Ikväll tog en stor karriär slut..

..då Sveriges och VÄRLDENS bästa kallblodshäst, Järvsöfaks, tackade för sig efter sin 201:a seger.. Han är 15 år och så vansinnigt bra fortfarande men får nu enligt reglementet inte tävla mer då gränsen för kallblod går vid 15 år.. 12 år är gränsen för varmblodshästar för övrigt..

 

Är det något jag sörjer i mitt travliv och intresse är att jag aldrig fick se honom med Jan-Olov Persson live.. Jag hoppades att under mina dryga två år hittills som traventusiast få se att Järvsöfaks skulle komma till Solvalla, tyvärr blev det inte så.. Inte vad jag minns iaf..

 

Jag blev travfrälst sent så jag upplevde aldrig honom under sin bästa tid då han slog världsrekord och liknande.. Jag har dock sett han vinna några av sina fantastiska TIO SM-guld!!

 

Får även tacka Faksen ikväll ”för hjälpen” då han och Foreign Life tillsammans gav mig 305 kr tillbaka på totalt satsad hundring.. Ett trevligt avslut även det..

 

TV4:s Per Skoglund's referat sista 700 metrarna in i mål var helt fantastiskt.. Det var storslaget, känslosamt och asbra..

 

Det är jävlar i mig sorgligt att det är slut men fan va häftigt det var.. Faksen vann ju fan med 30-40 meter IGEN!

 

Ikväll vet jag mer än nånsin att trav INTE bara är spel..

 

TACK Järvsöfaks.. Ingen har dominerat en sport likadant som du!!


Vad har hänt med Saints...

..måste jag ju bara undra...

 

New Orleans Saints, mitt favvolag i NFL har gått som tåget.. De började med 11-0.. Kalas va dem, krossade superlag i parti och minut och jag kunde inte fatta det.. Sen hände något.. Man spelade rent dåligt i 12:e matchen men vann mirakulöst borta mot Washington, en ”torskmatch” i raliteten men statistiken säger vinst.. Sedan vann man även match 13 mot Atlanta, men även där var det inge vidare.. Varpå man förra lördagen blev demolerade hemma mot Dallas Cowboys och så då kom första förlusten, 13-1.. idag skulle man säkra hemmalagsfördel i slutspelet utan större problem hemma mot Tampa Bay (2-12) och man gick utan större problem till 17-0.. Nåt hände, amn tappade upp till 17-17 men hade fortfarande bra chans.. Tyvärr bränner Heartley ett 37-yards field goal med 6 sekunder kvar och det blir förlängning.. Tampa Bay får bollen i förlängningen, går fram och avgör med ett field goal, 17-20..

 

Det hela känns inte bra, för efter de första 11 matcherna så, har de hamnat i nå slags jävla formsvacka LAGOM till slutspelet.. Nästa vecka är 16:e och sista omgången, en mycket svår bortamatch mot Carolina Panthers, som idag KROSSADE New York Giants borta med 45-9.. Vad fan hände där.. Den matchen blir som sagt skitsvårt, 13-3 är långtifrån omöjligt.. N.O. Kan därmed tappa home field advantage som det heter då Minnesota är 11-3 nu och vinner de sina båda matcher så, ja, då vet i fan hur de räknar eller bedömer kom jag på nu..

 

Jävla skit, allt såg ju så bra ut, men nu känns det inget vidare...

 

Å BILEN GÅR BRA?!!?!? Beror ju på men JULEN var iaf bra.. Har nu varit ledig i 4 dagar som i vanlig ordning bara flög i väg.. Ska jobba imorrn och det känns okej för det är ju kort vecka.. Blir jobb mån-tis-ons sen ledigt två dagar och sedan gratisjobb lördag för att kompensera de ”snodda” timmarna på torsdag/nyårsafton.. Det blir bra..

 

Fick massa trevliga julklappar.. Gav massa trevliga julklappar, mamma blev jätteglad för Robban Broberg-biljetten, som jag väntat länge för att se reaktionen, och sina två böcker.. Fassan var lika glad som vanligt för skivorna han fick, han får ju alltid det, och det är ju DET han SKA HA, eftersom han uppskattar det så mycket =)

 

Julen kommer lika snabbt som den försvinner, satan va snabbt de går.. Vad mycket man egentligen taggar upp och anstränger sig och bara KÖÖR för julens skull och vips så är den slut..

 

Whore Ensemble gjorde ett vansinnigt bra gig på Anchor igår.. Grabbarna var, som vanligt, på topp.. mycket trevligt.. idag känner man sig halvinvalid men SÅ ska det tydligen vara skrattar

 

Måste skaffa en hatt asså.. En riktig.. Stetson ska de va!! Kollade runt lite på nätet och har mailat hattbaren om lite frågor och så.. kanske önska sig i födelsedagspresent, hehe, får se.. =)

 

NÄÄÄ nu kom jag inte på nå mer, ska lägga mig oxå, så NIGHTY NIGHT!!!


MÅSTE tydligen ändra mina krav.. IGEN..

..då inte ett inlägg i veckan höll heller.. Fan va slarvigt.. AMEN asså vafan jag tänkte ju blogga lite i lördags kväll men det sket sig, sen vare VERKLIGEN planerat för gårdagskvällen men då satt jag mest och sov halva kvällen.. Fan va seg jag var, fattar egentligen inte varför MEN MEN så vare iaf..

 

Usch för den jävla Anna Anka, skjut fanskapet fyfan...

 

SOM TUR VAR finns det iaf lite RIKTIGA människor som snart förgyller vardagen me riktiga äventyr, intriger, livsöden och livsglädje/kärlek..:

http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1821664/i-en-annan-del-av-koping-tillbaka-i-januari

 

ALLA som seriöst ser Anna Anka ist för Kalle Anka på julafton ska jag jävlar i mig klippa banden med!!!!

 

Å apropå riktiga människor är det såna man får umgås med på julen.: Det blir skoj.. Gillar ju julen, har nog fått för mig å inbillat mig att jag inte gillar det och att det är massa jobb å blabla, men, näää, jag gillar julen ju haha =)

 

Efter 13 raka segrar gick New orleans Saints på pumpen hemma mot Dallas Cowboys i lördags natt med 17-24, satan vad besviken jag blev, NÅGOT bortskämd har man blivit under säsong så i tidigt 0-14-underläge kände jag att ”det kan nog lösa sig det brukar ju göra det” men den här gången gjorde det inte det.. och efter två raka närmast chockvinster då de kanske SKULLE förlorat blev sista passningen framåt inte en touchdown utan ist. en fumble och den obesegrade säsongen fick sig ett abrupt slut.. Två matcher kvar av grundsäsongen nu, sedan slutspel.. Spännande ere!!!

 

Börjar hända grejer på trade-fronten borta i baseball-USA, fyfan, det är typ 3,5 månad kvar till säsong, satan va länge, känns inge skoj alls.. Beckett, Lester, Lackey, Bucholz, Matzusaka, vi ska pitcha hem hela skiten 2010!!!

 

Jag brukar va rätt tolerant mot SL och försvara dem i MÅNGA fall men nu börjar jag ledsna lite oxå..

 

Väntar ivrigt på att se morsans reaktion på hennes julklapp, har jävlar i mig väntat sen oktober men nu ere bara några dagar kvar..

 

Det är för lite folk på jobbet, det är inge kul =( ..tror vi gör sämsta december på jag vet i fan hur länge, iaf under min tid där, känns skit..

 

Traditionsenligt sågs ”Tomten Är Far Till Alla Barnen” tillsammans med Don Holmo tidigare ikväll.. En måndag vilket nästan kändes chockartat märkligt då det ALLTID är söndagar annars! Men trevligt va de.. ”HIPP HIPP!!!”..

 

Man ska INTE börja lyssna på massa musik på kvällen för då är man fast, vet i fan hur jag ska komma ur det nu!!!

 

Under and in..


MÅSTE ändra mina krav...

...på 2 st blogginlägg i veckan till minimum ett.. jag menar nu är klockan halv elva på söndagkvällen och jag skriver för att jag ”måste”.. Har inte haft nåt direkt att säga men kort å gott å smått å gott å hej å hå här da:

DIF Hockey har 4 raka segrar efter vinster borta mot Luleå och Skellefteå samt hemmasegrar mot Rögle och Tälje.. TRVLIGT” Ligger 4:a i elitserien nu inför uppehållet, nästa match är hemma på annandagen mot Linköping..

I helgen vare julmarknad i Västertorp.. jobbade som attans innan jobbet ens öppnad ei lördags, skitjobbigt, en del strul, en hel del glada och trevliga ansikten dock.. Efter jobbet och DIF-Tälje åkte jag bara hem å satte mig i soffan, käklade, såg mera hockey å trav å somna till i soffan..

 

Rolle satte 7:an på V75 åt oss igår, gav bara 305 kr men den satt och det är alltid bra, trevligt!!!

 

Imorrn släpps biljetterna till Sonisphere i Sthlm, ska försöka fixa, hoppas man får nå, även om jag inte vet ännu om jag ska gå.. Vilket har varit lite av ett signum för mig under hösten hahaha...

 

Min egen julsamling vart klar i veckan, poppade några gånger i lördags på jobbet, trevligt.. vart väldigt bra i år med.. Mest udda i år är Twisted Sister's version av ”Oh Come All Ye Faithful” Hahaha =)

 

Samtliga julklappar är nu inhandlade.. Gjorde klart det sista då morsan skickade sin önskelista idag.. känns kanon, har fått till det asbra tycker jag... Ser fram emot å få se folks reaktioner på julafton..

 

Verkar som att Boston Red Sox kommer tappa Jason Bay, känns inge bra, han har varit så jävla bra de 1,5 åren han vart i klubben, hmm, hoppas fortfarande men ser mörkt ut.. Samtidigt gjorde New York Yankees ännu en mycket stark värvning i veckan, som nån sa, ”They'll win it next year again”.. Usch...

 

New Orleans Saints går som tåget i NFL dock.. 13-0 nu på 13 matcher, fantastiskt, 26-23 borta mot Atlanta idag och klara för kvartsfinal.. Det skrev jag nog förra veckan oxå men de vart tydligen klara för kvarten först idag av nån anledning...

 

Kul som fan att se att Tobben är på rätt köl igen.. Var lite turbulent där ett tag med hund, flickvän, sjukdomar å allt fan vad det var men nu verkar han va glad igen å det är kalas =D ...han festade tydligen med Lizz till typ fem i lördags morse, d.v.s. han mår bra igen.. Haha.. =)

 

Det kom allvarligt in en kund i fredags-lördags å frågade mig om JAG visste varför hon inte fick rätt ”Mitt i Söderort”-tidning..

 

Bojje var med på hockeyn igår, myyyycket trevligt..

 

Styvfarsans räkmacka i fredags var verkligen nice!!

 

På Spåret regerar fortfarande, efter förra fredagens nervösa och stressade program var det kalasunderhållning i fredags, Fredrik Lindström håll total låda och firma Luuk/Lindström kändes varmare i kläderna..

 

Min chef är uppenbarligen inte riktigt frisk i roten, men jag har jävligt roligt med han hahaha =D ”Wham, ja juste det är bandet med han sångaren, ja, vad heter han, Bruce Willis?”
REDAN EN KLASSIKER!!!!

 

NÄÄÄE nu ska jag se vidare på Dallas-San Diego på Viasat..

 

Vi hörs nästa vecka, när nu fan det blir haha..


Karin härskade i..

..tisdags.. Inte lillasyster dåra som är konstant kalas men Karin Dreijer Andersson.. Eller FEVER RAY som hon kallar sig.. konserten på Cirkus var asbra... både jag å farsan diggade som fan.. Samtliga låtar från självbetitlade albumet spelades.. Nästan samtliga låtar lät bättre än på skiva, den otroligt fina ”Dry And Dusty” blev kanske lite grötigare än den kritstallklara mixen på skivan men även den var kanon..

     

Det var jätteskoj, är så glad att jag gick dit, och pappa!!! Han var oxå glad =)

 

DIF-MoDo ikväll.. Seg jävla match.. inge skoj.. 2-2.. inget direkt att nämna om den faktiskt..

 

Dylan har gjort julskiva, haha, fattar inte riktigt.. men men.. Börjat lyssna lite nu iaf, jag menar nu är det iaf efter 1/12.. Hans version av ”Winter Wonderland” är ju iaf lite trevlig =)

 

Det svängigaste som finns just nu:
http://www.youtube.com/watch?v=SGJ518NVL_A&feature=PlayList&p=65CD87D7FDE561FE&index=0

 

Dylans julplatta piggar iaf upp lite.. Man blir lite gladare.. Det är bra!!

 

NÄÄE det här kan vara tråkigaste blogginlägget nånsin men fan jag orkar inte mera nu..


RSS 2.0