Välkommen till knäppa klipp..

..eller EH JA ett nytt inlägg, men ja, de får ju anses vara typ samma sak när det är jag som skriver!

 

Joanna Newsom-konserten var bra i måndags, det kunde varit ännu bättre med fler av mina favvolåtar men bara låten ”Emily” gjorde det värt att gå dit.. Att man däremot kände sig totalt malplacerad bland alla andra på Dramaten var ju en annan femma..

 

IBIS-reklamen är fruktansvärd!!!!

 

Späckad vecka med konserter med både Eldkvarn (onsdag) och AC/DC (torsdag).. Kontraster gick snacket hehe...

 

Hästen Iceland vann Elitloppet och det var jävligt skoj för kusken Johnny Takter, ”reserven” som fick köra då Örjan Kihlström körde Triton Sund istället (som galopperade direkt i starten), som fick vinna och såklart tränaren Stefan ”Tarzan” Melander och, va jag vet, även medtränaren/frugan Catharina Lundström.. Grattis.. Skönt att de spöade den jävla Åke..

 

Hade Elitloppsdag hemma, hade ju fått gå på Valla om jag ville (tack ändå Jenny!) men tackade nej och hade det rätt bra och mysigt hemma faktiskt.. Hann med att slänga en del sopor, tvätta, göra rent ventiler inför kollen på tisdag och när jag var ute å slängde soppåsarna fick jag se en jävla container.. Den har säkert stått där några dagar och jag har fan inte tänkt på den hahaha.. Vips körde jag ett race å hivade gamla kartonger, massa skit på balkongen och strunt.. Folk runt på Filipstadsbacken måste ju undrat vare va för dåre som fick för sig att göra ett ”slänga sopor i container”-race lite före elva en söndagkväll MEN MEN!!!

 

Efter en kanonserie och sweep över Tampa Bay i veckan så spelade Red Sox 2-2 mot Kansas i matcherna torsdag-idag.. MYCLET besviken på torskarna, framförallt den i fredags natt.. Klart bättre ikväll dock då det var en mindre kross faktiskt.. Spelledigt imorrn nu men sedan serier mot Oakland och Baltimore i veckan..

 

Wacken-bussresan inköpt.. Hotell i London inköpt.. Fixar hemresan från London nu måndag eller tisdag.. Känns som det mesta i resväg är uppstyrt nu inför sommaren/hösten.. Tyskland i augusti, USA i september och London i oktober, och jag som inte ens gillar och resa hahaha =D

 

Bowling igår med ett gäng, vi var 6 stycken, JAG VANN.. Trodde knappt mina ögon själv hahaha.. Lyckades slå en snubbe som jobbar på bowlinghall, bara en sån sak.. En ruggig comeback-win för mig, kommer leva på den länge hehehe..

 

Verkar varit en helt GALEN första final i NHL-hockeyn inatt, såg litegrann men lyckades såklart somna ifrån den och baseball:en på datorn.. Ja? Vad trodde ni liksom??

 

Måse börja kuta, komma igång med träningen ordentligt, göra stretchövningar och skärpa till kost/läsk/socker-intag.. Hej och hå.. Blir intressant och se hur det ska gå, men ja, man får väl fan försöka..

 

Vissa verkar CHOCKADE över att inte Sverige gick till final i schlagerJÄVLAfestivalen.. Chockade? Förvånade? BESTÖRTA?!?!!? Varför?!!? vafan trodde dem.. har ni hört låten Sverige skickade dit!??! Det var tydligen den BÄSTA av 32 jävla bidrag.. Anna Bergendahl berörde mig redan under sin Idol-audition med sin tolkning av ”Have A Heart” av Bonnie Raitt.. Det var SÅ JÄVLA bra!!! Det var så eget, annorlunda, och riktigt häftigt.. ”This is my life” är ju för fan INGENTING av dety man hörde av henne då.. En högst medioker jävla popballad som knappt ens har en refräng.. låten har ju fan ingenting.. Ska man ta en liknelse med låtar som låtit ”ungefär lika” och varit med i samma sammanhang tänker jag direkt på ”I remember love” med Sarah Dawn Finer.. Ingen av mina favvisar heller, ett visst understatement, MEN, den har ju en vrålstark refräng som gör den till en hit även om den inte tilltalar mig.. Schlagerfestivalen är ju en jävla freakshow.. utan att ha sett ett skit fån semifinalerna eller finalen i år, å JÄVLAR VA SKÖNT DE VARIT, så vet man ju att det är en jävla freakshow, det räcker ju att se bilder i tidningen så vet man det..

 

Jag kan ta två exempel på KLART bättre låtar som vunnit.. En till viss del färgad och en hyfsat neutral..

Kom ni ihåg när Charlotte Nilsson (numera Perelli) vann med ”Take Me To Your Heaven”? Asså, vilket arrangemang.. Låten har ju en galet stark refräng.. Ett arrangemang som låter som en ”låt på 90-talet gjord av Abba” med pianospelet, det hyfsat tunga kompet, och trycket/drivet i låten.. Den har ju ALLT som ”This is maaaaaaaaaaaaj laaaaaaaaaaaaajf” INTE har.. När Anna sjunger den vill man ju för fan bara gå och lägga sig..

 

Ett andra exempel är, självklart, ”Hard Rock Hallelujah” med finska Lordi.. Det absolut bästa som hänt den där tävlingen.. Ett jävla hån mot all skitmusik och hela schlagervärlden när den vann.. Fast egentligen, det var ju rätt självklart.. VAD har låten? Jo, en astuff inledning med ett tungt riff, enkelt komp, och sjunga med i klass med ”I Love It Loud” med KISS och ”We Will Rock You” med Queen.. Det har dräkter och masker så de ser ut som, ja, freaks.. Dessutom en riktigt jävla bra refräng..

 

Det stora felet på media/svenska folket är ju dumheterna dagen efter.. ”SKANDALEN” att inte Anna gick vidare, DÅ HÄVDAR plötsligt media att NU SKA VI MINNSANN lägga ner och dra oss ur?!?! Jaha?!!??! Är inte tävlingen helt jävla stenkass och värdelös ÄVEN om Anna går till final!?!?!? Eller är den KANON om hon är med?!?! Hycklare, fuckin hate it..

 

Ett litet tips i allra bästa välmening till nästa år.. Skicka en låt man inte somnar av att höra.. Det är iaf en början..

 

Sweden Rock och div. andra festivaler drabbas i sommar då bandet Mastodon ställt in p.g.a. sjukdom på gitarristen tror jag det var.. SRF väljer då att ersätta detta band med Mustasch, EH OKEJ, dem låter ju JÄVLIGT lika varandra!?!?!?

 

Det var nå mer jag skulle skriva om vad fan var det.. HMMMMMMM!!

 

Nä fan klockan är massor, är rätt nöjd med dagen iaf.. Känns som det blir en del skoj i veckan.. Enjoy it!! I will try!!

NP: 1349-Pandemonium War Bells, och, JOHNNY CASH-Frankie's Man Johnny (Live)


So I'm goin' to Boston..

..på en visit 2-6/9..

 

Flera vet det redan men tankarna/”drömmen” om att åka till Boston och Fenway Park för att se Boston Red Sox spela blir alltså till verklighet i början av september.. Resan + matchbiljetterna inhandlades i fredagskväll och nu ser man fram emot det som attans.. Jag fick inte med mig någon vilket är lite synd men det känns ändå lite ballt på ett sätt för jag kan verkligen göra vad fan jag vill och bara tänka på/rå om mig själv typ =) Skulle faktiskt vilja tacka alla som peppat och pushat mig att åka och inte backa ur p.g.a. bristen på resesällskap..

 

Då det var ”afternoon baseball” idag som de flesta andra söndagarna har jag såklart sett Red Sox spela i Philadelphia på min dataskärm.. Såg även en dryg tredjedel inatt.. Vinst inatt med 5-0 och idag med 8-3 och det börjar så smått röra på sig känns det som.. Väldigt trevligt, känns ju alltmer motiverande med resan oxå!

 

DIF-Gefle var en förjävla sorglig historia igår.. 1-0 i typ 80:e och 1-1 i 91:a.. Så jääävla onödigt, var duktigt frustrerad och sne efter matchen.. Men men, nu får de fan kamma sig här under det hysteriskt långa uppehållet och komma tillbaka hemma mot Kalmar den 18:e juli..

 

Hjälpte farsan med lite grejer till hans bokföring i veckan, gick bra och hyfsat snabbt, kändes bra att kunna hjälpa honom..

 

Vart diverse tröjor, t-shirts, byxor och boxers inhandlat idag i Farsta centrum och på nätet.. Samt nya solglasögon, äntligen haha..

 

Ska se Joanna Newsom imorrn, blir intressant, ska till Dramaten själv och hoppas på en trevlig kväll..

 

Helt okej kväll igår som inleddes med fotbollsmatch hos Holmish på TV, sedan utgång med redan nämnde Holm, Rory, Kangaroo Hoops och hennes kompisar.. Sedan vart det kebab, satan va nice!!

 

Aeon's nya skiva blir jag inte riktigt klok på.. Försöker inse om den är trist eller kalasbra.. Just nu är jag nånstans mittimellan men lär köpa den iaf.. Apropå musik införskaffas nya plattor med Hank III och John Prine (Live) på fredag på Fönstret.. Trevligt det =)

 

Tydligen ska chiiiefen köpa lunch till mig imorrn då jag klippte han i lördags, eller ja klippte och klippte, rakade haha.. Gott så.. Undrar vad fan det blir!

 

Chicago Blackhawks är första laget klar för NHL-finalen.. Där får dem möta Philadelphia högst troligt, om inte Montreal lyckas chocka igen.. Underläge 1-3 i matcher nu..

 

Blev inte så långt idag som senast men ja, hade inte så mycket mer att säga inatt..


RED SOX NATION!!


En krutgubbe har gått ur tiden..

..och det är såklart en sorgens dag när nyheten om Ronnie James Dio har dött 01.45 natten mot söndag svensk tid...

 

Det ska sägas tidigt att jag var inget ultrastort fan så min egen ledsamhet är inte lika stor som när Peter Steele dog för dryga månaden sen.. Men det är ändå väldigt tråkigt..

 

På Wacken-festivalen 2004 så satt jag på campingen och blev meddragen till konserten med bandet DIO.. Jag hade egentligen ingen större lust att se dem utan ville hellre sitta på campen med folk men ALLA ville ju se dem så tillslut följde jag med.. och tur var väl det.. konserten var ju asbra och jag imponerades då av hur jävla bra han fortfarande lät den lille.. Då var han 61 bast..

 

Jag såg samma band med kamrat Thomas en sommar på Debaser Medis.. Det måste varit 2008.. Det var GALET varmt, riktigt bra igen, vi hade roligt..

 

Vart även ett fan av den DIO-ledda versionen av Black Sabbath, som enligt min mening sparkar arsle fullkomligt av ”the Ozzy Version”.. Efter återföreningen 2007 då jag köpte den riktigt bra live:n från USA så fick jag även se dem, Heaven & Hell, på Sweden Rock 2009.. En konsert som blev ett enda antiklimax med katastrof-dåligt ljud, ryggont, och en temperatur som inte var av denna värld.. Tyvärr blev det sista gången jag såg dem, såg fram emot att få nå slags revansch inom ett år eller så.. När jag fick beskedet att DIO hade hade fått cancer så, ja, man tog det såklart på allvar men det fanns liksom inte i min värld att han skulle kunna dö.. Är det någon som ska kallas för ”liten krutgubbe” så är det Ronnie James Dio.. Snubben sjöng verkligen som en gud så länge han höll på, han var kanske ingen spratteldocka på scen men var, trots sin längd och ”litenhet”, en man som kunde äga och fullständigt dominera en stor scen!!!

 

Han är en legend och sörjs och kommer saknas av många.. Att titta på Facebook-väggen en kväll som denna är en enda stor hyllning, chock och ledsamhet över nyheten om hans bortgång.. Liknande mitt inlägg från förra veckan märks det att sådant här berör, och hur musiker blir en del av oss.. Kanske inte som familj eller nära vänner men, det finns ändå inom oss och är svårt att tänka sig ett liv utan..

 

Slutligen en extra tanke till min tjejkompis Ellen Meijer som sörjer detta mer än nån annan jag känner.. Jag tänker på hur jag och farbror Reidar fick springa efter henne hållandes i varsin av hennes händer i somras på Sweden Rock när vi skulle få en plats så att hon skulle se bra.. Jag minns även synen av att se henne stå helt betagen av konserten/Ronnie.. Den synen blev plötsligt till ett av de starkaste minnena/bilderna jag har av henne och jag lider med henne nå oerhört nu..

 

Jag tänker ibland i veckorna att ”vafan KOM IHÅG det här nu och skriv om det i bloggen på söndag”.. Sen glömmer jag ju bort det.. Såklart.. ibland hänger en del kvar men det blir så att det inte kommer ”ner” på papperet, typ.. När sådant här händer rubbas ju dock hela jävla skallen, man glömmer bort massa annat..

 

Veckan har, iaf slutet av den, präglats mycket av mina tankar på att åka till Boston eller inte i september.. Jag räknar på det och inser att det är fullt möjligt, det enda emot nu är ju att jag måste åka själv.. Känns lite sådär och jag är lite ”nojig” över om jag kommer känna mig ensam och tycka att det är tråkigt.. Runt matcherna, 3 stycken på 3 dagar, är det ju inga problem, men resten av tiden, flygresorna bl.a. Dessutom funderar man ju när man ser dagens match hu jävla håglösa de ser ut vissa matcher.. 5-1-torsk idag borta mot Detroit som vann 2/3 matcher.. Nattens möte svensk tid tappade Red Sox 6-1 till 6-7, man blir ju vansinnig.. Det är klart det känns lättare när mans er dem dominera å vinna med 5-6 runs men, nu är dem 18-18 efter 36 matcher och är just nu LÅNGT ifrån slutspelsplats.. VISST det är smått sanslösa 126 matcher kvar men man börjar ju fundera.. Jag vet dock att om man åker i september kommer det med största sannolikhet iaf finnas en, i värsta fall, teoretisk chans att fixa slutspelet, för att komma dit å se tre matcher å veta att dem inte ens har en chans att klara av det, det vore fan förjävligt.. men men..

 

Vissa man pratat med om det här tycker att man är helt galen.. Ja jo, baseball är ju inte direkt FOLKSPORTEN nummer ett i Sverige men iaf.. Jimmy som dock peppade upp mig ganska bra då han berätta att han varit själv i Manchester och sett United pratade med mig som att ”klart som fan du kommer hitta saker att göra”.. och egentligen, vafan, en hel jävla stad man aldrig sett, finns ju hur mycket som helst att titta på, hitta på osv..

 

Så ja, ni som läser kan ju få skriva vad ni tycker.. Hur hade ni gjort? Vad hade ni gjort/hittat på osv..

 

När vi ändå pratar om ”er läsare” så får man ju nästan lite generat tacka så mycket för alla trevliga kommentarer på mitt förra inlägg.. Jag tackar ödmjukast och önskar alla välkomna till bloggen =)

 

Jag hade tänkt gå och se DIF:s amerikanska fotbollslag:s premiär hemma mot Tyresö igår.. nu kom det annat i vägen men såg precis resultatet.. 6-45.. Herregud.. Det var ju jävla tur att man inte gick dit.. Tydligen har DIF som förra året slutade trea av sex lag tappat, om jag minns rätt, SJU spelare till Tyresö.. Verkar som de ville visa sitt gamla gäng att de gjort rätt val, minst sagt.. Nu ere Carlstad hemma på lördag kl 17 som tydligen vann sin premiärmatch borta mot Stockholm, en fingervisning om att kommande lördagsmöte kanske blir ännu jävligare.. Jösses..

 

Fotboll igår, Halmstad-DIF 2-0, DIF:s insats var nästan som att se gamla gubbar jogga runt.. Satan vad mesigt och håglöst det såg ut.. Nu får det fan bli vinst hemma mot Gefle på lördag för att slippa värsta bottenstriden..

 

Lär träffa gamla kompisen KISS-Stefan imorrn så han får sina plåtar till konserten 12:e juni.. Blir nog trevligt =)

 

Tobben är totalt jävla bananas över Eminem's nya singel.. Tydligen det bästa han gjort på evigheter..

Tycker iaf han.. Den horribelt usla trummaskinen förstör ju allting.. Man får ju hålla med om att de lyckats med en del snygga harmonier men vafan!!! Det vore ju trevligt om en virveltrumma LÄT SOM EN VIRVELTRUMMA.. Men ja, det är ju så med större delen av mainstream-musiken idag.. Spela in riktiga instrument, hur svårt kan det vara!??!!

 

Läser även att singeln gått rätt upp på USA-listans förstaplats.. Hmm, ska man verkligen åka dit.. Haha =P

 

”Pandemonium War Bells” och ”When I Was Flesh” är jävlar i mig bland de bästa 1349 gjort.. Totalrepeat senaste tiden..

 

Igår vare fan galet varmt.. VILKET betyder att det säkert SNÖAR imorrn.. Eller nääe, de lär de inte göra men, väderskiftningarna i Sthlm är ju smått galet..

 

Avslutar med ett citat och låttitel från kommande Hank III-skivan:

”Drinkin, ain't hard to doooo..”
Han är ju en mästare hahaha =)


Tankar.. tankar..

..och åter tankar..

 

Det snurrar mycket i Mackes hjärna.. Ständigt.. Det är inte alltid bra.. Men, ja, det bevisar för mig och andra att jag iaf är en tänkande person.. DET är iaf bra, sen att inte alla tankar är bra, det är ju en sak..

 

Hur långt ska man gå för det/den man älskar.. Det är en rätt fascinerande tanke..

 

På TV3 just nu går Fever Pitch.. Inte den ursprungliga engelska filmen om Arsenal efter Nick Hornby's bok, utan den amerikanska ”remake:n” om baseball-laget Boston Red Sox.. Hahaha, jag kom ihåg att när de sa att dem skulle göra filmen tyckte jag det lät HUR dumt som helst..

 

Som ni vet numera är Red Sox en, ja, hyfsat stor del av mitt liv iaf.. Det är väl konstigt hur en Sthlmare och svensk, ja fan, inte ens samma land, kan ta något sådant till sig.. men vadå.. jag är väl speciell.. Eller ja, varför inte egentligen.. Fråga folk vad fotbollslag som Manchester United, Barcelona, Arsenal, Barca, Real Madrid och t.o.m. Leeds (!) betyder för folk..

 

Kamrat Bojje har hållit på Leeds i jag vet inte hur länge nu.. Han har varit med hela vägen då laget var i Champions League, fick enorma ekonomiska problem och både åkte ur, flyttades ner än mer och under några säsonger nu varit nära att gå upp från, motsvarande i Sverige räknat, division 2.. IGÅR var han dock riktigt jävla glad då dem efter flera försök klarade av att gå upp i Sveriges motsvarighet till Superettan..

 

En annan kompis, Jimmy, är inte så glad idag då hans Manchester United förlorade guldet till Chelsea i engelska ligan.. Nu hade ju inte United nån direkt stor chans på förhand men jag antar ändå att han är ganska besviken..

 

Jimmy var oxå enormt besviken när hans gäng Washington Capitals för andra året i rad åkte ur Stanley Cup-slutspelet i NHL.. Vi pratar fortfarande, och han är fortfarande bitter för hur hans gäng åkte ut mot mitt i kvarten förra året då Pittsburgh Penguins gick vidare.. Match 5 (2-2 i matcher) i Washington såg vi live ute på Lidingö, Pittsburgh vann den i sudden och han var GANSKA lack.. Hehe.. Pittsburgh skulle sedan säkra det hemma, men sumpade det.. DÅ kändes det som smått omöjligt, men det smått ofattbara hände då Penguins närmast MÖRDA dem på bortaplan.. Har för mig det vart 5-1 eller nåt.. Penguins gick sedan hela vägen och vann Stanley Cup då de vann match 7 mot Detroit i Detroit!! Ett stort minne för mig som hållit på Penguins sen, ja, dryga 10-årsåldern..

 

Washington åkte chockartat ut i första omgången i årets slutspel mot Montreal Canadiens.. 1:an mot 8:an.. Jag trodde knappt mina ögon.. Inte ens i närheten av vad Jimmy tyckte.. I omgång 2 av slutspelet så, smått ironiskt nog, möter Canadiens just Pittsburgh.. Pittsburgh leder med 3-2 efter 5 matcher, match 6 spelas i Montreal natten mot tisdag svensk tid..

 

Jaha, tänker ni, OCH!?!?! Det jag tänkte är väl det att, det betyder mycket liksom.. Vissa förstår inte.. Man behöver egentligen inte förstå, bara respektera.. Att det betyder MYCKET för folk.. Det behöver inte vara svenska lag, även om alla vet Djurgården är det viktigaste för mig, men Boston Red Sox betyder mycket.. Det svider nå grönjävligt att förlora mot New York Yankees.. I USA kallas det för ”the best rivalry in sports”.. Motsvarade i Stockholm i år som DIF-AIK i Allsvenskan typ..

Årets premiär av MLB (Major League Baseball) var just Boston Red Sox-New York Yankees.. Sunday Night Baseball på påskdagen.. Självklart, för in del, inte för någon annans, satt jag uppe och såg den.. Boston vann tillslut med 9-7 tror jag det var men har sen dess förlorat samtliga 4 matcher mot Yankees I Boston dessutom.. De två gångna matcherna denna helgen har vart rent pinsamt.. 3-10 och 3-14.. I natt kl 02.05 svensk tid är det ny ESPN's Sunday Night Baseball mellan Red Sox och Yankees.. Såklart kan jag inte sitta uppe och se den, som vissa fått för sig att jag allvarligt gör (är ni inte kloka?!?!?!) utan jag kan se den på datorn eftersänt när jag vill, har abonnemang för alla matcher hela året, eller som det blir denna gång, jag bandar reprisen imorrn på ESPN America och ser fram en måndagskväll med fläskfilé, baseball och ja, spänning, liksom.. För det ÄR spännande, för mig.. Visst matcherna är satans långa.. Det går inte så fort.. men det kan vara så jävla spännande så jag tillslut står upp, hoppar av glädje när de vinner eller slår i väggen när det går dåligt..

 

Jag ÄR en känslomänniska, jag är passion personifierad.. Så ser jag det.. Jag lever för min musik.. Inga nyheter där.. Det är oxå så att efter Djurgården är det nog Boston Red Sox som är det viktigaste laget.. Pittsburgh Penguins i hockeyn har jag inte alls sett lika mycket under pågående säsong.. New Orleans Saints i amerikanska fotbollsligan är oxå en för mig hyfsat ny bekantskap, även om det nog är 5:e året jag följer dem nu från i september.. Det är på något sätt oxå viktigare.. Segermatchen på Wembley.. Superbowlvinsten i februari i år.. Nog för att jag fortfarande hoppas att det går bra för ”mina” fobolls lag.. Arsenal i England, Barcelona i Spanien, Juventus i Italien.. Men det, liksom, känns inte som samma sak längre.. Mycket för att jag tappat fotbollen en del.. Hockey är allra roligast.. DIF Hockey är mycket roligare att följa än DIF Fotboll, även om såklart en derbyseger mot AIK i fotboll är räääätt trevlig hehe..

 

Jag började prata med en tjej för ett tag sen.. Hon va rätt söt på bilder och sådär.. Jag är rätt öppen och snacka med och, som jag fått veta/blivit utskälld för, väl generös i vad man väljer att tala om/berätta.. Jag hoppas jag lärt mig något av det såhär i efterhand..

 

I början när vi pratade så sa hon att hon tyckte det var häftigt att jag brann så mycket för, ja, nu vet ja inte om det var DIF, Red Sox eller musik hon läste om i bloggen, men, ja, budskapet var iaf att ”fan jag hoppades jag kunde brinna lika mycket för nånting som du”.. Att höra en sådan sak gör ju iaf mig intresserad.. Eller iaf nyfiken.. Det gav iaf mig ett intryck av att hon förstod lite om vem jag var, vad som betydde mycket, och liknande.. Jag var ganska glad, ganska spänd.. Vi pratade sedan vidare några dagar och det blev allt mer personligt..

 

Efter ett par ganska tysta dagar pratade vi igen söndagen efter DIF:s torsk i finalen mot HV71.. Jag berättade då att jag bl.a. blivit ledsen och känslomässig på läktaren.. Något som jag skrivit om förut då trycket och hyllningen till mitt lag blev lite väl mycket där.. IAF...

 

DÅ kommer det som känns som, dödsstöten.. ”Men alltså jag gillar inte sport så du får ingen sympati för det..”

 

Jag kan ärligt talat säga att det är bland de hårdaste och mest känslokalla jag någonsin hört.. Bara jag tänker på det blir jag alldeles, ja, jag vet inte vad jag ska säga.. Jag fattar inte hur man ens kan säga en sådan sak..

 

Efter den ”Överkörningen” visade det sig att hon tyckte det fanns rätt många fel på mig dåra.. Jag berättade för mycket om mig, jag verkade för angelägen om att lära känna henne, något hon tyckte var konstigt.. Hon kunde inte förstå varför jag så gärna ville lära känna henne överhuvudtaget.. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.. Jag tyckte hon var fin på kort, hon gillade uppenbarligen mina bilder och hade även sett mig i verkligheten då hon bor där jag jobbar.. För mig var det ganska, ja, självklart att jag var nyfiken på henne..

För att inte dra ut på det ännu mer, det blev totalt jävla fel.. Hon var inne på jobbet efter den sista diskussionen i ett ärende till jobbet.. Det sista jag sa efter hon ”sågat mig” var att ”du vet var jag finns både på nätet och på jobbet om du vill prata mer”.. Jag kände mig kränkt och jag tror/”vet” att hon egentligen inte ville vara dum, men, ja, det blev så jävla fel, och det tog ganska hårt på mig, iaf till en början..

 

Hon har såklart inte hört av sig.. Även om hon som sagt varit inne på jobbet två gånger efter vårt Internet-snack.. Hon kommer såklart inte att höra av sig nå mer.. Jag tyckte kanske först att det var synd men, det hela har gjort mig både lite ledsen, förvirrad och ganska arg.. Framför allt har det lärt mig att jag ska jävlar i mig aldrig klanka ner på någon i min närhet som har ett intresse som inte intresserar mig.. Man kan driva, skoja, ploja, ja, vad fan som helst. Men jag ska aldrig i mitt jävla liv berätta för någon att ”det där har jag inget intresse av alls så du får ingen sympati för det..” För som jag ser det har man inte sympati för någonting, utan för NÅGON!!!

 

Så som lillasyster som såg Salem Al Fakir på Berns igår.. Jag vet inte hur många gånger hon sett han nu men ja, hon är typ totalt AMAZED av honom.. Jag tycker det är en sopa av storslagna mått, men vafan gör det, lillsyrran älskar honom och det är ju kanon, eller hur?!?!?!

 

När Peter Steele dog var jag ledsen.. Sångaren i Type O Negative var nog både knarkare, alkis å allt vad det var.. Ändå tog det hårt på mig när hans död blev officiell.. Det jag minns från den dagen nu var hur kompisar sa att ”det var tråkigt, jag kan förstå att du är ledsen” och sådär.. Nog kanske inte alla tyckte det var en SÅ stor grej men, DE FÖRSTOD! De respekterade..

 

Man ska vara sig själv.. Man ska jävlar i mig stå för den man är.. Älskar man något ska man stå för det och inte gömma sig..

 

INGEN av mina vänner, medlemmar familjen och förhoppningsvis en kommande flickvän MÅSTE tycka om/gilla:
Djurgårdens IF, Boston Red Sox, New Orleans Saints, Dödsmetall, Black Metal, min hatt, Country, Baseball, Amerikansk Fotboll, Sport i stort, Ulf Lundell, Tom Waits, Kate Bush, Depeche Mode, Tori Amos, Bob Dylan, Leonard Cohen, Neil Young m.fl.

 

Ingen MÅSTE som sagt gilla något av ovanstående.. Men om någon säger att ”jag kan inte ha sympati för något av ovanstående för det betyder inget för mig”..

Då kan de ärligt talat dra åt fan!

 

För att avsluta vill jag tacka Petel och hela CHAINSAW-gänget samt kompisar som var med både innan och på Harry B James för en kalaskväll igår.. Det var väldigt skoj och en mycket bra spelning precis som vanligt!!!

STÅ FÖR DEN DU ÄR!

NP: HANK III – Drinkin Over Mama


Efter 3 års jävla misär..

..var det i eftermiddags äntligen dags!!

Djurgården vann derbyt borta mot AIK med 2-1.. Första derbysegern sedan maj 2007 efter femtielva sorger och ännu fler bedrövelser.. Gör väl lite stolpar här då..

GRATTIS ni som satt/stod på östra/norra och fick sol på er.. Vi på västra/södra höll fan på att frysa ihjäl.. Jävlar vad kallt det var..

 

Sharbels passning fram till Oremos 2-1-mål var matchens prestation..

 

Bojan skulle självklart haft straff..

 

Joona Toovio i DIF-försvaret gjorde sin klart bästa match hittills, trots ett tidigt självmål..

 

Domare Johannesson tog en del horribla frisparkar åt båda lagen i andra halvlek..

 

AIK:s sportchef och numera även tränare Wesström var i Sportradion efter matchen närmast FÖR ärlig om sina spelare/lag och poängterade igen misstag från Maanoja..

 

Strax under 22.000 personer var på Råsunda .. Undrar hur många fler det hade varit om matchen började kl fyra..

 

Dembo gjorde en fin räddning på övertid på (jag tror det var) Miran Burgics nick... Hade han fått mer kraft i den hade den nog satt dock..

 

Stämningen var inge vidare.. AIK:s supportrar lät mest men det var jävlar i mig ett lamt derby stämningsmässigt..

 

Såg inga bråk eller något överhuvudtaget.. kanske hände massa men den här gången såg jag iaf ingenting..

 

Sammanfattning: FAN VA HÄRLIGT!!!

Next up: GAIS hemma på torsdag, Örebro borta på söndag..

 

Kul kul var oxå Jimmys middag/förfest/utgång i fredags.. Satan va tankad jag blev.. Riktigt jävla plakat hahaha.. Men skoj var det! Daniella hade gjort vääldigt smarrig smörgåstårta.. På Ankaret på kvällen lirade Ola med sitt Scarpoint som skötte sig bra.. kom fan i mig bara ihåg häften men har ett svagt minne av nån Pantera-cover.. Dessutom vare jääävligt skoj att träffa trummis-Johan där, var fan längesen.. Likaså med numera farsan Ola oxå såklart =D

 

Hela lördagen vart därmed riktigt jävla slö.. Orkade tvätta och det kändes nästan som att man skulle haft bragdguld för den insatsen.. Blir mera röj och dammsugning imorrn.. Sedan reprisen av Sunday Night Baseball, Phillies-Mets, fint!!

 

Rödstrumporna blir jag fan inte klok på.. Först en stark sweep (3/3) borta mot Toronto, sedan åker man till Baltimore och SKA bara vinna de tre matcherna men torskar de två första?!?!!? Vafan!!!?? Match 3 spelas i detta nu.. Baltimore leder 2-1 men över halva kvar..

 

Fantastisk hockey igår då jag såg Boston övertidsvinna över Philadelphia med 5-4.. MYCKET trevlig match och det sanslösa var ju att det höga tempot blev ÄNNU högre i en sanslös sudden, jag ville fan aldrig att matchen skulle ta slut.. Hockey är BÄST!!

 

MERA HOCKEY! Penguins lirar nu match 2 i kvartsfinalserien mot Canadiens.. Pens leder 1-0 i matcher.. Man slås verkligen av tempot i NHL.. Finalserien här i Sverige sa ju alla var så bra, jämn, högt tempo osv.. Det sjuka är ju att av de mesta jag sett hittills i NHL-slutspelet ser det ju likadant ut nästan hela tiden! Att jämföra Boston-Philly igår mot de två perioder jag såg idag av Sverige-Finland i LG Hockey Games, asså, de känns knappt som samma sport.. man brukar ju säga att toppfotboll går inte att jämföra med Allsvenskan, men det blev satans tydligt att i vissa fall gäller det även hockeyn..

 

SKA VI snacka nå annat än sport?!?! VA?!?! GÅR DET!?!?!

Jag tycker det är lite humor/fascinerande att i en skitsnackarvärld som vi lever i där folk ”Hugger varann i ryggen” om vartannat så är det bara vissa som straffas för det.. Premiärministern Gordon Brown i England tyckte en väljare han pratade med var typ inskränkt/jobbig/va fan han exakt nu sa.. Den åsikten lyckades komma på band och har nu läckt..

 

Jaha.. Och?!?! Vad är det som är så hemskt?? Tror ni inte Reinfeldt/Sahlin tycker att några av de galet många människor dem måste snacka med är typ idioter?!?!? Vari ligger det viktigaste? Att inte snacka skit eller att snacka skit men inte höras??!?! Känns egentligen nästan lite befriande att hela den här ”smeka alla väljare medhårs”-mentaliteten försvinner..

 

Nu har jag ju inte en jävla aning om vad premiärministern samt denna kvinnliga väljaren snackade om.. Det är dock ganska uppenbart att hon kommer ju INTE rösta på labour-partiet, eller hur? Men den stora frågan är ju nu, låter hon bli att rösta på dem för att hon inte tycker som partiet, eller vad Gordon Brown tyckte om henne?!

 

Ruggigt snygg assist av Gerrard idag.. Hur fan tänkte han där??

 

Bojans 3-0-mål för Barca igår var jävlar i mig sagolikt!!!

 

Jag kunde inte för mitt liv förstå hur Philadephia Phillies kunde släppa deras monsterpitcher Cliff Lee till Seattle.. Men, om det var det som behövdes för att få dit Roy ”Doc” Halladay från Toronto så var det nog fan vart det ändå.. Jösses vad han kastar..

 

Pappa fyllde 60 i veckan.. Fortfarande världsbäst..

 

Blir å poppa Cohens live-platta från London imorrn.. Tobben är inte där så han lär jubla på sitt håll hahaha =D

 

Montreal vann i Pittsburgh med 3-1 efter klockren defensiv.. 1-1 i matcher nu..

 

Ja det var ju jääävlar i mig tur att Djurgårn vann för inte bara Pens utan även Red Sox torskade.. Baltimore lyckades därmed ”sweep:a” Red Sox och det är fan i mig åt helvete.. 11-14 nu.. Det ser fan jävligt ut inför tre svåra hemmaserier på 10 dagar mot mot LA Angels (4 matcher), NY Yankees (3) och Toronto (3).. Ett slutspel känns just nu ganska långt borta.. Trots att det är smått sanslösa 137 matcher kvar..

 

Om nån läst och tycker det ser märkligt ut har bloggen författats under dryga tre timmar så ni vet.. Nu ska jag dock lägga upp skiten å se Oremos kasse igen ;)

NP: ZZ TOP – Sharp Dressed Man


RSS 2.0