Things didn't go the way..

..I thought it would.. MINST SAGT!

 

Aik-HV71, 3-0 i matcher.. Chock.. Luleå-DIF 3-0 i matcher, inte lika stor chock men ändå oväntat.. Båda resultaten är mycket otrevliga.. Nu krävs mirakel i båda serierna.. Man måste hoppas!

 

Bra kväll igår, MYCKET ösig på Ankaret när Chainsaw axlade Slayer-låtar under namnet Whore Ensemble.. Mycket bra, såklart, som vanligt!!

 

Jääävligt seg idag.. Men orkade iaf tvätta, dammsuga, förbereda disk och köpa pizza, men det var fan inte mycket mer än så..

 

När det utannonserades att Big Brother skulle börja igen i nya kanalen TV11 tyckte jag det mest var sorgligt, men ja, nu har man trillat dit igen och jag ser det nästan varje kväll.. Karaktären Gurkan är jääävligt skoj.. Han verkar lite knäpp men ja, han säger iaf vad han tycker och tänker, det blir ofta fel, men väääldigt roligt!!

 

Baseball:ens försäsong fortsätter, såå skoj att äntligen kunna titta på matcher =) Det var himla trevligt att se Adrian Gonzalez första framträdande i Red Sox-tröjan igår, jääävligt läckert.. Han producerade direkt!!

 

Pratade lite med lillasyster förut, det var trevligt, hon är bra på att pusha mig och säger mycket kloka saker.. Det är bra att man har henne =) ..mossan i sin tur såg Orup-konsert med Björn och även hon var glad, skoj som fan! =D

 

Snart kommer man kunna få reda på hur mycket man får tillbaka på skatten.. Är i vanlig ordning VÄLDIGT spänd.. Bara dryga en och en halv vecka kvar nu!

 

Hovet imorrn, jag tror på vinst!

 

Mycket fokus på småkids annars.. Ken och Carro har som bekant fått sonen Jamie, var över å kolla lillkillen i tisdags, jävligt cool =) ..lite jobbigt annars för både Jimmy och Daniella som haft lillan Hailey sjuk och Sven-Åke och Jenny som haft äldsta dottern Lilly dålig å på sjukhus, detta bara några veckor efter att yngsta dottern Greta varit in och ut på sjukhus hon med.. NU verkar det dock gå åt rätt håll för samtliga mina kompisars familjer och det glädjer mig enormt!!!

 

Sodom i Örebro i maj, hmm, jaaa, kanske, får se =)

 

Chainsaw på lördag på Harry B James, japp japp!! Två veckor i rad, slitigt värre!

 

Hoppas verkligen Skellefte vinner imorrn och/eller på onsdag mot Linköping så de blir en match 6 i iaf någon av serierna, så man kan se hockey på fredag oxå!!! Nog för att det inte alls gått som man hoppats för DIF, men ändå, jag älskar verkligen hockeyslutspelet!!!

 

På lördag börjar Körslaget i TV4, jag kommer inte titta på det den här säsongen heller!

 

Har bara snuttlyssnat lite men spontant låter inte 40 Watt Sun:s debut alls lika bra som sista Warning-plattan gjorde, synd, hade rätt höga förhoppningar på den!

 

Slipper tvätta söndag, skönt, fanns ledigt nästa tisdag, samma kväll som första semifinalen är i hockeyn, dvs perfekt!!! =)

 

Borde kanske skrivit något mer nu men hjärnan är tom, så godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0