Ring ut det gamla, ring in det nya..

..eller ring lokala pizzerian, eller vem fan du vill, det är ett nytt år och det här var väl ett jävla intro!!

 

Jaså inte det..

 

Har tänkt ett tag på hur man skulle sammanfatta 2011 på nå vis.. Det var väl som vanligt nuförtiden, jävligt upp å ner som mitt liv är i stort.. Det pendlar mellan helt fantastiskt till totalt mörker men.. ja.. Det var väl ett ”smärtsamt år”.. Det är nog det första jag tänker på.. Onda fötter, ben, häl, rygg och problem med skor/inlägg och fan och hans moster.. Det är väl inte helt bra ännu, vet jag inte heller om det kommer bli men, det är bättre än typ april-mitten av juli då det inte var någon lek..

 

Jag åkte till Wacken 10:e gången på elva år.. Ett jubileum som i vanlig ordning var bra.. Men som kunde varit bättre.. Jag slåss allt mer med sömnknas och beslutet att inte åka tillbaka iaf nästa år känns ganska bra.. Framför allt då min enda festival i år ser ut att bli Metaltown i Göteborg.. Där Slayer spelar, där är jag.. Så är det ju..

 

..och så var det ju, i en av årets absoluta höjdpunkter!! Första helgen i juli var det BIG FOUR i Göteborg.. Metallica, SLAYER, Megadeth och Anthrax bjöd på stort spektakel på Ullevi.. Anthrax var okej, Megadeth jättetråkigt, Slayer var bäst och Metallica var även dem skitbra, framför allt var dem flera resor bättre än vad jag förväntat mig. En ashäftig kväll och fortfarande är det så att alla som såg det på TV säger att det var skitbra, men VI som var där vet hur mycket bättre det var på riktigt.. =)

 

BEANTOWN! BOSTON! Två gånger! ?!?!?!??! REALLY!? Ja, fan, really.. Två gånger.. Och, inte på ett år, eller jo, men inte bara, två gånger, på SEX veckor.. Haha.. Efter septemberbesöket 2010 var det dags igen i 21:a juli.. Jag åkte med kamrat farbror Reidar.. Den här resan blev jävligt lärorik.. För oss båda i allmänhet, för mig i synnerhet.. Vi hade skoj, men jag insåg mer och mer mitt behov av att vara själv.. Detta fick följden att någon månad senare var tvungen att ha samtal om vad som hände på sommaren.. Som tur var är han, även om han säkert var ledsen, en klok person så han förstod hur jag tänkte, något jag är jävligt glad och tacksam för.. Även om jag fortfarande har dåligt samvete.. När jag sedan åkte tillbaka med Veronica i september var det lite samma sak.. Då var jag mer själv men insåg även då att ”Bo i ett eget rum” är nog en bra idé..

 

MEN; överlag hade jag skitroligt med båda sällskapen, haha, insåg när jag skrev att det lät ju som det var ett jävla elände.. Sommartrippen kan man väl sammanfatta med MASSA MAT, 4 segrar på 5 matcher, en torskmatch som var helt sanslös, massa kläder, sabla varmt.. Haha =) Hösttrippen var mera fokus på Sox-Yankees, för äntligen.. Rödstrumporna torskade men det var så stort så, ja, ojoj.. Jag fick träffa Clark och Laura (med hennes son Jamie), två kompisar från fan-sidan jag hänger på.. Himla roligt.. Mot slutet på den veckan när jag skulle hem igen insåg jag en annan sak.. Två gånger på 6 veckor var skoj, men ganska mycket... Åk inte två gånger igen.. ”Du har det rätt bra där hemma..” Men jag hann knappt komma hem så var schemat för 2012 släppt, och planeringen började, igen =) ..och efter funderingar, tankar, övervägning av alternativ, räknande ekonomi så.. Ja, det vet ni ju redan.. New York 17:e augusti.. 3 dagar, 2 matcher mot Yankees på Yankee Stadium.. Sen flyg till Boston 20:e augusti.. 4 dagar, 3 matcher.. Hem 24:e augusti.. Det blir inte mycket bättre helt enkelt.. Att se Red Sox-Yankees i New York har, efter att se dem överhuvudtaget som jag gjorde i september, varit en dröm länge och det är inte för inte jag har kallat eventet för ”Dreamtrip 2012”.. Denan gång åker jag helt själv.. Det känns jättebra.. Jag får träffa Laura och Jamie i New York. Har jag tur kommer Rob från Kanada den helgen till New York oxå.. Sen har jag det så bra så att Laura och förhoppningsvis även Jamie åker med till Boston oxå, samtidigt som Clark kommer från Maine igen.. Jorå.. Jag har det ganska bra, och att åka själv känns inte bara bra, utan även helt nödvändigt..

 

Det föds ungar fan överallt.. Haha.. ”Baby Boom” sjöng Magnus Uggla om och det är ta mig fan rätt ord.. NU har jag fan tänkt till och hoppas jag inte glömt någon nu men för mig ere iaf två stycken som fångat mig lite mer.. För när plastsyster Anna fick Alice så, ja, det var skoj, men det var först när man började träffa henne och, som jag skrivit förut, bara att sitta och titta på hennes äventyr, haha, fantastiskt.. MEN, när Jamie kom, Ken och Carros son, då vare verkligen, det var verkligen något.. Det kändes och gör fortfarande, och man skiner upp när man ser honom.. OCH som jag alltid sagt, det är skitkul att se andras ungar för då behöver jag inte skaffa några egna =)

 

Fast ja, ska man skaffa ungar, om man nu vill det, ere ju bra om man har nån att, haha, göra barn med.. Det är väl fortfarande ett svart hål för mig men, jag fortsätter hoppas.. Och, jag tänker ibland att man kanske borde förändra sig.. Men när jag ser hur vissa har det som par i min omgivning, inser jag att jag inte vill vara en del av som dem har det heller.. För vissa av dem hajar inte hur bra dem har det.. Och tyvärr tycks även en del så smått glömma bort sina egna liv, bara dem är två.. Och.. Det vill inte jag.. Men visst fan är det ensamt, ibland..

 

Det släpptes musik oxå! Men det var inget starkt skivår, iaf inte för mig.. Jag skulle göra en topp 10-lista, det gick inte riktigt.. Visst fan köpte jag plattor, tror att jag under året köpt iaf 15 stycken som släpptes 2011.. Men.. Hmm.. Näääe, Gorgasm gjorde årets hårdrocksplatta och Tom Waits årets ”vanliga” skiva..

 

Filmer.. Öh.. Haha.. Ja.. Nån såg jag väl men.. Äääh..

 

DIF Hockey var sådär..

DIF Fotboll var sådär..

Boston Red Sox var först kass, sen asbra, å sen kass igen, missade slutspelet, det sög nå fruktansvärt..

 

Jag började söka jobb, jag har inte fått något nytt än.. Jag fick lite bättre villkor på jobbet.. Jag inser dock att jag måste vidare nån gång sen får vi se när och om det blir så..

 

NU FÅRE VA nog med 2011..

 

2012 inleddes med nyårspartaj hos Pelle och Ia går.. Det var goooott.. Det var skoooooj.. Det var kalasbra =D

 

Fabian e fan galen..

 

Sveriges vändning mot Ryssland i junior.-VM i morse var ta mig fan inte klokt! Fyfan vilket ös det var i tredje och förlängningen.. Chris Härenstam och Micke Renberg var ta mig fan galna, jäävligt roligt att lyssna på!

 

Från tisdag 20/3 kan man kolla hur mycket man får tillbaka på skatten på denna länk: http://www.skatteverket.se/4.18e1b10334ebe8bc80005676.html

 

Jag vill veta när Red Sox släpper biljetterna till matcherna.. Hoppas på lördag 28/1..

Det kunde bli en bra present =)

 

Jobb måndag till torsdag kommande vecka.. Torsdag till 16, sedan tre dagar ledigt.. Fint =D

 

NFL-slutspelet börjar kommande helg, känns inte lika hett men visst fan kommer man kolla en del..

 

Lewis Black! SÅ rolig.. Helt galen.. Vrålar och har sig på scen.. Asbra!!

 

Har lyckats koppla ihop PS3:an till Internet.. SÅ nu kan jag se baseballmatcherna direkt på TV:n VIA PS3:an.. Skitskoj att det funkar. Sen att reglerna är helt jävla mongo att när jag reggar mig själv går det inte, MEN, när jag kallar mig Benny Barnaby som bor i New Jersey, då ere minsann fritt fram..

 

Väck med julen då.. Back to normal.. Iaf nästan.. Som sagt lite kortare vecka, tar träningsfritt och grisar en vecka till.. Men sen ere back to normal. Jag ska inte säga att jag längtar till Friskis, men jag tror att det kommer kännas bra att gå tillbaka dit =)

 

Vet i fan om jag har så mycket mer att skriva om ikväll..


Kommentarer
Postat av: Mossan

Ha ett bra 2012 min store lille pojk!

2012-01-02 @ 12:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0