NÄMEN VAD är detta???

Är det inlägg TVÅ nätter i rad vi ser? *chock* JO men visst e de så.. Men ja, igår va man ju förutom "pit stop"-et hos farsan hemma hela kvällen å hade tid att sitta =)


Festandet i Sthlm idag lär vara närmast massivt.. Kalasväder å svinvarmt hela jävla dagen.. jag hade dock bestämt mig för att inte göra speciellt mycket.. Och ta de lugnt i helgen å bli frisk från förkylningen.. nu blev det iaf LITE utehäng då Pelle plötsligt ringde å ylade om grillning.. Sagt å gjort efter färdiginköpt skivor till jobbet på Fönstret vid Skanstull vare bara att åka hem å marinera, duscha, byta om å vips var man plötsligt på en gräsmatta vid Farsta Gård.. Det var ta mig fan inte igår man var där förresten hehe =)


Hade iaf en trevlig eftermiddag/kväll med Pelle x2, Ia och Jeanette.. När man är med två par som solosingel kan de lätt kännas att man kanske är "i vägen" men framförallt Pelle och Ia har alltid fått mig att känna mig välkommen även om det bara är vi tre.. även Pelle *MÅNGA ÄR DEM!* och Jeanette verkade inte ogilla mitt sällskap utan det blev ett satans grillande.. å Stekande.. hahaha..


Nu ikväll har jag sett Göta kanal-filmen för typ femtielfte gången å den var fan rolig idag med *skrattar* I DETTA NU sitter jag å följer världens bästa Red Sox borta mot Atlanta live på ESPN America.. Skönt å slippa streamat som jag säkert gluttat på annars.. ESPN A. visar söndagens möte mellan samma gäng imorrn oxå kl 19.30.. Trevligt =)


Verkar som man får åka till farmor imorrn.. Har ingen större lust men det är väl bra på sitt sätt.. Sen ska ja hem å tvätta *det är ju söndag* å sen försöka hinna med en klippning hos mamma på kvällen.. Vet inte riktigt hur ja ska få ihop allt men de ska nog lösa sig =)


Precis som jag skrev igår i bloggen så gick SÅKLART John Tavares först i draften ( valdes av NY Islanders) före Victor Hedman, som alltså valdes som tvåa av Tampa Bay Lightning.. Hur nu nån på allvar trodde att Hedman skulle gå före kan man ju undra men men.. Har för mig att den fullkomligt inkompetenta och ruggigt störiga Mats Wennerholm "Tippade det".. Efter lite check nu på Sportbladet så SÅKLART gjorde han det.. IDAG dock stod det i första delen av artikeln "JOHN TAVARES valdes först precis som alla trodde".. Idiot.. OKEJ JAG VET läser man vidare skriver han sen att "Jag trodde på Hedman först" men det är rubriken och texten direkt efter man läser först..


Kanada å Sverige har ju möts i JVM-finalen nu två år i rad.. Och båda lagen har gjort mer eller mindre succé.. Det var inte så LITE tydligt om man ser siffrorna från nattens första runda.. AV de första tio var 7 kanadensare å 3 svenskar.. AV de första 30 valdes alltså 7 svenskar!! fantastiskt.. Ska man va petig valdes t.o.m. 7 svenskar inom de 24 första.. Men okej 7/30, och minns ja inte helt galet var de resterande 23/30 kanadensare. otroligt.. Uppmärksammade redan igår natt Jacob Joiefsson, den härliga DIF-centern.. Han gick som nummer 20 och valdes av New Jersey Devils.. SKITKUL tycker jag!!!


Övrigt från draften då.. Victor Hedman lär gå direkt in i Tampa nu då.. Magnus Pääjärvi-Svensson såg mycket glad ut för att bli vald av Edmonton, inte vidare fel att få komma till ett lag med Kenta Nilsson i staben till en början.. Leksands Oliver-Ekman Karlsson valdes redan som nummer 6 av Phoenix, tyvärr ett skitlag med usel ekonomi men ja.. Får se hur de går med det.. Färjestads unga killer Marcus Johansson var asbra några gånger under året.. Den kvicka forwarden valdes som nr 24 av Washington Capitals, jösses vilken fullträff för honom.. Från ett offensivt flygande elitserielag vidare till ett liknande gäng i NHL, kommer passa asbra för honom!!


För att avsluta valdes ytterligare två Djurgårdare, Alexander Urbom som nummer 73 av New Jersey *samma som Jacke då da* och även Marcus Krüger av Chicago som nr 149.. Kul för dem oxå, detta borde stärka deras självförtroende å få dem att prestera nå så förbannat bra DIF-tröjan i år =D


Ice Age 3 har premiär i veckan.. Den är säkert bra men jag är skeptisk.. Som många vet så minst sagt avgudar jag första filmen.: jag tycker den är fantastiskt bra och var INTE jättenöjd över att de gjorde en tvåa.. Som tur var va den oxå bra, inte lika bra som första dock för DE har ta mig fan aldrig hänt förutom Terminator 2, det vet alla.. NU har de dessutom gjort en 3:a som typ handlar om dinosaurier, jag vill SÅ gärna att även den ska va bra och en del som sett lite teasers har sagt att det var skitskoj så jag har mina förhoppningar.. Jag tycker numera inte om att gå på bio direkt men överväger faktiskt att öra det på onsdag.. Ska fan gå in å boka plåtar nu =)


I Aftonbladet idag fick Lundells turnépremiär på Peace And Love igår bara två plus.. Markus Larsson tyckte inte de svängde längre utan var mest skrammel å inte alls lika lugnt som i våras å höstturnén.. Jag såg låtlistan och det enda jag kan säga är att JAG SKITER I DIG MARKUS, jävlaRRRRR vad sgen jag blev när det långtifrån var mycket från senaste "Omaha" utan massa trevliga låtar och "67, 67" var tillbaka i setet.. Blev alldeles till mig och hade jag haft en skrivare hemma hade jag fan köpt biljett på studs å skrivit ut men får nog vänta till månadg på jobbet istället.. jag börjar så smått inse att jag kanske får gå själv men fan jag SKA bara gå dit =D


Aftonbladet å Expressen måste ju suga nå så fruktansvärt nuförtiden när de närmast MÅSTE ha DVD:er med Sopranos eller Astrid Lindgren-cd's med!?!?!??! Vad kommer härnäst??


Hästeriet gick inge vidare idag.. 4:or och flytet från förra helgen var som bortblåst, men men.. SÅ jävla tråkigt dock att det blir s.k. jackpot nästa lördag IGEN!!! Tjatet om 47 miljoner hit och dit börjar bli så störigt och nu kanske vissa lärt sig att det enda den där jävla jackpotten gör är att dubbla 7-rättspotten.. D.v.s. som idag när 7.an ger drygt 7500 kr så hade den gett kanske 3-4000 annars.. 47 miljoner till en ensam vinnare, undrar om folk ens fattar VAD som krävs för att det ska ske?!?!?! jag hatar jackpot jag tycker det är skit.. betala ut 5-rättspotten på 5 kr å uppåt å är det under det så lägg det i 6-rättspotten istället, alt. 5-rättspotten när det är V64.. Ordet jackpot står mig upp i halsen nuförtiden!!


Förresten undrar jag HUR mycket en ensam vinnare kan vinna för att de ska göras massa extrareklam och få folk att haja till å blabla.. Det har varit över 40 millar i 4 veckor nu.. MEN, undrar om "vanligt" folk förutom vi som lirar V75 vaenda helg vet att det är snudd på ALLTID över 20 MILJONER i 7röttspotten.. D.v.s. man kan vinna satans massa pengar om det skräller till i några lopp även om det inte är sån satans jackpot.. Men det är inte lika "lockande" tydligen för det där jävla ordet ska printas in i skallen på folk och vi vanliga spelare, å inte bara jag jag har hört de här från flera, e så less på att våra pengar försvinner när ATG har s.k. jackpot..


För det ÄR ju det dem gör?!?!?! För att göra en lång historia kort funkar det så att en omsättning på V75 ligger normalt sett runt 80 miljoner, av de pengarna kan man "vinna tillbaka 65 % av den totala omsättningen".. De 65% fördelas sedan genom att 40% hamnar i 7-rättspotten, 20% i 6-rättspotten och 40% i 5-rättspotten.. REDAN DÄR gör de stort fel då det såklart ska vara 30-30 för 6/5 rätt tycker jag..


MEN IAF när det blir jackpott då funkar det så att utdelningen på 5 rätt är för låg för att betalas ut, d.v.s. 5 rätt ger under 15 kr på V75 och 5 kr på V64.. DÅ flyttas den potten, över till nästa veckas 7-rättspott (6 rätt på V64).. OM man nu ska försöka acceptera det på ett sätt hade det såklart varit mer rätt att fördela dessa "extrapengar" mellan 7-6-5 rätt genom deras 40%-20%-40% system eller ÄNNU bättre 34%-33%-33% men NEJDÅ, då flyttas ALLA de pengarna till 7 rättspotten för att de ska kunna skryta om att "OM du blir ensam med 7 rätt nästa vinna kan du vinna hmm hmm miljoner".. Idag var det tydligen ca 47 miljoner i 7 rättspotten..


Det som gör mig förbannad som hade 32st 5or förra veckan är att jag har inte chans att vinna dem genom att få 5 el 6 rätt idag utan bara om jag har 7 rätt.. Och det är så jävla fel å fult av dem att göra så.. Alla som spelar drömmer såklart om att vinna pengar, och/eller ro hem en storvinst, MEN, många som lirar ofta vill kunna vinna tillbaka EN DEL oxå.. Det handlar inte för alla om att försöka vinna flera miljoner, utan som jag hoppa å tjoa när jag satte mitt livs första 7:a i februari och vann den SANSLÖSA summan av hela 576 kr!! Jag tjoade nån månad innan dess när jag fick 500 kr för EN 4:a på V64 en onsdag..


Utan att ha mailat å frågat ATG "vet" jag att de såklart fördelar alla pengar i 7-rättspotten för att locka folk med att man kan vinna mycket pengar.. Hade ATG gjort en enkät om hur vi spelare skulle velat ha det är jag tämligen säker på att majoriteten hade tyckt som jag.. Kanske inte 70-30 men 55-45 eller 60-40.. jag är fan säker på det..


Jag tycker det är skitskoj å spela på hästar men ju mer man lär sig och "ser vad som sker" så börjar ja så smått inse varför Rolle gnällt så mycket på ATG..


Vart lite uppjagad här men vafan jag måste säga vad jag tycker nånstans!!


Depeche Mode i Arvika på fredag.. Trevligt.. Lär vara ASPIGG på lördagen *skrattar*


Ia var på som fan idag redan om att köpa biljetter till Wacken 2010.. hehe.. hon hade det som sagt inte lika asbra som jag i år på SRF å är numera väldigt anti SRF till nästa år.. Så kan det vara. var apropå det inne å tittade på Wackens spelschema för i år.. Å det ser så satans tunt ut.. Det känns verkligen inte som att de gör nånting att jag inte ska dit..


NOG lär de kännas aningen märkligt den helgen att inte vara där men fan, skulle nån komma å säga att jag fick resa å biljett för en billig penning, asså, nä, jag hade nog skitit i det ändå.. Hade iofs gärna sett Heaven & Hell en gång till med ett ljud som var lyssningsbart efter debaclet på SRF och Motorhead kan jag typ se hur många gånger som helst MEN förutom det.. NADA?!??! SÅ jävla tråkigt.. hoppas verkligen de skärper till sig till nästa år.. Iom att Ia e så taggad redan å så lär Pelle vara på som fan oxå å vi lär köpa plåtar till nästa år redan i höst.. hehe.. Det måste man ju fan göra nuförtiden.. Sålde ju fan 10000 biljetter på EN DAG förra sommaren när de släpptes till år.. Undrar hur många som köpte redan då som är besvikna nu.. Som tycker att Wackens 20-årsjubileum inte blev bandmässigt som det hoppats.. Det ryktas löst om Metallica nästa år, fyfan, hoppas verkligen inte det.. Slayer? Ja såklart.. AC/DC? JA GÄRNA!!! Metallica? NEJ!! Rammstein? OH NEJ! Cannibal Corpse igen? Now we're talkin ;)


Börja bli ganska trött nu.. Ska försöka att inte komma i säng lika sent som igår natt, kunde inte sova så länge i morse.. började hosta som fan och det var inte direkt läge att sova då kändes det som.. men men.. Får se hur länge man kan sova imorrn innan söndagens bravader väntar..


Godnatt på er!


Jaha var börjar man da..

..det var ännu en gång ett tag sen man skrev.. men ja, det händer ju inte så stans mycket.. jobbet nu e ganska beige.. Lite att göra, inte så mycket folk, lågkonjunktur, varmt som fan.. Behöver jag fortsätta?!?!?!


Michael jackson dog kvällen/natten till idag svensk tid.. har väl inte jääättemycket att säga om de förutom, som jag skrev på face redan igår, att det känns trist för Karins skull eftersom han var väääldigt stor för henne..


Har blivit ännu mera baseball-tokig.. Tittar varje dag nu.. Antingen på ESPN America *hur var egentligen mitt liv innan NASN/ESPN Am. dök upp!?!?!?* eller streamat.. Har fått lite samma feeling över vissa sändningar, och matcher, precis som Canal+ sändningar av "Studio NHL" och "Hockeykväll" då det inte alltid är matchen som spelar roll utan allt runtom.. ESPN's Sunday Night baseball är fan ALLTID trevligt.. även "Monday NB" och "Wednesday NB" är ofta trevliga sändningar.. just nu ser jag Chicagoderbyt mellan White Sox och Cubs på ESPN America.. Har spelat in å ser med ca 80 min fördröjning så man kan spola förbi reklamen.. GREAT!!!


Såg även College World Series i veckan då LSU Tigers spöade Texas Longhorns med 2-1 i matcher och en smått förkrossande 11-4-seger i sista matchen.. Av att se den serien förstår man ännu mer att myten om att i USA finns de inga sportfans utan bara "besökare", inte kunde vara mer fel...


Riot var ju asbra på Sweden Rock och har fastnat för dem nu.. Diggat skivan "Thundersteel" massor i veckan och beställde "Priviledge Of The Gods" idag..


Har ingen direkt att gå med på Uffe på Skansen.: känns skumt.. Tobbe verkar plötsligt inte så sugen alls.. Jag förstår att hans pengasituation inte är den allra bästa men intresset verkar svalt överlag, vilket man såklart får respektera isf.. men med Sågen *partner in crime* bortrest å även Björne känner sig less på han.. ja, det är inte många kvar.. känns som att min 15:e konsert med honom plötsligt inte är lika självklar längre.. Känns ju sådär å köpa plåt om man inte får nån med sig.. Eller, ja, de kanske jag gör ändå.. jag vill ju gå iaf..


Grabo är inte riktigt klok men han skriver ju den mest underhållande bloggen som finns just nu...


Har varit sjuk hela veckan.. halsen höll ta mig fan på att ta kål på mig där måndag-tisdag när de va som värst.. idag har jag låtit som en kråka men inte alls haft direkt ont men nu snorar jag och hostan kommer väl snart, en klar indikering på att man e frisk snart, gott så.. blir dock inga speciella bravader här under helgen.. Känner jag mig riktigt pigg borde man hälsa på farmor på söndag.. Får se hur det blir med det..


Har under dagen diskuterat med flera hela fenomenet, ang. Jacksons bortgång bl.a., alla dessa människor som alltid ska hylla folk som dör.. Men asså jag måste ju fundera här.. VARFÖR kan inte folk hylla folk när de lever.: Varför kan man inte göra en fet jävla gala å säga att "DU ÄR TA MIG FAN ASBRA OCH VI SKA HYLLA DIG HÄR I FEMTIELVA TIMMAR KUL VA?!?!?!?!".. Nä.. varför det.. "ojojoj nu har benny van der westerfeldt dött, han var fantastisk på de han gjorde å nu ska vi hylla å ära hans minne i tre timmar med diverse hyss och låtsaskändisar som i falska tårdrypande tal berättar vad denna man betytt för dem".. Äckligt var ordet.. Jag säger som Magnus "HJÄLTEN" Uggla sa innan han avslutade en av sina krogshower i Sthlm med för en himla massa år sen.. "Jag vill inte att ni hyllar mig sen, jag vill bli hyllad nu!!!".. kaxigt kan tyckas.. men satans sant, jävligt bra sagt, å helt jävla RÄTT framförallt!!!!


DIF Hockeys Silly Season är ta mig fan allt annat än Silly.. Det händer ju ingenting.. Diskussionen/Garven runt detta har framförallt pratats om med Adde å Ken och nu så ere ju bara att inse att denna säsongs "Silly" är ju ta mig fan lika rolig som att titta på en svart tapet.. D.v.s. jävligt tråkigt och ingen vidare ljusning i sikte...


För er som köper skivor på nätet nån gång ibland.. ni kollar väl numera på:

www.bangcd.com

www.cdwow.se


..innan ni beställer? Jag vet, första gången ser det ta mig fan FÖR bra ut för att vara sant men det funkar jag lovar...!!! 83.80-99 kr INKL. frakt för nysläppta skivor.. Visst man får vänta en vecka innan man får grejerna MEN ÄNDÅ! jag har fan fått lite revival med de här sidorna..


Kamrat Adde fyllde 8 i veckan och firades med två skivor bl.a. Matz Rådberg och Rankarna.. Säger bara till morsan och Björn att ni nu blivit varnade å ni vet vad som väntar sista helgen i juli *skrattar*


Bigarråer *eller hur fan de stavas* det är grejer det.. Jag kan fan äta hur mycket som helst.: men satan va rock n roll magen blir.. "Här kommer alla gaserna på en å samma gång.."


Sveriges vändning från 0-3 till 3-3 i U21-semin mot England var bland de svettigare man sett.. Vilken halvlek, vilket lag, vilken glädje.. Satan va rolig den här turneringen varit för Sveriges del.: OKEJ, jag ska erkänna att jag bara sett två hela matcher men sammandraget av första, det mycket tjusiga målet i förlusten mot Italien och segern mot Serbien har räckt för att charma mig totalt inför kvällens batalj.. "Det roliga landslaget" lär inte slå det "stora" som många säger.. "Så jävla överdrivet å fel" som Ken sa, kan inte annat än instämma, MEN DEN stora skillnaden det är att det är JÄVLIGT MYCKET ROLIGARE att se U21-laget.. Fan de spelar ju framåt.. med fart.. med chansspel.. med skott kors å tvärs.. Visst de gick åt helvete ibland men satan de va ju som iglar på att få spela framåt...


Torsken på straffar idag var tung men jag sa redan innan förlängningen å även efter den att det här var en fantastisk match.. Asså, engelsmännen va så effektiva å spelade så smart i första.. Visst Sverige var med men England lyckades bromsa Sveriges "framåtanda" och jag erkänner att jag hade gett upp helt i paus.. Satan, såg ni var nära England var att göra 4-0?!?!


Sen gick det som det gick.. I 3-3-läge i förlängningen nickade 5-stjärniga Marcus Berg i RIBBAN.. Sedan sköt han tyvärr en medioker straff som han även erkände själv att den inte var bra.. Molins avgörande miss gick i stolpen å ut.. Det säger ganska mycket om hur nära dem var.. "Det charmiga landslaget.. roliga landslaget.." Så långt ifrån seriositeten som Lars-Roland verkar köra med.. jag tror Bergarn, Rasmus Elm och ja, kanske Wernbloom, kommer sakna det här gänget när de får spela med "Stora" landslaget sen.. Snacka om att gå från "feststämning till bakfylla.."


Det snackas om att i nattens NHL-draft möjligtvis 5 svenskar eller kanske ÄNNU FLER går i förstarundan.. Vilket är satans fett isf.. men att Hedman skulle gå före Tavares, en kanadensare som gör massa mål mot en svensk Back!?!?!? EHM NJAAAAA... Ska bli skoj å se vilka som hugger Jacob Josefsson, spännande värre =) Börjar om dryga timmen svensk tid, måste fan kolla lite hur de går om men fortfarande vaken då *eller, ja, fortfarande vaken haha vem försöker jag lura =S *


Nu fick jag nån att snacka med på MSN här så jag drar! Enjoy the weekend...


Vilken helg det kan bli..

..nu när det är midsommar imorrn.. Åker numera traditionsenligt ut till Fåglarö och är med min familj och den stora familjen berg, det blir kalas i vanlig ordning.. MORSAN har INTE skaffat Linie vilket borde ge bakläxa i KUBIK MEN, ja, kanske får skaffa själv hahaha.. Eller nä, nästa år..


På lördag sen blire Anchor då Petel å hans Chainsaw återigen lirar Slayer, och gör det med den äran, under namnet WHORE ENSEMBLE *fyndigt va ordet* Jag ska dit, alla som har lust för bra RÅKK ÄN RÅLL får gärna dyka upp.. BAKIS? Kör igen ;) hehe..


Lyckades lira bort massa pengar igår, fick inte ett skit igår, oturen grinade mig i ansiktet TRE gånger, men men, får ta de lugnare nu fram till lön.. Skoj att titta på igår dock, det var ett tag sen man såg en hel live-sändning, iaf nära på..


Inhandlade äntligen senaste Deathstars idag, fan på tiden...


Ska åka å träna nu å sen blire hem å stryka, se på Chicagoderbyt i baseball å ta de aslugnt inför imorrn.. nu går vi ut i sommarvädret utan jacka å njuter *läs: blir skitblöt hahaha*


JAAAAAAAAAAAA!!!

Pittsburgh Penguins vann bara för några minuter sen Stanley Cup i NHL-hockeyn å jag e så jävla glad så.. De smått spritter i hela kroppen och närmast bubblar!!!!!

2-1 borta mot Detroit i match 7.. De sista 7 minuterna var jag så jävla nervös så jag höll på att gå i bitar!!! MEN det gick vägen..

Jag har väntat på de här sen jag upptäckte Penguins å NHL.. Jag gissar på att det var typ 93/94 nån gång.. Dvs drygt 15 år sen.. Det känns RÄTT bra nu..

Neil Young gjorde för övrigt en mycket bra konsert tidigare ikväll men nu så, ja, de hade jag helt "glömt bort".. Ojojoj.. Vilka hjältar..

OUII!!!!

SÅ JA!!!

Red Sox har vunnit två av två *match tre inatt* mot Yankees nu.. SWEET! 7-0 i första å 6-5 i andra.. Gör ännu en sweep inatt! GO SOX!


Det var ju fantastiskt...

...Sweden Rock Festival 2009.. Vilken succé.. Så jävla bra.. SÅ många bra band!!! Underbara kompisar/sällskap.. God mat, god dricka, trevlig sprit *eh*


Har insett att jag kanske pratat lite väl mycket om mina problem med ryggen och kylan de två sista nätterna, VISST fan va de inte skoj men överlag var ju festivalen fantastisk.. Känns lite sorgligt när jag pratade med Pelle idag att snacket i kretsen går om att inte åka tillbaka nästa år, synd, jag som var inne på att köpa biljett när de släpps 1:a oktober.. Hehe, kanske jag gör ändå, får se.. men men... LITE om festivalen då:


BÄSTA KONSERTEN var såklart ZZ Top, vafan trodde ni.. Det var ju askul.. Världens coolaste band presterade igen och även om det var en liten svacka i mitten så var början och sista halvtimmen helt överjävligt bra.. Stort tack till kamrat Reidar som var med hela tiden och fattade hur stort det var, de betydde enormt mycket.. Det var sedan roligt att bjuda tillbaka till honom på lördagen då det var dags för...


ÅRETS ÖVERRASKNING då en gråtande Reidar stod å brutalälskade RIOT och jag diggade som satan.. Jävlar i min matlåda va det var bra.. Kalaslåtar, kanonljud, fantastiska musiker *TRUMMIS!!!!* och en spontan glädje mest hela tiden!! Reidars glädje var oxå fantastisk att se =)


SVERIGE GÖR OSS STOLTA iaf de konserter jag såg.. Deathstars.. Amon Amarth.. Candlemass och kanske framförallt Unleashed, samtliga gjorde mycket bra ifrån sig och framförallt unleashed som med deras en timmes FLÄSKGIG dominerade nå oerhört!!

För folk som undrar här varför jag inte såg på Hammerfall eller kanske framförallt In Flames så kan ni läsa rubriken om att göra Sverige stolta å sen tänka efter varför inte dessa band var med *skrattar*


ÅRETS "Big Mac".. D.v.s. gott, alltid bra, man blir aldrig besviken går till världens bästa MOTORHEAD som var kalasbra IGEN!!! Helvete de är lika stabila som en ståkuk på en manlig porrstjärna, minns famförallt gunget i "You Better Run" med massivt sällskap just då, MYCKET roligt!!!


ÅRETS MOMENT, sjunga "Samarithan" med Reidar under Candlemass gig.. En kalassångare på scen, en bredvid och undertecknad som höll betydligt sämre klass men tog i ändå :D


ÅRETS BESVIKELSE blev ju tyvärr Heaven & Hell med det ljud som bjöds och den kyla som var.. Här började det gå utför efter 3 låtar bara, mycket synd, men men..


ÅRETS ROLIGASTE PÅ SCEN, IMMORTAL!!! "Ladiens and Gubbjävlarr!!!" "Vill ni ha mer av den här skiten, VA!??!!?".. Abbath höll låda mellan låtarna och visade igen att han är en kalasbra frontman med självdistans, musiken var dock as-seriös och konserten asbra, såklart!!!


ÅRETS "Nu dricker vi" stod Kungsbackagrabbarna bredvid oss på campet för som körde närmast 90%-ig Absint varpå två av tre grabbar satt å sov bara några timmar senare.. Eh ja, juste, då var klockan typ ett på DAGEN!!!


ÅRETS "Du är inte önskvärd", samma Kungsbackagrabbar, eller en av dem ligger i husbilen där han sover och försöker få "vara med" med två tjejer bredvid, varpå tjejerna säger "kan inte du gå nu?" *hahahaha*


ÅRETS STYRKEPASS, dra in däckad kamrat i hans tält.. Huva, det var jobbigt, MEN han överlevde ju och köpte dricka dagen efter *alltid nåt =D* Men satan vad andfådd jag var hahaha...


ÅRETS KÄNSLOSAMMASTE PÅ CAMPINGEN.. Båda vet =)


ÅRETS KÄNSLOSAMMASTE MUSIKMÄSSIGT.. massor egentligen.. hela ZZ Top:s konsert.. Reidars glädje över Riot.. och Journeys fantastiska dubbel "Don't Stop Believin" och "Faithfully"...


ÅRETS NYA KAMRAT, blir tjatigt det här men Reidar såklart.. Vilken snubbe.. Kör mig till festivalen, är med nästan hela tiden när det var riktigt bra, ställer upp, och såg till att jag kom till tåget i söndags.. Asså världsklass räcker inte..


ÅRETS FINA PAR.. Visst man har sett Pelle å Ia ett tag nu men ändå =)


TACK till *ska se om jag kommer ihåg alla* Pelle, Ia, Ellen, Klingen, Reidar, Monkan, Zikkan, Kungsbackagrabbarna, Johan, Anna, Erik, Lena, Roger och nån mer jag tyvärr säkert glömt som gjorde den här festivalen till vad det blev!!


Efter SRF var det bara att tagga om då det ju var SPRINGSTEEN i söndags på Stadion.. DET VAR BRA DET! Äntligen lirade han "Thunder Road" å vips var man tårögd igen.. haha.. Andra höjdpunkter var "Trapped", "Land Of Hope And Dreams" samt raggarhiten "Ramrod", helvete va fint det är med gubbrock ibland.. mycket trevligt under konserten samt efteråt med Bojje, Hank å Hanks nya tjej Ulrika *va de väl hoppas jag*.. Ännu en kanonkväll!!! Förutom redan nämnda så tack till Bojjes mamma Gunilla som man fick träffa igen, bröderna Jacobsson *3:e gången gillt snart* och Sven-Åke *vilken hjälte, såg alla TRE Springsteen-gigs!!!*..


Har nu jobbat tisdag-torsdag å börjar så smått komma tillbaks till "normalt" beteende.. Måndag å tisdag var ja ta mig fan färdig hela tiden.. Ryggen börjar oxå ordna upp sig.. Har varit oerhört skönt att sova i säng nu sen i söndags kväll!!


De smått galet intensiva konsertdagarna fortsätter imorrn då mästerliga NEIL JÄVLA YOUNG kommer till Stockholm på "Where The Action Is"-eventet i stan.. Ska bli oerhört skoj att se..


Efter en förhoppningsvis underbar konsert ska jag hem och kämpa mot tröttheten då Pittsburgh lirar match 7 borta mot Detroit i Stanley Cup-finalen! Visst är Detroit favorit på hemmaplan, MEN, match 7.. Allt kan hända!!!! Go Sid, Go Malkin, Go Fleury GO ALLA JÄVLA PINGVINER!!!!!


Har varit segt med bloggandet men ja, hoppas det här skänker lite glädje till de få läsare man har.. =)


NP: JOURNEY *nästan hela tiden!!!*


PEPP PEPP PEPP...

...är det minsta man kan säga då jag imorrn får åka på festival igen.. Det blir mitt första besök

nånsin på Sweden Rock då dem fått till en kalas-lineup va de gäller band i min smak.. Självklart ere

mina barndomshjältar ZZ Top som lockar mest och ahde det inte varit för dem ahde jag kanske aldrig

ens åkt på festivalen.. MEN, nu kommer dem å "kommer ZZ Top kommer jag".. Det ska bli skoj.. Såklart

pirrigt såhär inför speciellt när man aldrig varit där.. Att sen jag ahr en olustig förmåga att

stressa upp mig inför resa, packning, camping, hur man ska få tag i groggvirke, låsa dörren å

liknande saker, ja, sån är ju jag..


Men det lär bli asbra.. kul att vara med många "veteraner" oxå som vet om allt å ingeting om man

undrar..


2-0 underläge i NHL-finalen mot Detroit.. Dem är tunga på hemmaplan.. Två raka hemma nu för Pens..

Hoppas dem tar dem nu när man e borta..


DIF Fotboll fortsätter att gå som ett pendeltåg från SL på vintern.. D.v.s. inge vidare.. Mycket

dålig insats igår.. Det kan ju inte vara så svårt att slå passningar till vrandra men, jo, ta mig

fan tydligen e de halvt omöjligt.. Men men..


Bloggandet har som några säkert märkt varit lite halvt om halvt.. Känner inte att jag haft så jävla

mycket att berätta...


Å har inge mer att säga nu heller..


RSS 2.0