A triumphant return.. *uppdaterad söndag kväll*

Well holy fuck folks look who's back.. Fan vad mycket roligare det är att skriva på engelska.. Det är ju så hårt.. Så brutalt..

 

Bloggen somnade in och närmast däckade som jag gjort senaste halvåret.. Eller ja, större delen av året.. It's been a struggle och folk som läser det här och inte fattar nånting kanske helt enkelt inte känner mig så bra..

 

Jag tror och hoppas att en ny bättre period inleds nu på måndag igen.. Fortsättning följer..

 

Bloggen kommer vara fortsatt sporadisk.. Ska försöka vara mer återkommande men att lova en gång i veckan som förut, nja.. Don't wanna let you people down..

 

Sista stora eventet jag bevittnade var Sweden Rock Kryssningen.. Massa ups, en del downs.. Kul som vanligt, inte den bästa jag varit på, men klart värt att åka på.. Alkoholen flöda, buffén var kalas.. Båten gunga.. Exodus var skitbra.. Dark Funeral var riktigt bra oxå men för kort, tack så mycket till de ansvariga som inte lät de spela sina 45 minuter.. Bussigt.. Åsnor.. Ni som trodde att ”My Funeral” skulle vara sist kan dra åt helvete..

 

Sisådär 2-3 veckor kvar av baseball-säsngen när slutspelet nu trummar på.. Trots Rödsrumpornas infernaliska kollaps i september och missade slutspel har ändå det pågående slutspelet bjudit på massa kul matcher.. Jag vill just nu inte tänka på november då det inte är några matcher längre.. Fyfan.. Texas-Detroit på TV just nu..

 

Thanks for all the years Tito, you'll be missed, you class act!!!

 

Såg en del av Lyxfällan hos Pelle å Ia idag.. Vilket jävla skit.. Det är tänkt att man kan tycka synd om människor som beter sig som småbarn.. En FYRABARNSPAPPA bröt ihop då det viktigaste i hans liv verkade vara att bli av med sitt XBOX.. Ett bra tips vore om du drog huvudet ur arslet och insåg att det viktigaste I DITT LIV ÄR DINA BARN!!! Mycket fascinerande..

 

Är det någon som följer Idol längre? Ja jo, det är skitmånga, men någon som läser?? På jobbet idag (uuugh) såg jag lite och lyssnade.. Eller ja FÖRSÖKTE LYSSNA på nån liten tjej som hette Roshana tror jag det var.. Fast hon sjöng så jävla illa så jag satte på en Magnus Uggla-skiva istället.. Han lät som jävla Pavarotti i jämförelse..

 

Tokjäveln Erik som slog ihjäl tjejen i fängelset då.. Va ska man säga.. Han är alltså för farlig för att få vård.. Han har försökt mörda folk vid flertalet tillfällen tidigare.. Vad har snubben gjort för att förtjäna att leva vidare eller försöka rehabas.. Människors lika värde.. Bullshit..

 

Sen ska man ju inte ens tala om den jävla kvinnan som gick ut och sa att ”jorå det var minsann 2 vakter runt honom” medan poliser och andra sa precis som de sett att de bara hade en 24-årig tjej att vakta en av, uppenbarligen, Sveriges farligaste människor.. SO how did that turn out for you..

 

Ajuste sen när de hade en minnesstund så fick inte den avlidne kvinnans familj komma.. Genidragen i den historien bara fortsätter..


*uppdat* DET var alltså tydligen fel dåra.. Ellen, min tjejkompis som jobbar i häktet, eller om det är i omgivningen, har som ni kanske sett kommenterat att familjen visst var med, har försökt prata med henne idag och höra mer om hur hon mår och vad som egentligen hände.. Inte fått några svar och vill inte vara på henne så hårt då hon fortfarande säkert är skärrad och ledsen.. Hoppas däremot få höra mer om vad som hände och, om hon tillåter, återkomma i ämnet.. Tack för att du kommenterade Ellen, rätt ska vara rätt =)


Om man vill se TV3HD i helbild om man har en bredbilds-TV ska man inte välja Viasat för enligt det kvinnliga stjärnskottet på deras support ”är alla våra boxar så och om du tycker det är så skandalöst dåligt måste jag rekommendera dig att välja någon annan leverantör..”.. tack då vet jag jävla pucko, jag lovar att min kund jag vilja serva och få in bra bild på deras nyköpta TV dansade av glädje oxå.. Fast det är klart, ”she did showed some effort” på min fråga om det fanns något sätt att lösa detta eller någon annan att prata med.. ”..ja du kan gå in på VE VE VE PUNKT VIASAT PUNKT ÄSS EEE och skriva under sektionen ”Tyck till om Viasat”.. Shit vad sugen jag känner mig på att göra det din jävla hoppa.. NEJ jag sa inte det jag försöker iaf vara lite respektfull mot service människor då jag jobbar inom samma, eh, ”SAK”, men ibland undrar man..


*uppdat* Även här har jag idag forskat vidare lite och insett att det verkar faktiskt som att gamla program, alltså inspelade i 4:3-format, faktiskt visats i 4:3 när de sänds ut i HD.. Vilket är helknäppt tycker jag men okej, det är tydligen likadant på min TELIA-box då jag såg ett minnesprogram med Tumba idag på SVT1HD som var i det formatet.. Måste fan kolla vidare på det här ämnet oxå..


Om man i Stockholm beställer en Whooper Cheese-hamburgare, en kingwings och en stor läsk på Burger King nuförtiden kostar det 97 kronor.. I miss Boston..

 

Charlie Sheen-roasten var som väntat HELT jävla galen.. Kolla in den, jävligt kul..

 

Hörde från chefens sambo att Noomi Rapace berättade hos Skavvvvvlannn att hon inte behövde vara trevlig/så glad hela tiden och att hon hade bara NÅGRA riktiga vänner.. Åhfan, som sisådär halva mänskligheten alltså.. Newsflash r us typ..

 

Ajuste, på båtjäveln så ställde sig alltså en vakt mitt på golvet på en THRASH METAL-konsert så inte folk skulle röja... UNGEFÄR lika smart som om de sålt lättöl i baren.. SWOOOOOOOOOOOOOOOF sa det bara så var den åsnan borta och moshen i ”Toxic Waltz” och moshen/Wall of death:en i ”Strike Of The Beast” var helt fantastiskt.. Tyvärr stod inte vakten kvar och blev knockad, det hade såklart varit det bästa..

 

När ska detta trams upphöra.. Jag ser samma skit runt på krogar, spelningar, båtar osv.. Metal-konserter är ingen jävla dansbandsfestival i Malung.. Det smällar.. Håll upp huvudet.. Håll koll.. Det SKA vara så.. Vill du vara säker, stå längre bak.. Vill du ösa, fram med dig.. Dessutom om de inte hajat det ramlar man blir man uppburen, brotherhood of metal, det existerar faktiskt, men det är tydligen skitsvårt.. Jävla puckon..

 

Nya skinnjackan jag köpte i USA är höstens hit..

 

Söker nytt jobb.. Frågor om hur det går undanbedes.. Händer det nåt kommer jag uppdatera läget.. Tills dess borrar jag ner skallen och, ja, gör det jag gör.. All hjälp tas tacksamt emot, alla butiks- samt helgjobb kommer dock ignoreras å de grövsta..

 

Garlic And Shots / Bröderna Olsson serverar bästa vitlöksbrödet som finns.. GRYMT! Revbensspjällen är asbra, GRYMT! Däremot kan man inte boka bord för två?? Menyn finns inte på Internet.. NÄÄÄEJ vaarför göra det lätt för kunder.. Hörde samma sak om Koh Phangan (stavning?) där man inte kunde boka bord på lördagar.. Nähä, för det finns väl ingen som vill göra nå så dumt en lördag som ATT ÄTA MIDDAG!?!?!?

 

Middagen med Tobben i måndags på Olssons var iaf grym.. =)

 

Italienska bandet Pruditity har släppt en iaf hyfsat ny skiva.. Dem är lite sisådär halvsjuka och med konstant mangel och titlar som ”Living Decomposition” och ”Cannibalistic Post Climax Flesh Consumption” är den tämligen klar för att uttrycka det milt..

 

Jaha nu regnar det som satan i jävla Texas som typ inte haft regn på flera månader när jag sitte roch ser på match.. Det var ju en kick in the face som heter duga..

 

Ja men godnatt då för fan..


Kommentarer
Postat av: Ellen

Måste bara säga en sak, det du skriver om angående incidenten på häktet stämmer inte riktigt... Dels så kan jag säga att hennes familj visst var med på minnesstunden, jag va nämligen där och träffade dem. Säger till dig som jag säger till massor med andra, tro inte på allt du ser/hör i media...

2011-10-09 @ 08:15:56
Postat av: Mossan

Läst och förstått! Harebra! Puss

2011-10-09 @ 10:06:34
Postat av: Viasat Support

Hej Mac The Freak!



Det stämmer mycket väl det du har skrivit. Att vissa sändningar visas i 4:3 format. Detta gäller inte bara äldre program. utan vissa program som vi får från USA är fortfarande inspelade i 4:3 format. Om vi skulle åtgärda detta så skulle bilden få helt felaktiga proportioner. Det enda jag kan berätta just nu är att detta förändras genom tiden. Och att vi får mer och mer innehåll i det allt mer vanliga 16:9 formatet.



Jag får önska en fortsatt trevlig dag och fortsätt med bloggandet.



Med vänliga hälsningar

Hernan Martinez

Viasat Support

2011-10-11 @ 15:38:06
URL: http://www.viasat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0