Stockholms Stadion i...

Argentina?!?!?!?! Hahaha man börjar ju undra.. Alldeles nyss såg jag i TV6 "Sports Disasters" återigen hur Anders Frisk blir nersparkad av en från DIF-läktaren i den närmast legendariska matchen mot Halmstad 1995.. att det är med i ett amerikanskt program var NÅGOT oväntat... MEN att de sa att det var en MATCH I ARGENTINA var ju NÅGOT speciellt hahaha...


Såg The Sisters Of Mercy på Fryshuset igår.. Det var en, ja, konstig konsert.. Andrew Eldritch lät som han skulle, NÄR man hörde honom.. man såg hann knappt.. Bakom var det en kille som "spelade" synth/trummor och så var det en gitarrist och basist.. Asså, det var bra, men, det kändes väldigt konstigt.. Man kan ju definiera "Live" när det är trummaskin.: men men, det var kul att ha sett och det var konstigt.. men.. Hmm, det var nog bra iaf!!!


"This Corrosion" gjorde det ju värt det oavsett.. Vilken låt!


Imorrn blire Dylan på Globen med Tobben.. Jag kunde inte stå emot utan insåg idag att "VAFAN!!!" så jag stack ner till morsan å skaffade plåtar till oss..


Mindre än 2 veckor kvar till Allsvenskan nu.. Och ungefär lika länge till MLB börjar.. Red Sox vann mot Phillies under Spring training.. Trevligt.. Pedroia var tillbaka i Red Sox efter att ha lämnat USA:s lag i World Baseball Classic tidigare under veckan å sas då vara skadad.. Skönt att se att han lirade ign iaf..


Korea manglade Venezuela nå förbannat i semifinal 1 och möter nu vinnaren av USA å Japan i finalen måndag natt svensk tid.. Jag skulle tippa att det blir Japan..


Stabil kasse Messi gjorde ikväll =D


DYLAN imorrn! Sängen snart!! "Whore Ensemble" på fredag!!!

Avslutningsvis:
"Va söt du e.."
"De va snällt sagt.."

Kul...


St Patricks Day är det idag och det firade jag med att...

...inte fira ett jävla skit faktiskt men jag såg äntligen Red Sox igen streamat från USA när de plockade ner Minnesota Twins med 9-5 i en spring training-match. MLB börjar andra veckan i april, MYCKET trevligt!!!


Annars följer jag nu World Baseball Classic för att se hur de går nu när det är semifinaler i helgen å final på måndag.. Det blir spännande.. Drar Japan längsta strået den här gången?? Mycket troligt..


Annars är det såklart mycket hockey med slutspelet och kvalserien.. Skellefteås vinst igår efter maratonmatchen var MYCKET trevlig då kämpagänget SAIK slog ut "hororna" i Linköping *skrattar* Jag hade rätt i 2 av 4 gissningar inför kvartsfinalserierna.. Färjestad å Frölunda vidare.. Jag SA däremot att HV71-Timrå skulle bli den jämnaste serien och så kan man väl säga att det blev..


NU blire ju då Färjestad-SAIK och Frölunda-HV71.. Det kommer bli Färjestad-Frölunda i en "drömfinal" och semiserierna slutar max 4-2.. bara för det kan det bli 4-3 i båda men nja, jag tror ändå på 4-2 i båda serierna!


MYCKET snack har det även varit om Antti Jussi-Niemi i Leksand som skadade sig i söndags mot Rögle.. jag säger skadades för hela grejen med tacklingen har blivit väldigt uppförstorad.. Det tog illa, visst, MEN SÅ jävla SKITFULT och så som de säger var det inte.. Det tog illa.. Han får fan vara beredd inne vid sargen bakom mål att det kommer någon.. Att sedan Tjärnqvist kunde varit försiktigare med armbågen, det köper jag men, njae, hela grejen har blivit väl uppförstorat.. Synd för Niemi dock..


Sportbladet skrev en artikel som fick det att verka förvånande att DIF Hockeys Niklas Anger ville ha upp AIK i Eitserien.. Skulle det vara något konstigt?? Det vill väl varenda Djurgårdare som inte är galet enögd och vet hur DIF Hockeys situation och ekonomi ser ut?!?!?!


Att DIF skulle må bra av AIK i samma serie är självklart.. MEN, som någon sa i SVT:s morgonsoffa.. Elitserien BEHÖVER INTE AIK!!! Visst skulle intresset i Sthlm bli högre men det är jävligt överdrivet att det behövs flera lag från Sthlm.. Elitserien i hockey är ju numera en "bondliga" där de hetaste lagen är de med egen arena och bondstäder där man inte kan göra mycket annat.. jag menar Skellefteå? Örnsköldsvik? Linköping? Jönköping? Värmland? STOCKHOLM!?!?!?! Visst AIK, kom gärna upp, jag skulle tycka det var kul, men att ELITSERIEN BEHÖVER fler Sthlmslag??? Knappast.. Elitserien skulle klara sig ypperligt utan lag från huvudstaden överhuvudtaget..


Imorrn ska jag på middag på Helenes krog.. Blir nog trevligt.. Ska fan checka in menyn igen nu hahaha =D


Ariochs insats på senaste Funeral Mist-plattan är kalas...


Thåström regerade Cirkus nå fruktansvärt i lördags.. konserten var mycket bra.. Den når kanske inte upp till de smått fantastiska spelningen på Annexet för tre år sedan men helskotta det var riktigt bra ändå! "Döden i Schlager-SM" var allra coolast.. Andra höjdpunkter var "Saker Som Hon Gör", Varför Är Du Så Tyst?" och nya "Över Sundet".. Thåström är kanon.. Var, är och förblir!!!


På lördag kommer Peter och Lydia hit.. Vi ska gå på Sisters Of Mercy på kvällen.. Det blir förhoppningsvis trevligt.. Kanon det att man kan gå på konsert å sen ta sig hemåt å ta det lugnt.. Fattigt helgen innan lön.. MEN, har trots allt fått ihop det med pengar t.o.m. nästa tisdag så jag klarar mig, det känns väldigt bra faktiskt =)


Ingen uppdatering om mitt s.k. bankärende, väntar på en kopia av min polisanmälan och även mitt nya VISA-kort som jag hoppas få på posten snart.


Tyvärr börjar semi 1 i WBC först kl 2 natten mot söndag, hmm, blir jobbigt.. Men men får se reprisen på söndag istället..


Såg att Tori Amos släpper ny platta 19/5, tror jag det var.. TREVLIGT!!


Nu är klockan snart tolv så bäst att man hoppar i duschen å sen går å slaggar.. GÄSS! Så fåre bli...


IBLAND går det inte alltid...

...som man har tänkt sig!


EBAY, eller nån som handlat där på mitt kort, har dragit pengar från mitt konto, jag är INTE glad för det å ska till banken imorrn å fråga vad som sker nu men det hela är väldigt olustigt...


Mr. Christer som lät väldigt positiv till Sweden Rock för bara nån månad sen ska nu plötsligt inte åka och jag fick huxflux slänga upp nästan 800 pix på tågresa från Sölvesborg till Sthlm söndag 7/6 för att hinna hem i tid till Bruce Springsteen..


GINZA har fått för sig att jag köpt två presentkort istället för ett i lördags och med största säkerhet ligger ett presentkort från dem på mitt hallgolv imorrn kväll när jag kommer hem som jag måste skicka tillbaka å ringa om å sån skit...


ANNARS mår jag väl ganska bra *skrattar*


Nämen vadå, det mesta lär väl lösa sig men det tar energi och jag blir nervös och det är synd.. men hej å hå, det är bara att gilla läget å köra som fan!!!


Färjestad blev första gäng till semifinal i hockeyn efter 4-0 i matcher mot Brynäs.. Minns vad jag skrev i bloggen för några dagar sen "Färjestad vinner lätt, 4-1 i matcher, MAX!".. Det blev alltså 4-0.. jag skrev även att jämnast å mest risk för skräll var HV71-Timrå.. Efter två raka sudden-segrar har nu Timrå smått chockartat 3-1 i matcher inför morgondagens match, även den i Jönköping..


Linköping förlorade överraskande med klara 3-0 hemma mot Skellefteå, där står det nu 2-2 i matcher.. Frölunda vann planenligt mot Luleå (5-1) och kan avgöra serien hemma i Scandinavium imorrn, stora snackisen var dock att åsnan, FÖRLÅT DOMAREN Patrik Sjöberg, hans domarteam och personalen som sköter statistik på arenan tydligen MISSADE att Obsut skulle in från utvisningsbåset när Frölunda gjorde 2-0.. Istället fick Obsut sitta KVAR (!?!?!?!) och Frölunda kunde göra 3-0.. En PRAKTSKANDAL och pinsamt för svensk hockey och domarna!!! SKÄMS!!!!


NU tror jag inte det hade spelat bautastor roll resultatmässigt men det är klart att det tar energi och bildar stor frustration i Lule-lägret...


Jag har tittat en hel del, mer än jag trodde, på World Baseball Classic på ESPN America, en tuff turnering över flera kontinenter.. I lördags chockade Holland ett av de stora länderna inom Baseball, Dominikanska Republiken, genom en otrolig skrällvinst med 3-2.. Jag trodde knappt mina ögon men drog på smilbanden åt det.. Igår möttes de igen i en helt avgörande match om vilket land som skulle gå vidare till nästa omgång i WBC.. VAD HÄNDER?!?!?!? De där jävla Holland vinner IGEN!!!! Nu med 2-1 efter förlängning i 11:e "inningen".. Herrejösses..


Inatt möter USA Venezuela, lär se en del på imorrn kväll och även vidare på slutspelet i hockey såklart...


Den även hyperintressanta kvalserien om vilka två lag som spelar Elitserien nästa år inleds på fredag.. I Aftonbladet tror man mest på att Södertälje ska vinna serien.. Leksand som 2:a, AIK som 3:a och Rögle först på 4:e plats.. men jaha, jag undrar väl lite hur det ska gå till.. jag måste tråkigt nog säga att jag tror att både Tälje och Rögle klarar sig.. AIK vore ju rätt skoj, kanske främst för Holmen, men visst är det så att DIF Hockey skulle må bra av AIK i Elitserien oxå.. Leksand då, hmm, ja, varför inte, egentligen.. Jag har ju inte sett jättemycket matcher men det minne jag har av dem, som trots allt vann Allsvenskan, är ju att de var jävligt upp å ner ibland.. Motsägelsefullt någon? Visst är det så, men, ja, vi får se.. Blir spännande.. Södertälje-AIK på TV4 Sport på söndag lär jag se på en del iaf =)


MYCKET hockey på TV i dessa tider, FINT!!!


Har tjackat nya brallor här i helgen/veckan.. Morsan hjälpte till lite, eller fan lite en hel del faktiskt, mycket glad och tacksam för det..


NU ska jag se förlängningen mellan Roma och Arsenal..


Jag är fan vid hyfsat gott mod iaf, eller hur??


Inget spel förresten.. Uppe i en vecka nu.. De "kliar" men, man har "karaktär" som chefen sa.. hehe..


TRÖTT...

...är jag nu och skriver därför massa mer imorrn här då da!

Well, två dagar har gått och...

...no gambling... Det är bra!!


SJÄLVKLART satt dubbeln idag på 10 rader jag hade, NEJ jag lämnade inte in, och den gav ju över 15 gånger HYFSAT OTIPPAT!! Säkerligen lär jag ha 6 el. 7 rätt på V7:an till imorrn som jag gjort på skoj... Klart det är "surt" om den sitter men men.. Vafan.. nu är det som det är =)


Hockeyslutspelet drog som bekant igång igår och det var riktigt trevligt direkt.. Timrå-HV71 på C+ var kalas och Niklas Holmgren gjorde allt för att göra det ännu lite bättre.. HÄRLIGT!!!


Frölunda gick ju på pumpen nå otroligt borta mot Luleå och det var dumstrut på Dahlén å hela helvetet i media idag.. Skulle dock inte förvåna mig om Frölunda tar 4 raka nu.. Vafan dem är skitförbannade nu och ARGAST AV ALLA är Honken i kassen å lär spika igen.. 5-1 till Frölunda imorrn??


Har fått ett rätt otrevligt "problem" imorrn.. I-landsproblem kan kallas men två vänner firar födelsedag samtidigt och, det är såklart väldigt olyckligt.. De tycks ändå bli krogen då jag lovat Pelle först men det var VÄÄÄLDIGT tråkigt idag när Ken hörde av sig.. Usch.. det var fan jobbigt även om han sa att det var okej å förstod varför =(


Köpte biljett till Neil Young idag.. THANK YOU MASTERCARD!!!


Kanske köpa ett par nya brallor imorrn.. Får se..


Hockey imorrn igen klockan fyra.. Frölunda-Lule är C+ val av match och den ligger nära till hands.. Får se vad som blir mest spännande..


Dags att lägga sig tror jag, imorrn blire jobb och för första lördagen sen, ja, kan de vara 5/7-2008 ska jag inte spela hästar.. Herrejösses.. Det blir fan en prövning..


WELL, sleep tight!


Det känns inte direkt kul...

...men jag har de senaste dagarna kommit till instinkten att jag blivit smått "spelberoende" för 3:e gången i mitt liv.. Och jag därför nu slutar med hästspel med omedelbar verkan ett tag.. Det kommer säkerligen inte bli lätt i början men jag måste vänja av mig det. Så är det bara..


Det är inte så att det sabbat min ekonomi totalt eller drabbat nån i min närhet så att säga att det är ett "allvarligt fall" är nog att överdriva.. Däremot har det blivit för mycket för mig när jag kan vakna på nätter med sifferkombinationer i huvudet, gräva ner mig för dåliga spel och/eller må dåligt psykiskt p.g.a. spelet.. Sånt är inget vidare bra och.. Nu.. Måste jag lägga av.. För att.. ja.. Se hur det känns..


Travet är roligt, men väldigt styrt av spelet på nåt sätt.. jag behöver knappast lira på oddset för att få spänningen när jag ser DIF lira men travet, även om det funkar att titta, är det väldigt mycket roligare när man spelat..


Jag lär vilja köra V75 å Dubbeln eller så.. när det känns bättre.. när man kommit ner i varv.. Det är något som jag ändå kan klara av, på sikt.. Det jag måste komma ifrån nu är att spela nästan varje dag å spela 5-6 olika spel å i nästan varje lopp som de kan bli vissa dagar nu på senaste..


Vi får se hur det känns.. Det lär inte vara jättelätt de här första dagarna.. Framförallt inte på lördag.. huva..


Det var tänkt att ja skulle på Valla idag, det blev inte så, jag spelade en hel del hemma istället, som var planerat då jag visste att det var "sista kvällen på ett tag"-feeling typ.. Det gick hopplöst dåligt och efteråt kändes det på något sätt skönt att "nu var det färdigt.."


Jag skäms nästan lite över att jag smått "trillat dit igen" för 3:e gången i mitt liv.. Det är inget man direkt stoltserar med.. Samtidigt är jag "glad" att jag kommit till den insikten själv utan att nån behövt säga åt mig..


Jag kommer knappast bli rikare av det här, inte direkt fattigare eller.. Däremot så.. ja.. Jag vet inte.. Jag vill inte att mitt travintresse dör men.. jag undrar hur det kommer kännas nu när man inte har nå "lir" med i bilden..


Men men..


Det känns faktiskt bättre ikväll än vad det gjorde igår kvällen när jag hade bestämt och under dagen när jag visste att "efter ikväll er färdigt" å pratade med några om det.. men men..


IMORRN gäller de som sagt att hålla sig ifrån skiten å därför blire jobba, sen simma, å sen börjar hockeyslutspelet, som känns väldigt bra att det börjar JUST IMORRN då man verkligen kan hålla sig sysselsatt, KALAS! =)


Det här är ju inte det muntraste inlägg man skrivit *när fan är dem de då?* MEN, jag ska iaf avsluta med en skojig grej.. För det var med stor glädje jag såg inatt att NEIL YOUNG kommer till Sthlm å spelar på "festivalen" Where The Action Is.. Jag tror knappast festivalen i stort lockar mig sådär jääättemycket och visst känns 1300 kr rätt mycket men jag MÅSTE bara se Neil asså.. Biljett inhandlas på fredag hos mamma då jag kan skriva ut biljett.. Mastercard är JÄVLIGT bra att ha ibland!!!


Att se Springsteen och Neil Young live i Sthlm inom en vecka.. Det.. KAN nästan bli lite föör mycket =) Men vadå.. Är man som man är.. *som man är* så ere ju så att man är.. DÄR!


Nu får ATG klara sig utan mig ett tag.. Jag tror iofs inte de lär gråta blod över det..


Jag måste lägga mig snart, inge vidare pigg idag..


Men asså fan va ballt!!

HARDY!!!! HÅRDE HARDY!!!! är tillbaka i DIF Hockey som tränare!!! Härligt.. Jag menar det är ju inte för inte man minns tillbaka 11/4-2000 när man stod på en stolsrygg på Globen å skrek ut sin glädje nå fruktansvärt när DIF slog MoDo med 4-1 och vann SM-finalen med 3-0 i matcher.. Mitt "första" guld som DIF-supporter *89, 90, 91 va ja inte direkt jääätteinsatt*


Guldet försvarades ju efter bland de svettigare matcher man upplevt då DIF vann med 4-2 i matcher och avgjorde i Färjestads Ishall *d.v.s. innan Löfbergs Lila-arenan kom..* i FEMTE perioden!!! Jösses.. de glömmer jag aldrig.. Tror det var långfredagen 2001 t.o.m.


JA nu ska man ju inte få hybris här och tro att Hardy Nilsson ska göra DIF till ett storlag igen men jag tycker ändå det är en bra signal om att "Nu jävlar kör vi, vi accepterar inte ett missat slutspel" från föreningen och styrelsens sida..


Min besvikelse efter DIF:s sista matcher denna säsongen har väl inte undgått någon, men idag när jag fick det här beskedet sken jag upp som en sol igen och började genast tänka på, och smått längta till, september när 2009/10-säsongen börjar...


DIF tycker jag gjorde helt rätt här och man lyckas även behålla Micke Johansson och Tomas Montén som assisterande tränare.. Jag tror, och hoppas verkligen, att inte de två senare är alltför besvikna utan förstår situationen men känns ändå bra att de vill vara kvar i föreningen..


Några som INTE gjorde rätt var däremot Rögles ledning.. Det sparkade tränarna idag.. och då måste jag ju börja fundera på vilka grunder de gör det.. Exakt VAR trodde Rögles ledning att laget skulle hamna innan säsongen? Trodde de att Rögle skulle vara kvar i toppen hela serien?? Har de på nåt sätt missat att nykomlingar i snitt ALLTID GÅR SATANS BRA I BÖRJAN för att sedan ofta sjunka som en fura genom serien?!!?!?! Jag menar det var ju inte direkt jätteförvånande när förlusterna började komma..


Jag tror att Rögle kommer vara kvar i Elitserien.. Det känns som att de har några riktigt bra spelare och har en tyngd, framförallt på hemmaplan, som gör att jag tror de klarar sig.. Men det är taskigt att kicka tränarna när Rögle nu hamnat i en situation.. som ALLA TRODDE DE SKULLE HAMNA I!?!?!?! Jag menar de kom inte sist.. Dem var egentligen bara 4 poäng efter DIF på tiondeplatsen.. De spelade ihop 67 poäng.. De poängen hade räckt till en tionde plats förra året..

Att sparka tränarna verkar ju vara nya innegrejen inom svensk ishockey.. DIF Hockey höll som tur var kvar "Monty" och "MJ" och om de var för att de inte hade råd med andra KAN ju såklart diskuteras men vadå, de visade tålamod.. Nu säger väl folk "ja men vadå de kom ju inte ens till slutspel, de kanske BORDE fått kicken".. Förvisso.. MEN, man ska inte glömma bort att under säsongen när de var som värst var man ju sist och flera poäng efter Södertälje och det snackades om hockeyderby mot AIK i kvalserien å hej å hå.. JAG HAR INTE glömt den tiden.. För mig, som många vet, var det oerhört skönt att slippa Kvalserien.. jag tycker flera har haft en väldigt naiv syn att det "minsann skulle bli slutspel" och glömde nog bort att den här säsongen.. Var den sämsta på 4 år...


Att inte DIF hamnade i kvalserien får nästan ses som ett smärre mirakel såhär i efterhand..


Nacken börjar så smått bli sig själv igen.. Gott.. De får försöka bli simning imorrn..


Vet fortfarande inte säkert om det blir Valla på onsdag.. Vore skoj..


INNAN jag nattar så har det ju "valts" kvartsfinaler till hockeyslutspelet idag!!

Färjestad BK - Brynäs IF

Linköpings HC - Skellefteå AIK

Frölunda HC - Luleå Hockey

HV71 - Timrå IK


Det enda som man reagerar på är att 8:an Timrå alltså valdes SIST! Att 1:an färjestad skulle välja 7:an Brynäs var ju ganska klart.. men sedan så valde ju LHC 6:an SAIK och Frölunda 5:an Lule alltså före Hv71 nu FICK 8:an Timrå..


Färjestad kommer döda Brynäs.. 4-1, max!


Linköping kommer slå SAIK speciellt eftersom jag fortfarande inte sett nåt om att Dimitrakos kommer kunna lira nåt för SAIK och LHC har 5-0 i matcher under grundserien.. LHC vinner inte lika lätt som FBK utan släpper in onödiga mål och har de knepigt på borta plan, men ändock, 4-2...


Frölunda, som fortfarande är å har varit min SM-vinnare kommer jobba ner ett Luleå som pendlat mellan briljant och hopplöst dåligt.. Frölunda kommer vinna målvaktsmatchen med sisådär tre tusen procent.. Frölunda vinner, 4-2, kanske..


Färjestad-Brynäs lär ju Färjestad vinna som jag redan skrivit, den matchenserien lär dock bjuda på den mest underhållande hockeyn.. MEN, utan tvekan är det den sista matchserien, 4:an HV mot 8:an Timrå, som lär bli jämnast och känns mest intressant på förhand!! Helvete va cool den kan bli med hela grejen med Kentas HV kontra Timrå.. Kenta vs Challe känns oxå skoj!! Hur går det här då.. Ja asså, SKA det skrälla i nån av serierna så är det den här.. man kommer såklart hålla på Timrå här och jag får väl dra till med.. HMM, ja, JA FAN jag hoppas Timrå tar det, 4-3 i matcher.. =)


Det får som sagt gärna gå bra för Timrå men drömfinalen annars stavas ju Färjestad-Frölunda, DET vore skoj de!!!


Sen i vanlig ordning hoppas vi på MYCKET sudden så man får MYCKET hockey hela kvällen lång i några veckor framåt =D


DUSCHA!!!!


En ledig helg...

...har jag haft å har för en gångs skull kunnat sova något sånär ordentligt..


Cannibal Corpse var helt överjävligt bra i fredags.. 12 låtar förbandsgig och svinbra mest hela tiden.. Jag å Rick var helt färdiga efter och min nacke/huvud/övre del av ryggen lider fortfarande av sviterna av öset hehe.. men det var det nog fan värt.. 7:e gången jag så Cannibal, asbra, som vanligt, som alltid.. Hoppas de kommer tillbaka som headliner snart.. kanske till Göteborg så man kan åka ner dit å se dem med Emil.. Vore roligt..


Elitserien spelade sista omgången, 55, i lördags.. Inga direkt speciella resultat.. DIF torskade igen och lagets avslutning i elitserien när det verkligen gällde något var under all kritik och att laget hamnar i ingenmansland är inget annat än fullt rättvist.. Det mestman kunde höja på ögonbrynen för var väl att Dimitrakos skadade sig i SAIK och lär troligen itne spela mer.. Då kan man alltså med största säkerhet räkna bort SAIK direkt..


Nog för att jag ogillar AIK men fyfan va läskig målvakten Manojas skada var igår.. huva.. Det där unnar man ju som sagt inte ens en Gnagare.. Hoppas det läker å han kan komma tillbaka..


Förutom keepern lider man ju även lite med stackars Aziz Corr Nyang i Assyriska.. Den förra DIF-spelaren sprang ju bara om bollen, en 50-50-närkamp som slutar så illa.. han måste vara ledsen och må dåligt..


Sorglig situation...


Kalasmiddag hos mamma idag i vanlig ordning då vi firade lillebror som kommit hem från Chile å såg satans fräsch å glad ut.. Inte halvinvalid å slö som en annan *skrattar*


Pittsburgh gjorde precis en mycket bra match borta mot Dallas och vann rättvist med 4-1.. laget verkar på gång nu och har fått ett uppsving med nya coachen.. Det viktigaste är nog annars att backen Sergei Gonchar är tillbaka.. Crosby är ju borta p.g.a. ljumskproblem nu men Malkin verkar ta för sig än mer precis som slutet av förra säsongen då Malkin TOTALdominerade i Crosbys frånvaro.. Nu kör vi mot slutspel gubbar!!


Red Sox vann idag årets första match under Spring Training mot Minnesota med 2-1.. Fint! Nu åker flera av "rödstrumporna" ifrån laget för att spela World Baseball Classic.. ESPN America börjar sända det 5/3.. Känns inte lika hett som MLB såklart men lite lär man ju titta för att se hur Pedroia, Youk och "Big Papi" sköter sig..


Vafan nu ligger ju Penguins på slutspelsplats, kalas!!!


Blir lugnt imorrn kväll å hemma, får vänta med simning till tisdag har jag tänkt.. Måste få nacken att fundera annars kan man ju inte röra sig ordentligt i bassängen.. Inte sååå bra...


Man ska ju inte ta FÖR hårt på försäsong å sånt där men DIF Fotboll lirade sin 3:e match igår och har fortfarande inte vunnit någon match alls.. Men vadå, de MÅSTE ju inte börja vinna förrän 6:e april hemma mot Örebro ;)


Ska nog försöka sova nu..


RSS 2.0