Bra jävla kväll igår..

..iaf så länge den varade!

BOJJE kom hit och vi sågs första gången på alldeles för länge.. ”Förfest” eller ja, vad man kallar det.. Vi drack en del, såg på sport, en del på OS-krönikan, en del roliga klipp, lite musik.. Det var trevligt.. Så länge vi hann vara på Ankaret var oxå kanon, det var verkligen roligt.. men så kom nån maktgalen och hjärnslö vakt och tyckte att förstöra kvällen var hans mission.. Bojje vart utslängd p.g.a. fylla.. Totalt felaktigt.. Vet själv att jag varit X antal gånger fullare än han varit där.. Framförallt inte i närheten av så full jag var när jag blev utkastad därifrån, vilket den gången inte var mer än rätt.. Synd, det var himla skoj innan iaf =D

 

Var med största fröken Meijer på hockey igår.. Lånade henne från herr Gustafsson när hockeybrorsan var på kryssning.. Det såg kalas ut, 2-0 till DIF efter 7 min.. Sen varte valiumshots eller någe i pauserna och slutresultatet skrevs otrevligt nog till 2-4.. Luleå spelade bra.. DIF släppte dock in flera onödiga mål.. Sånt gillar jag inte.. Elitserien är galet spännande inför veckans tre sista omgångar.. Efter varenda match ändras bottenstriden, den som är helt jävla galen.. Aik verkar klara sig utan kval, mycket starkt gjort, de kan t.om. Gå till slutspel, vore såkalrt otrevligt.. Jag måste dock säga att det stör mig att läsa i tidningen om åsnans Tommy Töpels uttalanden som bara blir mer och mer bäng.. Han och resten av hockeyligan verkar leva i en jävla bubbla där..

 

Att AIK gick upp var kanske en överraskning men vafan, de förtjänade det.. Nu har AIK fått mycket fler ”dåliga” speldagar än DIF.. Vilket har vart jävligt skönt för oss Djurgårdare, haha, men asså, klarar de sig nu kvar så borde det ju fördelas bättre till nästa år.. och när man i tidningen uttrycker att det blir KAOS och massa PROBLEM om AIK går till slutspel då det ska bytas dagar, asså, går de dit har de förtjänat det.. Det är väl fan inte svårare än så.. Det är två lag i Sthlm, deal with it, vafan, och Töpel med sitt ”alla gillar ju straffar”-mantra och den nya urbota dumma idén att ha matcher på fredagar, han MÅSTE bort.. Snubben är ju totalt insnöad..

 

Efter gårdagens förlust ligger DIF 6 poäng från 4:e/5:e platsen.. hade de vunnit igår hade man haft samma poäng som Luleå på 5:e.. Nu har de Linköping på tisdag, men, ja.. Hmm.. jag vet inte ja.. När de spelar som bäst kan de spöa alla, men sen kommer dipparna, som ett jävla brev på posten haha.. Känns fortfarande som att går dem till semi får man va nöjd..

 

Köpa nya Lykke Li, inte köpa nya Lykke Li.. Hmmm..

 

Party för Pelle nästa lördag tydligen, trevlans!

 

Såg stora delar av en realityserie som heter ”The Colony” som Discovery producerat.. MYCKET BRA! Handlar om hur 10 personer klarar sig i krisituation när världens utsatts för nå slags naturkatastrof och hur man klarar sig med begränsat med mat, vatten och annat.. Skitbra.. De byggde alla möjliga grejer och slogs mot ”fiction”-människor och grejer.. Tanka, kanon!!!

 

Köpte nya Lykke Li.. haha.. LIVEBLOGG ÅLRAJT!!!

 

Nya Motorhead-tröjan, den vita, var fan kalas!!!

 

Black Label Society på torsdag! Blir bra, skoj!!! =)

 

Träning imorrn.. Onsdag.. Ev. Lördag, troligtvis iaf.. Missar sista hemmamatchen i grundserien, vilket känns helt okej.. Kan bli en bra vecka det här.. Så let's go typ.. =)


Kommentarer
Postat av: Mossan

Klart det blir en bra vecka! Ha de bäst!

2011-02-28 @ 12:19:34
Postat av: Mia

Apropå sport, vad sägs om denna statistik?

08/09

Div 4 västra, 16 matcher

förlust i serien: 1, Brinken 3-1 3/12-08

Målskillnad: 130-24



...Träningsmatcher 6 st

Oavgjort: Vendelsö 5-5 2/10-08

Förlust: Stortorpa 6-4 6/1-09



09/10

Div 3 södra, 24 matcher

Inga förluster

Målskillnad: 257-51



Träningsmatcher 6st

Oavgjort Skarpan 4-4 25/9-09



10/11

Div 3 Norra, Region Öst

22 matcher, inga förluster

Målskillnad: 196-37



Träningsmatcher, 6st alla vunna



2011 kval till div2

4 av 4 vunna, 29-2 i målskillnad

6 matcher tot



Slutsats

...Sen starten -08 har laget spelat 84 matcher.

66 seriematcher (inkl fyra kvalmatcher hittils i år)

Två oavgjorda vänskapsmatcher.

En vänskapsmatch förlorades under första säsongen, 6/1 -09

En seriematch har förlorats den 3/12 -08 - första säsongen



Ingen seriematch har förlorats sen den 3/12-08

60 seriematcher i rad vunna

2011-03-12 @ 11:41:19
URL: http://miamyrkheimr.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0