När passionen tar ett steg i fel riktning..

Man har ju intressen.. Det är bra att ha, vare sig det egentligen är för något.. För allvarligt, personer utan intressen/passion/något man brinner för är i regel ganska tråkiga och ointressanta.. Nu tycker jag t.ex. inte att samla frimärken är aslajbans, men kan ändå tycka att någon som brinner för det kan ändå vara någon man har respekt för..

 

Besvikelser i mitt liv förknippas ofta med passion.. Tjejer.. Sport.. Musik.. Det första är ju rätt uppenbart men behöver inte fördjupas mer i än så, frågor undanbedes..

 

När det gäller sport så ere ju så att jag lever mig in i det som heter Djurgården och Boston Red Sox..

DIF Hockey har ju långtifrån rosat marknaden i år och i läge 0-1 efter första perrisen mot Växjö på Hovet idag var man långtifrån nöjd.. Men i andra perioden började djungeltrumman ”Gasa” eller hur fan man säger.. 3-1 stod det efter andra.. matchen var het, det smällde en hel del och det var väldigt spännande i läge 3-2 med några minuter kvar.. Jag hoppade runt som en tok då Jimmie gjorde 4-2, mycket snyggt.. Oerhörd glädje, en av säsongs roligaste matcher hittills i år.. Tyvärr då utan Adde som höll på med nya lägenheten..

 

Hur Rödstrumpornas säsong slutade 2011 vill man ju inte prata om mer så det skiter vi i.. Fortfarande är ingen ny manager klar men verkar presenteras till veckan.. Spännande..

 

Vid den här tiden på året så börjar alltid ”årets skivor”-listan funderas på.. 2011 har långtifrån varit starkaste skivåret ever men, det finns några highlights, som alltid =)

 

Nya Kate Bush-skivan lät sådär skoj av de jag hörde under pre-listening men efter några vändor på jobbet igår så är det roligare.. Himla fin.. Kul =)

 

Men som sagt när det går åt fel håll.. Blire inte kul.. Jag ska inte säga att de blivit dåliga men, man har ju förväntningar.. Eldkvarn upptäckte jag sent.. Först med Atlantis-skivan 2005 blev jag nyfiken och började lyssna in mig mer.. För övrigt den sista starka plattan.. Jag har efterföljande ”Svart Blogg” men redan då började gå utför.. ”Hunger Hotell” köpte jag aldrig, en närmast chock då.. Därför inte als samma chock nu då den nya, asså, ja, va ska man säga.. Den är inte så kul.. Kamrat Tobben beskrev i veckan ”Ett hjärta för mycket” på det sätt jag gillar med dem.. Det finns liksom en svärta, en sorg och ett mörker mitt i allt.. Jag har för mig det var så han sa men han beskrev det så jääävla bra och det var då det ännu mer gick upp för mig, att, det är det de tappat nu.. Jag ska inte låta överpretto och säga att det är ”för glatt” nu men, svärtan saknas.. Det som gör det för mig iaf.. Det som gör den här så bra:

http://www.youtube.com/watch?v=52gxK7ikRjU

 

Man måste såklart inte tycka den här låten är så bra som jag gör men, jag har funderat lite på sista tiden vilka människor man gillar och så.. Jag har tidigare berättat om varför det är så skoj att gå med Adde på hockey, och bara för att jag nämner det igen så var han såklart inte med idag haha..

 

Men det är ju så jävla mycket roligare med såna människor.. Man behöver inte vara asdriftig men det måste brinna nånting inom en för något.. Som lillsyrran.. Hon e ju en sann inspiration.. Har bra jobb å lön å hoppar på nå helt jävla annat som hon inte kan ett skit om men ska bli asbra på det.. Imponerande.. När man pratar om sånt med henne och morsan känner man ju sig underlägsen, en del.. De borde man kanske inte men, ja, ingen av dem kan skylta fönster som jag!! =)

 

Julskyltning på jobbet, denna FÖLJETONG (haha) blev klar i torsdags.. Med BRASA i stora fönstret.. DET NI!! Eller ja, ”DVD-brasa på USB-minne på 22 tums-TV”.. MEN IAF!! Vi har fått fin respons, det är himla skoj..

Adventslördagen blev från och till svettig igår.. Ooof vad folk sabbar sina ljusstakar.. Vafan gör dem med dem.. jag förstår inte.. KASTAR dem in dem i garderoben eller.. haha, good for me though då jag får fixa och ta betalt, men men..

 

Haha JAAAA Blåsboll igen, LYSANDE!!!!! Medan jag skriver detta ser jag säsongens sista avsnitt av ”Vem kan slå Filip och Fredrik” haha, det är sååå roligt.. Ska se om de vinner 6:e raka eller om Sjöberg/Sunneborn spöar dem (asg)

 

Späckad vecka igen nura..
Måndag: Träning
Tisdag: DIF-MoDo

Onsdag: Träning
Torsdag: HV71-DIF på TV och hårtrim..

Fredag: Fönstret, troligast, annars morsan

Lördag: Ledig (GÄSS!!), dvs. träning och sedan Luleå-DIF och ös med Adde på kvällen!

Söndag: Oj, fan, ingen aning, haha..

 

Taggar redan PHÄTT massa för Motörhead lördag 10:e december..

 

..och julbordet lördag 17:e december haha!

 

Jag pyntar ju långtifrån jättemycket men nu är mina två ljusstakar, lilla nya ”batteri-led-granen i korg”-mofjäset uppe.. Och min Benny Hill-tomte och REN! Fiiint.. MYYYYYYYYYYS haha..

 

Hmm, Bruce kommer i sommar, biljetterna släpps på onsdag.. Jag börjar tvivla mer och mer, det kändes självklart först men, hmm, jag vet inte.. Visst det kommer vara bra men, ere värt att ta semesterdag (och med tanke på ev nytt jobb vet jag ju inte ens om jag har några haha) för att åka till Göteborg igen.. Måste bestämma mig tills på tisdag kväll, hmm.. Men men, får se..

 

Information till folk som går på gym.. BYT INTE MUSIK I MASKINEN.. SKRIV INTE SMS I MASKINEN.. TRÄNA I MASKINEN.. GÅ INTE MED DINA 15 NÄRMASTE KOMPISAR OCH ROTERA I SAMMA MASKIN..

Kanske man ska tuffa till sig och säga till, men då får man väl nån jävla tillsägelse å skit..

 

Ingen vinterjacka än, men snart dags tror jag..

 

HÅLL I HATTEN BEEERIT!

 

På Spåret inleddes i fredags, himla roligt, Fredrik Lindström var SKITROLIG.. Augustifamiljen borde skjutas då de skrivit/”TVINGAT IN” (?!) en ny vinjett.. Spöstraff på de.. Nu var iofs inte det nå fel på vinjetten men det ska vara den gamla föffan!!

 

Apropå På Spåret inleds nästa söndag TV4's ”Sverigeresan” med firma Oldsberg/Hellberg, att säga att det måste ses är ett understatement utan dess like.. Det man sett på trailern av sketcherna verkar ju helt fantastiskt usla precis som de var i På Spåret förut, hahaha, kan bli nya klassiker!!

 

Hahaaaaaa.. I 6:e avsnittet så torskade Filip och Fredrik, skiiiiitspännande i vanlig ordning.. Sunneborn/Sjöberg spöade dem..

 

..och med den skitviktiga detaljen avslutar vi denna veckas inlägg.. NUTTY NUTTY!


I don't exist when you don't see me...

..sjöng Andrew Eldritch bl.a. i låten ”When you don't see me” ikväll på Münchenbryggeriet när Sisters Of Mercy bjöd på najs konsert.. Stället var packat som attans, några brudar hade partikonferens och förtjänade smisk men jag e ju så jääävla väluppfostrad så man gjorde inget..

 

Fick bäjsbåll-spelet ”MLB2K11” i veckan til PS3.. ASSVÅRT ere minst sagt.. Torsk 24-0 i första matchen, braaaa där Mackish!!! Men ja, ändra till rookie idag, har inte vunnit än.. kampen går vidare mot datajäveln!

 

Friskis i Farsta ÄGER! Friskis i Hornstull SUGER!!

 

Två fönster julskyltade, både för väldigt bra respons, himla skoj.. Tredje blir klart i veckan innan första advent, GÄSS!!!

 

Mossan är å tränar å äter mat i Egypten, soft, jag tränar å äter mat i Farsta, funkar det med, haha...

 

Olssons igår med Adde.. Vitlöken hänger i.. NAAAJS!

 

Mitt kära bejsbåll-lag har fortfarande ingen manager.. Börjar kännas lite frustrerande.. men men.. När de signade Terry Francona 2003 gjorde dem det först den 3/12.. Och 2004 vann de World Series, då första gången på 86 år.. Det får gärna hända 2012 oxå..

 

Efter blivit förnedra av Gnaget i måndags vann DIF två matcher resten av veckan.. Bra där.. Frölunda borta på tisdag å Växjö hemma på JÄVLA SÖNDAG kommande vecka.. Hoppas det inte blir några epilepsi-anfall på läktaren på söndag, usch va otäckt det var i onsdags, fiiifan..

 

Lön på fredag ere visst oxå, MEN DE e väl kul..

 

Näääe fan trött e jag och vet i fan vad jag ska skriva mer..

 

Nutty nutty!


Har inte jättemycket att säga..

..ikväll men måste ju uppdatera med lite iaf så.. Here goes..

 

Fram till 2011 var stjärnrelievern Jonathan Papelbon Bostons closer i flera år och jag trodde och hoppades han skulle signa nytt kontrakt.. Resultatet av dem tanakrna.. ”Paps” klar för Philadelphia i fredags.. Mors och goodbye oxå.. Kommer kännas skitkonstigt för mig, och många andra att se nån annan försöka komma in och stänga matcherna men vafan, new direction.. Vad kan man göra liksom..

 

Apropå baseball, DENNA FANTASTISKA SPORT SOM JAG INTE FÅR SE PÅ FEMTIELVA JÄVLA DAR, så lirade jag det på Kinect igår.. Askul, skitjobbigt.. hahaha..

 

USA.trippen 2012 börjar ta form, bokade hotell för mina tre nätter i New York här i veckan.. Hittade något som verkade kanon och fick för ganska bra pris iaf.. Nu ere två delar kvar.. Flyget från N.Y. Till Boston och även hotell i Boston.. Det lär fixas antingen i slutet av december (efter jul HINT HINT!!!) eller i början på nästa år..

 

Helt underbart i ”Vem kan slå Filip och Fredrik” när de skulle åka i sulky med en häst framför och hästen SKET istället för att vilja gå framåt.. hahaha =D

 

AIK-DIF på Globen imorrn.. Jag kollar hemma med Adde och förhoppningsvis chefen.. Det blir hockey, klippa/trimma håret och tvätta på en å samma gång.. Ösigt värre.. För övrigt skit med hockey onsdag-fredag oxå..

 

BLÅSBOLL! ASBRA! Hahaa..

 

Middag med mamma och syrran på torsdag, trevligt!! Tur att man tränade 3+1 gång denna veckan då det nog bara blir 2 nästa vecka..

 

Väntar ivrigt på nya Kate Bush-skivan!

 

En del julklappar är inköpta och planeringen är kanske inte i FULL GÅNG men iaf... Kan bli bra i år.. Det brukar ju bli det, ekonomin känns rätt bra så det inte ska behöva bli nå otrevligt..

 

För er som känner mig vet ju att julskyltningen på jobbet och speciellt ”mitt lilla fönster” är närmast sjukligt viktigt för mig.. haha, likaså i år, då stenansiktet piffade och fixade i flera timmar innan jag tillslut blev nöjd.. Fokuseringen var enorm, helt slut efteråt, haha, låter ju både dumt och konstigt men vafan.. Tillfredställelsen när det faktiskt var klart var jävligt najs.. Två fönster kvar, MEN, det viktigaste är iaf klart.. Iaf för mig =)

 

Vill gå på Olssons igen.. HMM, kanske till helgen? ”Viitluuuuurrrk!”

 

Spännande avslutning på Falcons-Saints nu.. JAJA det är inte lika viktigt längre men heja New Orleans föööffan!

 

Man vill ju inte bli gammal när man hör om Carema.. Fiiifan..

 

Väntar fortfarande på mitt baseball-spel till PS3.an.. Är skitnyfiken asså.. Hoppas det kommer i veckan nu, annars får man fan skriva till Amazon å undra vad som har hänt, hmm!

 

Jaaarå, Saints vann i förlängning, ooof det var spännande! =)

 

Haha ooooooerhört spännande slut när Fredrik och Filip vann igen.. Jösses.. Hehe..

 

Vet inte om det blir nå blogg nästa söndag, ska på Sisters of Mercy på Münchenbryggeriet på kvällen och vet inte när jag är hemma.. Men men får se..

 

Nu ere slaggatajm snart, hare bra dårååå va..


Åsnan Karlsson..

..eller Sebastian Karlsson som han egentligen heter kan, precis som Martin Sevc efter sitt rasistuttalande förra veckan, dra åt helvete han med.. Fast ännu mer.. För er som inte är sportnörd som jag så kan jag sammanfatta att Linköping-spelaren Karlsson igår tacklade Frölundaspelaren Magnus Kahnberg nå så grönjävligt fult och jag vart fan vansinnig när jag såg det så jag vet inte vatd. Jävla idiotjävel.. Dessutom kommer det ett sånt äckligt citat om ”att jag är ångerfull och ville inte skada honom”.. Nä men ville du inte det kanske du skulle sluta tänka med arslet och inte göra som du gjorde.. FYFAN! För er som missat det och vill se, följ länken nedan, sen kan ni ju oxå få avgöra om han inte gör det med flit.. Hoppas han blir avstängd skitlänge!!

 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/ishockey/elitserien/article13891657.ab

 

Bra lördag.. Träningspass på Friskis i Farsta.. 3-0 mot Timrå på Hovet.. DIF Hockey har långtifrån spelat bra på länge nu och var inte speciellt bra igår heller, som tur var va Timrå ännu sämre, smått otroligt, och segern var rättvis.. 4st 6or på hästarna och en tia på dubbeln innebar 565 kr in på 176 kr satsade.. Fint.. Sen vare fest i Vårberg hos Freddy och Lina, DET var skoj.. Och ösigt.. Undrar vad fan som hände.. Haha.. =)

 

”Så Mycket Bättre” var bra igår igen.. Kanindräkterna var skoj och Mikael Wiehe blir alltmer en idol som säger både mycket kloka och roliga saker!

 

Hmm, Chainsaw på fredag eller inte.. Funderar och funderar..

 

Inte mycket har hänt hittills i mitt baseball-lag.. Jag hoppas de signar David Ortiz igen, gå med på 2+1 år jävla gubbe!!!! Och Papelbon i 4 så kan vi åka sen, hehe.. Försök få Cuddyer oxå, blås Phillies, kom loss!!!

 

Kommande Leviathan-skivan är fan nästan läskig att lyssna på.. Bland de mörkaste jag hört.. Vet i fan om jag tyckte den var så bra men, asså, wow.. Total fucking darkness jösses..

 

Dylan var kalas i fredags.. Visst, han sjöng inte alltid klockrent men BANDET ägde nå fruktansvärt.. De svängde som fan! Hade skitkul på Globen-läktaren.. OM det var den sista konserten jag såg med numera 70-årige Dylan så är jag mycket nöjd med min tredje konsert med gammelgäddan.. JÄVLA GUBBE!!!! =)

 

Om drygt två veckor släpps ”50 words for snow”, Kate Bush's nya skiva.. Spännande!

 

Hoppas få mitt paket från Amazon med ”MLB2K11”, baseball-spel till PS3.. Ska bli kul att testa hehe..

 

Ungefär samtidigt släpps oxå ”En Cool Jul”.. En julskiva med Svante Thuresson, så jääävla ballt.. Jag tror den komemr vara helt jävla strålande.. Kul oxå att det inte bara är samma gamla vanliga grejer utan mer riktiga låtar.. Bland annat av två låtar av Lundell =) ..ska bli skitkul att höra.. Mamma och Björn ska ha en iaf, och de är fan inte omöjligt att jag köper en oxå hehe..

 

Jul ere ”redan” i hela butiken.. Slingor, stakar, stjärnor, granar, julgransbelysnignar.. Aaaah men har väl fått till det rätt bra på varusidan iaf tycker jag.. Skyltningen ere nu dags för.. Inleds troligen kommande veckan, hej å hå!

 

Skinny Puppy's nya platta var oerhört svårlyssnad.. Inget givet köp, men, måste försöka jobba in den på nå vis..

 

Snart midnatt, ska packa tvättpåsen till morgondagens tvätt-tid.. KUL KUL!

Gonatt dårå va..


RSS 2.0