Det är bra med en ärlig familj..

..japp det är det..


I fredags var jag hos mamma med, MAMMA (no shit), styvpappa Björn och lillplastis Camilla.. Vi käkade god mat, som vanligt.. Jag berättade om en match borta i USA som jag inte skulle åka på men som fanns kvar i bakhuvudet.. Det roliga med dem är att dem säger vad du tycker.. Camilla var mest rättfram.. Hon är rolig, jag fattar inte riktigt henne ibland men hon säger iaf vad hon tänker haha..

”Det är klart du ska åka, det blir ju skitkul i april..”
”Öh, va? Ja eller kul ere men varför ere kul i april?”

”Jaaa, det är ju skitkul..”
”Jo jo, men varför just i april”
”Ja men det är ju inte som annars”..

Ungefär så var konversationen som jag minns det.. Helt obegripligt och som vanligt ”Camilla mode” på snacket.. Fantastiskt.. Även om man inte fattar nånting, det gör man inte ibland haha, så säger hon iaf att ”ja vafan, det är klart du ska åka i april”.. Det var liksom det som gällde..

 

Att säga ”Nej jag ska ju inte det” blev inte direkt lättare när Björn sen i sin normalt avspända stil (eh) gick på att ”Har du råd ere klart som fan du ska åka, du brinner ju fan för det där”..

 

Happ.. Lyckades iaf snacka mig ur det där, morsan stod iaf lite på min sida om olika saker.. haha.. Hon körde den kanske LITE klokare delen av resonemanget men det var ju kul att höra båda sidor.. Men jag hade bestämt mig för att ”bara” köra min planerade augusti-tripp..

 

Äh..

 

Så blev det ju inte.. Såklart..

 

Jag lyckades fixa 4 biljetter till en av de största och mest historiska som ska spelas i Boston fredag 20:e april och när jag även fick två stycken till lördagen så vare klart..

DÄRFÖR åker undertecknad med min Sox-kompis (och mer än det såklart) Reidar torsdag 19/4.. Vi går på match fredag 20:e med mina N.Y.-vänner Laura och hennes son Jamie, som dessutom fyller 24 den dagen, det är som en jävla saga! Sen går vi själva lördag 21:a och sen åker vi hem igen söndag 22:a..

 

Jag är uppenbarligen inte klok.. Inte han heller.. Men ingen kan klaga på hängivenheten..


Dessutom får jag nu chansen 4 gånger ist för 2 att få revansch för Sox torsk mot Yankees i höstas.. Den kommer kännas tills jag sett Rödstrumporna slå dem jävlarna!!!

 

Det blir förutom min egen glädje oxå ett sätt att ge tillbaka till Reidar för vad som hände i somras.. Jag betedde mig som en idiot.. Har jag insett.. Samtidigt så, tyckte jag saker då jag inte tycker nu.. Man kan förändras.. Det är bra.. Inte för att vi har varit osams men jag har mest haft egna skuldkänslor.. Därför kommer det bli kalas.. Även om den jäveln snarkar hahaha..

 

Annars då.. Inte mycket har hänt.. Intressant vecka med derby på torsdag, verkar inte bli nå klackar på matchen.. Väldigt tråkigt.. men men.. Tur att man har sittplats så man ”får” gå dit..

 

Men kör en vecka till då!!


Kommentarer
Postat av: Mossan

<3 !! Nu när du bestämt dig, kör bara kör! Och.. näe, du är uppenbarligen inte riktigt klok ;-)!

2012-02-13 @ 08:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0