Bra jävla kväll igår..

..iaf så länge den varade!

BOJJE kom hit och vi sågs första gången på alldeles för länge.. ”Förfest” eller ja, vad man kallar det.. Vi drack en del, såg på sport, en del på OS-krönikan, en del roliga klipp, lite musik.. Det var trevligt.. Så länge vi hann vara på Ankaret var oxå kanon, det var verkligen roligt.. men så kom nån maktgalen och hjärnslö vakt och tyckte att förstöra kvällen var hans mission.. Bojje vart utslängd p.g.a. fylla.. Totalt felaktigt.. Vet själv att jag varit X antal gånger fullare än han varit där.. Framförallt inte i närheten av så full jag var när jag blev utkastad därifrån, vilket den gången inte var mer än rätt.. Synd, det var himla skoj innan iaf =D

 

Var med största fröken Meijer på hockey igår.. Lånade henne från herr Gustafsson när hockeybrorsan var på kryssning.. Det såg kalas ut, 2-0 till DIF efter 7 min.. Sen varte valiumshots eller någe i pauserna och slutresultatet skrevs otrevligt nog till 2-4.. Luleå spelade bra.. DIF släppte dock in flera onödiga mål.. Sånt gillar jag inte.. Elitserien är galet spännande inför veckans tre sista omgångar.. Efter varenda match ändras bottenstriden, den som är helt jävla galen.. Aik verkar klara sig utan kval, mycket starkt gjort, de kan t.om. Gå till slutspel, vore såkalrt otrevligt.. Jag måste dock säga att det stör mig att läsa i tidningen om åsnans Tommy Töpels uttalanden som bara blir mer och mer bäng.. Han och resten av hockeyligan verkar leva i en jävla bubbla där..

 

Att AIK gick upp var kanske en överraskning men vafan, de förtjänade det.. Nu har AIK fått mycket fler ”dåliga” speldagar än DIF.. Vilket har vart jävligt skönt för oss Djurgårdare, haha, men asså, klarar de sig nu kvar så borde det ju fördelas bättre till nästa år.. och när man i tidningen uttrycker att det blir KAOS och massa PROBLEM om AIK går till slutspel då det ska bytas dagar, asså, går de dit har de förtjänat det.. Det är väl fan inte svårare än så.. Det är två lag i Sthlm, deal with it, vafan, och Töpel med sitt ”alla gillar ju straffar”-mantra och den nya urbota dumma idén att ha matcher på fredagar, han MÅSTE bort.. Snubben är ju totalt insnöad..

 

Efter gårdagens förlust ligger DIF 6 poäng från 4:e/5:e platsen.. hade de vunnit igår hade man haft samma poäng som Luleå på 5:e.. Nu har de Linköping på tisdag, men, ja.. Hmm.. jag vet inte ja.. När de spelar som bäst kan de spöa alla, men sen kommer dipparna, som ett jävla brev på posten haha.. Känns fortfarande som att går dem till semi får man va nöjd..

 

Köpa nya Lykke Li, inte köpa nya Lykke Li.. Hmmm..

 

Party för Pelle nästa lördag tydligen, trevlans!

 

Såg stora delar av en realityserie som heter ”The Colony” som Discovery producerat.. MYCKET BRA! Handlar om hur 10 personer klarar sig i krisituation när världens utsatts för nå slags naturkatastrof och hur man klarar sig med begränsat med mat, vatten och annat.. Skitbra.. De byggde alla möjliga grejer och slogs mot ”fiction”-människor och grejer.. Tanka, kanon!!!

 

Köpte nya Lykke Li.. haha.. LIVEBLOGG ÅLRAJT!!!

 

Nya Motorhead-tröjan, den vita, var fan kalas!!!

 

Black Label Society på torsdag! Blir bra, skoj!!! =)

 

Träning imorrn.. Onsdag.. Ev. Lördag, troligtvis iaf.. Missar sista hemmamatchen i grundserien, vilket känns helt okej.. Kan bli en bra vecka det här.. Så let's go typ.. =)


Notiser...

...på TV4-nyheterna i söndagshade de en köldexpert med för att han skulle beskriva hur man beter sig i det svinkalla vädret.. GÅ INTE UT var hans svar.. På allvar, jag höll på å smälla av.. Jag är uppenbarligen köldexpert oxå!!! Åsna...

 

Nile chefa som fan på Fryshuset i SÖNDAGS.. Konserten va bra men blev alldeles för sen då FEM jävla band skulle spela.. Såklart alldeles för många.. Bra var Nile iaf, som vanligt!!!

 

DIF Hockey har gått som tåget sen landslagsuppehållet.. Efter tre ordinarie och en straffseger har man tagit 11 av 12 poäng och uppehållet för LG Games kan uppenbarligen ha varit det bästa någonsin!! Matchen ikväll mot Frölunda (5-1) var MYCKET trevlig!!!!

 

Lyckades vinna ”plats” i lotteriet jag pratade om förra helgen och kunde mycket glad och lite känslosam i lördags köpa 2 biljetter till Red Sox-Yankees som går av stapeln torsdag första september!

 

Åker Sweden Rock-båt torsdag 7:e april med farbror och Bojje.. Ser fram emot som fan!

 

Tisdagen var väl ingen vidare dag.. men men.. Tog mig igenom den jävla träningen.. Imorrn kväll blire dock trevligt efter jobbet då det blir middag med några från Centrum, blir bra det! =)

 

Jaha efter söndag kväll tills ikväll har jag knappt kommit på någonting..

 

Spring Training-matcherna börjar på lördag, FETT!!

Hoppas det blir längre på söndag!

Natti natti då..


VAFAN SKA JAG SKRIVA DÅ..

..jag sitter ju och tänker här så brandlarmet går snart!!!!

 

Har ni sett klippet med SD-bruden som sa att 40.000 euro var typ fyra hundra tusen miljoner eller vad det var.. FANTASTISKT! Det som gör klippet ännu roligare är ju att INNAN hon säger vad det motsvarar MÅSTE hon kontroll-läsa det för att inte säga fel!!!! Hysteriskt roligt.. '

 

Fullkomligt uselt hästspel igår, ALLA mina idéer gick åt helvete, ALLT gick galet.. SÅ kan det gå!

 

Är nu med i lotteriet som innebär att OM man vinner får man chanser till att köpa biljetter till Boston Red Sox matcher mot bl.a. New York Yankees.. De säljs alltså inte till allmänheten hursomhelst.. På onsdag HOPPAS jag få mail med chansen att handla på lördag! HÅLL TUMMEN!

 

Dagarna går jäävligt långsamt, baseball:en saknas fortfarande oerhört!

 

Har så smått kommit igång med både gympass och cykel/sim den här veckan.. Det känns faktiskt bra..

 

”Solsidan” gör mig alltmer kluven.. Efter förra helgens program som var det roligaste denna gång, var det den här veckan ett av de jobbigaste.. Asså Bornebusch (eller hur fan det stavas) och Skäringer spelar bra som fan, MEN JAG FÅR FAN PSYKBRYT PÅ DEM.. Dem är så jääävla störiga båda två.. Det sägs att det större delen av publiken gillar är igenkänningshumorn, fyfan, jag vill inte kännas vid mycket som sker i den serien asså.. Johan Rheborg är dock alltid rolig, och idag var det ju skitroligt att se PLURA som spelade stadsmissions-anställd.. MYCKET kul =)

 

Green Bay höll undan och vann Superbowl 45 mot Pittsburgh.. Trevligt.. Matchen var rätt bra! Var tungt mot slutet men höll mig vaken och tyckte det blev ett bra avslut när ”cheeseheads” vann!

 

Väldigt troligt lutar det åt Boston 31/8-4/9 med football-kompisen Veronica.. Det vore roligt.. Får se.. KANSKE vid nästa veckas blogg kan det vara klart!

 

Vilket mål Rooney gjorde i helgen, herregud.. Vilken miss Samuel Eto gjorde ikväll, JÖSSES!

 

..aik-DIF på tisdag på Globen.. Säsongens 5:e å sista derby, troligen de mest ovissa hittills.. Vinnder DIF tar vi hem ”derbyserien” med 3-2.. Det vore bra om man säger så.. MYCKET tuffa matcher den här veckan, AIK, HV och MoDo.. Hmmm...

 

Årets värsta dag är nu inledd då klockan är efter midnatt.. Jag hoppas den går fort och man har saker att göra så man slipper att tänka på skiten.. Jobba, gå på Eriksdalsbadet och hålla mig isolerad från allmänheten står på agendan..


Jag borde kanske gå och lägga mig, klockan är ju mycket..

..MEN, det behöver jag ju inte!!! FÖR IDAG är det Superbowl Sunday och Macman är ledig imorrn..

Innan jag förlustar mig med den amerikanska fotbolls-finalen så måste det skrivas om lite annat..

 

Gary Moore har väl aldrig varit nån jätte-idol för mig i stil med ZZ Top, KISS, Slayer etc. MEN, han har alltid funnits där under min uppväxt.. För min musiktokiga pappa upptäckte nämligen honom när jag var liten, så jag har fått höra honom väldigt mycket när jag var liten och delar av hans material har fastnat.. Främst ”Walking By Myself”, ”Parisienne Walkways” och den närmast monumentala ”Still Got The Blues”.. Såklart när det gäller mig ska det vara rätt version och därför ska man lyssna på de versioner som är på skivan som heter ”Blues Alive”.. Den enda skivan med honom jag har..

 

Med tanke på kopplingen till pappa är det oxå så att det absolut starkaste minnet jag har, och nånsin kommer ha, är att tänka tillbaka på hur pappa berättade att han grät när han hörde ”Still Got The Blues” första gången när han hörde den på Åhléns i Farsta Centrum.. När jag hörde det första gången var jag liten och förstod nog inte riktigt, men sen dess har jag tänkt på det rätt många gånger och det är fan i mig bland det finaste jag har hört och jag har i efterhand ofta tänkt att jag skulle gjort vad som helst för att få upplevt den stunden.. ..och när jag nu lyssnar på den låten och tänker på det så är det väldigt tårögt här :(

Så när du nu har avlidit hastigt i sömnen inatt Gary vill jag tacka dig för de bra låtarna du gjorde och för vad du betytt för min pappa.. =..../

 

Åååh.. usch, fy, va jobbigt det blev nu..

 

Men ja, var fan var jag, jag tappade ju allting här..

 

get your head together

 

Superbowl Sunday, alltså.. Grymt, såklart! ALLTID grymt..

Superbowl 45..

Pittsburgh Steelers – Green Bay Packers..

 

Av nån anledning borta i Staterna har de fått för sig, helt felaktigt, att Packers är en 2,5 poängs favorit.. Så ska det naturligtvis inte vara.. Steelers ÄR favorit, men, jag hoppas gladeligen att Steelers får på nöten rejält.. Aaron Rodgers får gärna kaste massa touchdowns, Clay Matthews får sack:a Steelers-Ben hur mycket han vill.. Just linebacker-kampen mellan Clay Matthews (GB) och Troy Polumalu (PIT) kommer bli grym att se..

 

DIF Hockey måste vara ett gäng knarkare.. Det märktes tydligen då samtliga hade tagit uppåttjack i torsdags (5-1 mot Färjestad, en av årets bästa insatser) och valium i lördags (1-2 mot Byrnäs i en av de sömnigaste insatserna hittills).. jag blir fan inte klok på dem!

 

Trvlig ikväll igår som började hemma hos firma Gustafsson-Meijer i Farsta och slutade på söder.. Holmish ställde upp när många andra ville vara hemma.. Skoj var det!

 

Knasbollen på SVT som ringde till Egypten för att få tag i SVT-journalisten Bert får ju knappast stora journalistpriset för sin insats när han i telefon frågade efter honom på engelska, blev utskälld på arabiska för att sedan på SVENSKA (??!?!?!?!!) fråga om han var där?!?!?! Ofattbart.. Tragikomik på närmast ointaglig nivå!

 

Nä fyfan, nu börjar det snart.. Fram med shipsen och colan.. GO packers, döda dem!!! hahahaha..

Skål för Gary!!!


RSS 2.0