Vet inte vad jag ska skriva..

..MEN, som Tobben skrev oxå, man får fan göra det ändå..


DIF Hockey vann ikväll i förlängningen mot Rögle med 2-1.. 2 poäng, är ändå besviken.. De spelade väldigt bra sista 10 i första perioden å kunde göra 1-0.. men sen så ba, de dog.. Asså, fyfan det är spel i sargen, fram å tillbaka, hit å dit, som en jävla jojo.. Nästan ingen tar fighten framför mål eller puckbärare jobbar in mot mål.. man blir ju galen.. Det är inge vidare skoj att titta på å det är så mycket slarv, krampaktigt och passningsspelet är fram å tillbaka väldigt dåligt, likaså försvarsspelet.. Den här matchen, precis som bortamatchen för någon vecka sedan, 3-3 då, är matcher som DIF SKA VINNA om de ska gå till slutspel och utvecklas som lag.. Det är för dåligt, trots "segern" i förlängningen ska de ta 3 poäng i iaf den här matchen..


Riddarn var dock kalas i mål!!!


Philadelphia Phillies är första laget klart för World Series efter en 5-1-seger i nattens fight vilket innebar 4-1 i matcher mot LA Dodgers... Motståndare blir högst troligt Tampa Bay Rays, tyvärr, om inte Boston Red Sox får ett flipp och vinner tre raka nu.. Tampa leder som ni vet med 3-1 i matcher och den serien kan ta slut inatt, MEN, Red Sox har vänt såna här underlägen förr och jag hoppas fortfarande..


Tyvärr verkar det som en ev. match 6 som jag tänkte se på lördag kväll halv elva svensk tid nu flyttats fram till runt tvåtiden svensk tid på natten vilket såklart inte går att vara uppe att se.. MEN MEN, vinner de inatt får man banda på lördag natt å ligga sängen å se på söndag.. Skönt det med.. GO RED SOX!


Mycket spännande plattor kommer till jobbet imorrn.. Nya med AC/DC, Hank WIlliams III, Bloodbath och Lucinda Williams.. MUMMA!


ZZ TOP ÄR FINA GREJER DE!!!!!


Nya Gary Moore lät rätt bra...


Kusken Johnny Takter råkade ut för en läskig grej idag när han ramlade ur sulkyn baklänges rätt i backen.. Hoppas de går bra för han, de såg inge vidare ut =/


NP: ZZ TOP - Tube Snake Boogie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0