Bra helg??

Jovars.. det var helt okej asså..

 

Kräftor, sprit å familjen i fredags.: kalaskombination.. Trevligt som attans!!

 

I lördags varte jobba några timmar för att sedan möta upp herr Lötbom och Holm för biltripp ut på Lidingö.. Åkte hem till Jimmy, Daniella och David.. Där varte middag och fotboll.. Arsenal spelade väl hyfsat men torskade borta mot Man. City med 4-2..

 

Emmanuel Adebayors gest mot Arsenal-fansen var INTE snyggt.. Jävla as!! GO GUNNERS!

 

Ken var överlycklig i typ 1,5 minut när Tottenham tog ledningen men sedan gick det som det brukar och Man. United vann med 3-1 och då var istället Jimmy överlycklig hela kvällen.. Speciellt lycklig var han vid 3-1-målet då han gjorde nå slags ärevarv i rummet, höll på å halka å sedan gick ner glidandes på knä.. Stor humor.. ÄNNU större humor vart det efter matchen när han full å frågande sa ”Vafan gjorde jag för nåt?!?!?”.. hehe.. Att han sedan hade ont i knäna gör saken ännu roligare hahaha =D

 

Fick sedan skjuts hem av Ken (tackar!!) och fick se att jag fått tillbaka pengar på hästarna.. En 5:a och dubbeln på en tia.. Fint fint! Plussade med det ca 200 kr.. Såklart skoj =)

 

Sedan varte hemmakväll med sport och lite film.. Somnade efter tre nån gång..

 

Vaknade idag med känslan att jag skulle gå å träna.. helt vansinnigt att få för sig sånt på söndagar men jag pallrade mig iaf iväg till Eriksdalsbadet och körde.. Gick väl hyfsat bra.. men, HMM, så jävla mycket enklare att köra efter jobbet när ”kroppen är vaken” typ.. Nästa gång på tisdag..

 

Har sett massa sport idag.. College-football.. Allsvenskan.. Baseball.. NFL.. Haha.. Ska inte förstöra någons lästid förutom att kort nämna lite..

 

Collegesporten i USA är ju galet stort.. i gårdagens football-toppmatch mellan skolorna Ohio State och USC var det alltså.. Det är sant.. Den officiella publiksiffran var 106.033 PERSONER!!!

 

Mitt gäng i NFL, New Orleans Saints skulle bara vinna premiärmatchen mot NFL's förra säsongs absolut sämsta lag, Detroit Lions.. Hmma i Superdome blev det 45-27 i en jävla rallarmatch med mycket slarv, oväntade händelser som att Reggie Bush TAPPADE två punts (?!?!?!) m.m m.m.. MEN, seger =)

 

Tobben har tydligen med ett klipp till nu på ComedyTV.. Kolla här om ni vill och gillar ni vad ni ser och vill se han på riktigt så gå in på www.tobiasjacobsson.com och kolla kalender:

 

http://www.comedytv.se/top/2009/09/tobias-jacobsson/psykologen

 

IMORRN ere fotboll.. DIF-Malmö kl 20 på Stadion. ”Hyfsat” viktig match.. Efter Bajens torsk idag går DIF vid en ev. seger upp på samma poäng so Hammarby.. Men med brutalt mycket sämre målskillnad men iaf.. Det är bara hoppas på seger i vanlig ordning och hoppas att dem kan visa upp ett liknande spel som mot Göteborg hemma näst senast.. Mattias Jonson är förhoppningsvis med och det är såklart viktigt.. Jonson/Mwila på topp?? Man kan hoppas, då blire åka av.. kom igen nu grabbar!!!

 

Klockan närmar sig tolv och man borde försöka sova.. Så ja, det får väl bli så..

Ny vecka! Nu kör vi! DO IT!


Kommentarer
Postat av: Holmen

Är det bara roligt o blogga när det går bra för dif fotboll?

2009-10-10 @ 16:51:05
Postat av: Freak

--Holm



Öh va? Skrev ju dagen innan Malmö då gick de ju knappast bra??

2009-10-11 @ 22:15:34
Postat av: Holmen

Nej det är ju precis det jag menar ärthjärna! Hade ni vunnit den matchen så hade du säkert dunkat upp en hyllningskrönika. AIK - Mot trippeln!

2009-10-12 @ 14:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0