Snart bär det av mot det stora landet i väst...

...nämligen FINLAND *Skrattar* Jag å Richard flyger imorrn till Helsingfors för TUSKA OPEN AIR.. Metallfestivalen pågår fredag till söndag och det kommer bli rejält trevligt!


Det är tacksamt att vara Slayer-fan.. På söndag då de headlinar sista kvällen med ett gig på förhoppningsvis ca 90 minuter mellan halv åtta och nio så blir det 7:e gången jag ser dem.. De turnerar ju fortfarande så jävla ofta och tar sig p.g.a. sin storlek även upp till Skandinavien.. De får ofta spela på Hovetoch säljer ut, man ska dock inte hymla om att de på senare år berott på de övriga band förutom Slayer som lirat.. Slipknot 2004.. In Flames 2006.. Men men, SLAYER ÄR bäst och drar mig alltid dit de spelar.. Där de spelar, där är jag.. Nu sket det sig med Arvika där de spelar 3/7 då jag ska till Göteborg på Bruce dagen efter SÅ istället fick de bli Helsingfors och Tuska.. Har förut hyllat Rick här att han alltid hänger med å inte bangar.. Nu ska vi ut på äventyr igen.. Förutom Mighty SLayer är det flera andra mycket bra band som ska bevittnas..


Klara höjdpunkter blir för övrigt Nile och Behemoth.. Kul att äntligen bli av att se Amon Amarth.. FInska KYPCK som spelar doom metal från Finland.: PÅ RYSKA?!!?!? Entombed blir fint.. Carcass KAN bli bra.. DImmu Borigr och kreator lär ses när man får chansen.. Richard taggar för Dying Fetus så de bli de ju.. Ska oxå bli intressant att se bandet NOXA, som kommer från INDONESIEN!?!?!? Heheh..


För övrigt är de nu klart att det blir Tyskland-Spanien i EM-final på söndag.. Lär ha svårt å se den me tanke på ja FInland men.. kanske får se en halvlek nåmnstans efter SLayer där.. kan vara bra "återhämtning" haha.. Det kan bli spännande.. men jag tror Spanien äntligen får en triumf.. SPaninen lyckades i kvällens match ta bort Ryssarna totalt.. Och gjorde även 3 fina mål.. Tyskland däremot had eju STORA problem med Turkiet igår och "snubblade" sig vidare efter mål i 90:e minuten.. Spanien vinner.. 3-1..


Efter att ha vunnit första matchen i 13:onde Inning:en med 5-3 blev det 1-2 i match två.. Sedan har Red Sox tagit revansch två gånger mot Arizona.. 5-4 och 5-0.. baseball är kul.. Red Sox är spännande.. FAST JA; lite VÄL När Youkilis lyckas SKADA sig genom att få en boll under ögat på en uppvämning?!?!


Bra "hästvecka".. Vann över 900 igår å nästan 350 igår.. Blir inge mer hästspel den här veckan av naturliga skäl.. men ja.. va blev.. de.. +850 ungefär den här veckan.. FINT =D


Nu ska ja kolla "avslappnat" på hästarna från ikväll.. Det är trevligt att göra det oxå.. man e ju så jävla nervös när man spelat hehe..


Enjoy your weekend fuckers!! Det ska jag =D


Sköna grabbar haha:
http://www.youtube.com/watch?v=Ecc4ZcqJd1I&eurl


Tröttnade på den gamla adressen...

...å skaffade mig en ny.. För jag är ett freak.. Så läs här!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0