Tänk om hockey alltid..

..kunde vara som igår.. DET vore skoj det.. För vilken match det var.. DIF och HV71 bjöd på galet tempo, chanser åt båda hållen, bra målvaktsspel, det smälldes på både här och där.. Dessutom en halvt galen domare som trissade upp stämningen ännu mer, han kunde man iofs klarat sig undan men ja, man vart ju mer taggad om man säger så!

 

Då slutsignalen ljöd stod det 3-2 på tavlan till Djurgården, inte helt rättvist då överlag HV71 var bättre laget men vilken kämpamatch och rolig tillställning det var.. Självklart underlättade det med seger men det hade varit säsongens roligaste match hittills oavsett resultat.. SKOJ! Imorrn väntar Södertälje hemma på Hovet, en match som ska vinnas men, ja, det är dem självklara matcherna som jag ofta tycker DIF har svårast för.. Speciellt efter den riktiga tokköraren igår.. Vi får se.. Känns spontant som att det kan gå hur som helst!

 

Börjar tagga upp rejält inför Londonresan nu.. Blir roligt.. Lite smolk i bägaren såhär inför fredag är dock att jag blivit ganska förkyld å mår inte alls på topp men har tagit det ganska lugnt och hoppas det lägger sig lite till fredagen..

 

Näääe de står still i skallen kommer inte på nå mer å skriva ikväll.. Liten update imorrn kväll efter matchen å inför resan..

 

Until then, enjoy the dark days..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0