Att TV-spel inte är som förr..

..är ett understatement..

Herrejösses va.. Wii.. Rockband.. Guitar hero.. man ska stå å svinga å tjoa å vifta å fan å hans moster, men med nya liret ”Kinect” för XBOX360 behöver man inte ens hålla i något utan nå slags kamera känner av å man springer å viftar å boxas (!) å beter sig som en dåre.. Skitskoj, SKITJOBBIGT.. Förfesten blir ett träningspass.. Skoj som fan hos Adde igår.: massa skoj människor.. Ruggig fylla även denna lördag hahaha =) Extra skoj å träffa Chrille å Nanna igen, de va fan längesen..

 

Filmen ”Baseball – The 10th Inning” en 4 TIMMAR lång dokumentärfilm om baseball och med stor fokus på åren 1992-2009.. SÅ JÄÄVLA bra var den.. Asså, Allsvenskan tog ju slut förra helgen.. Abstinensen just nu är NOLL.. Abstinensen efter att se Red Sox och kanske än mer SPORTEN baseball är stor.. Och det är ju SVINLÅNGT kvar.. Flera månader.. Men men.. Man får hålla ut..

 

Förutom det där galna ”Kinect” fick jag spela en del trummor igår då det vankades Rock Band.. MYCKET skoj.. Väldigt smickrande oxå då de flesta var närmast galet generösa med omdömen om hur man hanterade stockar och baspedal.. ”Macke du måste ju börja lira på riktigt igen” sa Adde och man sken upp som solen.. Det som kändes bra och gjorde även när man höll på som mest samt är på krogen är ju att takten sitter där.. Oavsett form.. Och kanske framförallt oavsett alkoholhalt.. Det var jävligt skoj iaf, hehe..

 

Elitserien hade uppehåll den här veckan, fyfan va tråkigt.. Dessa jävla landslagsturneringar... Två hemmamatcher kommande vecka.. Färjestad på torsdag och MoDo på lördag! Blir förhoppningsvis skoj..

 

Det går mer och mer upp för mig då jag lyssnat en del på liveinspelningar av ”The Jack” och ”Whole Lotta Rosie” att AC/DC-konserten i somras var en av årets bästa.. Fy satan vad skoj det var!! Glömmer aldrig det trycket de hade i framförallt basen.. Vilket gung.. Fan va läckert haha =)

 

Måste påminna och tipsa alla om ”Pensionärsjävlar”.. Detta galna å helknasiga program.. Måndagar klockan tio i Kanal 5.. kolla på det, stor humor!!! =)

 

Lyckades göra om Sodom-live:n jag har på DVD från Wacken 2007 till MP3 med ett program i datorn.. SÅ JÄVLA NICE! Äntligen kan man lyssna på låtarna när man vill..

 

Jag har ju röstat på Moderaterna så egentligen borde ju det mindre ”kaoset” inom Sossarna bara glädja och gynna mig men, asså, det är ju för jävla sorgligt att läsa och lyssna på.. Smutskastning, påhopp och närmast mobbing.. Det som slår mig nu, precis som under valrörelsen är att det verkar vara jääävligt lätt att kasta skit men väldigt svårt att ha någon idé om HUR man ska ändra på saker och VAD som behöver göras.. Det borde prioriteras mot att säga att ”hon är dåååålig”... Konstigt..

 

Skumt, Dallas Cowboys har varit SKITDÅLIGA den här NFL-säsongen.. Nu är de 1-7 i AFC East och möter JUST NU divisionsrivalen N.Y. Giants som är 6-2 på bortaplan OCH LEDER med 19-6!??!?!?! Flummigt.. Men jaja, det är ju inte slut än, men iaf..

 

I en trade med Florida Marlins skickade Red Sox iväg pitchern Dustin Richardson och har fått vänsterhänta pitchern Andrew Miller.. Tydligen en snubbe som varit långt ifrån asbra men har varit lovande, och är fortfarande bara 25 år.. Tror och hoppas att nya pitching coachen kan få ut hans fulla potential.. Så, welcome to the Nation Andrew..

 

6-26.. otroligt..

 

Klockan är efte rmidnatt.. Man borde kanske skriva mer.. Vet i fan vad men men..

JOJUSTE nya MP3-spelaren är rätt bra.. Saknar bältesklämman men men, man får vänja sig haha =)

 

GONATT DÅRA!


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja, det är mobbing. Aftonbladet startade den, sen har det ätit sig ner i leden. Mycket obehagligt att se.

2010-11-15 @ 07:37:09
URL: http://miamyrkheimr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0