Hänt i veckan..

..var det här!!

 

Efter förra söndagens smått psykotiska inlägg i vredesmod över att trade-affären som skulle ta Adrian Gonzalez till Boston höll på att spricka var dock glädjen total igen då jag på jobbet på måndagen fick se att affären trots allt blivit klar söndag natt USA öst-tid.. BRA DET! Så Gonzo var klar.. En närmast chock blev det sedan i onsdags, eller om det var torsdag, när det stod på Bostons sida att Carl Crawford OXÅ är klar för Red Sox.. Jösses.. Vilken vecka.. Gonzos förlängning är inte officiell men ska enligt källor ändå vara klar, får se hur det ser ut i april-maj.. Är så satans pepp på säsongen nu även om det är långt dit.. =)

Resan är färdigbokad och betald nu oxå.. Flyget införskaffades i onsdags till mig och i torsdags till farbror Reidar.. KANON! Nu ere bara biljetter till matcherna kvar men de är inte släppta än.. Ska dock ligga på direkt de släpps, en del plåtar släpptes igår, satan vilket tryck det var haha..

 

Karatefylla igår.. Det var skoj.. Tror jag iaf.. Kommer inte ihåg så mycket.. Haha..

 

Mycket bra och viktig seger för DIF Hockey igår, 3-2 borta mot MoDo.. Spelet börjar så smått se lite bättre ut.. Matchen i tisdags hemma mot Luleå var en av säsongens roligaste, trots att jag var där själv, och sedan blev det poäng borta mot Linköping och alltså seger igår.. Så ja, det börjar iaf röra på sig.. Därför kommer det ett otrevligt uppehåll nu.. Nästa match, AIK ”borta” på Globen 22/12.. Lär inte gå.. men men.. Dags att bryta den hittills horribla derbytrenden..

 

I veckan presenterades ett preliminärt schema för fotbollen nästa år oxå.. Premiär måndag 4/4 ”hemma” mot AIK.. Jösses så tråkigt.. Derby i premiären, inte alls bra.. Dessutom måndagen efter premiären i MLB, kan bli krock där på kvällen med fotbollen och troligtvis Rangers-Red Sox som sunday night baseball söndagen den 3:e.. OCH JA, det är klart som fan att man går på fotbollen men det är INTE skoj att missa de chanser man får att se Rödstrumporna på TV...

 

Candlemass på lördag, ser fram emot som fan.. KAN bli smått magiskt..

 

Nåt jävla terrormongo sprängde skiten ur sig i Sthlm igår.. Vilken åsna.. TUR för de i närheten, såklart, men va ere för klantarsel som bara lyckes smälla av en av sex bomber, om nu jag förstod det rätt..

 

De var tydligen nåt som hade med Lars Vilks att göra.. Och visst, yttrandefrihet och allt de där.. Men frågan kvarstår ju ändå, hans s.k. konst väcker ju avsky och leder till sånt här.. Jag tror fortfarande han njuter av att provocera.. Det verkar nästan så..

 

Tydligen låg kroppen kvar länge på gatan igår.. Hoppas nån gick och spotta på han!

 

Jay vann Idol, inte speciellt oväntat.. Tyvärr var den ”specialgjorda” vinnarlåten helt fantastiskt usel.. Den var långtifrån en låt för en rocker som Jay.. Eller för Minnah heller den delen.. Okej, nu har inte jag sett så mycket i år men av det man sett har ju Jay visat sig vara rockig snubbe och Minnah oxå.. VARFÖR kan man inte då iaf FÖRSÖKA göra NÅN annan sorts låt än de här jävla skitradiopophelvetiska som de ALLTID gör!?!?!?!? Att Jay skulle gå långt fatta man ju för flera veckor sen.. På albumet, det säkerligen massproducerade monumentalt usla, som nu Jay får släppa, måste det väl finnas nån lite tyngre trudelutt som kunde varit låten i finalen!?!? Nej IDOL, tänk om, gör rätt, FÖRSÖK iaf..

 

När vi ändå är inne på TV får fan SVT rött kort som tyckte att Nobelfesten var viktigare än att visa På Spåret och Skavlan i fredags.. HELT jävla otroligt.. SVT har På Spåret som stort flaggskepp och som utklassat Idol tittarmässigt.. OCH NÄR DÅ IDOL har final, DÅ visar man nå annat!?!?!! Antingen gav man upp eller så brydde man sig inte?!?! VARFÖR kunde inte Nobelfesten sändas i 24:an eller Kunskapskanalen!??!! Alla har ju dem kanalerna ju?!??! Ge fan i att jiddra med På Spåret..

 

KRISSSSTMASSS e under två veckor bort.. Hej och hå.. Julklapparna är klara.. Utan att överdriva och vara alltför skrytsam kan jag säga att jag lyckas nå grönjävligt i år igen.. SATAN vad bra man är! Haha =D

 

Wacken Open Air presenterade Sodom i veckan.. STOR glädje, blir såklart asbra.. 2011 års festival, min 10:e (!), blir första gången jag flyger fram och tillbaka istället för att åka buss.. Jösses vad skönt det kommer bli!

 

Inte lika tur med hästarna igår som förra helgen.: MEN, en del idéer satt igen och det kändes som att man var hyfsat bra ute trots 4 rätt.. På lördag ere lördag igen! =)

 

Tänk om pitchern Cliff Lee stannar kvar i Texas istället för att gå till Yankees, DET vore läckert..

 

Chicago Bears-New England Patriots 0-33.. I HALVTID!!!

 

Niklas Holmgren och Glenn Strömberg är ett fantastiskt bra kommenator/expert-par i Viasat.. SÅ JÄÄÄVLA skoj att lyssna på dem.. De gör fotboll på TV mycket roligare, Tottenham-Chelsea idag var kalas.. Sista 10 minuterna var helt jävla galna.. Kan knappt bärga mig för Arsenal-Manchester United imorrn kväll.. Såklart hoppas man på att Arsenal ska vinna men ärligt talat känns det inte lika ”viktigt” längre.. Djurgården och Boston Red Sox är de två viktigaste nuförtiden.. Pittsburgh går tydligen som tåget borta i NHL och har typ 12 raka segrar, jag har inte sett en enda.. Men men..

 

Annan bra och rolig kommentator var Åke Unger i Vem kan slå Filip och Fredrik som försökte hålla sig men inte kunde när Filip och Fredrik skulle paddla kanot och hamna i vattnet och tappa en köttbit och fan allt vad det var.. MYCKET roligt!!! =D

Kolla klippet om ni vill, det börjar ca. 30.45 in i programmet här:
http://www.kanal5play.se/program/play/vemkanslafilipochfredrik-s03e06

 

Har sett det 5 gånger nu igen, så jääävla bra!!!! =)

 

NÄÄ nu e klockan snart halv ett så bäst man lägger upp skiten..

Glad lucia, ha en trevlig vecka.. Fan vad skoj att just DU läste det här fantastiska inlägget!


Kommentarer
Postat av: Mossan

Just jag önskar just dig en trevlig Lucia!

2010-12-13 @ 08:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0