Måste bli bättre på det här..

..med bloggandet.. Idag vare Jenny ”Psykolog” som pika så ja, kanske bra, så det blir lite fart..!!

 

Var på kalasgig i Sundbyberg igår.. Kamrat Petel och resten av grabbarna i Chainsaw spelade sin första ”riktiga” konsert i Sthlm som förband till Uppsala-thrasharna F.K.Ü. Chainsaw bjöd som vanligt på ett riktigt fläskigt gig och det var en fröjd att lyssna på som vanligt..

 

Full vart man oxå!!

 

Stort tack till Petel som fixade både sen födelsedagspresent och plats på gästlista.. Lite jävla VIP kände jag mig allt hahaha!!! =D

 

Annars är det mycket fokus på hockey just nu, av nån anledning.. DIF Hockey blev i fredags kväll klara för semifinal efter 4-1 i matcher mot Brynäs.. En svettig matchserie som siffermässigt ser mindre jämn ut än vad den var.. Brynäs var MYCKET bra i flera av matcherna.. match 3 i Läkerol Arena när DIF vann med 4-0, okej, då var DIF klart bättre.. Annars var ju Brynäs jämnbra och i framförallt match 2 och 4 även det bättre laget.. Men DIF har Gustaf Wesslau som efter två lite halvskakiga insatser i målet spelat upp sig nå enormt från match 3!!

 

Ett bra lag har tur heter det.. ja asså, titta i fredags när DIF har 1-0 och, hmm, vem de nu va i Brynäs som har öppen kasse och ska ba lägga in den men lyckas lägga den utanför?!?! Vi trodde inte våra ögon, det GÅR ju inte att missa... 1-1 där istället för senare 2-0.. Man vet ju inte vad som hade hänt..

 

Nu vann asså DIF, motståndaren i semin blir klart först på tisdag kväll då både Linköping-Frölunda och Skellefteå-Färjestad gått till 7 matcher.. DIF slipper förstaseedade HV71, tur det haha, me oavsett motstånd nu så blir det väldigt svårt.. jag ser fram emot det som fan men är jäävligt nöjd med den här säsongen och tar nu ALLT som en bonus.. Men, det är klart man drömmer.. 9 år sedan sist..

 

Om DIF Hockey är skitkul just nu så, finns det en rak motsats.. AIK Hockey.. Kanske får jag se/höra för mycket skit just nu men det känns verkligen mer än nånsin som att jag inte vill att de ska gå upp.. Jag skulle unna kamrat Daniel en framgång för sitt AIK som följt dem i Allsvenskan/div. 1 och så men, all skit som ”följer med” AIK just nu känns det som man vill slippa..

 

Det låter i media och folks snack att det vore SÅ ROLIGT om AIK gick upp för det skulle bli Sthlmsderbyn och mer drag kring hockeyn i Sthlm.. men asså, skulle det bli så jävla kul då.. Kan ni tänka er med den närmast ”kultur” som huliganismen har fått i Sthlm hur det skulle gå med derby på Globen, eller, hemska tanke, Hovet?!!?!? Det skulle ju smälla nå sanslöst överallt..

 

Efter det sanslösa senast då en kille kom in i Rögles bås så undrar man hur långt det ska gå.. Det stod alltså folk utanför båset i tredje perioden och de ”fantastiska” vakterna löste detta problem med att berätta för respektive bås att ”om de händer nåt så hoppa in på isen”.. Verkar ju bättre än att NI SKÖTER ERT JÄVLA JOBB OCH TAR BORT FOLKET SOM INTE HÖR HEMMA DÄR!!?!?!? Och vad ser man sedan när killen dundrat in i Rögles bås, jo då jääävlar kommer poliserna springande i högsta fart.. Märkte de inte att nåt var på gång innan!?!? Finns det ingen kommunikation mellan vakter/polisen!?!? Hur fan kan det hända.. Eller egentligen, hur kan de ansvariga LÅTA det hända.. Vad krävs för att vara ordningsvakt.. Ska man BARA berätta för folk att man inte får sitta i trappan.. Man ser det varje år att DIF Hockey sköter publik- eller matchvärdar eller vafan det nu kallas.. Jag tänker alltid att ”Vad krävs för att få vara med? Att man passar i neongul jacka??”

 

DIF Fotboll drabbades av att spela inför tomma läktare då den monumentala idioten som var inne på plan i euforin efter DIF:s kvalseger mot Assyriska i höstas slog en av Assyriska-spelarna.. Det var tydligen flera som fick smällar oxå.. Såklart helt förkastligt och oförlåtligt, men som sagt, DIF-Helsingborg fick inte ha nån publik.. Detta har gjort mig vansinnig och ledsen ett bra tag och jag hoppades in i det längsta att beslutet skulle ändras.. Nu ett tag efter har det väl gått upp för mig att beslutet var nog rätt även om det känns skit..

 

Efter det som hände på Hovet efter AIK-Rögle MÅSTE AIK Hockey straffas med samma sak.. Allt annat är fan SKIT.. Det är en jävla våldtäkt på Rögle och det får fan inte förekomma.. har efter livliga diskussioner med Daniel och egna tankar till viss del ändrat synsätt på att spelare inte borde håna en publik på sättet som Rögle- och SSK-spelaren gjort mot AIK:arna.. Det är inte snyggt.. Jävligt taktlöst.. Men, det finna fan gränser vad man får göra ändå..

 

ROLIGARE tongångar blire när man snackar skatteåterbäring.. Får i år tillbaka sanslösa 22k.. Såklart trevligt.. Många undrar hur fan det går till.. ja, va ska man säga, jag har inte jättehög lön, får därmed jämkning, får tillbaka massa i ränta på lägenheten.. har i flera år betalat in för mycket för att få tillbaka och rädda sommaren hehe..

 

Drömmer om New York och Yankees-Red Sox i höst, det ÄR ju möjligt nu med pengar å så men ja, då blire ju inte så mycket annat, så det känns lite tveksamt, Bojje lät ju på men tveksam oxå och ja, så, vi får se..

 

Ska införskaffa PS3:an snart iaf, Bluray-spelare och kunna spela hockey, har fan saknat det =)

 

Nya Triptykon är som väntat bra.. Det är en svulstig jävla skiva och jobba sig igenom.. Inget lättviktare direkt, men den börjar sätta sig.. Införskaffade igår på Repulsive tillsammans med ”Hammer Battalion” av Unleashed.. Träffade Sågen oxå, var som vanligt astrevligt!!!

 

Nämnde som hastigast Yankees-Red Sox alldeles nyss.. MLB, MAJOR LEAGUE BASEBALL, inleds på påskdagen med just Red Sox-Yankees på Fenway Park i Boston.. Har fan längtat sen november!!! Spring training är ju igång sen början av mars, har kollat litegrann även om inte försäsongen får det att kittla nå enormt för mig och vilja titta sådär jättemassor, men det är klart att man följer resultaten för mitt gäng.. Det känns som att de förlorat väl många matcher tycker jag.. Är fortfarande inte helt nöjd med att de släppte Jason Bay till N.Y. Mets.. Satsningen på defensiven är bra men, det känns nu som att de tappat en del offensivt.. Det blir aningen lite poäng framåt.. Får ju se sedan när säsongen dundrar igång på riktigt men jag vill inte tänka på vad som händer om Ortiz/Pedroia/Youkilis hamnar i några längre formsvackor.. Då kan det bli många förluster med låga siffror.. ANYWAY premiär på påskadagen/natten mot annandagen alltså kl 02.05 svensk tid.. lär ju titta iaf en del, kanske blir man dyngtrött å får banda å se resten på måndagen men, ja, PEPPAD är jag iaf!!

 

Har inte spelat nå häst.. har känts en del framför allt i onsdags men även lite igår, men ja, jag lät bli.. Har gått massa pengar till annat nu så det är bra, jag har väl egentligen inte råd men men.. Det är på ett sätt skönt att slippa, men saknar lite av nerven..

 

Ska försöka träffa på Emil och Krille imorrn.. Vet i fan var eller när men nåt ska det nog bli, ett litet tag iaf..

 

SÖNDAG ska bli den STORA BLOGG-DAGEN har jag bestämt nu.. Det ska alltid finnas nåt att läsa här sen söndag kväll/natt eller för de flesta kallat måndag morgon.. Ska fan skärpa mig nu.. Tack Jenny å Holm för att ni sparkat på mig hahaha!


Har fått en..

..pik att man inte bloggat på ett tag.. Visst är det så.. Har väl slarvat..

 

MEN OKEJ HOLM bäst jag sätter igång igen då..

 

Har varit lite känslosamma senaste veckor.. Har fått nya vänner.. Vilket såklart är trevligt.. Har blivit väldigt tight med några väldigt snabbt, kanske framförallt Jenny.. Min nya ”psykolog” typ.. =)

 

Tyvärr har även ett avskum till människa uppenbarat sig, saboterat liv för en nära vän till mig och även på ett mindre sätt även lurat mig.. Det viktigaste har nu sen några dagar varit att försöka peppa min kompis och finnas där för honom.. Men efter egna funderingar och och diskussioner slår nu hatet mot den andra människan ut.. Jag skulle så gärna få stå öga mot öga och få säga vad jag tycker.. Jag hoppas hon får lida för sina handlingar och att det totala mörkret och hatet drabbar henne..

 

Tråkigheter idag överhuvudtaget.. Travkusken Jim Frick gick i backen på Solvalla då hästen Only Lavec snubbla till och föll.. Han slogs medvetslös och fick åka ambulans till sjukhus.. Det är så tråkigt, jag hoppas han repar sig och inte får permanenta svåra skador..

 

Huliganer a.k.a. Rikspuckon med Bajen-sympatier kom idag till AIK:s träning för att hota AIK:s nyförvärv Sebastian Eguren som tidigare spelat i Hammarby.. Grov idioti såklart.. Man kan tycka att en spelare som spelat i en Sthlmsklubb och går till en annan inte är ”så smart”.. Det sa jag för länge sedan när det blev klart.. ”Man gör inte så..” egentligen.. MEN, ett sånt här beteende är fullkomligt oacceptabelt och jävligt och jag hoppas de åker fast för olaga hot..

 

Det värsta med ovanstående är nog vad påföljden blir.. Hur långt kommer det gå..

 

Spännande tid för Djurgårdens IF nu.. Hockeyn är det två omgångar kvar och jag hoppas de klarar en topp 4-placering vilket är långtifrån klart, två MYCKET svåra matcher kvar..

 

Dessutom börjar Allsvenskan nu på söndag med bortamatch mot Häcken.. Det kan bli ett spännande år för DIF, det kan ju gå käpprätt eller, ja, halvbra.. Låt mig slippa plats 14-16 bara.. Hoppas nya finnarna kan vara något.. Det blir intressant iaf..

 

Close Up-båten var nu ett tag sen men ooof va skoj det var!! Kanonkonserter med Entombed och Deathstars.. Mycket trevligt sällskap av Petel, Ricky, The Sternhalls, The Dunders (som sorgligt nog särat på sig sedan dess) och andra sköna partajare som Richy och Monki..

 

Sen jag skrev senast har två nära kamrater fyllt år.. Pelle, som hade mycket trevlig fest i lördags och Ken, vars party i fredags jag tyvärr missade men tar ändå igen det med ”event” då vi tillsammans går på första kvartsfinalen i hockeyn =)

 

Kamrat Sågen med sin fru Jenny och deras lill-tjej Lilly önskas härmed till en lyckad flytt på måndag från sin lägenhet till nya huset.. Mycket trevligt för dem!!!

 

Mera dödsmetall åt folket..

 

NP: HIM – Scared To Death


RSS 2.0