja, människors naiva syn och längtan efter stora pengar fortsätter säkert och ATG skrattar hela vägen till banken och de annars så överlag bra travmänniskorna i TV fortsätter tjata om miljoner och vad man kan göra för alla pengar..


"Vad skulle du göra om du vann 65 millar".. Vem fan bryr sig?


Helvete de flesta här vet att jag satta mitt livs första 7:apå V75 i lördags och belönades med OTROLIGA 676 kronor! Men min glädje var total efter bekräftelsen och att jag äntligen fått 7 rätt av 7.. Det borde inte handla om pengar, visst kittlar det, men det borde inte handla om pengar, bara..


DET som triggar mig dock med pengar imorrn är att en normalutdelning, säg ja, 5-20000 blir det dubbla, DET är värt mycket.. men tjatet om miljoner när det på förhand finns 4 bra favoriter.. hmm.. jaja.. Alla kan ju spricka.. Vi får se..


Men fyfan va tråkigt, jag är less på hästeriet och ändå blir det X antal rader..


Man kanske behöver en tjej.. men men..


Komplicerat.. Ikväll är jag inte glad, inte ledsen.: jag är väl bara.. trött.. Kanske uppgiven..


Kunde inte Landlubber hållit undan..


UNDRAR HUUUUUUR många gånger jag hört...

...mellansticket i "Evisceration Plague" vid det här laget.. 30? 40? 50?!?! Helvete jag tröttnar aldrig...

Vet fortfarande inte om det blir nå AC/DC i helgen.. Jag höll på att säga att hoppas det inte blir nåt imorrn iaf..

Klart att ringer "X" å berättar att man fått så går man ju dit men söndag vore isf MYCKET roligare.. Men ja, känns inte som världen går under om det inte skulle bli något..

DIF Hockey inledde kvällens match i sängkläderna verkade det som och då det stod 0-4 efter två perrisar fick jag, mycket trött f.ö., nog å gick hem.. Det slutade 3-4, en stark upphämtning och det är kalrt att när jag kom hem å fick se de göra 3:e målet med typ tre och en halv minut kvar började man ju fundera om man gjort en blunder men.. Nu höll det inte hela vägen.. Har faktiskt aldrig drabbats hittills av den grejen att man gått och sedan fått "resultatet med sig" iaf..

5 poäng ner till Rögle som vann med 6-2 hemma mot "kris"-MoDo.. Plötsligt känns inte allt lika självklart och "lugnt" som för några dagar sen.. Huva..

Oldsberg ska göra "Här är ditt liv" i SVT och därför lämna "På Spåret".. MYCKET sorgligt.. Jag fattar dock itne vrför han ska sluta där för att göra det andra?!!?!? Om det stämmer som det skrivs att SVT vill "göra om" På Spåret blir man ju galen..

Imorrn blire luuuuuuuuuuuuuuuuuugnt.. Klipp och middag hos mossan.. Eller AC/DC,.. det låter säkert helt jävla galet men jag hoppas fan på det första ändå!

NATT!

FAN vad jag älskar dem ibland...

...DIF HOCKEY!!!!


Eller vadå jag älskar dem jämnt men vissa kvälalr är dem bara bäst.. När man vänder 0-1 till 4-1 i sista perioden hemma mot Timrå och jag, å kanske framförallt Adde, skriker sönder halsen/halsarna.. Det var en viktig seger.. Ohyggligt.. Och närmast, ja, känslosam..

DIF ligger på slutspelsplats med 14 måls marginal.. Det är 8 poäng ner till Rögle som är under Kvalseriestrecket..

Imorrn ska jag gå på Hovet igen med Björne och Janne Moon och se AIK-Leksand, GISSA om det känns bra att gå dit å sitta å se 1:an å 2:an i Allsvenskan i ett utsålt/fullsatt toppmöte då jag bara kan slappna av å njuta av hockey och inte behöve vara nervös för resultatet, SAMT att DIF vann ikväll och då känns det ju fint!

MIN favvopålle ACCLAIM vann med "Hockey" direkt efter vila p.g.a. bl.a. virus och visade t.o.m. oväntad startsnabbhet!!! TREVLIGT!!!

Tobben lyckades rädda viktiga grejer på hårddisken från jobbets dator då den kukat ur totalt.. KALAS! VÄRLDSKLASS killen!!!

Lite uppåt =)

Sov gott freaks..

Immortal kommer..

..till Sweden Rock, DET är coolt det!!


Blir nog att man åker dit nu.. Känns så..


Datorn är död på jobbet, DET är INTE skoj..


DIF möter Timrå hemma imorrn, blir väldigt tufft.. DIF har iofs bra statistik mot Timrå i år men poängtappet i lördags känns oroväckande.. Ett formstarkt Timrå på besök nu känns väldigt "opassande".. Får se hur det går, man hoppas ju alltid =)


Rögle fortsätter gå dåligt vilket kanske räddar DIF:s säsong. DIF har 5 poäng ner nu samt en match mindre.. Kan de vinna imorrn är det 8 poäng ner på 5 matcher.. Ja jo visst känns det bättre än i höstas men det är långtifrån klart.. och i vanlig ordning när kompisar börjat titta uppåt på ev. slutspelschans tittar jag fortsatt neråt..


Jag fixar fan inte en kvalserie.. Fyfan..


Penguins går verkligen skitdåligt nu.. De har ju fan tappat allt och släpper in mål som de rinner vatten i kranen.. Ikväll kunde de inte ens slå Islanders?!?!??! Som ligger sist i hela jävla NHL vad jag vet.. Eller näst sist, fyfan... Ken lär ju ringa å yla imorrn..


VARFÖR funkar ALDRIG rulltrappan i Älvsjö?!?!?!


Kanal 5:s program "Raw" är faktiskt riktigt lyckat.. Det är kul att se stand up-komik i TV igen..


Duscha, bädda, se på TV, somna, vakna upp till en ny dag.. Hej å hå..


Förbannelsen är bruten!!!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!!

...så satte jag V75:an!!!

7 rätt gav bara 676 kronor men det handlar inte om pengar utan jag satte skiten efter flera veckor då jagv arit skitnära både lördagar (6/7 2 ggr) och onsdagar (5/6 2 ggr) så blev det äntligen 7/7 och nu kan jag slappna av och inte tänka på det.. Fyfan va roligt =D

Dubbeln satt oxå, där hade jag 20 kr insats och den gav 40 ggr så jag fick 800 pix där med så 469 ut och 1488 in.. OUI!!!!

Jag ska väl inte bli alltför långrandig...

...men jag måste fan skriva lite här..


Nedanför *inlägget innan* kan ni se länken till Youtube och den sanslösa och galet pinsamma/konstiga intervjun Joaquin Phoenix gjorde hos Letterman.. Det kryper fan i kroppen när man ser det.. Droger? Kanske.. Trött? Fullt möjligt.. PR-kupp? Möjligt.. Tråkigt att se? Både och..


Tycker dock Letterman sköter det utmärkt och han är även hånfull och det med all rätt..


Aja.. titta på det iaf.. Konstigt.. är det..


Skomakaren i Västertorp är DAGENS HJÄLTE då han lyckats sätta både nya klackar och sulor på mina boots som höll på att gå alldeles åt helvete.. Han putsade upp dem oxå så förutom lite små"revor" ser som nya ut.. Bra pris fick jag oxå.. TREVLIGT""""


DIF Hockey satte högsta fart och ledde med 4-0 efter första perioden som till slut blev 5-2 hemma mot Luleå igår.. bra där.. Tyvärr vann nästan alla kringliggande lag.. Rögle torskade dock, DET var bra! 4 poäng ner till kvalseriespel nu.. MoDo borta imorrn, jävligt svår match.. Ett pånyttfött (!?) MoDo med Foppa-grabben i laget, samtidigt som DIF i regel ALDRIG vinner i Örnsköldsvik.. Oerhört svår match, får se hur det går.. Hoppas gör man ju iaf..


V75 på Valla imorrn, hade varit skoj att åka dit.. Nu ska Rolle dit med Strålforsgänget och Miquel kunde inte så ja, det blev inget, synd, tycker det är rätt fina lopp.. nåt som jag hånades för idag.. hahah.a.. Jaja, jag gillar travet förutom spelet något som vissa närliggande uppenbarligen tycker e himla skoj *hehe =P*


Imorrn ere årets värsta dag.. vet inte riktigt hur jag kommer hantera det men.. ja.. Det brukar ju inte vara årets soligaste dag direkt.. Usch å tvi för den jävla skitdagen..


Dock verkade min pappa sympatisera med mig och ha koll på mitt närmast "HAT" mot Alla Hjärtans Dag så jag fick en liten present =)


I korta drag så, ja, NI som läser vet ju vad jag tycker.. Tycker man om nån speciell så gör man ju fan inte det mer på nåt jävla påhitt från USA.. Eller hur!?!?!


Imorrn kommer man i vanlig ordning se pinsamma medelålders män som köper en billig jävla blomma för att ge frugan.. inte för att han vill.. Utan för att han "ska".. Det är så jävla äckligt..


Och några som läser kommer säkert tycka att "Du är så jävla bitter och ska inte tycka synd om  mig själv".. men asså. okej då.. Jag är JÄVLIGT BITTER hur snubbar som rövknullar *inte fysiskt* brudar dag ut å dag in får behålla tjejer som inte jag får.. Så ja.. jag är jävligt bitter. SYND om mig vet jag inte om det är.. men det är fan jävla skit med killar/män som kommer bete sig som jävla "Gullegull"-människor för att sedan gå tillbaka till tråkig vardagslunk och vara allmänt "B" igen.. Skäms på er..


Sen ÄR det ju så att brudjävlar som förväntar sig ditten å datten för att det är Alla hjärtans dag, de kan oxå dra åt fan..


Helvete dagen har inte kommit än.. å jag är redan lack..


Dra åt helvete..


Det blir dödsmetall hela dagen imorrn.. Mera Cannibal Corpse åt folket.. De helar mig..


VAFAN!?!?!?!

Joaquin Phoenix hos Letterman!?!?! VAD I HELVETE ÄR DETTA?!?!?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=zVg-c9P2CKc

Ett scoop eller inte ett scoop...

...det är frågan!?!?!?


För det är det.. Igår i TV4 berättade en hallåa ( av alla människor) att på nya satjen www.hockeykanalen.se kunde de minsann aslöja att DUF Hockey börjat prata om nytt kontrakt med Fredrik Bremberg..


MEN då måste jag ju börja fundera.. För det första, ÄR DET så stort att de ska snacka om det mellan program i TV4???


Hur stor är nyheten egentligen? Han har varit i DIF länge, har utgående kontrakt, antingen blir han kvar eller inte, fifty-fifty liksom...


MEN det som absolut gör det väldigt märkligt är ju att DET ÄR JU INGET SCOOP!?!?!?! Helskotta, alla med lite koll på DIF Hockey kunde ju redan för två veckor sedan läsa på www.difhockey.se att "vi kommer diskutera med Fredrik under landslagsuppehållet i februari"..


So much for scoop!?!??!?


Spinner man vidare på det så är ju nyheten ganska ointressant egentligen.. "DIF har börjat diskutera kontrakt med Linkan".. jaha, so?!?!?! Vad säger det då?? Han kanske blir kvar? Han kanske blir proffs nån annanstans?? jag menar det ÄR JU INGA nyehteer utan mer som nå slags "update" eller "statement" att de snackar kontrakt..


Kompisen Ken har ratat den nya hockeysajten fullständigt och tycker den är kass.. Adde höll med i det jag skrev ovan och sa att "ja nä det var ju inget nytt"...


VISST är jag FULLT medveten om att ALLA kanske inte är lika insatta i DIF Hockey och sådär men vafan... Att göra en höna av en fjäder har väl sällan passat bättre..


Min open stretch-bojkott har fått sig en törn då jag lirat en del faktiskt främst när det var jackpot i Halmstad 31/1.. Idag skulle jag i vanlig ordning skita i lir men föll för frestelsen å spelade fullkomligt uselt i första en fick rätt i andra iaf.. på första vann såklart hel fel häst via snikspåret å ATG hade lyckats blåsa duktiga hästar/kuskar/tränare/"ägare"/spelare igen för jag vet inte vilken gång i ordningen..


Jag måste skärpa mig coh låta bli att titta på startlistor, det är tydligen så, fyfan asså.. NU ere fan färdiglirat.. Visst kanske jag gör uppehåll för V75-pel eller njae fan jag vill ju inte stödja open stretch.. Men det är ju så synd, det är rätt ofta trevliga tävligar på Halmstad och Eskilstuna.. ÅBY med deras dubbla open stretch kan dra åt helvete och Skellefteå känns som det kvittar.. Men just Halmstad och Eskilstuna känns faktiskt riktigt trist att de fortsätter förstöra travsporten!!


Jag hoppas att Nybrink, Lähdekorpi, Kolgjini och co. fortsätter att verkligen peppra och TJATA sönder allt och alla om att ta bort open stretch..


Solvalla har inte open stretch, det är bra!


Imorrn ere simning igen..


Min chef va lite seg idag.. Småbakis.. Det händer INTE ofta men de få gånger de inträffar är ofta humoristiska dagar..


Imorrn ska jag lyssna på ROOT! Deras skiva Hell Symphony innehåller typ tio låtar, SAMTLIGA låttitlar är Satan fast olika namn.. Hahaha... En sån skiva måste man ju bara älska...


Eller iaf lära sig.


LITE bättre inlägg idag än i söndags, bra där va!


På torsdag vinner DIF mot Luleå igen...


Slutligen orkar jag inte göra stavningskontroll å ni som klagar kan läsa nån annanstans om det inte passar jävla ordHitlers =P


Ännu en söndag...

...och ännu en seeeg sådan.. men men..


Hästeriet har smått floppat några dagar nu och jag har lirat bort alldeles för mycket.. känns dåligt och man får nog lugna sig nu.. DOCK ska poängteras att förutom en hundring då jag delade me Tobben igår, så har det bara vart spel för vinstpengar så kontot har inte belastats.. men men..


Var hos Ken idag å såg Tottenham-Arsenal, ett sanslöst trist London-derby... 0-0 blev det och ingen var väl direkt nöjd med det...


Quarcio Du Chene var helt jävla galet bra igår i Silverloppet. Hästen vann på km-tiden 11,4 vilket minst sagt är asbra.. Det är ännu mera asbra med tanke på att det är vinter och februari, haha..


Jag vet i fan vad jag ska skriva här...


Detroit håller på att vinna "igen" mot Penguins och leder nu med 2-0 med typ 10 min kvar.. Resultatet från Stanley Cup-finalen känns tyvärr igen..


En vecka sedan Superbowl nu och ikväll ere Pro Bowl, NFL:s egen all star match.. Vilken tyvärr var ganska tråkig det jag såg förra året så den lär jag knappast se på..


Nästa år har NFL fått för sig att Pro Bowl ska spelas veckan FÖRE Superbowl, ett klart helknasigt beslut.. Stor risk att de som ska spela finalen kommer åka iväg från sina respektive lag för en ploj-match?!?! Hahaha..


"Nu kommer Emilia Rydberg, dotter till Annika och Biff Rydberg"... hahahaha.. kalaslåg humor som jag älskar..


Ovanstående var för övrigt de klart bästa av det jag såg ur gårdagens Melodifestival..


Just NU i Studio NHL på Canal+ är RAY BOURQUE DÄR!!! Så jäävla stort!!


Detroit vann med 3-0 tillslut.. Det var inte bra..


Nä det här var ju det tråkigaste inlägget i världshistorien men jag lägger väl upp det iaf!!


Dags att uppdatera...

...tycker iaf någon har jag märkt...

Har varit väldigt trött och sliten sen födelsedags"helgen"...

Födelsedagen var trevlig med jobb en stund och sedan Solvalla med Rolle.. Det var skoj =)

Öset på Anchor i helgen å kanske framförallt fredags var härligt med kanonkonserter av PUNGTERA som visar att inte alla coverbanden är likadana.. Dimebag hade varit stolt över bandet och framförallt Ola.. Säker kille de dära..

Har fått massa bra presenter, väldigt glad för detta!!

Superbowl i söndags var som vanligt skoj.. Blev jävligt spännande.. Tyvärr gick det inte som jag hoppades ändå..

Bruce Springsteens half time show var magnifik..

Hästspelet har gått smått sensationellt bra.. Lördag-söndag-måndag vann jag över 3500 och plussade 2500 kronor.. Trodde knappt mina ögon..

Köpte massa skivor igår, bl.a. ÄNTLIGEN nya Cannibal Corpse-plattan. Smällfet är ett klart "understatement"!

Man borde nästan dra in Rönnmarks licens för hans val att "blunda" för Johan Davidssons beteende i DIF:s torskmatch mot HV i lördags (3-5). NU förlorade DIF INTE p.g.a. det, jag verkligen poängterar det, men det var för jävla sorgligt ändå!!

ZZ Top i Karlstad?
Heaven & Hell i Oslo?
Depeche Mode i Arvika?
Tuska Open Air i Finland?
ALLT KAN bli verklighet men är ännu väldigt osäkert!

Måste upp tidigt imorrn å åka på möte i Västertorp. Det börjar 08:30.. Då brukar jag ligga i sängen.. Fyfan..

28,55 i simbassängen idag, inte ens i närheten av "säsongsrekordet" 27,20 i torsdags.. Dock var jag nöjd med ALLT under 30 denna dag då jag mest ville köra igenom kilometern.. "Du kommer kanske drunkna" vare några småvassa grabbar som sa på jobbet *skrattar*

Kan bli en späckad sportsöndag trots avsaknaden av Football nu när NFL-säsongen ä slut *väldigt sorgligt för övrigt*
Tottenham-Arsenal *DERBY!* kl 14.30
Pittsburgh-Detroit kl 18.30
Canal + STUDIO 20.45 -->

Vet inte om det blir party i helgen.. Det blir iaf ingen 2-dagars..

GAMMAL kanske är att ta i men, fan, man är inte 19-20 å pallar 2-dagars utan några som helst problem längre.. *haha*

NP: JOURNEY-Dont Stop Believin ( Live at Superbowl Tailgate Party)

Under and in and "över 2500 kr på hästkontot, SWEET!!"

RSS 2.0