Tre dagar har gått...

...sen i söndags å då säger regeln att man måste uppdatera.. Jaha.. å vad ska man skriva då..


Det är kaos i DIF Fotboll.. Den officiella förklaringen att Knatte, Fnatte å Tjatte varit uppe å sagt "vad som gäller" känns mycket tveksam utan istället gissar jag att Lunkan har hotats, mycket tråkigt isf.. Om de tre bongojönsarna, den officiella förklaringen, alltså gjort det och Lunkan å övriga lämnar för att de tre pajasnötterna sagt "sitt" är det oerhört sorgligt..


Folk ska veta sin plats.. ge fan i sånt där.. Ni är djurgårdare som alla andra, ni har ingen talan om sånt där.. Framförallt har inte ärkepuckot Öhrman, ordförande i JK, makt att säga att "jag tycker så här å hela JK står bakom det.." HAr han ringt runt å frågat 3000 medlemmar om de håller med honom??? Idiot..


Den Djurgårdare med lite koll vet vad Lunkan betytt sen han kom in 1998 till idag.. Från div 1 till 3 gul, flera cup-guld, kvalspel till Ch. League å Uefa-cupen.. Etablerat sig som ett lag att räkna med..  Den som får för sig att förneka det här å vilja ha bort honom, kanske ska titta lite vad som åstadkommit sen han tog över rodret...


Personligen har jag aldrig gillat att han dubbeljobbar emd DIF å Svenska Fotbollsförbundet.. Jag har hoppats att han ska välja men så blev tydligen inte fallet.. Läser oxå i Aftonbladet *hänt extra* att folk på kansliet är missnöjda med hur Lunkan beter sig.. Trrist isf.. ÄR det så att han bufflar och har sig då ska man ju lösa det och i så fall få bort honom.. Men då ska det ju komma därifrån, inte att Bill, Bull å Benke Bongo går upp å säger va de tycker.. Idiotjävlar...


Efter en katastrofal första halvlek så vann Sverige över Ungern.. Allt annat hade varit en missräkning om något.. men seriöst, skrota 3-5-2.. Det var ju så jävla virrigt bakåt från och till mot jääävla UNGERN!!!!?!? Om en månad kommer Portugal till Råsunda.. Ronaldo å grabbarna.. 1-5 någon?!?!?! 4-backslinje NU!!!


På måndag börjar Elitserien, underbart!!!


Seger med Lok Farsta igår.. trevligt.. 4-0.. Tre matcher kvar.. Jag ska spela två.. Vinst mot Peruanerna *revansch!* och toppmatchen mot Schteekarna och vi kan vinna i år.. Vore kanon att avsluta med att vinna vår division då vi blev tvåa förra året..


Hoppas Synoptik ringer imorrn så man får tillbaka glasögonen, fyfan va jobbigt det är att ha linser hela vakna tiden!


Hoppas skivorna från USA kommer snart oxå.. Vill poppa Motorhead...


NU ska ja se om ja vann nåt på horses och spana vidare på Idol.. hehe..


Under and in...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0