Det är dags att vara lite ledig snart då...

...NU har klockan passerat 15 och det är drygt tre timmar kvar innan man få ledigt några veckor.. Skönt såklart men till skillnad från de senaste åren har inte "pinan" eller "ångesten" av att jobba veckorna inför ledigheten varit speciellt jobbig faktiskt..


Adde har gjort sitt bästa för att få mig att må risigt över att man är på jobbet medan han är ledig, medan jag mobbat han för det närmast galna regnet som varit några dagar.. Jargongen är hård men hjärtlig och de gånger vi faktiskt pratat å inte sms:at/skrivit på nätet så skrattar vi som fan båda två.. Mycket roligt =D


All Star-matchen är avklarad i baseball-ligan i USA (MLB). American-sidan vann över National-sidan vilket gör att det American-laget som får spela finalen (World Series) får hemmaplansfördel. Ett udda moment mot andra All star-matcher där det brukar vara mycket skämt och inte alltför seriöst medan i baseball-serien är det blodigt allvar.. Då Boston Red Sox tillhör American League höll jag såklart på dem och skulle nu rödstrumporna gå till final får de alltså lira flest matcher på Fenway Park.. Trevligt!!!


Det var en hel del patriotiska/Amerikanska grejer inför matchen. Bl.a. så kastade president Obama "the first pitch" som invigning av matchen. De balla, förutom att han var där, var hur han var klädd.. vanliga jeans och framförallt Chicago White Sox-jacka!!! Ett tydligt statement från presidenten som vägrade vara som "vanliga presidenter" utan ville visa, trots att matchen lirades i St. Louis, att han minsann håller på White Sox.. Trevligt!!!


6 dagar kvar till Uffe-konserten nu.. Pepp pepp pepp!


Touren rullar vidare i Frankrike.. På eurosport.se har jag köpt ett månadsabonnemang för 49 pix så ja kunnat lyssna å tittat lite live på´datorn på jobbet.. Har väl inte varit sådär jäääääätteupphetsande etapper men alltid skönt att lyssna på Vacchi å Anders =)


Nya Behemoth har jag hört lite av, piskar som fan, inhandlas snabbast möjligt när den släpps!


Kanske blir party i helgen.. Troligast lördag.. Ikväll blire mest lugnt verkar det som.. Ghostbusters II på 4+, haha.. Ska nog kolla in den IGEN =)


Har tränat två gånger den här veckan, i tisdags varte knas med ryggen, igår gick de bättre då jag försökte hela dagen att sträcka på/ut den mer, gå mera upprätt, sitta etc.. Kändes bra..


Nämnde förut Red Sox hemmaplan Fenway Park, på tal om den är det nu klart att årets "Winter Classic" i NHL-hockeyn kommer liras där mellan Boston Bruins och Philadelphia Flyers.. Ska såklart ses.. Ballt som fan!!


Niklas Holmgren har alltså värvats av Viasat.. Ett närmast sorgebesked tyckte jag först, MEN, nu har de även värvat Calle Johansson.. OCH köpt NHL-rättigheterna.. Canal Plus tappar därför NHL, sin bästa kommentator och bästa expert.. Holmgren ska enligt dagens sportbladet även få reffa Svenska landslaget i fotboll och Champions League, DET är riktigt skoj.. SÅ, NHL/VM i hockey med Holmgren och Calle och fotboll med Holmgren och Glenn Strömberg.. Lite mumma blir det...


Att tappa Holmgren på C+ kommer man mest lida av vad det gäller Premier League och Elitserien i hockey.. Just svenska hockeyn kommer lida men, ja, det blir nog bra det här iaf, jag har ju fan båda två.. Jag hoppas för övrigt att firma Holmgren/Johansson fått riktig saftiga kontrakt med många nollor i kontrakten.. Det är de värda, Så mycket glädje och stunder de gett mig under SÅ många år!!


Det är nån dum cyklistjävel som heter Tyler som dopat sig och åkt fast under Touren.. Tycker han ska snubbla på en häcksax..


Efter lite datorhaveri med Eurosport, kunder, värme å allt va de heter så VIPS e klockan kvart i sex *skrattar* så nu publicerar jag skiten å går på semester.. Kvällen firas därför med Ghostbusters II, travet, cykel *missade ju sista timmen så de får jag se på TV på "riktigt"* och säkert nå annat på burken sen oxå.. Stand-up med Lisa Lampanelli kanske.. Trevligt blir det iaf =)

Glad sommar på alla tokar som läser!


Kommentarer
Postat av: Anonym

min snabel har 3 kanter

2009-07-26 @ 21:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0