När passionen tar ett steg i fel riktning..

Man har ju intressen.. Det är bra att ha, vare sig det egentligen är för något.. För allvarligt, personer utan intressen/passion/något man brinner för är i regel ganska tråkiga och ointressanta.. Nu tycker jag t.ex. inte att samla frimärken är aslajbans, men kan ändå tycka att någon som brinner för det kan ändå vara någon man har respekt för..

 

Besvikelser i mitt liv förknippas ofta med passion.. Tjejer.. Sport.. Musik.. Det första är ju rätt uppenbart men behöver inte fördjupas mer i än så, frågor undanbedes..

 

När det gäller sport så ere ju så att jag lever mig in i det som heter Djurgården och Boston Red Sox..

DIF Hockey har ju långtifrån rosat marknaden i år och i läge 0-1 efter första perrisen mot Växjö på Hovet idag var man långtifrån nöjd.. Men i andra perioden började djungeltrumman ”Gasa” eller hur fan man säger.. 3-1 stod det efter andra.. matchen var het, det smällde en hel del och det var väldigt spännande i läge 3-2 med några minuter kvar.. Jag hoppade runt som en tok då Jimmie gjorde 4-2, mycket snyggt.. Oerhörd glädje, en av säsongs roligaste matcher hittills i år.. Tyvärr då utan Adde som höll på med nya lägenheten..

 

Hur Rödstrumpornas säsong slutade 2011 vill man ju inte prata om mer så det skiter vi i.. Fortfarande är ingen ny manager klar men verkar presenteras till veckan.. Spännande..

 

Vid den här tiden på året så börjar alltid ”årets skivor”-listan funderas på.. 2011 har långtifrån varit starkaste skivåret ever men, det finns några highlights, som alltid =)

 

Nya Kate Bush-skivan lät sådär skoj av de jag hörde under pre-listening men efter några vändor på jobbet igår så är det roligare.. Himla fin.. Kul =)

 

Men som sagt när det går åt fel håll.. Blire inte kul.. Jag ska inte säga att de blivit dåliga men, man har ju förväntningar.. Eldkvarn upptäckte jag sent.. Först med Atlantis-skivan 2005 blev jag nyfiken och började lyssna in mig mer.. För övrigt den sista starka plattan.. Jag har efterföljande ”Svart Blogg” men redan då började gå utför.. ”Hunger Hotell” köpte jag aldrig, en närmast chock då.. Därför inte als samma chock nu då den nya, asså, ja, va ska man säga.. Den är inte så kul.. Kamrat Tobben beskrev i veckan ”Ett hjärta för mycket” på det sätt jag gillar med dem.. Det finns liksom en svärta, en sorg och ett mörker mitt i allt.. Jag har för mig det var så han sa men han beskrev det så jääävla bra och det var då det ännu mer gick upp för mig, att, det är det de tappat nu.. Jag ska inte låta överpretto och säga att det är ”för glatt” nu men, svärtan saknas.. Det som gör det för mig iaf.. Det som gör den här så bra:

http://www.youtube.com/watch?v=52gxK7ikRjU

 

Man måste såklart inte tycka den här låten är så bra som jag gör men, jag har funderat lite på sista tiden vilka människor man gillar och så.. Jag har tidigare berättat om varför det är så skoj att gå med Adde på hockey, och bara för att jag nämner det igen så var han såklart inte med idag haha..

 

Men det är ju så jävla mycket roligare med såna människor.. Man behöver inte vara asdriftig men det måste brinna nånting inom en för något.. Som lillsyrran.. Hon e ju en sann inspiration.. Har bra jobb å lön å hoppar på nå helt jävla annat som hon inte kan ett skit om men ska bli asbra på det.. Imponerande.. När man pratar om sånt med henne och morsan känner man ju sig underlägsen, en del.. De borde man kanske inte men, ja, ingen av dem kan skylta fönster som jag!! =)

 

Julskyltning på jobbet, denna FÖLJETONG (haha) blev klar i torsdags.. Med BRASA i stora fönstret.. DET NI!! Eller ja, ”DVD-brasa på USB-minne på 22 tums-TV”.. MEN IAF!! Vi har fått fin respons, det är himla skoj..

Adventslördagen blev från och till svettig igår.. Ooof vad folk sabbar sina ljusstakar.. Vafan gör dem med dem.. jag förstår inte.. KASTAR dem in dem i garderoben eller.. haha, good for me though då jag får fixa och ta betalt, men men..

 

Haha JAAAA Blåsboll igen, LYSANDE!!!!! Medan jag skriver detta ser jag säsongens sista avsnitt av ”Vem kan slå Filip och Fredrik” haha, det är sååå roligt.. Ska se om de vinner 6:e raka eller om Sjöberg/Sunneborn spöar dem (asg)

 

Späckad vecka igen nura..
Måndag: Träning
Tisdag: DIF-MoDo

Onsdag: Träning
Torsdag: HV71-DIF på TV och hårtrim..

Fredag: Fönstret, troligast, annars morsan

Lördag: Ledig (GÄSS!!), dvs. träning och sedan Luleå-DIF och ös med Adde på kvällen!

Söndag: Oj, fan, ingen aning, haha..

 

Taggar redan PHÄTT massa för Motörhead lördag 10:e december..

 

..och julbordet lördag 17:e december haha!

 

Jag pyntar ju långtifrån jättemycket men nu är mina två ljusstakar, lilla nya ”batteri-led-granen i korg”-mofjäset uppe.. Och min Benny Hill-tomte och REN! Fiiint.. MYYYYYYYYYYS haha..

 

Hmm, Bruce kommer i sommar, biljetterna släpps på onsdag.. Jag börjar tvivla mer och mer, det kändes självklart först men, hmm, jag vet inte.. Visst det kommer vara bra men, ere värt att ta semesterdag (och med tanke på ev nytt jobb vet jag ju inte ens om jag har några haha) för att åka till Göteborg igen.. Måste bestämma mig tills på tisdag kväll, hmm.. Men men, får se..

 

Information till folk som går på gym.. BYT INTE MUSIK I MASKINEN.. SKRIV INTE SMS I MASKINEN.. TRÄNA I MASKINEN.. GÅ INTE MED DINA 15 NÄRMASTE KOMPISAR OCH ROTERA I SAMMA MASKIN..

Kanske man ska tuffa till sig och säga till, men då får man väl nån jävla tillsägelse å skit..

 

Ingen vinterjacka än, men snart dags tror jag..

 

HÅLL I HATTEN BEEERIT!

 

På Spåret inleddes i fredags, himla roligt, Fredrik Lindström var SKITROLIG.. Augustifamiljen borde skjutas då de skrivit/”TVINGAT IN” (?!) en ny vinjett.. Spöstraff på de.. Nu var iofs inte det nå fel på vinjetten men det ska vara den gamla föffan!!

 

Apropå På Spåret inleds nästa söndag TV4's ”Sverigeresan” med firma Oldsberg/Hellberg, att säga att det måste ses är ett understatement utan dess like.. Det man sett på trailern av sketcherna verkar ju helt fantastiskt usla precis som de var i På Spåret förut, hahaha, kan bli nya klassiker!!

 

Hahaaaaaa.. I 6:e avsnittet så torskade Filip och Fredrik, skiiiiitspännande i vanlig ordning.. Sunneborn/Sjöberg spöade dem..

 

..och med den skitviktiga detaljen avslutar vi denna veckas inlägg.. NUTTY NUTTY!


Kommentarer
Postat av: Mossan

Gulle dig! Glöm aldrig bort att den enda måttstocken man har är sig själv. Mäter man sig med andra har man aldrig samma grunder och förutsättningar. Du är fanimej bäst på att vara du!

2011-11-28 @ 07:11:38
Postat av: Bloggis

Okiiii =)

2011-11-28 @ 14:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0