Julen är över för denna gång..

..och som vanligt var den slut lika snabbt som den kom..

 

Det var en trevlig jul med familjen även detta år.. Kanonbra julklappar, massa god mat och trevligt sällskap.. Det funkade lika bra i Hammarby Sjöstad som i Farsta Strand!!

 

Blev tyvärr inget besök från kamrat Adde på julaftonskvällen vilket kändes tråkigt.. Man kände sig nästan lite ensam hemma men, såg ett päron till farsa firar jul själv och garvade lite och sen kändes det ganska bra ändå..

 

Traditionsenligt var jag dock hemma hos pappa kvällen innan julafton då det åts lite mat, sågs lite tv och slogs in paket.. Det som alltid var rimstugekväll förut är numera bara rimstuga en liten stund på radion då det aldrig är lika bra längre.. Hasse Brontén visade dock bra klass i några av rimmen som jag hörde, och var även smårolig då han även var med i början av Tilde de Paulas julprogram på TV4 på julafton..

 

Imorrn ere jobb som vanligt efter tre dagar ledigt, känns lite segt men det är bara att köra.. Är glad och tacksam och faktiskt motiverad efter att chefen visat mig att han höll sitt ord i oktober med en, vi kan kalla det julbonus, dagen före julafton.. Ärligt talat höll jag faktiskt på att tappa hakan och det betydde väldigt mycket..

 

Det är fan tråkigt att julen är slut, jag känner det, det är ju fan skoj, man ser fram emot det och taggar upp som fan och så tar det slut snabbt som attans.. men men.. Något som ändå är bra är att det är ju inga hela jobbveckor de två kommande veckorna! Nyårsafton och trettondagsafton/trettondagen gör att det blir något färre dagar än vanligt, det gör ju inte så mycket haha =)

 

Sedan fyller man ju år i slutet på månaden.. Undrar om det blir så att biljetterna till resten av Bostons matcher släpps lördag 29/1.. D.v.s. dagen efter min födelsedag, DÅ gäller det att vara med så jag och farbror får platser bredvid varandra på matcherna i sommar.. Plåtarna till 2010 års säsong släpptes alltså sista lördagen i januari och blire så även för säsongen 2011 ere alltså den lördagen som gäller..

 

Min excellenta mamma är en trogen läsare av min blogg och därför kan jag nog skriva här att jag hoppas vi, till skillnad mot hur vi brukar göra, kan ha nå slags födelsedagsmiddag för mig fredag 28:e ist för nån gång under lördag-söndag.. Inte bara beroende på biljetterna, utan även för att det lär bli hockeyeftermiddag på lördagen sen från fyra och framåt, du kan ju skriva i kommentarsfältet vad du tror och tycker om det ;)

 

Finns inte så mycket mer att skriva om aik-DIF i onsdags mer än att det så klart är förkastligt.. Nuts will be nuts uppenbarligen och så länge det ser ut såhär ere nada mer hockeyderby för mig.. Trots de bedrövliga scenerna vann ju DIF matchen med 3-1 och man måste försöka komma ihåg och glädjas över det iaf =)

 

DIF Hockey dundrade även igång eftermiddagens match i ett galet tempo och spelade ut Skellefteå fullständigt hemma på Hovet.. 2-0 efter första kunde/borde ha varit typ 5 eller 6-0.. DIF fortsatte och spelade väldigt bra samtidigt som det var total hönsgård i SAIKs defensiva spel.. Efter halva matchen stod det 4-0 och matchen slutade tillslut 5-1.. MYCKET trevligt.. Innan matchen var jag dock inte speciellt sugen på att gå på match.. NU blev det ju jävligt trevligt och rena klang och jubel-föreställningen.. Hävdar dock ändå att de ska ge FAN i att spela matcher på annandagen, jag VILL INTE gå på hockey då.. Trots den trevliga matchen idag..

 

Något som alltid inleds vid den här tiden och brukar vara bland de roligaste hockey man kan se är junior-VM! Spelas i år i USA och matcherna är ”6 timmar bort” om man säger så.. Sverige spelar NU mot Norge och leder tydligen med 6-0 i början av tredje perioden.. Hoppas på Sverige i turneringen men skiter det sig för dem lär man få hoppas på USA mot Kanada i en final, men det får vi se då.. Finalen spelas mycket passande nog även i år natten mot trettondagen vilket gör att man kan sitta uppe och kolla på den.. Kanske gör jag en riktig heldag på trettondagsafton med jobb, Solvalla (ev.) och hockeyvaka på natten.. Låter ju trevligt =)

 

Nästa lördag spelas NHL:s utematch som vanligt på trettondagen.. I år i Pittsburgh, Penguins mot Washington Capitals.. Som jag skrev förra veckan har jag inte följt mina hockeypingviner ens i närheten av avd jag brukar men dagen innan julafton satt jag faktiskt uppe ett tag å såg just Pens-Caps som var en riktigt härlig fight, Pens vann tillslut med 3-2 eft. Straffar.. Kamrat Jimmy vill nog att man kommer över och kollar matchen i hans bar på nyårsdagen.. Så får det nog bli..

 

På hästarna är det alltid pirrigt när man har 4 rätt efter 4 lopp.. Himla mycket mindre skoj dock när man har 4 rätt efter 7 lopp, MEN MEN!!!

 

Skandalöst beteende av en vakt utanför klubben 54 vid medis igår.. Först slängde han ut en tjej och verkade nästan som han ville brotta ner henne på gatan!?!?!? Varpå en kille kom och ist lev HAN nerbrottad BRUTALT och bland annat satt vakten ovanpå med knäet över killens nacke och, vad som iaf såg ut, killens ansikte ner i snön på gatan!?!?!? HELT JÄVLA SJUKT! En av killens kompisar kom sedan till undsättning och lyckades få bort vakten, tjejen gjorde oxå ett härligt men misslyckat försök då hon med full kraft försökte TACKLA bort honom, gick sådär men hon gjorde iaf ett försök =) Vårt sällskap gjorde det enda rätta och bojkottade såklart stället då vi såg vad som hade hänt.. Kändes bra..

 

Är bjuden till Pelle och Ia på nyårsafton.. Tror och hoppas det blir trevligt.. Det är alltid härligt att höra ”jag hoppas att du kommer, det vore roligt om du var här”.. Jag tröttnar aldrig på sånt, man ska aldrig ta sådant för givet.. Dessutom fick man sig nästan en hårtorksliknande ”utskällning” när man på frågan om det var nån speciell klädsel som gällde fick höra vad Pelle tyckte om den saken.. Dresscode:n var MINST SAGT frivillig om man säger så hahaha =D ..jävligt skönt oxå att dem som bekant bor i Farsta centrum och det därför är väldigt nära hem..

 

Det blir första nyår på länge som man inte är med Ken och Daniel.. Inte speciellt konstigt i fallet Ken då ju han och Carro ska ha barn om några månader..

 

Stjärnorna på slottet började igår kväll.. Som ni vet en av mina absoluta favoriter på TV och första avsnittet var även denna gång väldigt bra.. Nästan lite ”synd” att Dan Ekborg, min favorit i denna säsongs gäng, fick första dagen.. Hoppas dock att även de 4 andra avsnitten blir bra! Uffe Brunnbergs dag blir intressant att se..

 

Nähäpp, klockan är efter midnatt så skiten ska upp och Macman ska ner i säng.. Ofantligt naturligt! God fortsättning och avsky Yankees-kepsar!! =)


En bra lördag..

..som jag dock inte orkar skriva alltför mycket om men iaf.. Här är en del, å lite annat dååårraaaa..

 

Slayer spelar i Sthlm 19:e mars, glädjen är som alltid total.. EN LÖRDAG!!! Grymt sa grisen och blev en julskinka..

 

Farbror Reidar var över på middag igår, mycket trevligt!

 

Jag och farbror var tillsammans med kamrat Sågen på Debaser Medis och såg Candlemass göra en kalaskonsert.. Setet då original-sångaren Johan Längqvist var med och hela debuten ”Epicus Doomicus Metallicus” framfördes från start till mål.. Total magi.. Rysningar.. Håret på armarna stod.. Jävlars vad skoj det var!!!

 

Det var ganska skönt att åka hem direkt efter.. jag var både ganska trött och konserten var så bra så det kändes liksom ”färdigt..” Med förra helgens spritextravaganza och upplevelse/minnesluckor kändes det bra att inte supa till så hårt..

 

Då jag kom hem hade Wacken 2011 släppt Morbid Angel som ett av banden som kommer spela på festivalen, mycket trevligt!!

 

Snaps i dricksglas funkade inte alls..

 

Johan Längqvist borde ju sjunga i ett bra band på heltid å vara rockstjärna, jävlar vad bra han var.. Å han såg för jävla cool ut.. Tänk om man kan se ut så när man e, ja, va han nu kan va, 40-50 bast..

 

Paret Myrkheimr kom idag hem som de skulle från Eindhoven.. Jävligt skönt för dem.. Minns deras otrevliga upplevelse från 2009 och med tanke på hur vädret såg ut över Europa idag och i helgen trodde jag på samma tråkiga historia MEN de kom minsann hem för några timmar sedan, jävligt bra =)

 

Imorrn ska jag, chiefen och Tobbe gå på julbord i Gamla Stan.. Det blir såklart en grisfest av gigantiska mått.. KANSKE borde ta det lite lugnare än 2009, helskotta, kom ju knappt hem, hahaha..

 

Chiefen var för övrigt så jävla pepp så han började STRYKA UNDER på listan vad han skulle äta då jag skrev ut en lista på vad som fanns där.. Tobbe å jag garvade som fan! =D

 

Vet ännu inte om jag måste jobba på julafton.. Har inte frågat än, ska göra det vid något bra tillfälle.. Hoppas inte, men måste man så måste man och då ere bara att bita ihop =)

 

Tobben, hans tjej Mari och Lufsen, förlåt, RASMUS haha, ska åka till Söderhamn PÅ självaste julafton.. Hoppas de får trevligt där och att tågen går som de ska..

 

..likadant för morsan som ska till GBG imorrn, fiiifan, känns som att det kan bli svårt..

 

Ögnade lite på TV-tablån för julafton.. Ser trevligt ut, mycket att se på.. Efter förra årets traditions-debacle med kamrat Adde verkar vi dock ta gruvlig revansch i år då han chockartat nog vill komma till mig ist för att vara i Mariatorget där han bor..

 

Apropå jultradition var jag idag i Hökis hemma hos D Holm som han kallar sig nuförtiden, eftersom man tydligen inte VET vem man menar om man säger Holm (eh?!?!?!) hahaha.. IAF, jag va där, och han dåra, och Emil.. Vi såg SÅKLART Tomten Är Far Till Alla Barnen och det var vansinnigt roligt.. Sedan smått tvingades man att se damernas handbollsfinal i EM.. Såg ju rätt trevligt ut till en början men sedan gick det som det brukar för Sverige och norskorna vann rättvist med 5 bollar.. Brudarna grina och sa att de var stolta över silvret, trevligt dock att höra hur jävla missnöjda de var med förlusten ist för den svenska jävla jantelagen att vara så satans nöjd med allt hela tiden i sport, även om man misslyckats, ett friskhetstecken!

 

I veckan bokades Electric Wizard till Sweden Rock.. Fyfan.. Hoppas nu Wacken eller ännu mer chockartat om Getaway kunde boka dem.. ELLER, en headline-spelning i Sthlm på dera Europaturné i mars-april..

 

Hästjävlarna gjorde inte alls som jag ville igår heller.. SÅ kan det vara.. En idé jag ahde var totalt klockren iaf och det får man ta med sig.. Att man sedan missar när man garderat ett 15-hästarslopp med 8 hästar ska man nog INTE ta med sig.. MEN MEN!

 

Den enorma jävla ställningen som täcker vår butik och hela jävla lägenhetshuset i Västertorp där vår butik ligger ska tydligen tas ner denna veckan.. FÖR att tas upp igen i mars nån gång.. Jävla åsnor.. Hoppas dock skiten kommer ner på torsdag så iaf NÅN får se vår julskyltning iaf en halv kvart innan julafton..

 

Det är ju jävlar i mig julafton på fredag.. vad trevligt.. Tror det kommer bli helt fantastiskt bra.. Pappa kommer bli glad.. Mamma oxå, hoppas extra mycket där.. Syrran blir glad annars har hon blivit knasig! Styvfarsan ska bli intressant och se hur han reagerar.. Tobben blir nog glad på torsdag, tror jag iaf.. Farmor får något hon behöver, det är bra.. Chefen vet jag inte vad han ska få än, han får två val.. med chiefen känns det dock lite sådär innan jag vet vad jag kommer få, eller m.a.o. hur mycket.. Jag hoppas han minns vad jag sa för två månader sedan..

 

SÅ, imorrn julbord, tisdag vet jag dock inte riktigt ännu, på onsdag ere aik-DIF på Globen, jag kommer inte gå dit, vilket som vanligt känns lite konstigt men jag vet inte hur mycket vi kommer att ha att göra på jobbet, kanske blir extrajobb på kvällen.. Nu tror jag inte det men ja, får man å göra så, jag bangar inte under julveckan! På torsdag kväll har jag dock INTE planerat att jobba massa extra då man ska hem till fassan, slå in paket och ha trevligt.. Traditioner ska man ta vara på tycker jag.. Vissa kan kalla det slentrian, men jag tycker fan det är skoj..

 

På söndag, annandagen, spelar DIF hemma mot Skellefteå på Hovet klockan 16.. Det tycker jag INTE om.. Har spontant nu inte alls någon lust att gå på hockey då.. Tycker man ska ge fan i att ha hockey som de har nu, både två dagar innan, derbyt, och två dagar efter.. Hade varit klart bättre om man kunde spelat flera matcher mellan den 12:e och 19:e december.. Channel One Cup, shit, vem fan bryr sig..

 

Fortfarande stor humor att lyssna på när Christer Ulfbåge reffar skidskytte.. Asså, innan man börjar skratta åt han ska man ju säga att han ÄR bra som FAN, han är påläst och mycket kompetent, men förutom det så är han ju CHRISTER ULFBÅGE! Han som tar i ibland så det låter som han skiter i en hiss, fantastiskt roligt..

 

Baltimore slog New Orleans idag, jääävligt oskoj.. NY Giants-Philadelphia fick en mycket konstig avslutning. Matchen skulle egentligen vara slut då tiden gått ut, och därmed gått till förlängning, men Giants kicker sparkade inte bollen out of bounds utan rätt till en Philly-spelare som sprang för 65 yards och Philly vann!??!?! Det såg oerhört konstigt ut och kommer bli mastodontsnackat om imorrn i USA..

 

Efter Boston Red Sox smått fantastiska signingar av Gonzo och C.C. Har man nu börjat skaffa sig bullpenpitchers a.k.a. ”avbytarkastare”.. Det börjar se lovande ut.. Det är snart april va? Hahaha..

 

Fan det blev lite längd på det här inlägget ändå..

 

Till helgen är det jul.. Ta därför hand om varandra och KÖR försiktigt för fan!!!

 

PS. Julens roligaste julkalender finns fortfarande på:
www.oioioi.se
KOLLA DEN!


Hänt i veckan..

..var det här!!

 

Efter förra söndagens smått psykotiska inlägg i vredesmod över att trade-affären som skulle ta Adrian Gonzalez till Boston höll på att spricka var dock glädjen total igen då jag på jobbet på måndagen fick se att affären trots allt blivit klar söndag natt USA öst-tid.. BRA DET! Så Gonzo var klar.. En närmast chock blev det sedan i onsdags, eller om det var torsdag, när det stod på Bostons sida att Carl Crawford OXÅ är klar för Red Sox.. Jösses.. Vilken vecka.. Gonzos förlängning är inte officiell men ska enligt källor ändå vara klar, får se hur det ser ut i april-maj.. Är så satans pepp på säsongen nu även om det är långt dit.. =)

Resan är färdigbokad och betald nu oxå.. Flyget införskaffades i onsdags till mig och i torsdags till farbror Reidar.. KANON! Nu ere bara biljetter till matcherna kvar men de är inte släppta än.. Ska dock ligga på direkt de släpps, en del plåtar släpptes igår, satan vilket tryck det var haha..

 

Karatefylla igår.. Det var skoj.. Tror jag iaf.. Kommer inte ihåg så mycket.. Haha..

 

Mycket bra och viktig seger för DIF Hockey igår, 3-2 borta mot MoDo.. Spelet börjar så smått se lite bättre ut.. Matchen i tisdags hemma mot Luleå var en av säsongens roligaste, trots att jag var där själv, och sedan blev det poäng borta mot Linköping och alltså seger igår.. Så ja, det börjar iaf röra på sig.. Därför kommer det ett otrevligt uppehåll nu.. Nästa match, AIK ”borta” på Globen 22/12.. Lär inte gå.. men men.. Dags att bryta den hittills horribla derbytrenden..

 

I veckan presenterades ett preliminärt schema för fotbollen nästa år oxå.. Premiär måndag 4/4 ”hemma” mot AIK.. Jösses så tråkigt.. Derby i premiären, inte alls bra.. Dessutom måndagen efter premiären i MLB, kan bli krock där på kvällen med fotbollen och troligtvis Rangers-Red Sox som sunday night baseball söndagen den 3:e.. OCH JA, det är klart som fan att man går på fotbollen men det är INTE skoj att missa de chanser man får att se Rödstrumporna på TV...

 

Candlemass på lördag, ser fram emot som fan.. KAN bli smått magiskt..

 

Nåt jävla terrormongo sprängde skiten ur sig i Sthlm igår.. Vilken åsna.. TUR för de i närheten, såklart, men va ere för klantarsel som bara lyckes smälla av en av sex bomber, om nu jag förstod det rätt..

 

De var tydligen nåt som hade med Lars Vilks att göra.. Och visst, yttrandefrihet och allt de där.. Men frågan kvarstår ju ändå, hans s.k. konst väcker ju avsky och leder till sånt här.. Jag tror fortfarande han njuter av att provocera.. Det verkar nästan så..

 

Tydligen låg kroppen kvar länge på gatan igår.. Hoppas nån gick och spotta på han!

 

Jay vann Idol, inte speciellt oväntat.. Tyvärr var den ”specialgjorda” vinnarlåten helt fantastiskt usel.. Den var långtifrån en låt för en rocker som Jay.. Eller för Minnah heller den delen.. Okej, nu har inte jag sett så mycket i år men av det man sett har ju Jay visat sig vara rockig snubbe och Minnah oxå.. VARFÖR kan man inte då iaf FÖRSÖKA göra NÅN annan sorts låt än de här jävla skitradiopophelvetiska som de ALLTID gör!?!?!?!? Att Jay skulle gå långt fatta man ju för flera veckor sen.. På albumet, det säkerligen massproducerade monumentalt usla, som nu Jay får släppa, måste det väl finnas nån lite tyngre trudelutt som kunde varit låten i finalen!?!? Nej IDOL, tänk om, gör rätt, FÖRSÖK iaf..

 

När vi ändå är inne på TV får fan SVT rött kort som tyckte att Nobelfesten var viktigare än att visa På Spåret och Skavlan i fredags.. HELT jävla otroligt.. SVT har På Spåret som stort flaggskepp och som utklassat Idol tittarmässigt.. OCH NÄR DÅ IDOL har final, DÅ visar man nå annat!?!?!! Antingen gav man upp eller så brydde man sig inte?!?! VARFÖR kunde inte Nobelfesten sändas i 24:an eller Kunskapskanalen!??!! Alla har ju dem kanalerna ju?!??! Ge fan i att jiddra med På Spåret..

 

KRISSSSTMASSS e under två veckor bort.. Hej och hå.. Julklapparna är klara.. Utan att överdriva och vara alltför skrytsam kan jag säga att jag lyckas nå grönjävligt i år igen.. SATAN vad bra man är! Haha =D

 

Wacken Open Air presenterade Sodom i veckan.. STOR glädje, blir såklart asbra.. 2011 års festival, min 10:e (!), blir första gången jag flyger fram och tillbaka istället för att åka buss.. Jösses vad skönt det kommer bli!

 

Inte lika tur med hästarna igår som förra helgen.: MEN, en del idéer satt igen och det kändes som att man var hyfsat bra ute trots 4 rätt.. På lördag ere lördag igen! =)

 

Tänk om pitchern Cliff Lee stannar kvar i Texas istället för att gå till Yankees, DET vore läckert..

 

Chicago Bears-New England Patriots 0-33.. I HALVTID!!!

 

Niklas Holmgren och Glenn Strömberg är ett fantastiskt bra kommenator/expert-par i Viasat.. SÅ JÄÄÄVLA skoj att lyssna på dem.. De gör fotboll på TV mycket roligare, Tottenham-Chelsea idag var kalas.. Sista 10 minuterna var helt jävla galna.. Kan knappt bärga mig för Arsenal-Manchester United imorrn kväll.. Såklart hoppas man på att Arsenal ska vinna men ärligt talat känns det inte lika ”viktigt” längre.. Djurgården och Boston Red Sox är de två viktigaste nuförtiden.. Pittsburgh går tydligen som tåget borta i NHL och har typ 12 raka segrar, jag har inte sett en enda.. Men men..

 

Annan bra och rolig kommentator var Åke Unger i Vem kan slå Filip och Fredrik som försökte hålla sig men inte kunde när Filip och Fredrik skulle paddla kanot och hamna i vattnet och tappa en köttbit och fan allt vad det var.. MYCKET roligt!!! =D

Kolla klippet om ni vill, det börjar ca. 30.45 in i programmet här:
http://www.kanal5play.se/program/play/vemkanslafilipochfredrik-s03e06

 

Har sett det 5 gånger nu igen, så jääävla bra!!!! =)

 

NÄÄ nu e klockan snart halv ett så bäst man lägger upp skiten..

Glad lucia, ha en trevlig vecka.. Fan vad skoj att just DU läste det här fantastiska inlägget!


En helg full av kontraster..

..blev det..

 

Himmel och helvete... Eller ja, man ska väl iten överdriva men iaf..

Flyget t/r till Boston skulle jag köpa, kostade lite under 5000.. FINNS INTE LÄNGRE.. Det blir minst 7000 nu.. jävligt synd..

 

TUR DÅ att jag å Rolle satte V75:an i lördags.. 3300 spänn får jag (65 kr insats ;) och iom det kunde jag iaf boka hotellet till mig och farbror.. Iom vinsten blev min del nästan ”gratis”.. beroende på hur man ser det..

DIF hockey spelade en fantastiskt usel match mot Timrå igår.. 1-2 efter ännu en jääävla förlängning:. Satans tråkigt..

 

Red Sox trade:ar till sig Adrian Gonzalez.. FANTASTISKT! Lördagskvällen är ett enda rus då denna powerhitter-spelare äntligen kommer till Boston efter snack om honom i sisådär två år.. TILLS på söndagen då hela affären verkar skita sig ändå, då Red Sox organisation och A-Gon/hans agent inte kommer överens om kontraktets längd och summa.. Ett rejält slag i magen efter att mungiporna var uppe vid öronen hela kvällen/natten igår..

 

Inte helt omöjligt att det löser sig ändå.. Speciellt eftersom en annan spelare Red Sox varit ute efter, jayson Werth, skrev ett CHOCK-kontrakt med Washington för bara nån timme sedan.. 7 år, 126 milj dollar.. helt jävla otroligt..

A-Gon vill tydligen ha 8 år med ca 20 milj dollar om året.. GALET mycket, men, vafan.. Ge honom va han vill ha.. jag är extremt emot ett kontrakt på mer än 5-6 år egentligen men, ja, vafan.. baseball-världen är galen.. Lönetaket som finns i NHL MÅSTE införas inom MLB oxå.. Det här är ju sinnessjukt..

Om nu Red Sox mister A-Gon (SNÄLLA LÖS DET!!!) så kan rödstrumporna återigen sikta in sig på Adrian Beltre som hade ett bra år i år.. Jag föredrar A-Gon extremt men.. Ja.. man får se.. Spännande dagar.. Speciellt eftersom delar av resan nu är betalt..

Flyget kvar, FAAAN att man inte löste det för en vecka sedan.. MEN, som farbror Reidar säger, det är bara pengar.. hahaha =D

 

Oh my, utan att veta åren försökte Red Sox signa A-Gon för 120 mil.. A-Gon/agentjäveln (troligtvis!) låg på ungefär 180.. Jösses..

 

FAAAAAN!! Han kunde ju smälla 40-50 homers på Fenway park.. KOM IGEN NU!!!

 

Hmm, ja, bara baseball i huvudet typ nu efter senaste dygnet.. galet.. Utvecklingen i veckan blir satans intressant.. inte för nån annan än mig men iaf..

 

Måste fan lägga mig..


RSS 2.0