Julklappar..

..är på gång..

 

Det är skoj.. Jag vet inte riktigt vad det är för större fel på mig, men jag får nästan en kick av att sitta och leta runt på bra grejer, bra priser, rabatter och räkna/jämföra.. Man är väl lite jul-Hitler på det sättet men det är faktiskt en tillfredställelse att få till det så folk blir nöjda.. =)

 

Veckan har varit ganska bra.. Med tanke på magkatarren har jag tagit det rätt lugnt.. Inga större extravaganzer och även lugnt nu i helgen.. Partajet på Anchor uteblev, något som sved som fan först men när jag tänkte vidare på det så spelade det inte så jävla stor roll egentligen =)

 

NU mår magen bättre, tack alla som frågat och brytt sig =)
Har blivit lite snorig egentligen så kanske det är nå slags förkylning på G men, vafan, det är väl bara att köra långsamt typ!

 

Det har varit mycket skriverier och situationen var redan igår omtalad då Djurgårdens Nisse Ekman mycket fult ”Högg” en Brynäs-spelare med klubban.. Eller högg, GOLFSVING är ett bättre uttryck.. jag spydde galla över han igår och fortsätter med det idag.. Jag vill verkligen inte se han i DIF-tröjan något mer.. Snubben är ju fan farlig.. Förutom detta hjärnsläpp har han ju knappast presterat så bra nu på hösten som man hoppats på.. Jag slipper gärna att se han, tyvärr verkar inte DIF vilja göra någonting åt honom utan lämnar allt till Disciplinnämnden.. Asså, det känns nästan konstigt att säga då det är en DIF-spelare, men jag hoppas att han får ett skitlångt jävla straff!

 

Annars känns det inte värt just nu att snacka så mycket om DIF Hockey, laget spelar inget vidare men ny match på tisdag hemma mot HV71.. Torsk känns det ju rätt klart som på förhand, men vafan, överraska mig gärna =D

 

Farbror Reidar berättade på telefon i torsdags efter att ha funderat (nån månad eller så ;) att han vill åka med till Boston nästa sommar.. Det var PRECIS vad jag behövde efter DIFs kalkonmatch mot Frölunda, jag blev väldigt glad.. Jag ser fram emot det nå oerhört, det är i dagsläget iofs 6,5 månad kvar men, ändå.. Något att längta till, något att se fram emot =)

 

Hästspelet gick totalt åt helvete igår.. Kamrat Jimmy lyckades dock sätta 7an.. VÄLDIGT skoj, stort grattis!!!

 

SÅ Mycket Bättre var vansinnigt bra igår.. kanske bästa avsnittet hittills.. Ser fram emot nästa veckas avsnitt nå oerhört då det är Pluras dag och Pluras/Eldkvarns låtar som ska framföras, ska bli skoj!! =)

På Spåret började i fredags, strålande TV som vanligt!

 

I veckan införskaffas säsongskort för DIF Fotboll 2011 tillsammans med Bojje.. Det är alltid en lite speciell känsla att göra det varje år.. Natten mot onsdag efter 24 är det dags.. =) Efter att ha haft samma plats i 6 år verkar det nu som vi flyttar på oss lite.. Finns platserna vi tittat på kvar blir det iaf samma sektion, vi får se, spännande det med!

 

Blev inte jättelångt idag men klart gladare än vad det varit på sistone.. Nu kör vi en vecka till daaa..


Näää jag är inte sur..

..men jag tror magen är lite..

 

Vet inte om jag har ännu en katarr på G.. Det kan vara så.. Men men.. har köpt sån där bafilus dophilus pumpus maxus enormus, eller va fan de heter, jävla magyoghurt iaf.. Ska köra det och försöka tänka mer på mat i veckan å så.. Så ska det nog bli bra.. Det är ju inte jättekonstigt att den kommer nu efter den veckan som varit..

 

Har kämpat på som fan på jobbet, stressat på.. kan poängtera dock att jag gjort det mesta själv och så, så ingen ska anklaga vare sig kollega eller chef.. Jag vet att jag år efter år i ”Inför juletid” försätter mig i nå slags ”NU JÄVLAR SKA DET GÖRAS OM HÄR” -läge och det är svårt att koppla ifrån.. De förra blogginlägget var ju långt ifrån muntert.. Men, ja, jag vill ändå tacka alla som läst och extra mycket till dem som kommenterade.. =)

 

Sen två skyltfönster blivit klarskyltade, BRA ORD DÄR, speciellt det vid kassan, ”mitt fönster” och även det precis vid ingången, har det känts bättre.. vi har det stora kvar, det som tyvärr inte ALLS syns på grund av den jävla ställningen.. Men, vi lär försöka fixa det ändå i veckan här.. Första advent på söndag, då är det tänkt att det ska vara helt klart normalt sett.. Nu syns ju inte det men ja, vore bra å få klart skiten iaf.. Tobbe hjälpte till massor och gjorde det mesta ”pyntandet” vid fönstret vid ingången, hårt påhejad av mig mot klockan å allt vare va, men BRA blev det..

 

SÅ om någon direkt undrar så känns de bättre nu än i onsdags, eller när de va jag skrev, men ja.. Helt jävla tipp topp vet i fan men, man kämpar ju..

 

WELL!

 

Saw 3D, eller del 7, sista delen i denna galna filmserie, bevittnades ikväll.. JAPP, jags er faktiskt film ibland, den här har jag, i vanlig ordning, väntat på i ett år.. Filmen var sjuk som vanligt, rätt bra, avslutade spå ett lite udda vis, hade jag fått välja hade jag valt ett annat.. Jahapp, nu behöver man inte vänta ett år till för nästa del, synd, men

 

”Paracletus”, nya skivan med Deathspell Omega, är helt galen.. Haha.. Den sista i trilogin som inleddes med ”Si Monumentum..” 2004 och ”Fas..” 2007.. Det är verkligen kaos med nån slags struktur.. Ska lyssna mer i veckan och försöka smälta den.. Första intrycket i lördags morse var verkligen, omtumlande.. bra, såklart, fort som fan, och nästan lite annorlunda grejer ibland där.. MEN, ska lyssna mer.. Kan vara en av kandidaterna till årets skiva.. Jag kollade lite runt om vilken som skulle kunna bli det.. Hittills tror jag faktiskt att ”Demonoir” med 1349 leder..

 

MoDo's Anton Hedman tacklade mycket fult av näsbenet på DIF's Andreas Holmquist.. Armbågen var HELT jävla sjuk och jag blir fan vansinnig när jag ser det.. Stäng av han, LÄNGE!!!

 

DIF vann dock matchen med 3-1, ingen hejdundrande föreställning men tre poäng, ÅÅÅÅLRAJT! Liten förbättring mot fadäsen i torsdags mot Färjestad, 1-3..

 

Köpte årets första julklapp idag.. BARA DE!!

 

5 rätt med Leffe igår igen.. Låter väl rätt bra, men var inge vidare ändå.. Ingen utdelning men 5 rätt för 3:e veckan i rad.. 7:an sitter på lördag??

 

Utmanarna slog Filip och Fredrik ikväll, skoj, bra program ikväll =)

 

Jag vill fan inte må risigt nu.. Det kan bli en bra lördag.. ”Lördagen före första advent” brukar kunna betyda lite ös på jobbet.. Sedan Brynäs-DIF på TV, KANSKE med Dunder här, hehe, sedan Tributallica och Guns N Poses på Anchor på kvällen, KAN bli kalas!!!! Bara kaggen är i trim hehe..

 

37-årige Derek Jeter i pissgänget New York Yankees kontrakt har gått ut.. Yankees kontraktsförslag verkar vara 3 år / 45 milj. Dollar.. Av nån anledning verkar snubben vilja ha FLER år och säkert mer betalt.. Helt jävla otroligt.. CRUSH the Yankees, GO SOX!

 

Efter hockeysnacket igår med farbror hintade han om att jag skulle spara pengar till Boston men han dröjer än med det definitiva beskedet om han ska med eller ej.. Tror, och hoppas, dock att han har bestämt sig till den 18/12 då vi ska ha heleftermiddag/kväll.. DET vore trevligt..

 

FET NFL-söndag med redan förbrukad Vikings-slakt av Packers, Patriots mot Colts nu och Eagles-Giants inatt.. Ser nog stora delar av sistnämnda i repris imorrn kväll..

 

Det går jääävligt långsamt med uppdateringar i baseball:en om nya spelare.. Trodde något skulle ha hänt nu men nada.. Man får tydligen vänta ett tag till..

 

Jag har ju en del trevliga lördagar framför mig..

 

27/11: Brynäs-DIF kl 16 på TV och Anchorkväll med Metallica och Guns-covers..

 

4/12: DIF-Timrå kl 16 på Hovet och ännu inte klart vare blir på kvällen..

 

11/12: MoDo-DIF kl 18.30 på TV och sedan Anchorkväll då Pungtera spelar Pantera som inga andra kan!!!!

 

18/12: Redan nämnda eftermiddagen/kvällen med farbror då det blir ”julmiddag” modern light och sedan DOOOOOM.. Candlemass live på Debaser Medis på kvällen.. hela Epicus Doomicus Metallicus framförs i sin helhet med originalsångaren Johan Längqvist på sång, GRÖÖÖÖÖÖÖÖÖMT!!!!

 

Det blir ju jobb 5,5 dagar i veckan fram till jul, d.v.s. mån-lör.. Kanske man borde vara ledig nån gång men, hmm, njae, jag vet inte.. Jag kör på så får man se hur det känns.. Skulle vara den 4:e då.. Nu på lördag ere ju dagen innan första advent.. 11/12 julmarknad i centrum och 18/12 lördagen innan julafton.. Nä.. Det blir nog att köra hehe.. Men jag ska lyssna på kroppsjäveln..

 

Ajuste containern, helvete.. aja.. Näste gång..

Nu ska jag försöka somna om ett tag till Patriots-Colts...

 

Ny vecka nya tag, go go..


Det har varit en skitdag..

..å jag blir fan inte nöjd med nånting..

 

Ibland älskar jag mitt jobb, ibland hatar jag mitt jobb..

Ibland älskar jag att jag bryr mig, ibland hatar jag det.. idag hatar jag att jag får saker gjort men bara är arg för det som är kvar och massa skit som jag inte blir nöjd med.. jag blir arg och smått vansinnig för saker som inte borde räknas och när jag inte får rätt..

 

Det har inte varit direkt officiellt uttalat, några vet men, ja, mitt senaste löneanspråk gick inte igenom och det tog hårt på mig när det beskedet kom.. jag har inte pratat om det på ett tag men gjorde det med pappa igår.. kanske har det på något sätt legat i mitt bakhuvud hela dagen och jag var knappt glad alls.. Jag ville bara få saker gjort och ilsknade till på saker mest hela tiden..

 

Jag är snäll och trevlig mot kunder, jag försöker iaf, så gott det går.. Likaså min chef och Tobbe/Johan när dem jobbar.. Men ibland blir jag bara så less.. Jag, tar folk kanske bra, men jag trivs sällan bland människor.. Jag är numera en skygg och tillbakadragen person i sällskap där jag inte trivs.. Om nån undrat varför det jämt sitter en keps ofta långt nerdragen på mitt huvud, en luva, en halsduk och liknande.. jag vill inte synas.. Varför jag får halv panik när MP3-spelaren går sönder och sitter uppe alldeles för länge för att snabbt beställa en ny.. jag klarar inte av att lyssna på folk..

 

Varenda gång semestern tar slut har jag egentligen inte ångest för att gå tillbaka att jobba, då jag vet att semester inte är ens liv, utan några veckor man har för att man försörjer sig resten av tiden för att ha semester, jag hävdar fortfarande att livet är så tills man kanske byggt upp en ekonomi så man kan slippa ha det så, annars borde folk fan hålla käften, sköta sin sysselsästtning och vara glad för de man får ist för att grina som små jävla fittor när semestern är slut för att det är så jobbigt att jobbet snart börjar.. JÄVLA PACK ÖPPNA ÖGONEN?!?!?!? Som många lever på sin semester skulle de bli överviktiga, bli alkoholister, bli sjuka och smått hjärndöda.. Vilka fan är ni och tro att det är ett liv.. idioter..

 

FÖR samhället, omgivningen är full av idioter, pack, dårar.. Som.. jag inte klarar av..

 

Därför har jag kanske mer ångest, oro, funderingar om mitt jobb när jag ska tillbaka.. För att träffa dem.. För att hålla ångan uppe.. Det mesta jag SKULLE vilja göra är att sköta inköp, bygga om affären, göra saker i bakgrunden.. Låta andra sköta kontakt med människor.. jag kan sitta och räkna på inköp för att slippa frakt i timmar, förbereda ordrar i veckor..

 

När jag började jobba efter USA-trippen va det väldigt jobbigt, jetlag, visst men, jag kände att allt var så fel.. jag får numera regelbundet mail från sajten Jobrapido om lediga nattjobb då jag fick för mig att det var min idé då jag trivs med att vara uppe på natten.. Jag pratade med en kille på Seven Eleven om hans jobb och tider och tyckte det lät intressant.. Jag funderade sedan än mer hur jag skulle stå ut med folk på natten, fulla.. Kanske än värre.. De flesta på jobbet är ju trots allt trevliga..

 

Jag går allt mer i hårdrockströjor när jag inte jobbar.. Runt om i centrum, på väg til/från jobb.. Det känns rätt skönt att gå runt som sig själv ist. För att gömma sig.. Det förekommer en del obscena texter, symboler osv.. Mayhem-hoodien jag har har synts en del i centrum senaste tiden.: Det aknsek väcker en del frågor.. jag hoppas nästan det.. Det vore fan nästan trevligt om nån kom fram å frågade vad fan man hade på sig.. Vill folk tro saker om mig så, fine gör det.. Måste jag välja ser jag mig själv ändå hellre som satanist än en kristen. Det är inte heller nån hemlighet, även om man kanske inte flaggar för det så mycket.. Ett fokus på mitt ego, min självbild, min glädje, samt passion och empati för dem som jag lever för, och hat och förakt mot människor jag inte tycker om.. SÅ långt ifrån mig är det ju inte..

 

För att även lägga in en notis här skulle jag vilja säga en sak till folk, om nån nu läser det här.. FRÅGA ALDRIG mig om saker ni inte vill ha svaret på.. OM ni frågar hur jag mår, å inte vill höra att det inte är bra så ge fan i att svara.. Jag tycker inte om falska människor, åsikter, eller en ointresserad uppsyn.. Fråga gärna hur jag mår, visst, men får ni ett svar som inte är bra ska följdfrågan vara varför eller man undrar och bryr sig på riktigt.. Annars kan ni hålla käft.. Som resten av det s.k. artiga packsamhället som egentligen inte bryr sig utan bara står där med sina snofsiga jävla fejs och å tycker dem är artiga när dem är elaka skithuvuden som bara snackar för att verka vara någon som ska passa in och vara snäll, så håll käften å stick..

 

Jag kanske inte borde vara här.. Jag borde åka härifrån.. jag borde försöka bosätta mig i USA.. Jag vet att jag bara varit där två gånger och totalt ca 9-10 dagar men jag har varit så glad där.. SÅ mycket, gladare, trevligare, nöjdare och lyckligare.. Visst finns det så mycket i Sverige och Stockholm som jag tycke rom men, det känns inte som det räcker till, iaf inte just nu..

 

I Boston va jag närmast överlycklig hela tiden.. Trots smärre problem, knas med sömn, otäcka tankar när jag sov, som iofs blev en skoj historia men iaf.. Allt.. var fan bra där.. Jag saknar det så mycket.. inte bara staden, laget, utan mer mitt humör.. Jag minns hur det var när jag landade i på Arlanda.. Så fort jag kom till Sthlm kände jag mig inte glad längre.. Det var förvisso skönt att komma hem men jag var inte glad för det..

 

Kanske det kommer kännas bättre när baseball:en drar igång i april.. jag trodde inte jag kunde sakna en sport så mycket.. Eller en sport.. EN hobby.. En livsstil. Det har ju blivit det.. Det är inte mycket som går före... Nog för att man kan älska ett lag och så men jag har ju fallit pladask för sporten, spelet, kulturen kring baseball, inte bara Boston Red Sox.. DIF Fotboll och Hockey, visst, men sådant jag brydde mig så mycket om förut, Arsenal, Barca, Juve och till viss del även Pittsburgh Penguins och New Orleans Saints.. Jag gillar fortfarande hockey massor, fotbollen, som jag trappade ner rätt mycket ett tag, har jag tagit upp lite igen, den engelska.. I söndags när jag skulle kolla fotboll så, kunde ja plötsligt se en baseball-dokumentär på sanslösa 4 timmar, som såklart gick före, utan direkt, konkurrens..

 

Jag skriver mycket om den sporten.. I bloggen.. på facebook, jag får tråkningar av vänner/familj om ”Brännboll” och sånt där.. Det kan jag ta, det tycker jag nästan är lite humor ibland.. Men jag kommer aldrig kunna ta att folk tycker det är onödigt eller konstigt att jag skriver om det.. Herregud.. har ni sett hur mycket skit det skrivs på facebook.. ”äter frukost..” ”Åker t-bana”.. ”River ost..” SO FUCKIN WHAT!?!?!?!

 

I större delen av mitt liv har jag fått höra vad man ska.. ”Du måste ligga med nån..” ”du måste lära dig dricka öl..” Du måste ta en kaffe..”

 

En gång för alla JAG måste INGENTING, jag gör vad fan jag vill.. Take it or leave it..

 

Dem som är med mig, min familj, vänner och några till, ni kommer vara viktiga.. I fortsättningen för alltid, så länge ni respekterar mig och låter mig vara det mörker med ljusa sidor som jag är..

Ni som tycker jag ska vara någon annan och vill förändra mig till nån jävla solstråle som liknar den s.k. vanliga människan och samhället vi lever i.. Ni är helt fel ute.. Och när ni minst anar det så kommer det tillbaka till er..

 

Till sist något som får känslorna att sprudla i hela mig, allt från att det är fint, ledsamt men överlag väldigt känslosamt..

http://www.youtube.com/watch?v=Wpdld0RBAk4

 

Regards Johan

 

=D

=...(


Att TV-spel inte är som förr..

..är ett understatement..

Herrejösses va.. Wii.. Rockband.. Guitar hero.. man ska stå å svinga å tjoa å vifta å fan å hans moster, men med nya liret ”Kinect” för XBOX360 behöver man inte ens hålla i något utan nå slags kamera känner av å man springer å viftar å boxas (!) å beter sig som en dåre.. Skitskoj, SKITJOBBIGT.. Förfesten blir ett träningspass.. Skoj som fan hos Adde igår.: massa skoj människor.. Ruggig fylla även denna lördag hahaha =) Extra skoj å träffa Chrille å Nanna igen, de va fan längesen..

 

Filmen ”Baseball – The 10th Inning” en 4 TIMMAR lång dokumentärfilm om baseball och med stor fokus på åren 1992-2009.. SÅ JÄÄVLA bra var den.. Asså, Allsvenskan tog ju slut förra helgen.. Abstinensen just nu är NOLL.. Abstinensen efter att se Red Sox och kanske än mer SPORTEN baseball är stor.. Och det är ju SVINLÅNGT kvar.. Flera månader.. Men men.. Man får hålla ut..

 

Förutom det där galna ”Kinect” fick jag spela en del trummor igår då det vankades Rock Band.. MYCKET skoj.. Väldigt smickrande oxå då de flesta var närmast galet generösa med omdömen om hur man hanterade stockar och baspedal.. ”Macke du måste ju börja lira på riktigt igen” sa Adde och man sken upp som solen.. Det som kändes bra och gjorde även när man höll på som mest samt är på krogen är ju att takten sitter där.. Oavsett form.. Och kanske framförallt oavsett alkoholhalt.. Det var jävligt skoj iaf, hehe..

 

Elitserien hade uppehåll den här veckan, fyfan va tråkigt.. Dessa jävla landslagsturneringar... Två hemmamatcher kommande vecka.. Färjestad på torsdag och MoDo på lördag! Blir förhoppningsvis skoj..

 

Det går mer och mer upp för mig då jag lyssnat en del på liveinspelningar av ”The Jack” och ”Whole Lotta Rosie” att AC/DC-konserten i somras var en av årets bästa.. Fy satan vad skoj det var!! Glömmer aldrig det trycket de hade i framförallt basen.. Vilket gung.. Fan va läckert haha =)

 

Måste påminna och tipsa alla om ”Pensionärsjävlar”.. Detta galna å helknasiga program.. Måndagar klockan tio i Kanal 5.. kolla på det, stor humor!!! =)

 

Lyckades göra om Sodom-live:n jag har på DVD från Wacken 2007 till MP3 med ett program i datorn.. SÅ JÄVLA NICE! Äntligen kan man lyssna på låtarna när man vill..

 

Jag har ju röstat på Moderaterna så egentligen borde ju det mindre ”kaoset” inom Sossarna bara glädja och gynna mig men, asså, det är ju för jävla sorgligt att läsa och lyssna på.. Smutskastning, påhopp och närmast mobbing.. Det som slår mig nu, precis som under valrörelsen är att det verkar vara jääävligt lätt att kasta skit men väldigt svårt att ha någon idé om HUR man ska ändra på saker och VAD som behöver göras.. Det borde prioriteras mot att säga att ”hon är dåååålig”... Konstigt..

 

Skumt, Dallas Cowboys har varit SKITDÅLIGA den här NFL-säsongen.. Nu är de 1-7 i AFC East och möter JUST NU divisionsrivalen N.Y. Giants som är 6-2 på bortaplan OCH LEDER med 19-6!??!?!?! Flummigt.. Men jaja, det är ju inte slut än, men iaf..

 

I en trade med Florida Marlins skickade Red Sox iväg pitchern Dustin Richardson och har fått vänsterhänta pitchern Andrew Miller.. Tydligen en snubbe som varit långt ifrån asbra men har varit lovande, och är fortfarande bara 25 år.. Tror och hoppas att nya pitching coachen kan få ut hans fulla potential.. Så, welcome to the Nation Andrew..

 

6-26.. otroligt..

 

Klockan är efte rmidnatt.. Man borde kanske skriva mer.. Vet i fan vad men men..

JOJUSTE nya MP3-spelaren är rätt bra.. Saknar bältesklämman men men, man får vänja sig haha =)

 

GONATT DÅRA!


Ösigt värre..

..vare igår hahaaaaaa...

 

Eftersom Londonresan var förra helgen och NFL-matchen var på söndagen så flög vi ju hem först på måndagen.. Och med röd dag igår betydde detta jobb endast tisdag-fredag i veckan som var.. SKÖÖÖÖÖÖNT! Man är ju inte alltid ledig lördagar så ist för att jobba 5,5 dagar som man brukar blev det ju nu istället fyra..

 

Att följa DIF hockey denna säsong är verkligen himmel och helvete.. Derbyt mot AIK i torsdags var jävlar i mig skit.. AIK var mycket bättre igen och DIF såg gamla å sega ut, jääävligt pinsamt.. men men, så var det.. Trevligare då att fokusera på vändningarna i matcherna, och vinsterna, mot Tälje i tisdags och Skellefte igår.. Haha.. Nu ere landslagsuppehåll, nästa match först NÄSTA torsdag.. känns jääääävligt långt!

 

Triptykon's nya EP ”Shatter” är klart bra.. Livespåren och nya låten ”I Am The Twilight” tillhör höjdpunkterna.. Mycket trevligt.. Tungt, hårt.. DOOM typ.. Najs =D

 

Farbror Reidar kom hit och såg hockey med mig igår.. Raka håret på mig gjorde han oxå, världsklass.. Sedan var vi hos Gustafsson-Meijer i Farsta å frossade i sprit och tacos.. Jääävligt trevligt.. Kvällen förgylldes av det smått fantastiskt geniala ”Pensionärsjävlar”.. SÅ jäääävla kul hahaha.. En del kanske är fejkat och så, men egentligen gör det inget för det är så satans absurt och ”Fel”.. Haha, satt och asgarva, måste banda och se det imorrn kväll.. Kanal 5 kl. 22.. INTE missa!

 

Vi drog sedan på krogen jag å Reidar, Ankaret besöktes.. Det var trevligt.. Blev t.o.m. Uppraggad, händer ju inte varje dag.. Skönt att få självförtroende.. Sen blev det väl ingen större succé men, ja, man behöver inte gå in i det för djupt men ja, man var lite förvånad iaf.. MEN MEN.. Sen, kors i jävla taket, dök en ANNAN tjej upp.. men det gick bättre till en början men sket sig oxå tillslut, jag fattade ingenting, kanske var lika bra haha..

 

Verkar mer och mer som att Reidar vill åka med till Boston nästa sommar.. Trevligt..

 

Ribs:en på Harry B James var fan galet bra idag! Jag var där med Ken och Vigge innan vi gick på fotbollen, fy fään va trevligt det var.. Fotbollen var sedan en närmre köldchock trots mycket kläder.. matchen var helknasig, DIF dominerade större delen av matchen men torskade mot halmstad med 2-0.. Tillslut ville man därifrån och snabbt in i ett varmt, tåg, typ..

Allsvenskan är nu slut, Malmö vann guld.. Seriens roligaste lag vann.. Trevligt så, när nu inte DIF kunde vinna.. Vilket de inte var i närheten av såklart, tror Djurgårn var typ 25 poäng efter, om det inte var ännu fler.. men men.. EN säsong som såklart var klart bättre än förra årets då man ju höll på att åka ur.. I år blev man ist. 10:a.. Det ska man väl egentligen inte vara nöjd med men, med tanke på förra året och några enskilda mycket trevliga matcher i år så känns det ändå helt okej.. TVÅ derbyvinster mot AIK, vinsten mot svenska mästarna Malmö på Stadion, vändningen hemma mot Örebro, och även årets galnaste match, 4-4 mot Elfsborg hemma på Stadion.. NU hoppas jag inför nästa år att Lagrell och co. Tar ut huvudet ur arslet och INTE lägger Allsvenskan mellan mars och november.. Det är tillräckligt jävligt väder ändå, det går utan problem att lägga den mellan mitten på april och mitten på oktober.. Lägg matcherna jämnare, låt spelarna, de bortskämda, lira matcher med samma antal vilodagar som ute i Europa.. Sluta gnäll så jävligt..

 

Baseball:ens offseason går sedan i morse kl 6, d.v.s. midnatt eastern time i USA, in i den mest spännande tiden.. Då spelarna utan kontrakt, free agents, ska hitta nånstans att spela i.. Boston tog sitt förnuft till fånga, iaf sådär, och signade upp David ”Big Papi” Ortiz för ett ytterligare år genom att utnyttja den club option på 12,5 milj, dollar som laget har.. BRA, att de inte slängde iväg han.. MINDRE bra att de verkar bara vilja ha honom i ett år.. Ge han ett två-treårskontrakt, NU! Det är inte troligt att det kommer hända men, fan, det vore ju bra.. Nu ere Adrian Beltre och Victor martines de ska försöka behålla.. Sen finns det andra bra spelare att försöka locka.. Någon av Carl Crawford (Tampa Bay) och Jayson Werth (Phildelphia) misstänker jag att de iaf tänker göra ett försök med.. DRÖMMEN vore ju att få pitchern Cliff Lee, detta är dock inte speciellt troligt.. MEN, man får se, att man nu, trots att det inte spelas matcher, är inne på Red Sox och MLB:s hemsida är en klar underdrift..

 

”Vem kan slå Fredrik och Filip” är fan ett bra program, skoj.. =) ..F å F vände 0-21 till 34-21 haha..

”Så Mycket Bättre” är ett annat MYCKET bra program som TV4 tagit upp.. Tolkningarna av Petter igår var överlag mycket bra.. Spännande att höra låtarna i annat format än den annars rätt, i mitt tycke, medelmåttiga rap som Petter normalt kör.. Han visade oxå en mycket trevlig sida och är inte alls så hård som man, eller jag, har trott..

 

Känns rätt skönt och nästan befriande att det programmet blivit så poppis.. Ett program som fylls av musik, folk som är glada/trevliga, och inte massa jävla förnedring, ”ring in och vinn”, utröstningar, ”kommentera på Facebook” och annan numera allt vanligare skit som fyller programtablåerna.. Ett friskhetstecken..

 

Kommande vecka vet i fan vad som händer egentligen, haha.. Ska ju jobbas måndag-lördag, tvätta imorrn, MÅÅÅSTE komma iväg till Eriksdalsbadet en del oxå.. Siktar på tisdag för det första iaf..

 

Rixallsvenskan i år blev ju ingen succé för ”min” häst, Unik Brick, det funkade inge bra att ha en pålle som mest höll till på Eskilstuna varför mitt intresse svalnade ganska kraftigt.. Ska dock försöka handla en ny andel inför 2011 imorrn i stall Uppland, som kommer tränas av Claes Sjöström som har sina hästar överlag på Solvalla.. Vilket kan bli mycket trevligt då man har större chans att få åka och se sin häst mera i närheten.. Hoppas man får en.. =) Det var ju ett jääävla ös på försäljningen förra året.. Men men, man får se som sagt var!

 

Fan va snabbt klockan går..

Ska hämta nya MP3-spelaren imorrn.. Blir spännande att se hur den är..

 

Nä, dags att publicera då.. Fan va bra det var..


Gott me paaaaajjjnts..

..vare i London!!

 

Macman, Bojje, morsan, styvfarsan å plastbrorsan gjorde London.. Ett axplock:

 

Norwegian dit, Ryanair hem.. Norwegian vann med 5000-0 ungefär..

 

Hotellet sög nå fruktansvärt.. man hörde typ allt som hände runtom i huset..

 

Snubben som bodde ovanför envisades med att ha GÅNGTRÄNING hemma tjugo över sju på morgonen både lördag och söndag..

 

Spanjoridioterna som bodde granne med oss hade samtalskonferens vid halv tio varenda dag..

 

Snubben ovanför hade tydligen sovmorgon (?!) på helgerna då gångträningen började redan kvart i sju på måndagen.. Psykfall..

 

Sverige borde oxå ha Strongbow på fat och köpa in Bulmers och kanske framförallt nya favvon Magners på flaska.. MYCKET godare än den söta äppel/päroncidern som är poppis i Sverige..

 

Tequilan på fredagkvällen var fan livsfarlig.. Man fick den med salt, och, LIME?!?!?!

 

Hårdrocksklubben på lördag kväll var asläcker!! Garanterat återbesök nästa gång..

 

Katastrofmiddag i fredags, fantastisk middag i lördags..

 

Crispy Morning Glory köper jag aldrig mer, friterad sallad, WTF?!?!!?

 

Svinigt rolig match mellan QPR å Burnley på Loftus Road Stadium på lördagen.. 1-1.. 15000 pers lät som ett utsålt Råsunda, fantastiskt! =)

 

Nästan 84000 på Wembley på söndagen.. LITEN kontrast mot fotbollen på lördagen.. Hehe..

 

Stor glädje då Mickes å Björnes gäng 49ers spöade Broncos.. 24-16.. Bra match! MYCKET roligare än förra årets Patriots-kross av Buccaneers..

 

Budgeten sprack direkt, men det gick bra ändå!

 

Hissen på hotellet pajade oxå..

Det var omöjligt att få en taxi på fredag och lördag natt, fan aldrig varit med om något liknande..

 

Vi är bortskämda i Sthlm då t-banan går hela natten på helgerna, i London gick sista typ halv ett.. Skandal!

 

Newcastle's derbyslakt av Sunderland, 5-1, var en perfekt uppvärmning inför NFL-fighten på söndagen, galen match, vilken uppvisning!!!

 

Festen på lördagen blev allt mer intensiv då resultatet Timrå-DIF 3-6 dök upp i mobilen!

 

Så tack alla som var med, även Hasse med familj, Björns kompis Johan och kamraten Anders.. Jävligt trevliga allihopa!

 

ÖVRIGT DÅ!!!

MP3-spelaren pajade, min trotjänare, jävla skit, ny beställd, kommer förhoppningvis imorrn.. Enorm jävla misär att sitta utan musik på kommunala färdmedel i Sthlm och lyssna på alla fanskap..

 

Guldjävlastjräna till Adde som sa ”ladda in musik i mobilen då?”.. han är inte alltid så dum som han ser ut haha..

..kanske det är jag som är ist =O

 

San Fransisco Giants vann World Series i baseball, 4-1 i matcher mot Texas.. 2 av 4 vinster togs på bortaplan, väldigt starkt gjort! Idag är det 3/11, 2011 års grundsäsong inleds fredag 1:a april.. 5 månader.. FEM JÄVLA MÅNADER.. Fyfan =/

 

På Expedia har det lagts upp flera flygalternativ till Boston 2011.. Juli med farbror? Maj själv? Juni själv? September själv? Med de nya alternativen blir det nu billigare än vad det såg ut som för bara en månad sen.. Längtar tillbaka.. Massor..

 

DIF Hockey möter AIK på Globen imorrn.. Borde varit självklart att gå och se, ist blir det TV:n hemma hos Runken.. Jag är sååå trött på bråk och skit, jag vill fan inte att gå dit.. Så, biljetten såld, och hockey på TV med Ken och familjen Lindoff, blir astrevligt med ca. 125% säkerhet!

 

Tower Of Power på fredag med pappa, blir asbra..

 

Möte innan jobbet i morse, astrött hela dagen, mådde nästan dåligt, bör därför lägga upp det här och gå å lägga mig, jaaaaaaa, snaaaart!!!

 

Immortal första band klart till Getaway Rock i Gävle andra helgen i juli 2011.. Blir återbesök =)

 

Ozzy headlinar torsdagen i Wacken nästa sommar.. Mitt 10-årsjubileum där, fan häftigt..

 

Curt Young är ny pitching coach i Boston Red Sox.. Eller ja, ”tränaren som tar hand om dem som kastar bollen istället för att slå” på svenska.. Welcome to the nation Curt!!!

 

DIF Fotboll fick, tyvärr, 2-2 mot Gävle efter ett snöpligt slut då Prince Ipke Ekong nickade in Gefles kvittering på övertid.. Synd, men, ja, vafan.. Sånt som händer.. DIF har gjort en bra säsong överlag och kan bli 6:a om jag inte såg helt galet om laget vinner sista matchen på söndag hemma mot Halmstad.. Det vore ett trevligt avslut på säsongen.. Innan dess blir det, iaf troligen, mat med säsongskamraterna Bojje, Ken och Vigge på Harry B.. Vad trevligt =)

 

IDAG den 3:e november förekom allvarligt diskussionen på jobbet om julgrejerna skulle ner NU eller om vi kunde vänta till måndag.. DÅ är det den 8/11.. Vilken jävla utveckling.. Å folk undrar varför man tröttnar.. men men.. Lär vara skoj med julafton med bästa familjen där i slutet på december iaf.. Då JULEN är.. Och ska vara.. =)

Inte i november..

 

GONATT!!


RSS 2.0