Pure Fucking Armageddon..

..var det dags för i fredags!

Mayhem härskade nå oerhört på Fryshuset, ett av de allra bästa black metal-banden manglade Klubben sönder och samman.. Hellhammer ägde bakom trummorna, nya gitarristerna och originalmedlemmen Necrobutcher var stabila och sen var det Attila, denna fantastiska individ som såg för jävla läcker/läskig ut.. se nedan

 

http://www.rockfoto.nu/artists/Mayhem/gig/20091127/12248/photos/87541

http://www.rockfoto.nu/artists/Mayhem/gig/20091127/12248/photos/87539

 

Han kommer in på scenen och totaldominerar med sin ”sång”.. Allt från skrik, väsningar, närmast operaliknande sång och allmäna oläten..

 

Det var högt men på något sätt inte för mycket.. Decibelnivån var inte allt för hög men det var så jävla HÅRT och kallt på något sätt.. black metal i sin finaste form.. KAOS.. Förvisso kontrollerat men ändå musikaliskt kaos..

 

Jag hade fått lite föraningar av Emil att dem var riktigt bra i Göteborg två dagar innan och visst hoppades jag men, ja, jag visste inte riktigt vad man kunde vänta sig.. Det kunde ju bli en total freakshow men istället ett kalasbra framträdande med den underbara peaken, ”De Mysteriis Dom Sathanas”.. låten som fick mig att upptäcka och uppskatta bandet, spelades näst sist och den samt galna avslutningen, den dryga halvminut.-minutlånga ”PURE FUCKIN ARMAGEDDON” var en sådan perfekt avslutning..

 

Fanns det ens några tvivel så blev det helt jävla klart igår, det finns INGEN bättre black metal-sångare än ungraren Attila Cihar.. Fantastisk scenpersonlighet!!

 

Humöret var ju såklart på topp efter överkörningen och det blev Rocks med Adde, Mickan, Karro å Peter.. Va rätt skoj.. Sedan varte hemgång och OVANLIGT NOG somnade jag i soffan?!?!?!?!

 

Idag har farbror Reidar vart här å käkat å kollat hockey.: han var inte direkt aslycklig över SSK:s 1-5-torsk borta mot Färjestad.. Jag var desto nöjdare med DIF:s poäng nere i Göteborg då man spelade 3-3 borta mot Frölunda.. Kändes ganska bra och av det jag såg så hyfsat rättvist!

 

Fixade KISS-plåtar igår, vet inte om jag ska gå men, ja, får se, är jag hemma den 12/6 så gör man ju det, men en krock med SRF KAN ställa till det, vi får se hur det blir..

 

Imorrn ere idel stormatcher i fotboll, det är advent så jag ska plocka fram mina två ljusstakar, jag ska träffa familjen och ha middag för Camilla som fyllt år, jag kanske ser lite amerikansk fotboll, det ska tvättas..

 

Nu ska jag lägga mig om ett tag här, men tills jag somnar blire fortsatt tittande på Montreal-Washington på ESPN America..

 

MEN JAAAA Sov gott da.......


SAINTSATIONAL!!!

Man kan ju inte säga annat!!!

New Orleans spelade sin 10 match idag, borta mot Tampa Bay Buccaneers.. Saints vann med 38-7!! Då låg dem ändå under med 7-0 haha =D ..fantastiskt..

Riktigt fläskig match nästa måndag natt, 30/11, hemma mot New England Patriots.. uvuv..

 

Har inte hört hela ännu men det lilla jag hörde av Tom Waits-live:n igår på Fönstret lät jävlar i mig kalas!!! Ska poppa på jobbet imorrn.. GO GO GO!!!

Timrå-DIF imorrn, snabb revansch och ketchupeffekt för alla missade chanser igår?? Man kan iaf hoppas =)

 

Vore jääätteskoj att åka till Solvalla på onsdag.. MYYYCKET trevliga lopp.. iaf på förhand.. Får se om det blir av.. Rolle sa inte nej direkt iaf, man får se..

 

Telia har äntligen fått in sin inspelningsbara digitalbox, vilket betyder att jag SNART byter leverantör av TV hemma.. Efter årsskiftet kanske.. verkar knöligt att hålla på med innan jul.. Hehe, bra det..

 

Ska nog sova snart..

Peppar min kompis som har det lite tufft med all möjlig skit just nu!!!!!!

 

Gonatt bloggfans


Den hektiska veckan är snart över..

..och trött är jag..

 

Sitter här nu i lördagsnatten å har väl inget speciellt för mig.. Har tagit det väldigt lugnt efter hockeyn idag..

 

Tower Of Power var kalas på Nalen i måndags.. Både jag å farsan diggade massor.. 5:e gången, troligen den näst bästa... Kanonlokal.. Bra tid.. konserten började 21, precis utsatt tid..

 

DIF mötte Frölunda i tisdags, vann en helt okej match med 3-1 men det kändes då precis som det gjort några matcher att de hade stora problem att stänga fighten.. 3-1 i öppen kasse, precis som i Täljematchen förra lördagen..

 

Det var därför ingen superskräll att de skulle gå på pumpen borta mot linköping i torsdags. Jag kände det på mig, 4-1 röven och var tydligen väldigt rättvist.. Idag hemma mot Färjestad var DIF mycket bättre.. Farliga framåt.: Spelade bra.. MYCKET frustration och gnäll runtom mig och Adde.. Adde ledsnade lite mot slutet, jag var nog så pass trött så jag höll mig lugn.. Jag tyckte matchen var skitrolig.. DIF spelade bra, Färjestads målvakt var såklart ”skitjobbig” men storspelade och var ju närmast sjukligt bra, även om DIF sköt en hel del ”enkla” skott på honom.. men vilken prestation..

 

DIF vann skotten med 35-19.. DIF-Robban Karlsson 0-1.. Fantastisk kasse av Bastiansen förresten, jösses vilket skott han fick på..

 

Jag kan fortfarande bli oerhört irriterad över vissa saker ibland på hockeyn å så.. Hur DIF spelar.. Domarna.. Motståndarlgaet, ja, ni fattar.. idag dock njöt jag mest av att jag tyckte matchen var bra och närmast skrattade till slut för det var total humor och närmast surrealistiskt hur det INTE kunde bli mål??!?! Minns även hemmamatchen mot Skellefteå då DIF torskade med 2-3 men jag gick därifrån med en okej känsla för att matchen var bra.. Uppskattar oftare i år kvalitén och därför kan man ta en torsk.. När de spelar bra.. Hemmamatcherna mot Tälje (2-3) och Rögle (1-3) gick man ju därifrån med svarta ögon över insatsen..

 

Konserten med Behemoth å typ 48 band till (okej tre) i torsdags på Fryshuset var dock en enorm besvikelse.. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Fyfan samma låtar all over again, allting, likadant, HELA tiden..4:e gången jag såg dem.: Eventuellt sista gången.. Absolut sämsta hittills.: De har bara blivit sämre för varenda gång efter den otroliga överkörningen på Kolingsborg i december 2005..

 

Kanske inte ligger efter så mycket på jobbet EGENTLIGEN men, ja, de känns så.. ”Bara” 2 av 3 fönster klara, dem blev fina dock.. De flesta av alla julgrejerna är uppe och redo för försäljning.. Det är dock grejer överallt och det känns lite sådär.. Men men, får köra ännu mer nästa vecka..

 

Fick sålt lite tv å andra apparater mot slutet av veckan, det var bra.. Chiefen var nöjd.. Var å hämta skivor idag efter jobbet.. Fick äntligen nya Tom Waits-live:n, hörde lite på Fönstret.. lät inte helt otippat väääldigt bra..

 

Imorrn ska jag tvätta, klippas, högst troligt raka mig.. Försöka se Tampa Bay Bucs mot N.O. Saints klockan sju..

 

Klockan är snart halv två när jag skriver det här.. man borde sova.. Vill egentligen kolla på nåt men risken är stor att man somnar i soffan.. Hmm..

 

Nisse å jag sate våran gemensamma V4 idag, vi får lite över 200 kr var så det var inga pengar direkt men alltid skoj å sätta nåt.. Fet cred till nisse som gjorde ursprungssystemet som satt.. Jag la till några jag trodde lite på men det gynnade oss knappast hahaha =D ..men ja, tips kan ju inte mer än sitta så man ska inte gnälla..

 

På min egen V75:a fick jag 15 st 5or.. 5orna gav inget.. Satte alla tre spikarna, trodde inte ett jävla någe på de två skrällarna som vann så, ja, SÅ kan det gå.. Nästa lördag ere ju faktiskt lördag igen..

 

Har pengar kvar innan lön.. Fantastiskt hahaha =D

 

Kanske skriver lite söndag kväll, då jag ska hålla mitt löfte om minst två inlägg i veckan.. hehe.

 

För att avsluta så..

En kompis tjej är på sjukan.. Önskar båda i det paret lycka till..

 

NP: JOURNEY – Only The Young


Hektisk vecka väntar..

..nu den kommande vecka.. Ojoj.. Spana in här bara:


Måndag-Lördag: Jobb

Måndag kväll: Konsert, Tower of Power på Nalen med pappa..

Tisdag kväll: DIF-Frölunda på Hovet med Adde

Onsdag kväll: Troligen jobba över och skylta

Torsdag kväll: Konsert igen, Behemoth på Fryshuset med Rick

Fredag kväll: Högst troligt middag hos morsan och sedan hem..

Lördag: DIF-Färjestad på Hovet med Adde och kanske några fler??

 

Well, ser jag på det nu så är det väl knappast as-stressigt men ja, det blir en del flängande fram och tillbaka iaf..

 

Saknar baseballen.. Fan långt till april...

 

Julen börjar braka igång på jobbet.. Såklart alldeles för tidigt men ja, det är ju som det är.. Började skylta” mitt lilla fönster igår.. Blir förhoppningsvis klart imorrn kväll efter jobbet.. Farsan skulle hämta mig lite föra åtta så det är bara att köra å äta lite å så blire asbra tillslut förhoppningsvis =D

 

TOUCHDOWN REGGIE BUSH! ser st louis rams vs new orleans saints, ställning nu 0-7

 

DIF Hockey hade en bra vecka med 7 tagna poäng av 9 möjliga.. Gårdagens match i Tälje var ganska tight till en början, sedan tog DIF över men kunde inte göra mål.. Tillslut i tredje perioden gjorde de mål å sen spelades en närmast highlightparad upp av missade superchanser för SSK, men DIF höll tätt och DIF genom Mackan Nilson kunde sedan göra 3-1 i öppen kasse och större delen av Scaniarinkens besökare var besvikna men undertecknad glad som attans!

 

7-7..

 

Det lär svänga som fan på Nalen imorrn kväll.. Det brukar det göra när T.O.P. Spelar.. Har sett dem två gånger där förut och har varit kalas båda gångerna!

 

TOUCHDOWN REGGIE BUSH! 7-14!!

 

Nja huvudet känns lite tomt nu, vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Ska försöka uppdatera lite om morgondagens konsert och tisdagens hockeymatch på onsdag kväll.. Stay tuned..

 

NP: FEVER RAY – Dry And Dusty


Shit.. Det gick vägen..

..DIF spelar i Allsvenskan även 2010 efter en smått fantastisk match hemma på Stadion..

 

Laget som var absolut usla i onsdags var som pånyttfött.. Även om det är långtifrån något supergäng så var skillnaden mo Täljetorsken enorm!!

 

Nu fanns det ju lite fart, lite inställning, försök att komma framåt å göra mål..

 

0-0 efter första halvlek.. Alltså då kändes det INTE bra!

 

Men med två snabba mål i andra halvlek så var det huxflux 2-0 med en dryg halvtimme kvar.. Tauers kalasskott till 1-0 var underbart.. Youssef inte lika ”explosivt” men minst lika viktiga mål efter 60 min, ja ni.. Nu började men ändå fundera.. Jag försökte hålla mig lugn.. Ett mål bakåt och det var ju kört.. Ett mål framåt till och det skulle vara klart..

 

Men så blev DIF lite passiva, Milic tog slut fullständigt på sin kant.. Att inte Andree bytte ut han är ta mig fan nästan tjänstefel men men..

 

Göran Marklund hade en chans att sätta 2-1 för Assyriska men nickade över.. Det blev förlängning.. Det kändes, sådär, närmast ALLA på plan såg fan trötta ut..

 

En märklig situation hände då en Assyriska-spelare låg skadad på plan.. han skulle tydligen bli varnad.. men samtidigt var hans vita tröja närmast röd av allt blod.. I efterhand såg jag att han både fått brutet näsben och bitit sönder tungan.. HAN fick varningen.. Nu har jag inte sett situationen i repris men det hela såg märkligt ut.. Dessutom hade Assyriska gjort sina tre byten så resten av första kvarten och hela andra skulle nu Assyriska lira med bara 10 man..

 

Det kändes som straffar var på väg.. Då.. händer det.. Haginge slår in en boll bara på måfå mot mål.. Det blir inget, han plockar ner den bara.. Tänker jag.. Men så har DIF Mattias Jonson.. Den fantastiska Mattias jävla Jonson!!! Som hoppar och lyckas komma före målvakten och bollen går över målvakten och in i mål.. 3-0 (3-2 beroende på hur man ser det).. Drygt 3 minuter kvar.. Jag är såklart glad men FÖRSÖKER hålla mig lugn och fokuserad å minns att ja står å tänker ”TA DET LUGNT DET ÄR INTE KLART Det kan fortfarande gå åt helvete så håll dig lugn för fan”..

 

Vilket håller i ungefär en minut.. Sen kommer all nervositet, press och allt på en gång och tårarna kommer och det är nå slags skräckblandad förtjusning att just då stå på Stadion.. Assyriska får en ganska bra chans, ett bra skott, en rätt bra räddning av Dembo och han greppar sedan bollen på den slappa returen.. 120 min.. 2 minuter övertid.. inte mycket händer.. DIF ska göra ett byte mitt i allt som dröjer till ca 121:30.. Boyd Mwila kommer in och det är bara sekunder kvar.. Nu är det lite suddigt men jag hör plötsligt jublet och ser planen invaderas...

 

Det är slut.. DIF har vunnit.. Dem klarade det.. Jag vet i fan hur det gick till men dem klarade det.. Det är bland det jobbigaste jag varit med om i mitt supporterliv.. Det gick bra visst men asså nervositeten, spänningen, ångesten och allting över det här kvalet.. Vilken pärs..

 

Men vilken match det blev.. Vilken upplevelse, fantastiskt.. Utan tvekan rankar jag dagens match i samma klass som de guld jag upplevt med både DIF Hockey och Fotboll..

 

Bojje är kanon.. Han är, ja jävlar han är bäst.. Vi ses inte skitofta nuförtiden men vi vet att det alltid är han och jag när det är fotboll och det är härligt.. Det är därför det är extra trevligt när sådana här saker händer som man får vara med om med ”fotbollsbrorsan”.. Det är fantastiskt.. Hans glädjevrål och extas när DIF gör tredje målet vart jag ”nästan sne” för då jag visste att det inte var klart och inte vågade ta ut något i förskott.. Det gjorde han.. Han visste.. Att han är den lugnare av oss är ingen hemlighet.. Och han fick ju rätt..

 

Jan Tauer gör en hästmatch.. Mattias Jonson är närmat makalös hela tiden.. Varenda jävla nickskarv går rätt.. Mackan Johannesson är stabil som få där bak.. Dembo gör inga misstag..

 

Det är roligt.. Det gick bra.. Det bubblar inom mig fortfarande.. Klockan är snart ett och jag borde sova.. Ska göra det.. Snart.. Bara suga på det här.. Lite till..=)

 

Det var en del tråkigheter oxå, flera Assyriska-spelare fick tydligen smällar av inrusade supportrar på plan.. DIF lär få smaskiga böter.. Det är jävligt tråkigt, onödigt och fruktansvärt dumt såklart.. MEN..

 

IDAG har DIF klarat sig kvar i Allsvenskan.. Det är en av årets bästa dagar.. Det är lätt ett topp 10-minne för mig som Djurgårdare.. INGET får mig på dåligt humör.. Ingenting..

 

Tack DIF Fotboll för att ni klarade av det här.. Jävlar vad roligt det var =)

Godnatt!


Man måste hoppas..

..kanske inte tro, men hoppas, iaf..

 

Årets sista match för DIF och vad jag vet i svenska fotbollsserierna.. Assyriska vann som ni vet match 1 enkelt med 2-0 och den har man ju dissikerat klart i veckan så den pratar vi inte om nå mer.. MATCH 2 idag på Stadion 16.45..

 

Det kan mycket äl gå åt helvete.. Eller så kommer de ut som jävla terriers som matchen mot Kalmar hemma och då KAN det gå vägen.. man hoppas, såklart.. huva.. Det är pirrigt.. Man får inte släppa in mål..

 

Rajalakso FÅR INTE spela från start!

 

Konstig kväll igår.. Var trött redan innan.. Rätt trevligt hemma hos Adde.. Sen hade han fått för sig att gå till Marie Laveau av nån jävla anledning.. Sög såklart stenhårt.. Alla satt å va jävligt glada å söta å skit så jag ledsnade totalt på min typ ”singelhet” och närmast flippa å drog därifrån..

 

Kebaben var bäst.. Nu hade dem rödlök igen!! Lycka kan tydligen vara en grönsak..

 

Nya Nile mörschar nå förbannat.. intensivt är bara förnamnet..

 

Karin lillasyster är kalas, NU har hon dock konkurrens från Karin a.k.a. Fever Ray.. köpte hennes skiva illa kvickt i fredags natt fy helvete va ball musik!!

 

AIK vann dubbeln, inte oväntat.. Va rätt mycket snack på TV att AIK var kanske osportsliga som itn spelade ut bollen när GBG-spelaren låg skadad.. Ist gjorde Ortiz, om ja inte minns fel, 2-0.. Det SKULLE man kunna tycka var lite sådär MEN tittar man på repriserna så är det ju GBG's EGEN målvakt Christensen som sätter igång spelet när hans medspelare ligger i eget straffområde?!!??! Ska AIK då spela ut bollen när inte ens egna laget väljer att göra det??

 

Klockan går långsamt, jag vill komma iväg..

 

Kanske diska, hmm, nja.. Får se..

 

Carolina mot New Orleans på Viasat Sport vid 22 ikväll.. Saints kommer förhoppningsvis fortsätta sin fantastiska svit.. Hoppas det iaf!

 

Ruggigt jävla rastlös inför matchen nu.. Vill bara att klockan ska ticka på så man får åka nån gång..

Undrar hur mycket man måste ha på sig hahaha... Jävla massa säkert.. Hmmm...

 

Tänk om dem klarar det.. Då blire nog liiite fira iaf.. men nja, de känns ju tyvärr inte så, inte som de känns nu iaf..

 

Kanske skriver nå mer sen, får se, fixar dem det inte så, ja, då blir det inte kul.. men då får man ladda om och komma igen nästa år..

 

Kom igen nu Djurgårn för fan!!!


Såhär var det..

...i kvällens allsvenska kvalmatch 1 av 2..

 

Ett lag hade rätt bra fart.. Initiativ till anfall.. Spel framåt.. Bra passningsspel.. Skottvilja.. Kämpa-anda i 1 mot 1-situationer..

 

..och så var DIF med oxå.. Mycket mer än så behöver man inte säga.. Assyriska var oerhört mycket bättre.. DIF hade ingenting alls.. helt otroligt, okej en farlig chans i andra halvlek.. EN! På hela matchen.. Det kändes som att det inte ens var samma lag jag sett kämpa som dårar i de tre senaste vinstmatcherna..

 

Nu tror jag det blir svårt.. Har svårt att se DIF hålla nollan på söndag, speciellt om Assyriska lirar som ikväll, och då vet ni ju att DIF måste göra 4 mål framåt.. Nåt de inte gjort mer än en gång i år (4-1 borta mot BP)..

 

Näe det här blev ju inte alls som man hade hoppats på.. Att det dessutom var snö och nästan nollgradigt gjorde det ju inte lättare direkt.. Som tur var fick man skjuts både dit och hem av Dennis/Ken.. tackar för det!!

 

Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Visst sa jag innan matchen, HATAR att ha rätt ibland, att det blir svårt å att DIF ska vara ödmjuka.. Men att de skulle vara utspelade och närmast lama hade man ju knappast väntat sig..

 

Ångesten i DIF kändes lång väg.. Inget fungerade och minst 70% av laget såg skitnödiga ut mest hela tiden.. Varför inte Milic fick lira från start är en gåta..

 

Nä usch jag är väldigt besviken, känns inge bra alls..

 

Klockan är massa nu och jag ska lägga av med det här för ikväll..


En spännande dag..

..var det idag, MINST sagt!

 

Ja ni visste förutsättningarna.. Fetaste matchen idag för de flesta var ju GBG-AIK.. Vinst för GBG så skulle de vinna guld, oavgjort eller AIK-seger betydde AIK-guld.. 1-0 till GBG efter första, men smått makalöst starka AIK vänder och VINNER borta i Göteborg med 2-1 med trotjänaren Tjerna som avgör med bara några minuter kvar..

 

Jag gillar inte AIK, det är ingen hemlighet men jag kan inte sluta imponeras över deras stabilitet i år och förmåga att nästintill aldrig förlora.. Visst de gjorde inte jättemycket mål framåt, men vafan de släppte ju knappt in några heller.. Jag hörde idag att målvakten Örlund höll nollan 16 gånger, GANSKA bra.. Dessutom som sagt, vända matchen idag på bortaplan.. Ja, värdiga mästare, verkligen..

 

Precis som man led med några Hammarbyare man känner i onsdags kan man ju idag iaf glädjas med några AIK-are.. Erica.. Rory.. Kim.. Grabo.. MEN framförallt Holmen såklart.. Den största och mest inbitna AIK:aren jag känner, den som förtjänar det mest i min bekantskapskrets.. Det har varit lite humor att följa han den senaste veckan.. Han har vart så jävla nervig och jag märkte klara likheter med hur jag själv mådde säsongen 2002 när DIF tillslut tog det där guldet man längtade efter så otroligt mycket.. Så jag hoppas han i detta NU faktiskt (23.30) har jävligt skoj på guldfesten i stan..

 

Som sagt, för allmänheten var ju GBG-AIK dagens match.. MEN det var ju såklart för mig, Bojje å några andra DIF-Kalmar som gällde.. Vinst och kvalplatsen skulle säkras.. Oavgjort så kunde det gått åt helvete.. En nervig situation och den blev ju knappast bättre av att Örgryte tog ledningen borta mot Gefle.. Glädjen var total när Haginge panga in 1-0 för DIF.. Samtidigt vände Gefle och det stod 2-1 där ett tag men precis innan paus så kvittera Örgryte så 2-2 där och 1-0 i paus på Stadion..

 

Jag ville mest att det skulle ta slut.. Matchen fortsatte.. Dembo gör en kalasräddning i andra då jag var säker på kvittering.. men så sker det på en hörna i andra halvlek.. Tilltrasslad situation och kapten Johannesson lyckas BRUNKA in bollen och 2-0.. Det stod sig matchen ut och lättnaden var enorm efter matchen.. Örgryte ur Allsvenskan.. har inget direkt mot dem men det känns som ett fett FUCK OFF till odågan Hareide som med citatet ”Vi siktar på att nå Hammarby, DIF ser vi inte som nåt hot” retade upp mig iaf.. Men ja, enough said..

 

SÅ en BRA dag idag.. Väldigt många Djurgårdare har efter matchen uttryckt otrolig besvikelse att AIK vunnit å blabla.. Att det är liksom bland de värsta som hänt å blabla men jag tycker seriöst dem ska vakna upp.. INFÖR lördagen 24/1 låg DIF hopplöst till.. Efter tre raka bragdmatcher har de nu en kvalplats som få trodde på.: Jag gjorde inte det.. SÅ var jävligt tacksamma för det vårat gäng gjort för oss, gett oss chansen att stanna kvar i Allsvenskan.. Något som för mig kändes nästan omöjligt bara för en dryg månad sen..

 

OKEJ Assyriska borta på onsdag och hemma på söndag.. Oerhört spännande.. Oerhört svårt!!! Flera snackar om att det är klart, det är inga problem.. blablabla.. TRAMS! Skönt som fan att höra Johannesson snacka om vikten av ödmjukhet inför de här matcherna.. Matchen i Södertälje på onsdag blir jävligt tuff, JAG är iaf medveten om det.. SKULLE nu DIF klara sig kvar, då kommer det vara bland de största jag upplevt som Djurgårdare.. Vi får se.. Jag ser fram emot den kommande veckan med närmast skräckblandad förtjusning..

 

Mycket fotbollssnack, såklart, vafan trodde ni haha...

 

Men ändå en skoj dag igår.. Först ledigt och sova, SÅNT E BRA.. Fick äntligen dammsuget, fan på tiden =D

 

Åkte iväg till Jonas i Årsta.. Käkade där.. Gick på Hovet å såg DIF slå Timrå med 3-1 i en halvbra match.. Roligt att Jimmie Ölvestad beter sig som en närmast ny spelare.. Dessutom måste jag återigen nämna Marcus Nilson, VILKEN spelare.. outstanding.. De som på DIF Hockeys forum trackat ner på han kan rent ut sagt dra åt fan.. Man kan vara jävligt bra och viktig utan att ösa in mål/poäng.. Lagets bästa och viktigaste spelare utan snack.. Matchens behållning annars var Ridderwalls plockräddning i vänstra krysset i andra perioden, den svettigaste på hovet i år!!! Kanske i hela Elitserien.. Jävlar va snyggt det var!!

 

Blev Anchor sedan, Pelle kom ett tag, trevligt, sedan kebab, såklart nice.. En bra kväll.. En bra helg överlag..

 

Yankees tog match tre i World Series och kan inatt ta ett riktigt jävla grepp om finalserien om man snor en match till i Philadelphia.. låt oss inte hoppas det..

 

Ny vecka nu då.. Är lite besviken över att jag fortfarande snorar och hostar.. Ville vara av med förkylningen och komma igång och träna.. Får se hur det blir med det nu.. men, ja, känner jag mig friskare kanske det blir nåt på tisdag eller torsdag men känns tveksamt nu..

 

NP: Dying Fetus

 

GO DIF GO!


RSS 2.0