Dags att dra..

..är det snart då bussen mot lilla byn Wacken i Tyskland går ca halv fem på eftermiddagen från Cityterminalen.. Detta är mitt 8:e raka besök sen jag åkte med Niklas för första gången som nervös 18-åring till festivalen 2001.. Den första kvällen då ändrade mitt liv.. Första gången jag kom upp på området efter satt upp vårt tält i mörkret vid elvatiden så var jag fast.. Se hela festivalområdet med de två stora scenerna å bara massa hårdrockare mer eller mindre fulla.. Jag vart fast.. Jag bestämde redan då att jag skulle tillbaka varenda år jag kunde efter det.. Ett besök har varit självskrivet varje år.. 2005 var det lite knivigt men blev mycket bra tillslut.. I år har de hela tiden känts självklart men sådär bandmässigt.. Nu har jag ju då fått ett band jag gärna vill se, Carcass, som blivit en ny favorit så tillslut fick jag iaf ett bra band att se fram emot.. men visst, tittar man så FINNS det ju några fler som SKA bli kul.. Iron maiden såklart.. Watain.. Kanske The Haunted.. Får se.. känns inte prio men får se.. Lär även se Exodus.. Kanske Obituary.. Kanske Primordial..


Efter två raka torskar så vann inatt Red Sox match tre mot Yankees med 9-2.. Ett hjärnsläpp från min sida gjorde att jag helt GLÖMDE BORT reprisen ikväll =S

Känner mig som en idiot men men.. Får se en del av Boston L.A. Angels inatt istället. Livesändningen börjar kl 1.. Blir spännande!


Efter en veckas uppehåll är "Around The Horn" tillbaka men har en ersättare istället för programledaren Tony Reali.. Jävla skit.. jaja.. känns ju "bra" då man missar det massa den här veckan...


Tobben klippte mig idag.. Kalassnällt av honom, lite dagens hjälte faktiskt.. men jävla va han tar i med den jävla klippen.. nacken e fortfarande inte sig lik å lite öm i huvudet.. huva.. galning de dära..


ÄNNU galnare va hans hund som fan fick tokspel så fort vi kom hem dit å såg ut som de va julafton å hoppa å hade sig.. verkar vara dagens höjdpunkt för Rasmus när Tobben kommer hem från jobbet.. hahaha..


Ska inte storhandla som ja brukar i Tyskland.. Försöka ta de lite lugnt.. Inte bara för ekonomins skull men, för att de faktiskt inte finns JÄÄÄTTEMYCKET jag heller vill ha.. Iom CD/DVDPacific så går de ju att få jävla bra priser från USA så det känns inte som lika överhängande som förut.. Dessutom när euro:n nästan e uppe i 10 spänn nu är inte 14 euro för en ny CD SÅ jävla billigt längre som de kändes för några år sen.. men visst en del blir de ju.. Ska skaffa nya Krisiun.. "Symphonies Of Sickness" med Carcass.. EN Carcass-tröja.. HOPPAS den vita longsleeve:n som ja såg på Tuska finns.. Den är verkligen SJÄLVKLAR isf!!!


Ska se om "Envenom" med Runemagick finns oxå.. Stilig death/doom.. Tunggung är bara förnamnet!!! "M16" med Sodom.. Kanske "Bleeding The False" med Aeon.. "Those Once Loyal" med Bolt Thrower.. Sedär ja.. nu är vi ju uppe i 5-10 skivor man vill ha.. huva.. JAJA.. vi får se vad det blir!!! Carcass och Krisiun är iaf prio!!


Deathspell Omega-tröja... 1349-tröja..


Fan de va inge bra å börja fundera på sånt där hahahaha...


Therion.. Rätt bra band.. LITE skumt släpp senaste dock.. LIVE GOTHIC heter en ny live-cd de släppt.. Den vanliga versionen är 2cd + 1 dvd för ca 200 kronor.. Sen finns de en annan version.. Där det verka vara stort dvd fodral och.. 1 dvd och 2 CD.. för typ TREHUNDRA KRONOR?!?!?!?! men alltså, WHY!?!?!? Det är ju samma sak?!?!?! Hur viktig kan förpackningen vara.. Skumt.. KAN ju vara en samlargrej, de kan jag köpa, men då borde de ju stå nåt om collectors edition eller nåt.. hmm.. hoppas inte folk går på den lätta.: men men..


Fick tag i Pelle om "incidenten" i lördags.. ELLER JA; the incident that was absolutely nothing hahaha.. men men.. De va lugnt iaf.. Gott så..


Det blir kyligt att sitta utan tröja men för varmt i t-shirt.. Skum lägenhet man bor i...


Nu tog hjärnan slut.. Den har en tendens att göra det.. åker till WACKEN OPEN AIR! Kommer hem tidig måndag morgon ca 4-5..


SO enjoy the week in Sweden you fuckin FUCKS!


NP: SODOM - Napalm In The Morning


Herregud så tråkigt..

..det känns ikväll/inatt.. Vafan det finns inte ens nån baseball att titta på.. Boston - Yankees 3:e match i deras serie började 02:05, NASN sände rinte.. Synd.. de visar den dock i repris imorrn.. jaha, menv arför visar ni inte live då.. Hmm konstigt.. Yankees har tyvärr vunnit de två första, 0-1 och gårdagens pinsamma 3-10.. Red SOx ska man aknsk e inte säga är hämmade av kontraktstjosan med fixstjärnan Manny Ramirexz, men.. ja, det funakr inge viare iaf.. Big Papi Ortiz återkomst efter skda har inte heller gett nån supereffekt.. Nu hoppas jag på vinst nu inatt för blire torsk igen så är plötsligt Yankees ikapp i Boston's 2:a-plats AL East.. inge bra..


AFL, Amerikansk fotboll INOMHUS, är en liga i USA som tog slut för några tittar sedan.: Finalen utspelades mellan Philadelphia å San Jose.. jag gillar som bekant am. fotboll mend en här versionen är inge vidare.. Nu var ja dock tvungen att se slutet å de som såg så klart ut blev väääldigt spännande men ja, tillslut vann Philly med 59-56..


Har diskat idag.:Det var fan bra att det blev gjort.. Förberedelserna för "Gotlands" besök går vidare.. imorrn dammsugning.. Samt lite tvätta å torka här å var.. Dessutom ska äskorna packas till Wacken å TObben har snällt lovat att ställa upp å raka håret på mig.. VEEEERRRRY Nice of him.. SÅ imorrn kväll blire åka till Västertorp en snabbis.. Känns konstigt att åka dit för att INTE jobba =S


HAde skum episod inatt på krogen.: ju mer jag tänker på det blir ja rätt irriterad.. Okej jag va full emn minns ändå förloppet.. ja prata med en tjej, komipisens fluckväns syster för övrigt, jag minns de som att vi snacka allt va frid å fröjd å jag hade handen på hennes rygg.. jag tafsade INTE! Jag försökte INTE stöta på henne eller liknande.. jag visst/vet att hn ahr kille och jag är, emd tanke på vad som komma skall om en dryg vecka, tämligen ointresserad av att försöka träffa nån nu..


Hon gick iväg efter ett tag å ja fick red apå från kompisen at jag tydligen "Inte skulle gjort så.."
Då känner man ju sig ganska dum.. JAg förstod egentligen inte grejen men ja, med tanke på att jag aldrig vill, trots min skeva kvinnosyn, göra nån jag tycker känns "ra" illa så fick man ju ångest.. på fyllan blev den ju typ dubbel.. DESSUTOM, bland de viktigaste, vill jag ju itne ställa till det för kompisen heller..Det vore för hemskt..


Jaja, jag fick iaf prat med henne å be om ursäkt och, ja tror t.o.m. ja sa de att "har jag gjort nåt som du tog illa upp för så ber ja om ursäkt":. ja menar d e klart man gör, jag är ingen idiot eller pervers jävel.. Jag fick svar soma tt "sådär gör inte ens min kille":. å ja tänkte inte så mycket på de just då.. uatnv ar mest glad at det var glada miner å inga hard feelings.. man kunde slappna av igen..


Efter ett tag åkte ja hemåt, elelr ja, efter kebab:en, å på vägen hem inatt och även idag har ja funderat på hela händelseförloppet.. De borde man kanske itne göra, men jag blev rätt fascinerad av hela grejen.. Liksom.: VA FAN GJORDE JAG!?!? Vad skulle jag be om ursäkt för?!?! an kan se d epå två sätt.. SOm jag minns la ja handen på ryggen.. Det var hög musik, man lyssnar nä nån pratar  lutar sig närmare..Vafan.: jag minns itne exakt, men jag kansk gjorde det för balansens skull!?!?!? Hela grejen är rätt konstig..


Försökte skriva till pelle förut å baa fråga om igår, han svarade inte p sms:et då om han va vaken.. Ska ringa imorrn..


En annan sak som man oxå undrar.. Det hon sa "sådär gör itne ens min kille":. Ehm.. okej.. man får ju hoppas de har de bra å bra samliv men om han inte ens kan ha en hand på hennes rygg.. Hmm.. ja, man undrar ju...


Det hela var rätt olyckligt för hon verkade trevlig annars å va EXTREMT noga med att poängtera att hon visste va ja hette, eller att hon kom ihåg det å presentera det för andra somv a med.. VIlket ja tyckte va rätt roligt, då mågna ofta glömmer bort ett nan direkt när man hälsar på nån.. amne  ju så jävla fixerad/fokuserad/pirrig/blyg/nervös på att SÄGA SITT EGET NAMN så när den andra säger nåt så bara.. "pooof" är det borta på en gång.. MEn men..


JA det hela slutade iaf med att hon sa att allt va lugnt å sken som en sol så jag känner mig itne nervös för det.. men.. Man måste ju fan få undra..


SEN kan de ju vara så att en blond snygg tjej som säkert fått idel förslag/grabbar som stöter/"liknanade grejer" blir rätt trött på drägg och tror att "alla vill en sak".. Sure.. SÅ kan det vara..


När jag gikck fråN Anchor var jag rätt arg.. Pratade me Gotland i telefon.. Hone  rolig, hon asså.: om amn ringer henne på natten å så, hon vill ALLTID prata.. Det är inte så att hon "nä ja sover vi hörs imorrn" utan om an liksom hör av sig så vill hon prata.. Det är ganska beundransvärt tycker jag.. Dessutom.. Jag va somsa gt irriterad, gick på rätt hårt.. Mycket fick sig n känga..S thlmare.. Människor.. Mänskligheten.. Har som sagt lite svårt för den.. Hon lyssnade, skrattade, sa inte emot.. utan mest lyssnade..


I morse hade jag dessutom fått ett sms från typ halv sju "Hej nu ska jag gå upp.. de va roligt att prata me dig inatt å höra dina åsikter *L*"


Det är därför jag vill träffa henne för hon skriver såna saker.. Vet faktiskt ingen förutom familjen å vissa kompisar som verkar tycka om mig som hon.. Det är.. speciellt..


Adde måste ha världens mest korkade mobil.. Den är säkert bra att snacka i.. har bra ljud, megapixelmongobongo bra kamera, mp3 å fan å hans moste rmEN VAFAN han använder den i EN DAG å så dör bateriet å så e han iten hemma å kan ladda så man får inte tag i han.. helvete.. Han e skyldig mig stålar å ja skulle behöva det typ NU.. Men men.. Hoppas han e hemma från Södertälje imorrn..


"I'm Not There" kändes som en film ja skulle gilla.. Tar upp delar ur Bob Dylan'sliv och ahr 5 olika skådisar om gestaltar "honom".. Cate Blanchett gör det asbra.. MEn ass. filmen. jag fattar inte riktigt hur de tänkt.. De blir ju inget.. Nu började ja titta här mitt i natten, skumrade till.. tittade vdar.e. å ba kände "herregu är filmjäveln slut snart"..de finns en del okej scener men till slut stängde ja av.. vafan.. prententiös och tämligen onödig.. se "No dircetion home" istället med den RIKTIGE Bob Dylan om den RIKTIGE Bob Dylan.. inte massa hopkok och.. ja allt fan va de va..


Bord ekanske ge den en ny chans när man e pigg å titta men.. nä.. nu när jag tittade satt ja mest å blev irriterad å kände att "Varför".. Scenen när heath ledger är med å "Goin To Acapulco" är dock jävligt bra.. MEn asså, den "berömda" presskonferensen när Dylan svarar arrogant, å driver med alla.. Mycket för att får massa dmma frågo.. Varfö spelar de in den igen?! Den har man ju sett i original.. När dessutom frågorna/svaren är samma som iv erkligheten.. Hmm.. Jasså.. soms agt se "No direction ome" där är det ju originalet..


Kanske blev jag irriterad för att jag blev besviken..


Apropå irritera då besviken måste man väl skriva några ord om Titanic.. Eller ja, DJurgårdens IF heter dem visst.. SHIIIIT va trött jag blir.. I dårvärmen på Råsunda idag ledde DIF med 1-0, spelet började bli liknande ett spel iaf och de fanns t.o.m. kämpatakter så man spontant ställde sg upp å applådera.. MEn sen gick de som vanligt...


MArkus Johannesson, fyfan va jag e arg på dig.. Du ska vara kapten i DIF och omd e itne vore för din idiothjärna kanske DIF kune vunnit.. Han tar två EXAKT likadana vårdslösa varningar på plan.. Den första är fula än den andra men ändå är det rätt solklara varningar å såkalrt utvisning.. I vanlig ordning blir då herr Johannesson arg och skakar på huvudet å gestikulerar mot domaren.. Jag såg inge presskonferens eller intervju med honom men hade man gjort de så hade han SOMVANLIGT skyllt ifrån sig på dåligt domslut å blaha blaha!


IDIOT!!! DU ÄR KAPTEN! DU gör att vi tappar matchen idag.. om du itne varit så jävla hetsig å int haft myror i arslet had edu itne blivit utvisad.. Nu varte total pannkaka av alltihop.. 1-0 blev med 10 man 1-2 och det som såg rätt bra ut i mer än 70 min blev nu samma soppa som vanligt.. HIF hade förutom målet TRE skott i virekt och torsken kunde blivit större.. likaså kunde DIF ledat med mer än 1-0 men Daniel Andersson gjorde några fina räddningar i HIF:s mål.. konstig målvakt de där, pendlar mellan lysande till asklantig i tid å otid..


DIF torskade alltså igen och det märktes när de blev en man kort på plan attd e blev nervöst.. Defensiven klappade ihop fullständigt, OCH då ska oxå nämnas att "Mackan" var alltså inte mittback som han normalt bruakr vara utan mittfältare av nån anledning.. Patrik Haginge spelade mittback, högst tveksamt tycker jag.. han ska vara på kanten..


Oremo fick göra först målet i DIF-tröjan, iaf det positivt..
Var helt vansinnig hur 1-1 kunde godkännas, MEN i efterhand inser även jag att Janne Tauer upphävde offsie:n så det var väl rätt då.. Att sen 1-2 kom av bara farten kändes tyvärr ganska väntat.. mans er även att Dembo inte har toppform.. han blir allt som ofta stillastående i situationer han annars gör idioträddningar.. Hans, backlinjens och hela lagets självförtroend eär inte bra nu.. Det märks tydligt.. På torsdag är det returmöte mot Flora i Estland.. Efter 0-0 hemma tror jag dock ändå DIF klarar det..S oms agt det fanns stunder då det såg bättre ut idag.. Nästa match i Allsvenskan spelar DIF hemma mot Norrköping 5/8 på Stadion.. Då bara MÅSTE det bli vinst.. Annars får man seriöst böra fundera på om DIF lirar i Allsvenskan nästa år..


FOlk som läser kanske tycke rjag "Hånar", skäller å går hårt åt DIF.. Och JA det gör jag.. För jag är så less på att höra folk överlag, journalister, spelare, tränare som ALLTID hittar saker som är bra å liknanade när alla vi andra er att det inte är bra.. Johannesson ahr jag svårt för då han ofta gnäller på domslut åliknande.. han borde gör aoftare som efter Sirius-torsken i Svenska Cupen å säga att "VI ÖÄR FÖR DÅLIGA!".. För som det är nu så är dem et.. MEN VAFAN! Erkänn det då å jobba vidare, hur svårt ska det vara.. ingen DIF-supporte rmed hjärna kan tro att DIF kommer vara med däruppe i år.. Komemr man på övre halvan får man nästan vara "Nöjd"..


Jag tycker Marcus Johannesson var en katastrof när han värvades tilL DIF 2004 från örryte.. hanv ar en högst medioker mittfältare men sedan han skolats om till mittback ahr han varit en viktig kugge i laget år efter år och är ofta det nu oxå.. Jag tycker at han ofta är en av de bättre, kan hn bara sluta me tramset att skylla på domaren så, ja, får han min respekt tillbaka.. MEN IDAG gjorde han bort sig rejält.. Det tror jag oxå ahn vet om nu när han lugnat ner sig ett par hekto.. SÅ Mackan å DIF ta nya tag n är på rätt väg.. SLå ut SMörfittorna i Estland på torsdag så tar vi Peking när ja kommer hem från Tyskland.. Forza Tit.. eh, DIF ;)


Blev långt det här..


Efter tre veckr tog året Tour De France slut idag.. Väldigt tråkigt.. jag kolalr inte cykel speciellt mycket men tour:e som ja fastna för förra året har även i år varit trevlig att följa då herrar Vacchi/Adamson skött sig förträffligt som kommentatorer.. DESSUTOM; kul med så pass "lite" dopingfall.. Som det ju faktiskt ändå var.. Sastre vann.. Jag kan inte åkarna speciellt bra, vad jag läst å hört/Förstått var det en ganska otippad vinnare, och tvåan Cadel Evans var betydligt större favorit men.. Ja, spanjren Sastre kund elätt hålla undan sitt försprång på dagens "Paris-etapp".. och vann tilsllut med 57 sekunde tror jag det var..


Jag tror hans sluttid blev 87 timmar och ca 50 minuter.. SHit.. Tänk å cykla så jävla länge.. Åsså skiljer det under minuten mellan ettan å tvåan.. okej, det är ju iten hundradelar som i skidsporten eller tusendelar som i formel 1, men iaf..


Precis som förra året var det en lite tom känsla när Vacchi slängde ut sig det sista "AU REVOIR!!!!" och är sändningen var slut.. Ska försöka kolla så mycke ja kan på Cykeln i OS då dem ska kommentera tillsammans igen.. Det blir skoj =)


Nu tror jag det får vara nog här.. Ska nog sova.. Om jag kan..


/Freak.. In the night..


Det ÄR skönt med semester..

..japp det är det.. Idag gick jag upp halv ett.. vaknade å somnade om flera gånger.. fyfan va skönt det är asså =)


Har varit väldigt lugnt idag.: emn var iaf i Farsta å fixade kostym till Jimmy å Daniellas bröllop.. STORT TACK till min mamma som gav mig ett bidrag, och priset ja fick 1350, för kavaj, byxor, skjorta å slips blev ännu bättre av hennes hjälp..


TUr det förresten..Den här månaden eller asså kommande månaden är inte så kul ekonomiskt.. Det kommer såklart lösa sig.. men men.. Inte den semesterkassa man ville ha.. Ska tänka på de till nästa år när man får återbäring..


EN sak jag dock tog mig råd till var att åka till Solvalla med Rolle igår.. Fyfan va skoj det var.. Jag hade bestämt innan att inträde, program, mat och spel fick kosta max 500 å de höll jag.. Det var bra.. men satan va spännande det var och OM man hade multum me stålar hade man ju kunnat spela på fan allt å ingenting hahaha.. Men det var en kalasbra eftermiddag/kväll.. Vann ju aif lite.. Los Winner, vilken hjältehäst, har vunnit över 300 kr på att bara lira på den hästen.. Finfint!!


Säljaren på Dressmann var först en sån som jag hatar.. HELVETE va han gick på.. asså.. SOm tur var blev det ett byte sen.. men.. Asså.. PROBLEMET vissa säljare har är att de säger åt folk vad som är rätt och fel.: man kan fråga och be om svar, visst.. men jag fick mig en tankeställare att tänka mig för så jag inte låter så nån gång mot mina kunder.. För att dock ta snubben i försvar sa jag det att ja vill ändå prova nåt han inte tyckte va bra.. MEn då gick han em på det.. å jag fick bestämma själv.. Så.. gott så.. tillslut =)


Ska hämta den imorrn iaf och även försöka hitta ett annat tält till Tyskland.. Lite längre.. så man inte behöver ligg adiagonalt över tältet som ett mongo som ja gjorde förra sommaren hahaha... Jaja farsan å ja ska til Rusta iaf..


TROUBLE!!! Det är bra doom det.. iaf på 80-talet.. Helvete va tunggung det är!!!


Blev inge Uggla på Skansen ikväll.. synd, men skönt, hade kajkat ekonomin ännu mer..


SKa snart se om Lugdunum är lika stark som vanligt i DD-1... Han ska plocka in 60 meter på drygt 3 km.. Fixar han de.. hmm.. Får se.. Tror väl annars Akjas Funnymaker kan bli tuff som står 40 meter framför..


Dessutom, Dust All Over vs Adrian Chip! SPÄNNANDE!!!!


OM Någon av er ringer mig på mobilen/jag ringer er och jag inte hörs.. då är det för att mobilen är lite skum.. det funkar bra ibland.. men började lite skumt i förrgår.. men men.. får se..


Håller på å treckkollar "The Bill" nu på kvällen.. Det är ingen märkvärdig serie sådär men ja, man fastnar iaf.. hehe.. Riktig jävla långkörare.. d e typ avsnitt 2426 som visas i Sverige idag.. haha galet.. Glamourklass för fan..


Dust All Over vann.. Adrian Chip hade ingen chans.. Foppa blev ännu ledsnare..


Mats Sundin gick till vancouver.. Alltså, VARFÖR MATS?!?!?! HAn fick säkert dårmycket betalt men.. Detroit?? ELler nån av alla adnra BRA lag som  ville ha dig?! Vancouver, gick itne ens till slutspel i år.. å han ahr snackat SÅ mycket om att "Jag vill vinna med toronto, går ja vidare ska ja kunna vinna stanley cup" MM jo då går han till Canucks som i sin tur släpptMackan Näslund till Rangers.. OKEJ, Mackan kanske var färdig i Canucks men, han va ju ändå en av de som producera mest.. Märkliga signaler.. nästan dubbelmoral..


Skrev lite flyktigt på landet i Bloggen om mitt KÄRA Djurgårdens IF FF som har sin värsta svacka sen dackefejden typ..
Å ja va ska man säga.. INNAN jag går igång ska jag erkänna att jag INTE såg matchen borta mot Helsingborg då dif förlora med 2-0.. De enda ja sett är när Dembo ramlar.. Ja, sånt kan ju hända.. Det är ju bara rätt symboliskt för hela klubben just nu.. ALla verkar lira HELT utan självförtroende.. De kan ju knappt slå en passning.. Spelet har varit katastrof enda sedan CHOCKvinsten hemma mot Ljungskile.. Den absolut värsta vinstmatch jag sett.. Fyfan de va ju så usla så öronen ramla av nästan..


AJA man får se framåt.: ja menar den här säsongen är ju "Över" för längesen.. Kalrt man går på matcherna å ser alla men de kommer inte slåss om en topplacering, knappast om nån löjlig intertotocup-plats.. min gissning är att de blir typ 10:a.. Men lednignen måste ju förstå att en del måste bort.. Enrico.. Börjar bli ganska tveksam till Andrej komac oxå.. han börjar mer å emr bete sig som Svante Samuelssons beteende i AIK för några år sedan.:Det är inte för inte han kallades bromsklossen.. DIF har oxå monu,mentalt lyckats slarva bort Mattias Jonson.. Hur en landslagsspelare kan få SÅ lite gjort är en gåta.. emn.. HAn spelar ju på fel position jämnt.. LÅNGT ut på kanten.. som antingen mittfältare eller anfallare.. det blir ju pannkaka.. Quirino, lika där.. LÅT HAN SPELA!!! För fan han var ju hur bra som helst i höstas å spotta in mål å ÄNDÅ var han petad när säsongen börjae.. VAD ÄR MENINGEN!?!?!?! Kolla på Charlie Davies i Bajen.. han var bespottad och hånad sopa förra året i bjen.. Tony fortsatte lira honom, hade tålamod, och nu är han en av de bättre i ett lag som går som tåget faktiskt.. TÅLAMOD! Tony Gustavsson gav mig lite "mupp-känslor" förra året.. Men. Han verkar mer å mer få genom sina idéer å få folka tt dra åt samma håll.. bajen var inte heller bra i början förra året å hade väl ingen fantastisk säsong men har ju spelat upp sig avsevärt i år..


JUST DET! Charlie Davies kontra Qurino stör mig enomrt.. De skulle absolut kunna vara lika bra om DIF:s tränarstab gav honom chansen.. jag är rätt less att läsa om vad DIF gör på träning.. För ja, om en snubbe gör tio mål på träning å inget på match, VAD väger mest?!?!?!


Jag älskar DIF och följer dem maniskt, men man blir ju lite, matt, när inget går som man tänkt sig.. Speciellt när man vet VAD dem KAN men inte får ut.. På söndag kan det vända.. Helsingborg hemma på Råsunda.. Eller ja HEMMA Å HEMMA; fyfan.. men emn.. Kan DIF få första målet å lite flyt i spelet, om de har nåt, å bollen studsar rätt.. då.. då kan de kanske vända.. då kanske man kan hoppas på en 5:e plats =S
Hehe, ja.. alla matcher ska ju spelas så vi får se hur de går..


morrn ere fredag och jag har ignen aning om vad som hände rimorrn kväll.. jag borde ta de lgnt.. kanske ska det.. Red Sox - Yankees 01 på NASN.. Fint.. men emn.. Utgång på lrödag då.. kanske.. borde träffa Jimmy å Daniella så man kan få sin sprit.. Får se.. Ska ringa dem...


Tobbes blogg är den man följer nu.. han verkar ju fått myror i arslet å skrive r spaltmeter varje dag numera.. vilket är kul.. han tänker mycket den grabben.. precis som ajg..fast i dagens vampyrtjosan insåg jag att han gått lite längre än jag iaf.. skönt de.. tror jag =D ...eller nåt..


Jag stavar dåligt.. Så är det!


Nu tog hjärnan slut.. Freak is out...


På landet är man..

....och det är trevligt..

Sen vare inge mer me de..=S


Eller ja litelängre kan man ju skriva nrman väl håller på..
crowboy.blogg.se

är kanske inte roligaste men en avd e bättre bloggarna just nu.. Bra där Tobben..

SJälv ere två veckor kvartills måndag 4/8.. VIlket kanske itne säger nån nånting men ja,spänd är jag...

Först ska Wacken avfärdas och det blir säkert kalas som vanligt!

Skulle gått på trav på onsdag vare tänkt men, fan, nääe.. Pengarna räcker inte.. Det fpår bli Uggla påtorsdag med Adde istället.. Gott så..

SKulle kanske åka hem på onsdag, kanske blir torsdag vi får se..

Ja jo vi, HAN, Adde, fismästarn, han är oxå här..

"Rumble in the jungle" är ingenting mot hans mage.. Helvete asså..

Ikväll mötervärldens formsvagaste lag, DJurgårdens IF,Helsingborg på bortaplan.. man får väl vara "nöjd" omd e torskar med 3 bollar eller färre för HERREGUD va usla de är nu..Spela 0-.0 mot Floram, ett jävla smögäng *=D*från Estland eller vafan de kom ifårn.. usch va pinbsamt de va!

Bra vecka annars..S emester från i tisdag.. Dricka tis-ons-tors-fre..Man va lite småseg på lördagen :S

VAD gör man då när man e seg.. JO är uppe till 6på morgonen å bränner musik.. IQ Fiskmås i kubik men, ja,precis som Tobben säger, natten e bäst.. ni som iten fattar det å inte uppskattar mörker å sånt där, ni kan ju hänga med Bosse Bildoktorn första bästa eftermiddag.. RETARDS!!!

JAg är ettfreak, så e de! SÅ skit ner er alla glada jävlar...

Alla utom "Gotland"...

Fan vad bra den är...

"Watching From A Distance" med Warning.. nå slags doom/depp-skiva.. Köpte idag från Peter på Repulsive.. Vilken jävla känsla..


Återkommer inom nå dagar om Tower Of Power, Östersundarnas besök, Djurgårdens IF å massa annat men nu borde ja sova snart men.. Ja.. Det MÅSTE jag itne för ja har semester å kan gå å lägga mig när jag vill å det är sååå skönt =)


Gonatt!


Att åka buss.. Eller inte åka buss..

..JA DET är frågan nuförtiden.: Eller ja frågan är ju mer om man FÅR åka buss eller inte.. DÅ vi kom hem från Göteborg i lördags *BORN IN THE USA!!!* så var de me lätta glädjerop som jag spontant utbröt "EN BUSS!" och var glad att de äntligen börjat gå igen.. HOPP! Fick man ju "njuta" av i typ två-tre dagar för nu visar de ju sig att natten mot torsdag så brakar ju strejkhelvetet igång igen!! MAn blir ju galen.. Ge förarna vafan de vill ha!!! Hur svårt kan de va!?!?! De får köra obekväma tider, ansvara för 40-50 människors liv i en jävla buss.. De vill vila mellan arbetspassen.. Kalrt som fan de ska få.. De vill ha 12,5% mer i ökning utspritt på 4 år.. De har blivit erbjudna 10,4.. man kan nästan tro att de ger ett ltie sämre bud för att jävlas med dem.. Jag är fulla v beundran att de finns folk som orkar köra nattbuss å köra fulla sura svin lad å rike runt.. Likaså taxichaffisar..


Det var nåt ärkepucko som gick ut å närmast idiotförklarade busschaufförerna "Det är itne hjärnkirurgi de gör".. Nänä.: men det är de ingen som ahr påstått.. Men fråga hur många soM VILL köra packade människor halv sex på morgon å sätt de i perspektiv mot att du sitter vid ditt jävla skrivbord å kännar bra mycket mer än dem.. idiot.. Att han sen säger att "sjuksköterskor tjänar sämre".. Ja.. emn.. Det är självklart synd men.. vadå.. Om chaffisarna strejkar å vill ha betalt å bättre villkor, då ska man vill iten jämföra det å säga "NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ni FÅR inte bättre betalt för det har inte dem å dem å dem".. VIlket skitprat.. Om jag begärde högre lön å min chef sa "NÄÄÄ men vadå du kan ju inte tjäna mer än grabbarna på konsum" då skulel ja fan sparka han på smalbenet.. hehe.. *gnagarsvin* Nä men vadå, get the point, Lön förhandlas med arbetsgivaren, inte i förhållande till vad andra människor eller arbetsgrupper tjänar.. TRAMS!!!


Bruce-spelningen i lördags fick 5 plus.. Den vi såg fick 4.. Jag har skrivit att ja inte ångrar att vi gick på fredagen.. I Sweden Rock-hemsidans forum diskuteras det vilt om att recensenter är tämligen "övedrivande" om att han ofta är SÅ jävla fantastisk och som nån skrev, "varenda låt beskrivs som ett väckelsemöte".. Nu tyckte jag ju konserten var fantastisk i freags men jag hajar faktiskt lite va de menar.. Jag kan t.ex. tänka mig att OM Bruce_a BARA gjort fredagskonserten hade han fått 5 plus.. Nu vare så att journalisterna, i synnerhet Larsson/Nunstedt, liksom kändes som att de väntade me de där sista plusset till lördagen.: Som om de visste att det blir "alltid" bättre andra dagen.. Visst ahde de varit häftigt att sett den oxå men.. en sak.. "Twist and shout".. De tär party..S tämning.. VIsst visst.. emn herregud.. jag kan LÄTT räkna upp å föreslå minst 50 låtar med Spingsteen som jag hellre hört än den.. Att ge den låten 5 plus känns lite väl asså..


Att sedan båda recensenterna skriver att låten "Last To Die" från senaste plattan AMgic är en SÅ bra låtär enbart fånigt.. En MYCKET svag å tråkig låt.. Man ska hylla Bossen, han är kalas, men fan, man kan för fan inte bara skriva att ALLT är bra för att det är Springsteen.. Ju mer ja funderat å lyssnat framgår 2007 års CD "Magic" som ganska svag faktiskt..


Tippade brutalt dåligt ikväll.. Rätt risigt igår oxå men framförallt ikväll.. Gjorde ännu en miss å ändrade grundtanken efter att ha snackat med en annan snubbe.. Jag köpte hans idéer och skyller INTE det här på honom men blev rätt irriterad på mig själv.. och har nu bestämt mig att INTE ändra NÅGONTING i de system jag redan gjort till imorrn.. OM det inte dyker upp nåt radikalt men inte vet som att hästen varit sjuk, sjukdomar i stallet... Eller liknanade.. Gått barfota förr me kanontid och skor runt om nu är en annan sak som kan få en att ändra sig.. men.. HMM.. grundidéerna ska fan bestå imorrn.. NU KÖR VI!


Imorrn ere Cat Power på Berns.. hade jag gärna sett.. Asså.. Jag brukar ju kunna gå på konsert själv men.. HMM.. nä d ehär känns lite sådär.. Synd att Sågen är utomlands å Cocos på Gotland.. Annars hade de nog varit trevligt.. några låtar från 2008 års "Jukebox" fick plats på skivorna som spelades i bilen på väg till Göteborg.. Å visst finns de några riktiga godbitar.. "Hey Aretha, sing one for me..."


Kul detalj från Bruce-resan ja glömt skriva.. Jag lyckades allt så ha med mig.. 8 cd-skivor.. Nya underkläder.. Jeans att ha på sig på kvällen.. Solglasögon.. Toagrejer.. ALLTING man ska ha.. men itne jackan.. hahaha.. kände mig kanondum.. I efterhand kan man säga att FY FAN vilken tur att ja glömde den.. Hade säkert haft den med på Ullevi annars.. huva.:De hade blivit brutalsvettigt!


Boston red Sox och baseball är bland de bästa som finns att titta på just nu.. ahr ju blivit så jävla fast så man sitter å blir förbannad när de torskar och glad när de vinner en spännande match mot Minnesota med 1-0 efter nästan 3 timmars spel.. Bseball är på nå sätt en ganska avslappnande sport.. amn kan liksom kolla datorn å titta upp sisådär ibland för det tar ju tid asså.. Red Sox torskade en skitspännande match mot Yankees i match 4 av 4 i deras "serie".. Fan va sne jag blev.. Efter två raka segrar blev de två raka torskar.. Jävligt segt...


Förutom baseball så har ett annat evenemang dragit igång som verkligen jag fastnade totalt i förra sommaren.. Tpour De france.. i söndags titta ja på de i två timmar drygt.. Å det är ju så jävla kul att lyssna på Roberto *eller vafan ere Robert* Vacchi å co-kommentatorn Anders som kan göra det intressant i sisådär 3-4 timmar VARJE DAG! Det är ju fan otroligt.. Å dessutom det galna engagemanget sista kilometrarna å spurtstriden när Vacchi galet skriker ut vem som kanske vinner å vem som bryter ut å attackerar å fan å hans moster..Det är brutalt lysande.. idag vare sån där tempoetapp å alla cyklade inte samtidigt varpå det blev ganska tråkigt men imorrn lär ja titta igen som vanligt...


Vacchi hade STORA problem att uttalen av vissa ord och säga vad saker hette å de skrata ju som fan. ja bbörja asgarva på jobbet.. "Demonstranter" blev "protestanter".. "Partille" blev typ "part-ille" å "katoooliker" istället för "katoliker".. helvete va skoj de va!!!!


Allsång på Skansen va verkligen brutalt dåligt idag..


Såg en galet bra snubbe på 5:an precis.. lyckades komma in i So You Think You Can Dance.. Kolla här..Det är bland de sjukaste jag sett, ALLA kategorier!!!
http://youtube.com/watch?v=dpMCYiaxzds


Snackade med Petel lite.. va trevligt.. nu ska ja se "Around The Horn" å sen sova..


Natt på er... freaks..


Upplevelser.. Det är det som är grejen..

..vilken vecka det har varit.. häng med liksom..


FÖrra helgen var det äntligen festivaldags igen! Jag å Richard åkte till Helsingfors för att första gången uppleva TUSKA OPEN AIR! EN metalfestival som enligt ja obekräftade uppgifter i år lockade typ 36.000 hårdrocksgalningar.. Tycker det är häftigt.. Festivalen ter sig i centrala Helsingfors i ens tor park som hetr Kaisaniemi. Det finns ingen camping så jag å RIck bodde istället på ett hotell bara några minuter i från.. 4-stjärnigt minsann.. FINT SKRE VA ;) Dessutom flög vi dit så det var ingen "snålresa" a la wacken då amn åker buss å tältar utan nu vare lite finare.. Vi flög alltså i fredags, gick bra och fort utan förseningar.. Vid flygplatsen hoppade vi på en buss, liknannde flygbuss, som var väldigt bra å smidigt.. drygt halvtimme till stan för typ 35 kr.. Mycket bra..


VI gick till hoellet, för att checka in, gick inge bra  ruymemt va inte klart så de blev pizza först.. Hoppar vi fam i tiden fick vi tillsut rummet, bra standard, gick sedan iväg mot festivalen.. DÄr väntade en stor kö på typ 70-80 meter.. kändes sådär men det gick smidigt och faktiskt ganska fort! När vi väl kom in gick vi runt å leta festivalband som man alltid får på festival runt handleden för att kunna gå in å ut när man väl.. här kom då en motgång då vi fick reda på att man inte FICK gå in å ut.. var man inne på området skulel man vara kvar där å gick man ut kom man inte in igen.. MYCKET dåligt men så vare iaf.. De va tänkt att vi skulle se finska doom-bandet KYPCK, men de blev ist sitta i "dricka"-området och lyssna.. De lät bra.. kanske borde man sett, men nä, de va nice att få i sig lite och lyssna.. Första bandet blev ist svenska Amon Amarth som skötte sig bra.. Tyvärr inga spår från min favoritskiva "The Crusher" men ändå ett stabilt gig.. Äntligen blev de av å se dem.. har ju missat, ofta medvetet ska tilläggas, 5-6 gånger.. Efter drickapaus väntade legendariska CARCASS.. Ett band ja aldrig fastnat för riktigt och jag tyckte att de skulle vara mera dödsmetallrens än meck typ.. SJälvklart bra framfört och från å till var vissa låtar kalas.. "Reek Of Putrefaction" framförallt.. I efterhand har ja lyssnat in mig lite emr och jag tycker de är bättre nu än för en drg vcka sådan.. kan ju tyckas klumpigt att börja digga ett band när man just sett dem, MEN; som sagt får ja en ny chans då de lirar i Wacken oxå.. Det blir skoj =) Efter att ha tagit snabb drck och pisspaus under sista kvarten av Carcass närmast SPRANG vi till en mindre scen för att se svenska old schoool-dödsarna Entombed.. Ett gig som, ja, man förväntade sig ett bra gig som metaltown förra året.. MEN JÖSSES.. Det var så jävla svinbra i en timme å sånt röj.. Överlag var det häftigt under festivalen att se vilket jäävla mottagande banden fick.. Under Entombed stod verkligen folk och SKREK rätt ut.. På scen stod LG å co å såg nästan småchockade ut.. För vilket liv de va.. Men giget.. jag ahr aldrig vart nå fan.. Har ingen skiva.. men.. Gå å se Entombed! FÖr de levererar.. Jösses.. Jag stod å nästan fånlog å älskade det.. Ja sa det direkt efter "DET HÄR var årets gig..".. Fram tills då iaf.. Nu ahr de iofs inte varit så mycket gigs å konserter i år men.. Det här var nåt extra.. Efter headline:ade Dimmu Borgir på stora scen.. De inledde med två låtar från "EDT" vilket var trevligt.. Men ljudet var inte alls bra.. Å efter Entombed var vi glada å kände att d eräckte.. Blev lite aprty på kvällen  men sedan nice sömn på hotellet.... Iaf ett tag..


JÄVLA KEBABJÄVLAR! Med det menar jag inte nå rasisitiskt eller så.. Utan boskavligt talat folk som typ åtta på moggonen JOBBAR å spikar med en jävla kebab-butik utanför hotellet.. Lagom kul.. Lyckades väl somna om sen blev de frukostbuffe´.. Den var fin varje dag.. Lite internetcafé, ltie handla i butik *glömde tandborste och tandkräm hemma hahaha* lyckades även somna om ens tund efter KEBABATTACKEN på morgonen.. GIck sedan iväg till festivalen till typ kvart i tre.. behemoth inledde lördagen för vår del i GALEN fart 15.15 å höll det i nästan en timme.. De kör som fan jämnt,d e va mitt tdje gig me bandet och ja undra rom ja nånsin kommer bli så jävla golvad som första gången jag såg dem.. Ett klart bra gig, två smolk  bägaren dock.. Låten "At The Hand Ov God" är en MYCKET svag låt från senaste "Apostasy" och covern "I Got Erection" av de horriblt dåliga bandet Turbonegro ÄR INTE en bra avslutning.. Inledningslåten från "Apostasy" eller "Demigod" hade varit kalrt bättre.. Kalrt bra gig överlag dock.. NU blev det en jääääättelång paus.. SÅg iofs lite på grind/death-badet NOXA från INDONESIEN (!).. De såg MYCKET roligt ut och även omd et är kul att band manglar i åna lände oxå så lät de inte speciellt bra.. Satt å smålyssna lite på Fields Of The Nephilim i dricka-området.. lät okej.: men inget man gick igång på.. Istället vare dags att se Kreator nu.. ETt band som jag ahr en väldig tvetydig känsla förr.. Det är så satans ojämnt material. Konserten ble därefter.. Asså.. De är inte så kul a.. Undantaget den LYSANDE dubbeln "Flag Of Hate/Tormentor" i slutet.. Som är hur jävla bra som helst istället.. N blev det dricka området igen å spänd väntan på kvällens headliner, MORBID ANGEL! DÖdsmetallgiganterna var det 5:e gången för mig att se.. Ett av de absolut bästa i genren, kanske rent av de näst bästa efter Cannibal:erna.. De spelade i 75 minuter.. Det var riktigt jävla bra.. Idel superlåtar.. "Rapture".. "Pain Divine".. "WHere The Slime LIve".. nya "Nevermore".. idel kalashits från debutskivan "Altars Of Madness" och den magnifika avslutningen "GOd Of Emptiness"/"World Of Shit".. Ett mycket bra gig, klart bättre än Wackenspelningen för två år sedan.. Efter spelningen blev de rockklubb igen å snack me knäppa finnar.. hahaha.. Nattsömnen blev sådär även andra natten då några jobbiga finnkokkon hade galen efterfest på hotellet mellan 5 å 6.. lagom skoj..


Nytt internetcafébesök på söndagen då vi skulle se band först mellan kvart i fem å halv sex på eftermiddagen.. Vi kom in på festivalen en stund innan och fick tyvärr höra det hiskeligt otrevliga bandet Killswitch Engage som krönade sin skitdåliga spelning med en svinusel cover av DIO's "Holy Diver".. BRA blev det dock när DYING FETUS fick lira i ett tält.. Stabil hård dödsmetall, jävligt tight, bra mottagande här oxå.. Det lät bra.. Det var bra! Jävligt kul.. Pulsen var nog ganska hög som alltid när man ska få se sitt favoritband.. För det var ju därför vi pkte.. SLAYER är bäst! Det skulle bli mitt 7:e gig med bandet och jag är lika "På" varenda gång de kommer.:Det här blir tredje landet ja skulle se dem i förutom Sverige å Tyskland.. Först var det dock en stunds mangel med utmärkta NILE i ett av tälten.. Även här massiv publikrespons och den halvtimme vi såg iingen vi flyttade oss mot huvudscenen där Slayer skulle spela lät, som vanligt, jäävligt bra! Men nu vare Slayer i tankarna..


Å som sagt 7:e gången.: Vissa kallar en ju galen å undrar VARFÖR man kan tycka det är så kul/bra/spännande varenda gng.. Och ja.. Va svarar man.. FÖr mig ere världens bästa band med några av världens bästa låtar och man, eller ska jag säga JAG, går ju för att få se några låtar som jag gilalr å ännu inte fått uppleva live.. Slayer har fått en ganska tråkig stämpel på sig att ändra väldigt lite i setlist:en.. EN kritik som är högst befogad och som retat mig en hel del.. FÖrra årets gig på metaltown upplevde jag udner delar av giget som "tråkigt" och jag började tveka lite.: EMN, med vissa hjdpunkter blev det tillsut väldigt bra även då.. Känslan inför TYSKA var dock nervositet från min sida för jag undrade hur de skulle kännas om de skulle bli "samma låtar" igen.. Två setlists hade jag sett från tidigare på turnén och första såg inte alls skoj ut.. Den andra var dock bättr eå nu ahd eman lite förhoppningar.. Kl 19.32 brakade "Darkness Of Christ"-introt igång..


..och 21.03 var det slut.. Och i mellan så.. ja.. så var det extas.. Inledningen med "Disciple" och "Cult" kändes standard och tankarna om "hmm"-gig kom.. MEN sedan började det!! "Chemical Warfare", en av mina favoriter, kom och följdes av en riktig höjdare "Ghosts Of War".. En låt jag alltid gillat som jag äntligen fick uppleva live.. I det här laget var man glad i hågen och sen bara fortsatte det.. "Die By The Sword" "Spirit In Black" "Hell Awaits" "Captor Of Sin".. FÖr jösses.. När sedan "South Of Heaven" gick över i monsterhit:en "Raining Blood" så brast det.. För fan va häftigt.. Alla dessa kalaslåtar efter varann och jag var i himlen/Helvetet?!?!?! Efter denna superlåt att bandet kommer upp och utan pardon kör 1 extranummer, världens bästa låt, "Angel Of Death".. Asså.. Giget ar så ofantligt bra.. T.o.m. bättre än gig:et på Wacken 2003 då hela "Reing In Blood"-skivan framfördes.. Men det här var.. Ja jävlar.. Jag var i extas till typ två dagar efter hahaha.. Efter giget lv det mat och kolla EM-finalen.. Vi åkte sedan hem på måndagen gla da i hågen.. Tuska 2008 var kanon.. Kanske åker vi tillbaka.. inte alls omöjligt.. Det är ju lite beroende på band såkalrt.. nu var det ju så att vi åkte till TUSKA främst för Slayer's skull.. Det var ju tänkt att de skulle vara Arvika tisdag 3/7 men.. Det var alldeles för jobbigt att försöka ta sig till Göteborg dagen efter.. Det var alltså igår.. Och dit åkte jag.. men det blev såhär..


För den här veckan har ju varit sanslös.. Tuska förra helgen å igår åkte jag Tobbe å johan till GBG för att tillsammans med Bojje, Henrik å Danne se BRUCE SPRINGSTEEN på Ullevi.. Bilresan gick bra.. Det enda somv ar knepigt var att försöka hitta i Göteborg..Det var fan itne lätt.. Efte rmycket om å men hittade vi hotellrummet och sedan åkte vi till en restaurang där vi träffa de andra.: Efte rmat å lite dricka åkte vi till Ullevi.. Vi fick en bra plats även om ja fick springa å pissa med bara 10 min kvar.. Hann dock tillbaka.. Å vilken tur.. FÖR HERREJÖSSES vilken inledning "Born In The USA".. en av de svettigare inledningarna nånsin.. Giget på Globen i december var ju bra men gårdagsvällen blev smått fantastisk.. Visst sakna ja min favvi "Thunder Road" som jag får fortsätta att längta efter och uppleva live.. EMN, vilka många bra favoriter jag fick.. "Cadillac Ranch".. "Out In The STreet" "The Promised Land".. När sedan en GALET BRA "Badlands" som blev rena träningspasset med bröderna "Bruce" och seda fösta extranumret "Hungry heart".. För jösses.. Det var så jävla bra..


SLAYER i söndags.. Bruce:an igår.. Det blev nästan för mycket..


Annars hare väl inte hänt så mycket *hahaha*


RSS 2.0