JORÅ!

Nu jävlars, nu har ja vaknat ur blogg-koman här! =)


Hänt sen senast?? Inte jättemycket.. Hade en trevlig tripp till Arvika med styvsyster Anna och flera andra. Depeche var bra men jag hade gärna sett flera låtar.. 17 låtar är väl okej men när de gjort 22 på nästan hela turnén och man missar låtar som Strangelove, Master And Servant och Policy Of Truth kändes det ändå liiiite trist.. Men bra var det, från och till riktigt jävla bra, och resan överlag var skitskoj! =D


Tour De France, numera en sommarfavorit, är igång.. och mycket roligt.. Och det är ju till, ja skulle säga 80%, Roberto Vacchis och Anders Adamsons förtjänst.. Eurosports kommentatorer är ta mig fan outstanding.. Otroligt kunniga, närmast löjligt allvetande.. Dessutom från och till otroligt roliga, sitter å garvar högt ibland när de är igång som mest! Bl.a. idag när Roberto sa fel och efter en stunds tystnad utbröt "men hörni, skicka hem den här kommenterade fjanten som inte har nån koll".. Mycket roligt och framförallt stor portion självdistans, SÅNT gillar jag!!


Nästa lördag är det jackpot på V75, det är 7:e veckan i rad.. Ni som orkade läsa mitt förakt mot jackpot i förra inlägget kan ju bara gissa hur det känns nu..


Såg en del av Jacksons minneshögtid, de mesta va väl rätt fint och så men det var närmast hjärtskärande att se dotterns Paris nakna men fina hyllning till sin avlidna pappa.. Fy så hemskt..


Nu ska jag jobba måndag till fredag sen är det ledigt ett tag.. Det blir såklart trevligt.. Nu på sommaren är det långt ifrån asjobbigt att vara på jobbet.. Men det ska bli skönt att kunna vara uppe så länge man vill, sova utan klockradion på ringning o.s.v.


Imorrn släpps nya Suffocation, trevligt.. Har förbeställt den på CDWOw för 99 kr inkl. frakt.. Då är det skoj att handla musik!


Man vill helst inte prata om DIF Fotboll men MAN måste väl som "true defender of the förening" typ.. Jaha, det blev alltså 6-1 till Kalmar igår.. Det var ju oerhört rättvist.. Kalmar var mycket bättre i första men DIF lyckades i skymundan *NÄHÄ!!?!?!* göra ett mycket tjusigt 1-1-mål.. Sen så började faktiskt DIF andra halvlek ganska bra.. Och det såg lite hoppfullt ut fram till att den där jävla Elm gjorde 2-1.. Sen rasa det ju snabbare än börsen nuförtiden.. 4-1 är ju inte bra men, ja, så kan det ju bli, men de två sista målen är ju ren slöhet.. DIF vek ner sig nå fruktansvärt och försvarsspelet är under all kritik. Försvarsspelet i första halvlek mot Helsingborg förra veckan var långtifrån bra, då stod det ändå 2-0 i paus till DIF, en första halvlek som borde stått 3-3.. Då kunde DIF hålla undan å vinna med 2-1, då tänkte man väl att "jaha, får se nu då" men igår vare back in the old days och Kalmar var pinsamt överlägsna..


Som ännu mera knas så lyckades GAIS idag på övertid kvittera till 1-1 mot Halmstad och är nu bara 2 poäng efter DIF.. DIF fortfarande på kvalplats.. Nästa match är hemma mot Elfsborg på söndag.. Känns såhär på förhand oerhört svårt, trots Elfsborgs förlust mot Helsingborg idag.. En trevlig match för övrigt med två mycket fina mål av "AIK-dödaren" Rasmus Jönsson.. Han får nästan döpa om sig till "lobbmeister".. Satan va stiligt..


Intressant möte i Allsvenskan imorrn med, AIK-Göteborg är ofta trevligt att se.. Ska skynda mig hem från jobbet imorrn för den tänker jag INTE missa!!! Efter den blir det reprisen av Sunday Night Baseball mellan Cubbies och Cardinals.. Ett hett möte mellan två "NL Division"-rivaler..


Red Sox lirar just nu den 4:e och sista mötet mot Kansas City Royals.. En skum matchserie.. Match ett slutade 6-8 efter tidig 4-0-ledning.. Andra matchen vann Red Sox med 1-0 (!).. Och match tre natten till idag stod 9-0, sedan 9-7 och slutade tillslut 15-9 (!)..


Kamrat Jonsson satte V75:an igår å fick drygt 1400 kr.. Insats: 50 kr.. DET är snyggt det! Systemet jag gjorde han var med på kostade 60 kr vardera och gav 5 rätt.. MINDRE snyggt...

Snart blire Solvalla två onsdagar i rad, 22:a och 29:e juli.. Har inte varit där sen min födelsedag i januari så det ska faktiskt bli oerhört skoj.. Det blir iaf med Rolle första dagen å Miquel andra, hoppas dock på Jonssons sällskap även den 29:e =D

Blev lite småsugen på Sonisphere på lördag iaf.. Hmm.. Men nu verkar det som att.. nja.. äh får se, kanske får ett flipp i veckan å åker dit.. Vi får se =) Metallica's setlist ser allt trevligare ut mot vad de spelade på inomhuskonserterna i våras.. Dessutom är det aldrig fel att se Meshuggah..


Jag vill se Depeche igen!!!


KANSKE blir Jazzfestivalen på onsdag med farsan.. Får se.. Han ville se Little Feat..


Fredrik Bremberg.. "Linkan".. "Genipass".. kommentarer överflödiga spelar kommande säsong i Ryssland.. Automatiskt är DIF Hockey en ännu större kandidat till att åka ur Elitserien.. Det är INTE bra alltså.. nu har Marcus Nilsson skrivit på för ett år, trevligt, men det är knappast en ersättare på samma sätt.. linkan kunde ju fan vinna matcher åt DIF på egen hand.. Det känns inte alls bra.. inte alls.. MEN, säsongskortet är beställt och betalt iaf.. haha..


Måndag 28/9 blir det förhoppningsvis trevligt på Debaser Medis då Candlemass och TROUBLE lirar tillsammans.. Det ser jag fram emot redan!!


Men nu jävlar är skallen tom... Till skillnad från.. äh,.. Som vanligt =D


Kommentarer
Postat av: Erika

Ja jäklar vad du skriver!! Du måste ha mycket du vill dela med dig av. Jättebra! Kram

2009-07-12 @ 22:07:07
URL: http://www.ikis1979.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0