Jag borde kanske gå och lägga mig, klockan är ju mycket..

..MEN, det behöver jag ju inte!!! FÖR IDAG är det Superbowl Sunday och Macman är ledig imorrn..

Innan jag förlustar mig med den amerikanska fotbolls-finalen så måste det skrivas om lite annat..

 

Gary Moore har väl aldrig varit nån jätte-idol för mig i stil med ZZ Top, KISS, Slayer etc. MEN, han har alltid funnits där under min uppväxt.. För min musiktokiga pappa upptäckte nämligen honom när jag var liten, så jag har fått höra honom väldigt mycket när jag var liten och delar av hans material har fastnat.. Främst ”Walking By Myself”, ”Parisienne Walkways” och den närmast monumentala ”Still Got The Blues”.. Såklart när det gäller mig ska det vara rätt version och därför ska man lyssna på de versioner som är på skivan som heter ”Blues Alive”.. Den enda skivan med honom jag har..

 

Med tanke på kopplingen till pappa är det oxå så att det absolut starkaste minnet jag har, och nånsin kommer ha, är att tänka tillbaka på hur pappa berättade att han grät när han hörde ”Still Got The Blues” första gången när han hörde den på Åhléns i Farsta Centrum.. När jag hörde det första gången var jag liten och förstod nog inte riktigt, men sen dess har jag tänkt på det rätt många gånger och det är fan i mig bland det finaste jag har hört och jag har i efterhand ofta tänkt att jag skulle gjort vad som helst för att få upplevt den stunden.. ..och när jag nu lyssnar på den låten och tänker på det så är det väldigt tårögt här :(

Så när du nu har avlidit hastigt i sömnen inatt Gary vill jag tacka dig för de bra låtarna du gjorde och för vad du betytt för min pappa.. =..../

 

Åååh.. usch, fy, va jobbigt det blev nu..

 

Men ja, var fan var jag, jag tappade ju allting här..

 

get your head together

 

Superbowl Sunday, alltså.. Grymt, såklart! ALLTID grymt..

Superbowl 45..

Pittsburgh Steelers – Green Bay Packers..

 

Av nån anledning borta i Staterna har de fått för sig, helt felaktigt, att Packers är en 2,5 poängs favorit.. Så ska det naturligtvis inte vara.. Steelers ÄR favorit, men, jag hoppas gladeligen att Steelers får på nöten rejält.. Aaron Rodgers får gärna kaste massa touchdowns, Clay Matthews får sack:a Steelers-Ben hur mycket han vill.. Just linebacker-kampen mellan Clay Matthews (GB) och Troy Polumalu (PIT) kommer bli grym att se..

 

DIF Hockey måste vara ett gäng knarkare.. Det märktes tydligen då samtliga hade tagit uppåttjack i torsdags (5-1 mot Färjestad, en av årets bästa insatser) och valium i lördags (1-2 mot Byrnäs i en av de sömnigaste insatserna hittills).. jag blir fan inte klok på dem!

 

Trvlig ikväll igår som började hemma hos firma Gustafsson-Meijer i Farsta och slutade på söder.. Holmish ställde upp när många andra ville vara hemma.. Skoj var det!

 

Knasbollen på SVT som ringde till Egypten för att få tag i SVT-journalisten Bert får ju knappast stora journalistpriset för sin insats när han i telefon frågade efter honom på engelska, blev utskälld på arabiska för att sedan på SVENSKA (??!?!?!?!!) fråga om han var där?!?!?! Ofattbart.. Tragikomik på närmast ointaglig nivå!

 

Nä fyfan, nu börjar det snart.. Fram med shipsen och colan.. GO packers, döda dem!!! hahahaha..

Skål för Gary!!!


Kommentarer
Postat av: Daniela

Chips stavas med ch och det kommenterar jag enbart för att det inte stod något om mina köttbullar här. Besviken tvåbarnsmamma ;)

2011-02-07 @ 06:34:44
Postat av: Mossan

Jaadu Johan, de försvinner, den ena ikonen efter den andra. Lena Nyman (även om inte du kanske tyckte något särskilt om henne)... Gary Moore... Sorgligt! EN kram!

2011-02-07 @ 07:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0