Another vacation night...

...filled with baseball. Fan va trevligt!! Ser Red Sox streamat och Yankees-Rays på ESPN America.. Folk förstår inte hur jag kan titta på det, well, bad for you freaks.. Jag gillar det som fan och verkligen älskar att kolla på det nu på nätterna..


Natten till idag såg jag en Red Sox-genomklappning som gjorde mig vansinnig.. 7-3 blev 8-9 och jag var halvt kokande när jag skulle lägga mig vid kvart i sex.. Där fick man för att man var uppe å tillslut kämpade mot tröttheten, och även ilskan.. Nu inatt har det börjat illa som fan med en 0-5-inledning men dem har arbetat sig upp till 3-5, får se hur det slutar..


Kom sagt sagt i säng SENT SENT i morse.. T.o.m. jag tyckte nog att det var väl sent... Vaknade till vid två idag.. Har inte brytt mig jääättemycket över att jag inte direkt sysselsatt mig och så men kände tillslut idag att jag "måste fan göra något".. Som tur var bangade inte Holm utan det vart en kväll i Hökarängen med pizza och en lysande trippel: Jönssonligan, Dödligt Vapen 3 och lite Svullo.. Lysande gick snacket!


TUNG Sportkrock imorrn kväll på TV då det är Malmö-AIK i Allsvenskan på Canal+ samtidigt som ESPN America visar Red Sox-Oakland.. Förhoppningsvis blir det ännu ett besök i Hökarängen hos don Holmo för att sedan se Red Sox inspelat hemma.. Kan bli MYYYCKET trevligt =)


"Festar han inget när han är ledig då?".. Hmm, jo.. Asså, har ju inte vart så mycket men nu verkar det kunna bli iaf fredag och kanske lördag oxå.. haha.. Har oxå medvetet tagit det lite soft med tanke på hur magen reagerade och även den Tjeckien-resa som väntar nästa vecka.. Man vet ju att på festival så, ja, blir det som det blir...


Va nice det vore om Electric Wizard kunde komma å lira i Sverige.. Tunggung minst sagt!


3-6.. fan.. Penny har sin lååångt ifrån bästa kväll...


Det är inte ens 2 månader kvar till Elitseriepremiären i hockey.. DIF har hemmapremiär mot MoDo LÖRDAG 26/9!!! Att säga att det blir ös är ett understatement utan dess like.. Vet iofs redan nu att jag kommer jobba där 10-14 eftersom jag ska va helledig lördagen efter då det är fotboll 13.00 å hockey 16.00 men det kommer bli ös iaf!!


En pasta på ex-Läckerbiten imorrn efter ett besök på Fönstret.. HMM.. ja, kanske det kanske! Den är för jävla smarrig... Fast ja, det är hamburgertallriken oxå.. oh, ehm, planksteken, haha.. VAD SKA DET BLI!?!?!


3-8?!?!?! Jävla skit.. Bra inhopp Masterson, shiiiet...


Med tanke på Yankees framfart.. Det blir nog å kämpa om Wild Card-platsen..


Haft lite otur med dubblar på större summa nu ett tag, men ikväll fick jag in 6,94 gånger på en hundring.. trevligt.. körde en V64 å lite annat oxå så plussade några hundra.. Skönt..


Det står 4-8 nu.. Varken pitchers eller hitters har haft nån vidare kväll överlag.. men men.. inte slut ännu.. Större under har skett.. men men.: Det här läggs upp nu iaf.. Sov gott sen..


Det är semester nu..

..och det är skönt.. Har haft en vecka nu.. Det har varit en blandning mellan ÖS och väääldigt lugnt.. Just the way I like it..


Det började med lugn fredagskväll för att sedan köra ÖS på lördagen då de vart förfest med don Holmo å några andra.. Sen blev det Metro, sååådär skoj, och sedan va sistah så JÄÄÄVLA på så jag stack till Eken där hon var.. Där vare rätt skoj.. När ja åkte hem satte jag mig på t-banan mot Farsta Strand i Slussen men dyngsomnade, som vanligt, brukar ju vakna till å gå hem men istället blev jag väckt den här gången i.. jävla ALVIK!!! Helskotta ja åkte till Farsta Strand å tillbaka hela vägen till Alvik.. WELL, fick vänta på tåget där tillbaka då å satte mig på de och DÅ när ja kom till Farsta Strand gick jag hem.. haha fifan, det var jobbigt men lite småskoj såhär i efterhand..


I söndags kände jag mig inte så bra.. Asså visst bakis va en sak men det här va, nja, inge skoj.. Tvättade å va sen iväg på fotboll med Bojje.. DIF torskade något orättvist hemma mot Elfsborg med 1-2,.. började bli lite människa efter.. Käkade en kebab efter matchen.. Sedan när jag vakna på måndag vare fortfarande konstigt.. Magen va inte helt bra.. Var å simmade å käkade sen med Adde å Peter efter.. Kändes fortfarande skumt.. Det började då så smått gå upp för mig att det säkert var en magkatarr igen och ja, visst va de så..


På måndag kvällen vare ju dags för kryssning med grabbarna.: kändes sådär inför när man inte mådde topp men ja, försökte köra så gott de gick.. Grabbarna va dock förstående och tyckte ja kämpade på bra ändå *nice* Kryssningen var trots lite knas med magen rolig.. Bara att studera vissa kompisar är oerhört roligt.. En del gör saker jag aldrig skulle tänka mig men det är därför det är så skoj att roas av andras galenskaper =D ..well, tack alla för en skoj ålandstripp.. Delar av gänget fortsatte köra på tisdagen, själv åkte ja hem å körde tokrehab, d.v.s., INGENTING haha =D ..tisdagens roligaste va dock att snacka med två fulla grabbar där mitt i natten, STOR humor =D


I onsdags var magen sådär fortfarande. Var på Valla med Rolle men där kändes det lite sådär mest hela tiden.: men tog de lugnt å försökte att inte hetsa upp mig alltför mycket som jag vet att jag kan göra.. Det var en mycket fin dag och kväll.. Spelet gick väl hyfsat.. Backa väl 200 kr men det kändes helt okej.. Störde mig på ett spel jag vann på men aldrig han spela p.g.a., ja, MAN SKA kanske inte skylla ifrån sig men det var för lite luckor öppna, men visst fan borde man kommit iväg i tid.. MEN MEN, 120 kr fick man aldrig som man skulle haft, men men.. Det var ju tur att det inte var mer =) Får se om ja åker dit på onsdag igen.. Är iaf tänkt så.. men ja, vi får se.. Kanske blir lite mycket med två onsdagar i rad, speciellt eftersom loppen känns klart sådär.. både i onsdags å ännu mer nu på onsdag.. Ska försöka få tag i Miquel iaf å se hur sugen han e.. Verkar inte som att han kommit hem från Spanien med Kerstin ännu dock..


I torsdags vare då dags att se Uffe igen, 15:e gången.. var med Peter som inte sett han sen Orminge 2002 tydligen, vi hade skoj.. Käkade på Bamboo City innan.. Redan på torsdagen kändes magen bättre förresten.. Well mongolian barbeque innan dåra sen buss till Skansen.. Det var knappast den mest välfyllda Skansen-konserten jag upplevt med Ulf Lundell.. Har ju vart där när det varit utsålt och extrakonserter å hej å hå, men ja, tiderna har förändrats.. kanske är inte Uffe i ropet lika mycket å ekonomin är som den är.: dessutom var inte vädret direkt lysande.. Det var behaglig temperatur.. Under konserten regnade det lite men inget direkt "kraftigt"... Det var en mycket fin inledning med "Kyssar och Smek".. Sedan följde en bra konsert överlag.. Det pendlade mellan svinigt bra och trist. Det riktiga höjdarna var "Jag Saknar Dig", "Sthlms City", "Ryggen Fri", redan nämnda "Kyssar och Smek" och SÅKLART "Sextisju, Sextisju".. Under 67 så stod ja mest å sjöng, tjoa å va alldeles i gasen.. Det finns verkligen ingen bättre låt på Svenska.. Jag har sett Uffe å bandet göra den bättre men, på nåt sätt längtade jag så mycket efter låten den här gången, jag blev alldeles tårögd.. SÅ jävla bra, SÅ jävla KUL! Som sagt konserten var bra men ojämn, pendlade mellan 5 plus å två plus så nånstans mellan 3 å 4 blir totalbetyget..


Sen var ja uppe alldeles för länge på natten efter å kom i säng typ tio i sex.. kanske inte SÅ smart när man skulle upp vid elva å åka till mammas land med Adde.. WELL, vaknade av mig själv kvart över elva, en JÄVLA tur då jag ställt klockan fel vilket händer i snitt en gång på ALRIG så där hade man flax.. DÅ sved det i magen rejält för jag vart tokstressad å skulle hinna med både det ena å det andra men jag fixade allt i tid å hann med pendeltåget å träffade Adde där.. Vi hann med både buss å båt å vips var vi i Skärgården.. *så de kan gå* För mig var det badpremiär, vattnet var 18 grader men kändes kallare, va ingen vidare upplevelse att hoppa i men okej ändå.. Simmade lite.. På kvällen blev det grillning med kamraterna från "andra sidan ön" Micke å Lilian.. kalastrevligt som vanligt.. För mig vare nyktert, nåt jag valde själv då jag ville bli av med magskiten.. En trevlig kväll som sedan avslutades med helkonstig men rolig film med Clintan *skrattar*


Igår vare fiiint väder, typ 20 grader i vattnet å både bad, en del sol *röd är å där* lite paus med Tour De France och sedan bad igen.. Efter middagen igår spelade vi Uno å jag vann men det tycker inte Adde jag ska skriva om så det låter jag väl bli..


Idag har vi åkt hem från landet.. Jag å Vigge har varit på kalasmiddag hos Ken å Carro.. Tyvärr gick inte fotbollen som vi ville då DIF tappade en oförtjänt 1-0-ledning till 3-1-förlust.. Första halvlek var Elfsborg så överlägsna så man undrade nästan om dem inte ville göra mål.. Istället satte DIF 1-0 genom mål på straff.. man trodde knappt sina ögon när DIF ledde i paus.. I andra såg det väl klart bättre ut, men sedan varte förfall igen.. Det som är så jääävla tråkigt med DIF är att de inte bara släpper in ett mål. De måste liksom bli ett till och nu även två.. De sista var ett pinsamt självmål men det gjorde ju egentligen inte så mycket.. när de hamnar i 2-1-underläge är det ändå 10 min kvar med tilläggstid men dem kan verkligen inte ladda om, ALLT tar slut.. orken, kreativiteten och GEISTEN helt enkelt.. Det är tråkigt att se.. Torsken idag var såklart väntad, den som trodde på nå annat kan ju drömma vidare MEN, man hoppas ju ALLTID! Å när de tar ledningen så, ja, som sagt, man hoppas ju.. DIF ligger skitilla till men har tur i att det än så länge otroligt nog finns två lag som är sämre med färre poäng/målskillnad.. Imorrn hoppas jag innerligt på att AIK tar alla 3 poängen av GAIS så DIF fortsatt har dem bakom sig..


Nästa match för DIF är nu borta mot Gefle måndag 3/8... Det verkar inte som nån direkt vill åka, jag funderar på det, är det nån som ser det här å vill det så skriv på face eller liknande.. Har inte bestämt mig men funtar på det iaf..


Folk som känner mig vet att jag älskar natten.. Det är mysigt att sitta uppe.. inte behöva gå å lägga sig.. Det kan ibland inte alltid vara jääättebra, speciellt inför måndagar då man jobbar då jag inte kan sova så bra på söndagnätter.. MEN, när jag har semester då måste jag inte upp.. Och jag ÄLSKAR att sitta uppe till.. ja vafan.. 2..3 .. 4.. 5?? å kunna lägga mig när jag vill stänga av mobilen, inte ha klockan på ringning å bara vakna å gå upp när jag vill..


Ingen har gått på mig eller så, så ingen behöver ta åt sig, men jag tycker verkligen att uttrycket "sova bort dagen" är såå dumt.. Visst, vill folk gå upp tidigt å inte lägga sig sent, fine, DO SO.. EMN VAFAN, om jag vill va uppe å se matcher/filmer/snacka med folk/göra va fan jag vill på natten å sedan sova länge på dagen sedan för att jag trivs med det, VAD är då felet med det?? Hur kan man säga att jag sover bot hela dagen? Hur åter det om jag säger att "NI sover bort natten?!?!?! Hur kan ni lägga er när ni inte måste bara för att fånga dagen!?!?!?" Det är SÅ DUMT.. Holmish är min true partner in crime som fattar precis och gör precis som jag.. =)


Ken sa nåt idag, inte fördömande så det var inget fel i det.. "Kroppen är van och sover bättre på natten när det är mörkt".. jag minns inte exakt orden så jag reserverar mig lite.. Och visst, det kanske han har rätt i.. men, hmm, ÄR inte det viktigaste HUR mycket man sover istället för NÄR?!?! Är det inte samma sak att sova 8-9 timmar mellan 04 å 12-13 som mellan 24 och 08-09?? Förstår inte det..


Sen hör man även att man vänder på dygnet "fel" mot när man jobbar.. ÖH JA, men det är väl rätt mycket man gör på semestern som man inte gör när man jobbar.. Säg nån som åker på kryssning en måndag? åker till Solvalla klockan tre? Går å simmar på badet å tar en pizzabuffé före tre?!!? Haha INTE DIREKT! Å sen, vadå vänder på dygnet, vafan visst man sover skitdåligt natten till måndagen man ska börja jobba kanske men, har man sovit dåligt då är man ju så satans trött sen på måndagen så man måste lägga sig i tid å vips på typ 2 dagar är man inne i "Jobbtiderna" igen.. iaf vare häller mig..


Just NU när dessa rader skrivs är klockan 00.27.. Thelma & Louise började 23.55 på 3:an, den har jag inte sett på länge å tänkte se.. Spelar in på DVD-hårddisken å börjar titta när jag vill å kan spola förbi reklamen.. Så vill jag vara sån kan jag ju ifrågasätta folk med semester att "varför sitter inte ni uppe å tittar å njuter av att inte lägga er??".. "Vi vill inte sova bort dagen".. "Jaha, nä men okej, gör inte det då.. men vet ni va.. jag vill inte sova bort natten.."


Då folk i min närhet och "omgivning" växer upp så märker man att, man börjar bli större.. Vuxen känns konstigt då man fortfarande är singel, bor i en liten etta och hankar sig fram och "gör" typ samma saker som för 5 år sen.. men, folk skaffar barn.. Flyttar ihop.. Gifter sig.. å i många fall ser jag bara "småbarn" som gör sånt.. jag har, jag ska inte säga svårt att acceptera det men, ja, kanske, jo såhär.. Jag har svårt att ta det till mig..Saker händer så fort runtomkring..


Okej jag köpte lägenheten när jag var 21.. Det kanske var "Hyfsat vuxet".. Mitt sedan dess mest viktiga beslut var att sterilisera mig.. Det har ju inte blivit av ännu.. Jag har tänkt på det var å varannan dag nu.. jag menar jag har ju en remiss jag borde ju kunna få det gjort.. Och ja.. men, det har helt enkelt inte blivit gjort..


Men jag tror att jag lever kvar en hel del i "Hur livet varit" å hinner inte med hur andra folk växer upp.. i vissa fall är det charmigt, i andra fall blir jag nästan mörkrädd..


Red Sox har tappat en del och verkar lite skakade just nu.. Yankees har gått om, satan vad bra dem är just nu.. Det är inge skoj, men det går ju inte att förneka att det går galet bra för dem just nu.. Well, Red Sox leder ju Wild Card-racet smått överlägset så än så länge behöver man ju inte vara orolig men, jag vill ha den där förstaplatsen före FUCKIN YANKS! Så imorrn börjar ni med att spöa Oakland tycker jag! Ska försöka se fighten, den börjar ju 01.10 så.. ja, får se om den streamas nånstans..


Tour de France är slut, trist, det var kanske inte liiika skoj som förra året men från och till MYCKET roligt i år med.. Bergsetappen igår var häftig.. Contador vann med över 4 minuter, Lance "den överjävlige" Armstrong blev 3:a och det är ju fan helt makalöst.. han går tydligen för segern nästa år och jag längtar redan litegrann till juli 2010 och se ur det kommer gå då.. Vuelta de Espana inleds i slutet av augusti, vet inte om det är lika skoj som franska touren men lär kolla en del iaf.. Får man lyssna på Vacchi å Adamson igen tror jag fan allt kan bli bra.. Dem är SÅ bra..


JAHAJA, ett glas cola eller två och "Thelma & Louise" då? Ja.. Fan.. Sova NU? Hahaha.. NÄ NI!!! Fortsatt trevlig sommar.. Jag ska njuta av ännu en semestervecka där det överlag inte händer ett jävla skit.. Och det är SÅ SKÖNT kan jag berätta för er!!! =D


Det är dags att vara lite ledig snart då...

...NU har klockan passerat 15 och det är drygt tre timmar kvar innan man få ledigt några veckor.. Skönt såklart men till skillnad från de senaste åren har inte "pinan" eller "ångesten" av att jobba veckorna inför ledigheten varit speciellt jobbig faktiskt..


Adde har gjort sitt bästa för att få mig att må risigt över att man är på jobbet medan han är ledig, medan jag mobbat han för det närmast galna regnet som varit några dagar.. Jargongen är hård men hjärtlig och de gånger vi faktiskt pratat å inte sms:at/skrivit på nätet så skrattar vi som fan båda två.. Mycket roligt =D


All Star-matchen är avklarad i baseball-ligan i USA (MLB). American-sidan vann över National-sidan vilket gör att det American-laget som får spela finalen (World Series) får hemmaplansfördel. Ett udda moment mot andra All star-matcher där det brukar vara mycket skämt och inte alltför seriöst medan i baseball-serien är det blodigt allvar.. Då Boston Red Sox tillhör American League höll jag såklart på dem och skulle nu rödstrumporna gå till final får de alltså lira flest matcher på Fenway Park.. Trevligt!!!


Det var en hel del patriotiska/Amerikanska grejer inför matchen. Bl.a. så kastade president Obama "the first pitch" som invigning av matchen. De balla, förutom att han var där, var hur han var klädd.. vanliga jeans och framförallt Chicago White Sox-jacka!!! Ett tydligt statement från presidenten som vägrade vara som "vanliga presidenter" utan ville visa, trots att matchen lirades i St. Louis, att han minsann håller på White Sox.. Trevligt!!!


6 dagar kvar till Uffe-konserten nu.. Pepp pepp pepp!


Touren rullar vidare i Frankrike.. På eurosport.se har jag köpt ett månadsabonnemang för 49 pix så ja kunnat lyssna å tittat lite live på´datorn på jobbet.. Har väl inte varit sådär jäääääätteupphetsande etapper men alltid skönt att lyssna på Vacchi å Anders =)


Nya Behemoth har jag hört lite av, piskar som fan, inhandlas snabbast möjligt när den släpps!


Kanske blir party i helgen.. Troligast lördag.. Ikväll blire mest lugnt verkar det som.. Ghostbusters II på 4+, haha.. Ska nog kolla in den IGEN =)


Har tränat två gånger den här veckan, i tisdags varte knas med ryggen, igår gick de bättre då jag försökte hela dagen att sträcka på/ut den mer, gå mera upprätt, sitta etc.. Kändes bra..


Nämnde förut Red Sox hemmaplan Fenway Park, på tal om den är det nu klart att årets "Winter Classic" i NHL-hockeyn kommer liras där mellan Boston Bruins och Philadelphia Flyers.. Ska såklart ses.. Ballt som fan!!


Niklas Holmgren har alltså värvats av Viasat.. Ett närmast sorgebesked tyckte jag först, MEN, nu har de även värvat Calle Johansson.. OCH köpt NHL-rättigheterna.. Canal Plus tappar därför NHL, sin bästa kommentator och bästa expert.. Holmgren ska enligt dagens sportbladet även få reffa Svenska landslaget i fotboll och Champions League, DET är riktigt skoj.. SÅ, NHL/VM i hockey med Holmgren och Calle och fotboll med Holmgren och Glenn Strömberg.. Lite mumma blir det...


Att tappa Holmgren på C+ kommer man mest lida av vad det gäller Premier League och Elitserien i hockey.. Just svenska hockeyn kommer lida men, ja, det blir nog bra det här iaf, jag har ju fan båda två.. Jag hoppas för övrigt att firma Holmgren/Johansson fått riktig saftiga kontrakt med många nollor i kontrakten.. Det är de värda, Så mycket glädje och stunder de gett mig under SÅ många år!!


Det är nån dum cyklistjävel som heter Tyler som dopat sig och åkt fast under Touren.. Tycker han ska snubbla på en häcksax..


Efter lite datorhaveri med Eurosport, kunder, värme å allt va de heter så VIPS e klockan kvart i sex *skrattar* så nu publicerar jag skiten å går på semester.. Kvällen firas därför med Ghostbusters II, travet, cykel *missade ju sista timmen så de får jag se på TV på "riktigt"* och säkert nå annat på burken sen oxå.. Stand-up med Lisa Lampanelli kanske.. Trevligt blir det iaf =)

Glad sommar på alla tokar som läser!


JORÅ!

Nu jävlars, nu har ja vaknat ur blogg-koman här! =)


Hänt sen senast?? Inte jättemycket.. Hade en trevlig tripp till Arvika med styvsyster Anna och flera andra. Depeche var bra men jag hade gärna sett flera låtar.. 17 låtar är väl okej men när de gjort 22 på nästan hela turnén och man missar låtar som Strangelove, Master And Servant och Policy Of Truth kändes det ändå liiiite trist.. Men bra var det, från och till riktigt jävla bra, och resan överlag var skitskoj! =D


Tour De France, numera en sommarfavorit, är igång.. och mycket roligt.. Och det är ju till, ja skulle säga 80%, Roberto Vacchis och Anders Adamsons förtjänst.. Eurosports kommentatorer är ta mig fan outstanding.. Otroligt kunniga, närmast löjligt allvetande.. Dessutom från och till otroligt roliga, sitter å garvar högt ibland när de är igång som mest! Bl.a. idag när Roberto sa fel och efter en stunds tystnad utbröt "men hörni, skicka hem den här kommenterade fjanten som inte har nån koll".. Mycket roligt och framförallt stor portion självdistans, SÅNT gillar jag!!


Nästa lördag är det jackpot på V75, det är 7:e veckan i rad.. Ni som orkade läsa mitt förakt mot jackpot i förra inlägget kan ju bara gissa hur det känns nu..


Såg en del av Jacksons minneshögtid, de mesta va väl rätt fint och så men det var närmast hjärtskärande att se dotterns Paris nakna men fina hyllning till sin avlidna pappa.. Fy så hemskt..


Nu ska jag jobba måndag till fredag sen är det ledigt ett tag.. Det blir såklart trevligt.. Nu på sommaren är det långt ifrån asjobbigt att vara på jobbet.. Men det ska bli skönt att kunna vara uppe så länge man vill, sova utan klockradion på ringning o.s.v.


Imorrn släpps nya Suffocation, trevligt.. Har förbeställt den på CDWOw för 99 kr inkl. frakt.. Då är det skoj att handla musik!


Man vill helst inte prata om DIF Fotboll men MAN måste väl som "true defender of the förening" typ.. Jaha, det blev alltså 6-1 till Kalmar igår.. Det var ju oerhört rättvist.. Kalmar var mycket bättre i första men DIF lyckades i skymundan *NÄHÄ!!?!?!* göra ett mycket tjusigt 1-1-mål.. Sen så började faktiskt DIF andra halvlek ganska bra.. Och det såg lite hoppfullt ut fram till att den där jävla Elm gjorde 2-1.. Sen rasa det ju snabbare än börsen nuförtiden.. 4-1 är ju inte bra men, ja, så kan det ju bli, men de två sista målen är ju ren slöhet.. DIF vek ner sig nå fruktansvärt och försvarsspelet är under all kritik. Försvarsspelet i första halvlek mot Helsingborg förra veckan var långtifrån bra, då stod det ändå 2-0 i paus till DIF, en första halvlek som borde stått 3-3.. Då kunde DIF hålla undan å vinna med 2-1, då tänkte man väl att "jaha, får se nu då" men igår vare back in the old days och Kalmar var pinsamt överlägsna..


Som ännu mera knas så lyckades GAIS idag på övertid kvittera till 1-1 mot Halmstad och är nu bara 2 poäng efter DIF.. DIF fortfarande på kvalplats.. Nästa match är hemma mot Elfsborg på söndag.. Känns såhär på förhand oerhört svårt, trots Elfsborgs förlust mot Helsingborg idag.. En trevlig match för övrigt med två mycket fina mål av "AIK-dödaren" Rasmus Jönsson.. Han får nästan döpa om sig till "lobbmeister".. Satan va stiligt..


Intressant möte i Allsvenskan imorrn med, AIK-Göteborg är ofta trevligt att se.. Ska skynda mig hem från jobbet imorrn för den tänker jag INTE missa!!! Efter den blir det reprisen av Sunday Night Baseball mellan Cubbies och Cardinals.. Ett hett möte mellan två "NL Division"-rivaler..


Red Sox lirar just nu den 4:e och sista mötet mot Kansas City Royals.. En skum matchserie.. Match ett slutade 6-8 efter tidig 4-0-ledning.. Andra matchen vann Red Sox med 1-0 (!).. Och match tre natten till idag stod 9-0, sedan 9-7 och slutade tillslut 15-9 (!)..


Kamrat Jonsson satte V75:an igår å fick drygt 1400 kr.. Insats: 50 kr.. DET är snyggt det! Systemet jag gjorde han var med på kostade 60 kr vardera och gav 5 rätt.. MINDRE snyggt...

Snart blire Solvalla två onsdagar i rad, 22:a och 29:e juli.. Har inte varit där sen min födelsedag i januari så det ska faktiskt bli oerhört skoj.. Det blir iaf med Rolle första dagen å Miquel andra, hoppas dock på Jonssons sällskap även den 29:e =D

Blev lite småsugen på Sonisphere på lördag iaf.. Hmm.. Men nu verkar det som att.. nja.. äh får se, kanske får ett flipp i veckan å åker dit.. Vi får se =) Metallica's setlist ser allt trevligare ut mot vad de spelade på inomhuskonserterna i våras.. Dessutom är det aldrig fel att se Meshuggah..


Jag vill se Depeche igen!!!


KANSKE blir Jazzfestivalen på onsdag med farsan.. Får se.. Han ville se Little Feat..


Fredrik Bremberg.. "Linkan".. "Genipass".. kommentarer överflödiga spelar kommande säsong i Ryssland.. Automatiskt är DIF Hockey en ännu större kandidat till att åka ur Elitserien.. Det är INTE bra alltså.. nu har Marcus Nilsson skrivit på för ett år, trevligt, men det är knappast en ersättare på samma sätt.. linkan kunde ju fan vinna matcher åt DIF på egen hand.. Det känns inte alls bra.. inte alls.. MEN, säsongskortet är beställt och betalt iaf.. haha..


Måndag 28/9 blir det förhoppningsvis trevligt på Debaser Medis då Candlemass och TROUBLE lirar tillsammans.. Det ser jag fram emot redan!!


Men nu jävlar är skallen tom... Till skillnad från.. äh,.. Som vanligt =D


RSS 2.0