The curse of the writer..

..Hank var bäst.. Så ere ba, countryns absoluta superstar.. Det finns många efterföljande riktigt bra.. Cash! Waylon! Kris K! Haggen! Och mera singer songwriter-stjärnor som Lucinda Williams och John Prine.. Men HANK är störst.. I hans mycket korta liv skrev han den bästa country som någonsin gjorts.. Gunget, soundet, ingen kommer riktigt nära.. När Hank dog fanns det en del låtar som aldrig blev klara.. Och är jag nu inte helt fel ute så ahr alltså dessa låtar nu gjorts klart och spelats in av andra artister på skivan ”The lost notebooks of Hank”.. Skivan är stark! Alan jacksons ”låt” är bra.. Bob Dylans.. Paty Loveless.. Och framför allt Jack White.. För brorsan från insomnade The White Stripes sjunger så bra och jävlar i mig dominerar totalt i låten ”You Know That I Know”.. SÅ BRA!! Som jag sa förra veckan när Tom Waits-skivan diskuterades.. KÖP KÖP KÖP! Det lär inte en jävel göra men jag gjorde det iaf..

 

Trevligt kalas hos ”plastlillasyrran” Camilla idag som fyllde 25 i fredags.. Det va trevligt men blev riktig höjdpunkt, som så ofta nuförtiden när Anna och Jens kom med Alice.. Alice är ju bara, ja vafan sa hon nura, 6 månader tror jag det var, men redan det självklara stjärnskottet i min familj/extrafamilj.. ALLT fokus flyttas på en nanosekund och man skrattar och tittar med stora ögon och lilla flickan måste undra vilka alla dårar är som kollar så himla mycket ”på just mig”.. Himla cool lilltjej det där.. Man blir glad..

 

Det finns ju en, tycker jag rätt otrevlig och felaktig uppfattning om mig att jag inte gillar barn.. För så ere ju inte.. Jag vill ju inte ha barn, men vadå, det är väl inte samma sak? Jag tycker det är skitskoj med Alice.. Jag har himla skoj när jag träffar Ken och Carro och får kolla lite på Jamie.. Sen lider jag med Jens när Alice nu tydligen är extremt ”mammig” med Anna efter i fredags när Anna var borta från henne första gången i flera timmar.. Han gör gott sken av att inte ta det för allvarligt men samtidigt tror jag han tycker det är ganska jobbigt.. Jag hoppas det går över snart så hon inte bara vill vara med mamma hela tiden för Jens verkar vara en toppenfarsa =)

 

Man kan verkligen ändra sig snabbt med vissa saker.. Numera när jag ser ”Friskis”-skylten i Farsta så känns det ganska bra.. Jag ska inte säga att jag toklängtar dit men det känns ganska bra att man ska dit imorrn kväll.. Känns bra, det är bara att köra.. Bara det faktum att jag var där i lördags före klockan tolv, HAR NI HÖRT, säger ju en del.. Haha..

 

Världens bästa Bobban ere dags för på fredag.. mark Knopfler och Bob Dylan tillsammans på Globen.. Blir skoj.. Enligt lite rapporter spelar Dylan ”bara” 14 låtar.. Fick gärna vara några till.. Kan vara sista gången man ser honom.. Ser fram emot det massor..

 

Två lediga lördagar i rad, wow, var ett tag sen.. Den gångna lördagen och nu den ”röda” Allahelgonslördagen som kommer!

 

Trevlig lördagkväll som inleddes med Pontus och Karro i stan på en fest som var, för min del, lite annorlunda men ganska trevlig.. Jag kände mig totalt jävla offside i början, men det gjorde Pontus oxå och vi hade ganska kul åt det.. Haha.. Mycket skjortor, fluga, slips och allmänt assnyggt var det medan han å jag stod där i jeans och tröjor och, ja, hade det ändå ganska bra hahaha =) De flesta man snacka med var dock riktigt trevliga och det vore kul och se några av dem mera på ”vårt” territorium nästa fredag om det blir så att man går och ser Chainsaw på Copperfields.. Får se..

 

Blev en snabbis hos Gustafsson-Meijer i Farsta efteråt.. Deras Halloween-fest verkat ha varit något i hästväg då vissa av deras ”costumes” var helt jävla superba.. Alex var grym, Ia än bättre, bäst var Elina.. Pelle hade tvättat av sitt så jag väntar på att få se bild.. Skoj ändå att träffa dem en snabbis där på natten/morgonen =)

 

Har ju sen min nya uppgörelse med chefen fått tillbaka gnistan och mycket just för att jag inte nu behöver jobba varje lördag.. Oerhört skönt..

 

DIF Hockey lyckades ta en svinviktig seger igår borta mot Modo.. 2 poäng.. Tycker det var JÄVLIGT tveksamt att döma bort målet som DIF gjorde när det bedömdes som blockering.. Sen ere ju oxå fel att säga att ”hade det blivit mål hade DIF vunnit på full tid”, för det har man ju ärligt talat ingen jävla aning om..

 

Nystarten av ”Så Mycket Bättre” igår var som väntat väldigt bra.. Kommer se varenda avsnitt i år igen.. Mikael Wiehe var väldigt rolig, speciellt hans TIPS om hur de skulle spela fotboll var bra ”Sparka på menisken och köra armbåge i sol plexus” ..haha, lyyysande =D ..smart drag oxå att välja Tomas ledin som första huvudperson, det sätter en bra standard att den folkligaste av de sju fick inleda.. Jag tycker mixen är år känns ännu bättre än förra året.. Sen att man marknadsför programmet med ”Sveriges folkkäraste artister” när Laleh och Timbuktu är med kan ju diskuteras, men det är ju bara att läsa Laleh-hyllnignarna i tidningarna idag för att förstå att snart är hon mycket möjligt lika poppis och i ropet som September var i 2010 års upplaga..

 

En av de absoluta höjdarna på festen igår var Pontus UTBROTT på Ericssons all employee-möte när han var där och ”popslampan” September tillsammans med ”prostata-DJ:n” uppträdde på ”karaokenivå”.. haha, jag skrattade så jag grät nästan, fantastiskt.. Lite samma passion och tragikomik som Adde visade upp på Hovet förra helgen.. Vilka jävla människor man känner, fantastiskt..

 

Karros ord värmer mycket oxå ”Jag vill alltid att du ska vara med!”. ..man blir väldigt glad =)

 

Martin Sevc kan dra åt helvete.. Trash-talk är en sak, men det han sa är fan förkastligt.. Idiot!

 

St Louis vann World Series.. Baseball-säsongen är slut.. Tack för i år.. Ångesten är numera påbörjad.. Jag saknar det redan.. Premiär 4:e april 2012, St Louis mot Miami.. Red Sox premiär borta mot Detroit skärtorsdagen 5:e april.. Om jag längtar? Gissa..

 

Syrianska kvar i Allsvenskan, mycket spännande slut på kvalet mot Ängelholm idag.. Horribel utvisning drabbades Ängelholm av.. Synd..

 

Haha ”Vem kan slå Filip och Fredrik” var riktigt roligt den här veckan oxå.. kanonbra söndagsprogram de där.. Senare blir det försöka somna till ”Fotbollskanalen Europa”.. Så kör vi en vecka till..

ROCK N ROLL!


Bye bye giants.. ..and back to the States I go (om ett jävla tag men iaf!)

Jag har många gånger funderat och skrivit hur dåliga vi är i Sverige på att hylla hjältar som slutar, lämnar, kommer tillbaka flera år senare osv.. Speciellt de matcher jag sett i USA där man verkligen framhåller dem, baseballspelare som tillhör klubben för 30 år sedan osv.. Stående ovationer, vilda hejarop och liknande.. I Sverige har vi sällan varit lika bra på detta.. TILLS på senare tid.. För en dryg vecka sedan hyllades AIK:aren Kenny Pavey mycket fint och välförtjänt på Råsunda.. Och idag..

 

Jag kan inte säga att jag var direkt aspepp att gå på Stadion idag.. Matchen DIF-Gefle betydde absolut ingenting, dessutom var Bojjes biljett borta så jag skulle få sitta själv.. MEN, Mattias Jonson's och Pa Dembo Touray's sista match i Djurgårdsröjan GICK inte att missa.. Hyllningarna började från publiken redan innan match.. Det var asläckert.. varenda gång Dembo räddade/tog/FICK bollen jublades det massor.. Mattias Jonson satt på bänken och när andra halvlek pågått ett tag började det skrikas ”IN MED JONSON”..

 

Genom åren har ”räkna-ramsan” varit hysteriskt kul att sjunga och höra.. Lucas Nilsson är för mig en av de första som verkligen fick höra den hur ”Lucas Nilssooooon, är nummer ett..” räknades upp och själva crescendot ”..å Lucas Nilssooon, är nummer HUNDRA!!!!” var alltid kanon.. När Mattias Jonson äntligen uppmanades värma upp jublades från klacken när han joggade åt det hållet, och från sektion F/G/vår sida när han joggade mot oss.. Sen började det.. ”Mattias Jonson, är nummer ett..” och fortsatte och intensiteten från 90 och framåt triggades nå oerhört.. Och rösten skar sig nästan när jag och resten av publiken vrålade ut ”MATTIAS JONSON ÄR NUMMER HUNDRA!!!!”.. Jonsons applåder och publikens ovationer var kanon..

 

Samma ramsa började sedan igen.. ”Pa Dembo är nummer ett..” och även den nådde ”nummer HUNDRA” och Dembo på planen applåderade och jag undrar vad han tänkte efter totalt 12 säsonger tillhörande DIF Fotboll..

 

Det mest fantastiska var dock när det blev klart att Jonson skulle in på plan.. Kan för övrigt säga att under andra halvlek när dessa hyllningar skedde glömde jag nästan bort matchen och tittade mest på en uppvärmande Mattias och Dembo i målet.. Jonson kallades till båset och skulle bytas in efter ca 80 min.. Jublet var enormt.. Men klockan tickade på, och det blev inget spelavbrott.. ”UT MED BOLLEN” skanderas alltmer, närmast hotfullt tillslut, haha.. Matchens absoluta höjdpunkt var när Dembo fick bollen efter 84,5 minut.. Han tog bollen OCH SKICKADE DEN ut över sidlinjen.. Jag stog upp och skrek av glädje, entusiasm och var så rörd så jag visste inte vad.. Det var fantastiskt.. Jublet när Jonson kom in.. Jag sprang i euforin från min plats till Victor och Kens platser en bit bort, för nu ville jag inte stå själv längre.. Matchen slutade 1-1 och det kändes inte som det spelade någon större roll..

 

Efteråt höll Mattias ett kort tal, Dembo försökte men verkade så tagen och tappade fattningen helt och fick bara fram ”jag vill bara säga tack..”.. Det var heeelt jävla lysande.. De sjöng och dansade med klacken.. De gick Stadion runt och tog emot applåder, high five-ade och kramade om delar av publiken.. Det var så fint =)

 

Av dessa två är Dembo den som fått mest skit och av många kommer han minnas som en som gjorde tabbar och misstag.. JAG vet dock hur jag kommer minnas honom.. En karaktär som såg till att vi vann guld 2005, höll oss kvar i guldracet 2007 till sista omgången, och med avgörande insatser räddade oss kvar i Allsvenskan 2009.. Likaså gäller Mattias Jonson som med sin otroliga inställning varit, trots skadeproblem, en oerhört viktig spelare ända sedan han kom till DIF under sommaren 2005.. Nickmålet under förlängningen mot Assyriska i kvalet 2009 summerar ALLT vad han är/var som fotbollsspelare.. Precis som hans 2-2 mål mot Danmark i, ja, vilket EM (2004?) det nu var..


Uppdaterat måndag.. OM ni vill se lite hur det såg ut på Stadion så se länken nedan och tryck Play..
För de som allvarligt tror att vi kommer minnas Dembo och Mattias som tabbemästare och skadeoffer, kolla på videon så förstår ni hur uppskjattade de är/var!!

http://dif.se/2011/10/23/sista-matchen-med-dembo/ 
http://dif.se/2011/10/24/varldens-basta-jonson-har-gjort-sin-sista-match/


TACK MATTIAS OCH PA DEMBO!!!

JAG glömmer er aldrig för vad ni gjort för föreningen jag tycker så mycket om..

Det kommer bli satans tomt utan er!

 

Annars då..

 

Jo, Pontus Gårdinger var ju asbra som programledare för ”Vem kan slå Filip och Fredrik?” men fick uppenbarligen inte vara kvar, nu ere Claes Åkesson (fd. Runheim och ja, Åkesson, haha).. Blir nog bra.. Kul att det är tillbaka, trevlig söndagsunderhållning =)

 

Sista veckan av Baseballslutspelet, och därmed säsongen, 2011, såååå sorgligt.. Det kommer bli så tomt.. Match 4 inatt i Texas, St Louis leder 2-1 i matcher.. Strålande serie hittills av det jag sett..

 

Nya Tom Waits-skivan är som väntat väldigt bra.. Inte satt sig helt ännu men klar 4/5 hittills.. KÖP FÖR FAN!! Jävla geni..

 

DIF Hockey borde försöka lära sig att spela som ett lag ist. För de närmast sorgliga ”enmansarbete” som de bedriver just nu.. Sluta spela i sargen och lär er passa varandra ordentligt.. ÖVA! Let's go.. Bättring på torsdag mot HV71, 6-0, GOGOGO!!

 

Addes frispel på Hovet igår när vi gick hem var tragikomik på högsta nivå.. Jösses vad arg och besviken han var haha.. Han är så hängiven, fantastiskt, jag var inte HELT nöjd jag heller men var så trött efter jobb, träning och halvrisig sömn så jag orkade fan inte känna samma aggression som han, men jävlar vad jag gillar att gå på hockey med honom hahaha =)

 

Undrar om man ska vara ledig på lördag.. Ska ju det nästa lördag (5/11) när det är röd dag och stängt men, ja, på lördag ere ju massa najs grejer på gång..

 

Fortsätter träna i veckan, hoppas jag, känns lite här och var men det ska nog fungera.. Friskis i Farsta imorrn då..

 

Drömmar är till för att besannats, därför flyger jag till New York fredag 17:e augusti 2012 (sorry sis).. Siktar på två matcher mot Yankees på Yankee Stadium 18:e och 19:e augusti.. Sedan blir det några dagar i Boston, 3 matcher mot Los Angeles Angels 21-23/8 innan jag flyger hem igen fredag 24:e.. Flygbiljetten köpte jag i fredags.. Dreamtrip 2012!!! 10 månader kvar.. =)

 

Bloggmeister är uppenbarligen tillbaka på allvar.. När vi syns igen vet jag inte, men det verkar ju gå hyfsat bra de här ju..


Emperial masterpiece...

2 inlägg på typ 2 veckor.. MEN HALLÅÅÅÅÅÅÅ..

 

AAAmen i onsdags vare Friskis-premiär då med instruktör Kalle som var utmärkt.. Programmet byggdes upp, det kändes bra.. Hade rätt bra självförtroende inför dagens pass (JOOO dagens pass, en söndag, hej å hå..) att det skulle gå rätt bra.. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF det var jobbigt.. men men, på rätt väg.. Var nästan spyfärdig efteråt.. Magjäveln ska fan få jobba alltså.. Tre gånger nästa vecka.. Go Go Go..

 

Beslutsångesten om när/var/hur och kanske ännu mer MED vem eller så man ska åka med till USA nästa år.. N.Y + Boston? Bara Boston.. Hmm.. Aja, augusti verkar det bli iaf.. Vilket isf skulle betyda än senare semester än vanligt, nästan bara augusti isf.. Men men, jag får se.. JAAA det är långt dit men folk är ju tokgalna på att boka flygbiljetter.. En plåt kan ju kosta si å så idag men imorrn ere 1500 mer, JOOO dääää sant asså.. Hände senast förra året när jag å farbror skulle boka våra sommartickets.. Shit pommes frites..

 

DIF Hockey var kalas i torsdags mot Linköping..

DIF Hockey var BAKIS i lördags mot Skellefteå, nuff said..

 

Dop för Alice igår, Anna å Jens dotter.. Prästen malde på med sitt skitsnack i vanlig ordning om tända ljus som fyllde med Guds kraft i kroppen genom hela livet å allt fan vad det var.. Alice var dock stencool och tyckte nog precis som jag att dopet kunde ägt rum på Liljeholmsbadet med David Hasselhoff som ”präst..”

 

Nya Tom Waits kommer snart, grymt, peppar massor.. Saltar oxå!

 

Fick igenom en ny överenskommelse med chefen i veckan, tänker inte säga exakt vad den innebar utan bara säga att jag är ganska nöjd och tacksam med utfallet och det känns klart bättre nu än för en vecka sedan..

 

Kl 21.15 kom jag hem till Jimmy och träffade Jimmy, David, Ken, Carro, Emelie, Jamie, Holmen, Lina, Rory, Jossan.. Ca. 21.40 drog vi.. Haha, snabbvisit of the year..

 

Tycker att de jävla NHL-förhandlingarna måste lösa sig nu.. Inga matcher varken i ESPN America eller Viasat.. FIXA!

 

1,5 vecka kvar av baseballslutspelet, ujuj.. Texas Rangers spelar final i år igen, mycket bra gjort att ta sig tillbaka från förra årets finalförlust.. Sen får man se i veckan om det blir mot St Louis (leder 3-2 i matcher) eller Milwaukee.. Jag tror på St Louis och den finalen blir ju mera mumma än karden asså!

 

Späckad vecka nu:
Måndag: Jobb, Halmstad-DIF Fotboll på TV, dammsugning, Brewers-Cards på TV (repris)
Tisdag: Jobb, träning
Onsdag: Jobb, Linköping-DIF Hockey på TV samt tvättstugan

Torsdag: Jobb, träning, World Series match 1 på TV (repris)

Fredag: Jobb, Fönstret, World Series match 2 på TV (repris)

Lördag: Jobb, Träning, DIF Hockey-Luleå på Hovet, World Series match 3 på TV (Live) om jag orkar..

Söndag: SOVA och DIF Fotboll-Gefle på Stadion

 

Ser redan nu fram emot lördag 29/10, kan bli en skoj dag =)

 

Vet inte om nån såg de men mitt förra inlägg blev alltså kommenterat av en som jobbar på VIASAT-supporten.. jag trodde inte mina ögon.. Får ju såklart ge cred till de, sen hur fan de HITTADE vad jag skrivit måste man ju fundera på men men..

 

Ladda mp3:n, förhoppningsvis somna till ”Fotbollskanalen” och en ny vecka på gång.. Let's go!


A triumphant return.. *uppdaterad söndag kväll*

Well holy fuck folks look who's back.. Fan vad mycket roligare det är att skriva på engelska.. Det är ju så hårt.. Så brutalt..

 

Bloggen somnade in och närmast däckade som jag gjort senaste halvåret.. Eller ja, större delen av året.. It's been a struggle och folk som läser det här och inte fattar nånting kanske helt enkelt inte känner mig så bra..

 

Jag tror och hoppas att en ny bättre period inleds nu på måndag igen.. Fortsättning följer..

 

Bloggen kommer vara fortsatt sporadisk.. Ska försöka vara mer återkommande men att lova en gång i veckan som förut, nja.. Don't wanna let you people down..

 

Sista stora eventet jag bevittnade var Sweden Rock Kryssningen.. Massa ups, en del downs.. Kul som vanligt, inte den bästa jag varit på, men klart värt att åka på.. Alkoholen flöda, buffén var kalas.. Båten gunga.. Exodus var skitbra.. Dark Funeral var riktigt bra oxå men för kort, tack så mycket till de ansvariga som inte lät de spela sina 45 minuter.. Bussigt.. Åsnor.. Ni som trodde att ”My Funeral” skulle vara sist kan dra åt helvete..

 

Sisådär 2-3 veckor kvar av baseball-säsngen när slutspelet nu trummar på.. Trots Rödsrumpornas infernaliska kollaps i september och missade slutspel har ändå det pågående slutspelet bjudit på massa kul matcher.. Jag vill just nu inte tänka på november då det inte är några matcher längre.. Fyfan.. Texas-Detroit på TV just nu..

 

Thanks for all the years Tito, you'll be missed, you class act!!!

 

Såg en del av Lyxfällan hos Pelle å Ia idag.. Vilket jävla skit.. Det är tänkt att man kan tycka synd om människor som beter sig som småbarn.. En FYRABARNSPAPPA bröt ihop då det viktigaste i hans liv verkade vara att bli av med sitt XBOX.. Ett bra tips vore om du drog huvudet ur arslet och insåg att det viktigaste I DITT LIV ÄR DINA BARN!!! Mycket fascinerande..

 

Är det någon som följer Idol längre? Ja jo, det är skitmånga, men någon som läser?? På jobbet idag (uuugh) såg jag lite och lyssnade.. Eller ja FÖRSÖKTE LYSSNA på nån liten tjej som hette Roshana tror jag det var.. Fast hon sjöng så jävla illa så jag satte på en Magnus Uggla-skiva istället.. Han lät som jävla Pavarotti i jämförelse..

 

Tokjäveln Erik som slog ihjäl tjejen i fängelset då.. Va ska man säga.. Han är alltså för farlig för att få vård.. Han har försökt mörda folk vid flertalet tillfällen tidigare.. Vad har snubben gjort för att förtjäna att leva vidare eller försöka rehabas.. Människors lika värde.. Bullshit..

 

Sen ska man ju inte ens tala om den jävla kvinnan som gick ut och sa att ”jorå det var minsann 2 vakter runt honom” medan poliser och andra sa precis som de sett att de bara hade en 24-årig tjej att vakta en av, uppenbarligen, Sveriges farligaste människor.. SO how did that turn out for you..

 

Ajuste sen när de hade en minnesstund så fick inte den avlidne kvinnans familj komma.. Genidragen i den historien bara fortsätter..


*uppdat* DET var alltså tydligen fel dåra.. Ellen, min tjejkompis som jobbar i häktet, eller om det är i omgivningen, har som ni kanske sett kommenterat att familjen visst var med, har försökt prata med henne idag och höra mer om hur hon mår och vad som egentligen hände.. Inte fått några svar och vill inte vara på henne så hårt då hon fortfarande säkert är skärrad och ledsen.. Hoppas däremot få höra mer om vad som hände och, om hon tillåter, återkomma i ämnet.. Tack för att du kommenterade Ellen, rätt ska vara rätt =)


Om man vill se TV3HD i helbild om man har en bredbilds-TV ska man inte välja Viasat för enligt det kvinnliga stjärnskottet på deras support ”är alla våra boxar så och om du tycker det är så skandalöst dåligt måste jag rekommendera dig att välja någon annan leverantör..”.. tack då vet jag jävla pucko, jag lovar att min kund jag vilja serva och få in bra bild på deras nyköpta TV dansade av glädje oxå.. Fast det är klart, ”she did showed some effort” på min fråga om det fanns något sätt att lösa detta eller någon annan att prata med.. ”..ja du kan gå in på VE VE VE PUNKT VIASAT PUNKT ÄSS EEE och skriva under sektionen ”Tyck till om Viasat”.. Shit vad sugen jag känner mig på att göra det din jävla hoppa.. NEJ jag sa inte det jag försöker iaf vara lite respektfull mot service människor då jag jobbar inom samma, eh, ”SAK”, men ibland undrar man..


*uppdat* Även här har jag idag forskat vidare lite och insett att det verkar faktiskt som att gamla program, alltså inspelade i 4:3-format, faktiskt visats i 4:3 när de sänds ut i HD.. Vilket är helknäppt tycker jag men okej, det är tydligen likadant på min TELIA-box då jag såg ett minnesprogram med Tumba idag på SVT1HD som var i det formatet.. Måste fan kolla vidare på det här ämnet oxå..


Om man i Stockholm beställer en Whooper Cheese-hamburgare, en kingwings och en stor läsk på Burger King nuförtiden kostar det 97 kronor.. I miss Boston..

 

Charlie Sheen-roasten var som väntat HELT jävla galen.. Kolla in den, jävligt kul..

 

Hörde från chefens sambo att Noomi Rapace berättade hos Skavvvvvlannn att hon inte behövde vara trevlig/så glad hela tiden och att hon hade bara NÅGRA riktiga vänner.. Åhfan, som sisådär halva mänskligheten alltså.. Newsflash r us typ..

 

Ajuste, på båtjäveln så ställde sig alltså en vakt mitt på golvet på en THRASH METAL-konsert så inte folk skulle röja... UNGEFÄR lika smart som om de sålt lättöl i baren.. SWOOOOOOOOOOOOOOOF sa det bara så var den åsnan borta och moshen i ”Toxic Waltz” och moshen/Wall of death:en i ”Strike Of The Beast” var helt fantastiskt.. Tyvärr stod inte vakten kvar och blev knockad, det hade såklart varit det bästa..

 

När ska detta trams upphöra.. Jag ser samma skit runt på krogar, spelningar, båtar osv.. Metal-konserter är ingen jävla dansbandsfestival i Malung.. Det smällar.. Håll upp huvudet.. Håll koll.. Det SKA vara så.. Vill du vara säker, stå längre bak.. Vill du ösa, fram med dig.. Dessutom om de inte hajat det ramlar man blir man uppburen, brotherhood of metal, det existerar faktiskt, men det är tydligen skitsvårt.. Jävla puckon..

 

Nya skinnjackan jag köpte i USA är höstens hit..

 

Söker nytt jobb.. Frågor om hur det går undanbedes.. Händer det nåt kommer jag uppdatera läget.. Tills dess borrar jag ner skallen och, ja, gör det jag gör.. All hjälp tas tacksamt emot, alla butiks- samt helgjobb kommer dock ignoreras å de grövsta..

 

Garlic And Shots / Bröderna Olsson serverar bästa vitlöksbrödet som finns.. GRYMT! Revbensspjällen är asbra, GRYMT! Däremot kan man inte boka bord för två?? Menyn finns inte på Internet.. NÄÄÄEJ vaarför göra det lätt för kunder.. Hörde samma sak om Koh Phangan (stavning?) där man inte kunde boka bord på lördagar.. Nähä, för det finns väl ingen som vill göra nå så dumt en lördag som ATT ÄTA MIDDAG!?!?!?

 

Middagen med Tobben i måndags på Olssons var iaf grym.. =)

 

Italienska bandet Pruditity har släppt en iaf hyfsat ny skiva.. Dem är lite sisådär halvsjuka och med konstant mangel och titlar som ”Living Decomposition” och ”Cannibalistic Post Climax Flesh Consumption” är den tämligen klar för att uttrycka det milt..

 

Jaha nu regnar det som satan i jävla Texas som typ inte haft regn på flera månader när jag sitte roch ser på match.. Det var ju en kick in the face som heter duga..

 

Ja men godnatt då för fan..


RSS 2.0