Rock n roll helg..

..vare, japp japp, sen vad rock n roll är, det är väl tveksamt..

 

30-årsfest i fredags.. Jonas Hedqvist ställde till med party, bjöd på massor, STORT TACK för det.. Blev bra drag till slut.. Innan fyllan slog till satt man ju där, som man brukar.. Att säga att det kändes obekvämt var ett understatement.. Men, vafan, tequila, löser det mesta..

 

Inte lika mycket rock n roll men trevligt var det sen på lördagen när Ken och Carros son Jamie firade ett år.. Han var jättefin.. Efter kalaset då man träffa massa najs människor, Rory, Jossan, deras dotter Lily, Victor, Ninni och deras soon to be i magen, samt även Tobias, Sofia (verkar bli nya vänner, roligt =) och deras tuffa grabb Oliver.. Wow, ruggigt mycket barn haha.. Med de tre sistnämnda och såklart Ken, Carro och 1-åringen var vi sedan hemma hos K och C i Svedmyra.. Trevlig kväll där oxå med middag, tv, prat och lek med barn =)

 

Den oerhört nervösa Elitserien för DIF Hockey fortsätter.. Efter en vecka då man sög nå fruktansvärt mot Färjstad i tisdags, vann en thriller mot Växjö i torsdags (utan att direkt imponera) och sedan vinna på straffar i Skellefteå, samtidigt som Linköping vann en och förlorade två så är nu dessa klubbar båda på 67 poäng.. Linköping ligger före med, öhm, 5 mål tror jag att det är.. Gissa vilka lag som möts på Hovet på tisdag.. Det är tur att man har saker att göra imorrn efter jobbet så tiden går fort, ujujuj, vilken rysare det blir.. 4 matcher kvar.. (LHC hemma, Timrå borta, Modo hemma, HV borta)..

 

Saker att göra imorrn ja.. DÅ rullar turnépaketet Full Of Hate in på Münchenbryggeriet i Sthlm.. Cannibal Corpse headlinar.. Det är för många band (ovanligt), tror de brakar igång redan halv sex-sex.. Helt galet såklart.. Cannibalerna, Behemoth och ETT band till hade fan räckt.. Cannibalerna spelar mellan elva och tolv och även om de börjar för sent kommer det såklart bli asbra.. Om jag inte räknat fel blir det mitt 10:e gig med bandet.. Haha..

 

Ikväll har jag sett Thåström för femte gången på Cirkus med Tobbe, Johan och Jessica.. Klantig som jag är hade jag glömt att skriva ut biljetterna, snälla pappa räddade situationen, igen.. Konserten pendlade precis som hans två senaste skivor mellan helt formidabelt och ganska intetsägande.. Totalbetyget på konserten får bli en trea.. men.. ..det var ju ändå så att tiden stannade när de spelade en stenhård och vrålstark ”Kriget med mig själv”.. Vilken oerhörd jävla låt.. Ögonen tårades och även om det fanns en del bra grejer som följde blev det aldrig samma magi igen..

 

Han snackar för mycket.. Det är ju så.. På framför allt de två senaste skivorna så ska han ”pratsjunga” sig igenom massa låtar.. Det är SÅ synd.. För det är när han sjunger som han kan, det är ju då det är som bäst ikväll.. ”Kriget med mig själv..” ”Samarkanda”.. ”Fan fan fan”.. ”Sönder Boulevard”.. Andra höjdpunkter för mig var ”St. Ana Katedral”, ”Aldrig nånsin komma ner”, och ”Ingen neråtsång”! Tobbe tyckte det var asbra, skoj, jag själv drömmer mig tillbaka till Annexet för 6 år sedan.. SÅ bra blir det aldrig mer igen, tyvärr..

 

Jäääävligt synd att inte Cardiff kunde spöa Liverpool i engelska ligacup-finalen, hade varit skoj med en skräll..

 

Min ”Vote for Ranelid i finalen”-kampanj fortsätter..

 

Fick tillslut ihop tre dagar på Friskis den här veckan, bra, KAN bli bara en kommande vecka, får se..

 

Försäsongsmatcherna i baseball:en drar igång i veckan.. Glad? Jag? Nä vadå,... Haha =)

 

Innan Cannibalernas nya skiva ”Torture” släpps i mars, som nog KAN ta förstaplatsen, är utan tvekan ”Old Ideas” med Leonard Cohen årets album hittills.. Den blir bara bättre och bättre oxå!

 

”She thought I was normal, but I wanted more..” Lysande..

 

GONATT!


SÅ kul..

..vare att Ranelid vann i Schlagern igår..

 

Denna jävla freakshow vägrar jag kolla på men efter alla reaktioner igår och skriverier om hans vinst så var jag ju tvungen att se det.. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW va kul det var.. jag garvade som fan.. Såååå bra.. Det bästa var ju när han typ sjöng två strofer å sen ba JAAA KÄ*RLEK JAAA JAAA KÄÄRLEK stod å vrålade, fantastiskt.. Skitkul..

 

Det här är nästan lika roligt som när Lordi vann, ett fett fuck off till denna freakshow, eller ja, ”tävling”.. ”Riktiga” artister grät ut att det var skandal att inte dem fick gå vidare ist. För Ranelid.. Haha.. Skitkul det med..

 

Jävligt skoj att Ranelid fick in stranden du, jag och havet vi IGEN.. Jösses, han kör ju den typ varenda gång.. Det är en fin skrift men hur många gånger ska han köra den (asg)

 

Nu hoppas jag han vinner hela skiten, DET vore fan i mig fantastiskt på riktigt!

 

Ruggigt ös på Ankaret igår, var inte alls tänkt att jag skulle dit, men så blev det.. OOOooofff...

 

DIF Hockey fortsätter vara världens mest skitnödiga lag och får mental kollaps om man släpper in ett mål.. Det hände i alla matcherna denna veckan.. men men.. Får se hur de går.. Ja jo, jag tjatar om att de har de i egna händer, så ere ju, bara hoppas att de kan vända, de ser för jävligt ut just nu..

 

Apropå freakshow började Big Brother ikväll, haha, jag kan ju inte låta bli att titta på det.. Blir intressant såklart.. Tenny kan bli en klassiker.. Om man hör vad han säger, haha =)

Temperaturen fortsätter stiga, verkar inte behöva understället nå mer.. Skitskönt..

 

Nya Thåström växer, blir en hel del av den i veckan här inför konserten på söndag..

 

Träningen idag blev ju inställd då för partajet igår.. Blir imorrn och onsdag istället.. Kanske söndag, får se.. På lördag lär ja va helt slut då jag ska på 30-årsfest/middag på fredag kväll.. Stökigt värre haha!

 

Spring training började idag.. SÅ smått så närmar den sig, baseballsäsongen..

 

Såg om ”Moneyball” idag, kalasfilm!

 

Kanske barnkalas på lördag.. Hmm, får se hure blir med det.. Ken är klockren, han vet att jag inte vill gå på barnkalas men sa att ”Ja, vill du komma förbi får du ju det men du måste inte..”.. sånt gillar jag..

 

Fick tillbaka ESPN America i veckan, väldigt trevligt =)

 

Näää snart midnatt, packa träningsveckan, bädda sängen, försöka somna till ”Fotbollskanalen”.. Godnatt då!


Det är bra med en ärlig familj..

..japp det är det..


I fredags var jag hos mamma med, MAMMA (no shit), styvpappa Björn och lillplastis Camilla.. Vi käkade god mat, som vanligt.. Jag berättade om en match borta i USA som jag inte skulle åka på men som fanns kvar i bakhuvudet.. Det roliga med dem är att dem säger vad du tycker.. Camilla var mest rättfram.. Hon är rolig, jag fattar inte riktigt henne ibland men hon säger iaf vad hon tänker haha..

”Det är klart du ska åka, det blir ju skitkul i april..”
”Öh, va? Ja eller kul ere men varför ere kul i april?”

”Jaaa, det är ju skitkul..”
”Jo jo, men varför just i april”
”Ja men det är ju inte som annars”..

Ungefär så var konversationen som jag minns det.. Helt obegripligt och som vanligt ”Camilla mode” på snacket.. Fantastiskt.. Även om man inte fattar nånting, det gör man inte ibland haha, så säger hon iaf att ”ja vafan, det är klart du ska åka i april”.. Det var liksom det som gällde..

 

Att säga ”Nej jag ska ju inte det” blev inte direkt lättare när Björn sen i sin normalt avspända stil (eh) gick på att ”Har du råd ere klart som fan du ska åka, du brinner ju fan för det där”..

 

Happ.. Lyckades iaf snacka mig ur det där, morsan stod iaf lite på min sida om olika saker.. haha.. Hon körde den kanske LITE klokare delen av resonemanget men det var ju kul att höra båda sidor.. Men jag hade bestämt mig för att ”bara” köra min planerade augusti-tripp..

 

Äh..

 

Så blev det ju inte.. Såklart..

 

Jag lyckades fixa 4 biljetter till en av de största och mest historiska som ska spelas i Boston fredag 20:e april och när jag även fick två stycken till lördagen så vare klart..

DÄRFÖR åker undertecknad med min Sox-kompis (och mer än det såklart) Reidar torsdag 19/4.. Vi går på match fredag 20:e med mina N.Y.-vänner Laura och hennes son Jamie, som dessutom fyller 24 den dagen, det är som en jävla saga! Sen går vi själva lördag 21:a och sen åker vi hem igen söndag 22:a..

 

Jag är uppenbarligen inte klok.. Inte han heller.. Men ingen kan klaga på hängivenheten..


Dessutom får jag nu chansen 4 gånger ist för 2 att få revansch för Sox torsk mot Yankees i höstas.. Den kommer kännas tills jag sett Rödstrumporna slå dem jävlarna!!!

 

Det blir förutom min egen glädje oxå ett sätt att ge tillbaka till Reidar för vad som hände i somras.. Jag betedde mig som en idiot.. Har jag insett.. Samtidigt så, tyckte jag saker då jag inte tycker nu.. Man kan förändras.. Det är bra.. Inte för att vi har varit osams men jag har mest haft egna skuldkänslor.. Därför kommer det bli kalas.. Även om den jäveln snarkar hahaha..

 

Annars då.. Inte mycket har hänt.. Intressant vecka med derby på torsdag, verkar inte bli nå klackar på matchen.. Väldigt tråkigt.. men men.. Tur att man har sittplats så man ”får” gå dit..

 

Men kör en vecka till då!!


RSS 2.0