Blir inget inlägg nu..

..som det brukar söndag kväll..

Ska försöka få ihop det imorrn istället för nu är jag så satans trött..

NÅ NYTT!?!?!

Hmm nja, inte speciellt men men, måste ju uppdatera iaf..

 

Var på barnkalas hos Jimmy och Daniella idag ute på Lidingö.. David fyller 2 år imorrn och firades med mestadels släkt och några vänner.. Det var trevligt, jävlar va go det är i den lillgrabben.. just nu vansinnigt cool i sin nya mohikan-frissa =D

 

New Orleans Saints vann utan större problem nattens/gårdagskvällens match mot Arizona.. Saints motståndare i nästa helgs ”semifinal”/NFC Championship blev Minnesota som tidigare ikväll ganska enkelt spöade Dallas på hemmaplan. En mycket svår match blir det, Saints har hemmaplan dock.. Man hoppas ju nå fruktansvärt!!

 

Hade en 6:a på V75, dubbeln gick åt helvete, och var en strykning/halv längd från pengar på V4:an igår.. Fick bara 18 kr för 6:an men lyckades vinna tillbaka lite på dubbeln idag, trevligt så..

 

Har fått min biljett till sommarens Sweden Rock såld.. Det kommer in nästan 2200 på den i slutet av januari.. Det kommer in 1000 kr i slutet av februari för min Sonisphere-biljett.. 3000 spänn som jag direkt kan föra över till pappa som delbetalning för nya TV:n.. Bara 6000 kvar sen, och då ahr man inte ens fyllt år än *hoppas hoppas man får lite mer hjälp på den =D*

 

40-åriga Brett Favre ser jävlar i mig äckligt bra ut i sin QB-roll i Minnesota.. 4 TD-pass ikväll och snubben kastar som i trans.. Saints defence MÅSTE vara på topp nästa söndag natt!!!

 

Ska tydligen gå på Anchor nästa lördag med Holmish och se nå Guns-coverband.. Ska va asbra säger han.. Kan nog bli skoj, inte alls som jag planerat, brukar ju alltid vara hemma helgen innan lön, MEN, nu har jag ju haft två hemmahelger då jag sett NFL-slutspelet.. Nästa lördag ere ju inga NFL-matcher då ”semifinalerna” är söndag kl 21 och natten mot måndag 00.40.. Tyvärr spelar Saints ”nattmatchen” så den blir att se på måndagen..

 

NU jävlar blire lite ösmusik innan San Diego – NY Jets börjar!!

 

Ha det så bra i veckan nu!!

 

Under and in and freak is OUT!


1 rätt av 3..

..är långtifrån bra men så har det gått hittills i NFL-tipsen..

 

Jets slog Bengals borta, fel! Dallas slog Philadelphia hemma, fel! Baltimore slog New England borta, rätt!

 

Dallas har imponerat mest hittills, VILKEN överkörning av Philadelphia!! Är vääldigt nöjd med att inte möta dem redan nästa helg då Saints får möta vinnaren av Arizona och Green bay, som håller på nu för övrigt..

 

Jets vann oxå tämligen komfortabelt, men Cincinatti var bleka.. New England däremot, VAD hände där.. 0-24 hemma mot Baltimore efter första quartern?!?!!? Det var inte riktigt vad man väntat sig.. Brady visade inte upp sitt A-game och säsongen som skulle bli hans stora comeback efter förra årets frånvaro p.g.a. skada tog slut, ”på en gång”, typ..

 

Det är överlag askul att slutspelet är igång.. Taggar ju som sagt för nästa helg då Saints går in i slutspelet.. Förutom den så är nog veckans match Minnesota-Dallas, vilken holmgång det kan bli!!

 

Införskaffade äntligen ny TV idag.. Det var dags nu.. Utan att överdriva är NFL-slutspelet ASKUL på en 29-tums SONY-tjockis, MEN ännu läckrare på en 40-tums SONY-plattis.. Jag får se HELA BILDEN! Härligt =) ..bilden på de analoga kanalerna är bättre än vad jag trodde.. Ljudet är bättre än vad jag trodde.. Nu hoppas jag man får lite pengar i födelsedagspresent så man kan betala av den.. Skoj är det iaf =D ..ska köra hockeypremiär med Canal+ på tisdag kväll.. Taggar redan litegrann..

 

Imorrn har jag fått för mig att gå till Eriksdalsbadet.. Har inte varit där och tränat sen mitten av oktober.. Huva.. Lär bli intressant, ska köra lite mjukstart imorrn för att sedan köra mer ordentligt på onsdag har jag tänkt.. Ska även försöka komma in i nyttigare rutiner som gick ganska bra i höstas.. KAN bli lite knepigt i början men man får kämpa..

 

Klockan är snart tolv, är ganska seg, blev väl sent inatt även om jag bara var hemma.. Ska lägga mig snart, testa mina nya påslakan som jag fick i julas..


Vi kör en vecka till då.. jobb måndag till lördag.. Träning imorrn och onsdag, om det går och känns som planerat.. hemmakväll tisdag, DIF-Luleå på Hovet på torsdag.. Sen ere helg å det blir troligen massa hemma MEN man vet ju aldrig..

 

Nighty night.. UNDER AND IN!!


NU ere lite stressigt här dåra..

..eftersom jag lovat skriva mina tips om NFL-matcherna i helgens Wild Card Weekend och klockan i detta nu, 21.17, betyder att det är inte ens 75 min kvar till kick off i match ett så ja, här kommer lite då!!!!

 

AFC: Ikväll 22:30: Cincinatti Bengals (10-6) – New York Jets (9-7)

 

Lagen möttes förra helgen, då vann Jets enkelt på hemmaplan (37-0). Bengals var klara för slutspelet och Jets slogs ”för sitt liv” för att klara den sista slutspelsplatsen, vilket dem uppenbarligen gjorde..

MEN Mark Sanchez, Jets rookie-QB undrar jag hur fan det ska gå för ikväll.. Carson Palmer, QB i andra gänget, tror jag vinner ganska lätt på poäng mot Sanchez och, ja, det får avgöra mitt val..

Tips: Cincinatti vinner

 

NFC: Inatt 02:00: Dallas Cowboys (11-5) – Philadelphia Eagles (11-5)

 

Möttes även dessa lag förra veckan då Dallas vann lätt (24-0) på hemmaplan och avgjorde därmed att man fick hemmaplan i nattens möte.. Hur mycket gick Eagles för att vinna då? Såg inte så mycket men ja, uppenbarligen satsar dem mer på nattens möte, jag kan inte tänka mig något annat.. Tony Romo har lirat upp sig och gör så vitt jag vet sin bästa säsong hittills i karriären.. Men jag tror att det tar stopp inatt för Donovan McNabb och co. tar revansch för förra veckan.. MEN vilken match det blir, vet inte om jag orkar se något inatt men annars taggar jag som fan för att få se den imorrn!!! Dallas har vunnit båda de tidigare mötena, hmm, ändra tipset, hmm, NÄÄÄ..

Tips: Philadelphia vinner

 

AFC: Imorrn 19.00: New England Patriots (10-6) – Baltimore Ravens (9-7)

 

Mycket snack i USA huruvida det var smart av patriots att lira alla ordinarie gubbar och få viktige kuggen Wes Walker (eller ere Welker) skadad.. Patriots säsong har varit väldigt upp och ner.. Och jag, gissar på en möjlig skräll här.. Patriots borde vinna men det känns inte som säsongen varit riktigt som den ska när det gäller Patriots..

Tips, CHANSARTAT: Baltimore vinner

 

NFC: Imorrn 22.40: Arizona Cardinals (10-6) – Green Bay Packers (11-5)

 

Packers vann med 33-7 borta mot Cardinals förra veckan.. Båda lagen var då klara för slutspel och exakt vilka som spelade i vardera lag vet jag inte.. Arizona var ju i Superbowl mot Pittsburgh, en kalasmatch jag inte glömmer i första taget, jag TOKHÖLL på Cardinals då men tillslut blev det torsk.. Men hur ska detta gå.. HUR ska detta gå?!?! SÅ svårt.. Packers har 4-1 de senaste 5, Arizona 3-2.. Arizona har hemmaplan.. Green Bay vann I ARIZONA förra veckan.. HUR ska detta gå.. JO, Arizona vinner p.g.a. att Kurt Warner har mer erfarenhet än Green Bay's QB Aaron Rodgers, ett framtida stornamn för övrigt.. Det blir tight, som fan.. Kanske den match av de övriga 4 med mest poäng?? Om inte Bengals kör över Jets fullständigt...

Tips: Arizona vinner


Klockan NU är 22.48 och jag glömde lägga upp skiten, har dock inte sett början av Bengals-Jets ännu, ska börja titta typ halv tolv.. Håller tummarna för Bengals, slängde in ett vinnartips på Bet365.. =D


WILD CARD WEEKEND...

...ser ut enligt följande!!!! Svenska tider ere som gäller...

 

AFC: Lördag 22:30: Cincinatti Bengals (10-6) – New York Jets (9-7)

NFC: Söndag 02:00: Dallas Cowboys (11-5) – Philadelphia Eagles (11-5)

 

AFC: Söndag 19.00: New England Patriots (10-6) – Baltimore Ravens (9-7)

NFC: Söndag 22.40: Arizona Cardinals (10-6) – Green Bay Packers (11-5)

 

Jag ska gissa skiten, men inte nu, haha, måste läsa på lite.. återkommer innan matcherna på lördag!!

 

Det är för övrigt redan klart att New Orlens Saints kommande kvartsfinal spelas PRIME TIME, lördag 16/1 kl 22.30.. PERFEKT!!


Match 1-13: 13-0...

…match 13-16: 0-3...

 

Saints slutar efter dagens sista grundseriematch (torsk 23-10 borta mot Carolina) på 13-3.. Ett egentligen fantastiskt facit om man jämför med de senaste åren, det som oroar mig, och som jag redan skrev förra veckan, är de sista 3, eller egentligen 5 matcherna.. Kurvan går ruggigt mycket neråt.. nu vad jag förstod vilade de ordinarie QB:n Drew Brees idag men, hmm, nja, inför första slutspelsomgången för Saints som är först om två veckor känns det lite sådär..

 

KANSKE överdriver jag, med sina 13-3 var man bäst av NFC's alla lag.. Minnesota Vikings slutade 12-4.. Så Saints och Vikings får vänta till helgen 16-17/1 för att lira sina första matcher.. Övriga lag som går in i Wild Card Weekend nästa helg från NFC är Dallas, Arizona, Philadeplhia och Green Bay.. Det är ännu inte klart vilka av de 4 som möter varandra men det kommer bli skitkul matcher =D

 

I AFC är Indianapolis och San Diego klara för ”andrarundan”.. Wild Card-klara gäng är än så länge New England och Cincinatti.. Resten blir klart sent inatt..

 

Att säga att jag ser fram emot NFL-slutspelet är ett understatement utan dess like.. Nu vet jag inte om jag kommer sitta bänkad hela lördagkvällarna/nätterna som förra året, jag menar det kan ju komma upp nå annat, men OM det blir så så vet jag att just Wild Card Weekend och ”kvartsfinal-helgerna” är bland de roligaste ”hemmahelgerna” på hela året!!!

 

Tiderna för matcherna blir lördag 22.30 och 02 samt söndag 19 och 22.30.. Lördagsmatchen 02 ska enligt Viasat även visas i repris på söndagen kl. 15.30.. Viasat ska fan ha all cred för deras sändningar i år.. Direktsänt varje söndag 19, 22.15 och 02.20 samt måndagar 02.30.. Överlag har söndagsnattsmatchen gått i repris måndagar 19.30 och måndagsnattsmatchen tisdagar 21.. Kanon är bara förnamnet!!


Mitt i denna närmast euforiska Viasat-hyllning ska de fan få lite skit oxå.. Reklamen om att ”vi visar hockeyserien med mest hjärta” och ”den hetaste i Sverige” om hockey-allsvenskan är så jävla löjligt så klockorna stannar..

 

Årets säsong av Stjärnorna på Slottet har börjat strålande.. Svårt att misslyckas med ett sådant program men iaf.. Gårdagens program var asbra.. Ranelid hade stor show i flera bemärkelser.. Rörande, ärligt, tufft, och framförallt jävligt intressant.. Hela programidén med en dag då stjärnorna får välja vad som göras är kul men höjdpunkten i programmen är ofta att få se huvudpersonens historia och man får ofta lära sig saker man inte hade en aning om.. KAN även vara för att jag oftast inte kunnat jättemycket om de medverkande.. I fallet Ranelid igår visste jag knappt nånting förutom att man sett han i vissa program då han visat sitt häftiga språk, att han skrivit massa böcker och att mamma gillar honom.. JAG gillar honom oxå massor efter programmet igår, vem vet jag kanske läser nån av hans böcker nån gång..

 

Nyår va kalasskoj, tack Ken å Carro för festen å Holm för förfesten!

 

Gårdagskvällen på Anchor va ruggigt kul oxå!! Bra drag!! =)

 

Kom igen nu Sverige, se till att spöa jänkarna inatt så det blir final på natten mot onsdag!

 

Gonatt!!


RSS 2.0