TIPSTER fixade biffen!

Tipster heter en häst som delägs av en snubbe som jobbar i Västertorp och som jag därför håller lite extra på och spelar när han springer.. Ikväll gav det äntligen utdelning.. Vinsterna var inte direkt enorma på spelet igår MEN, fick ändå 41 kr på en klar tvilling då.. Så jag tog 40 kr å lirade 10 kr vinnare och 30 kr plats.. VIPS så var de pengarna 328 kr tillbaka.. Platsodds på nästan 5 gånger och vinnarodds på över 18.. HÄRLIGT! Måste in och gratulera *tacka* Björn imorrn.. FINT!! =D


DIF Hockey lirade en helskum match ikväll.. ledningen med 3-2 efter första perioden och hawaiihockey var de minsta man kunde säga då.. I tredje sedan var Luleå igång å och hade vänt och det såg ut att bl 4-3 i baken när Micke Holmqvist kvitterade till 4-4 med 16 sek kvar och DIF sedan vann i förlängningen med 5-4.. Härligt.. Det är några matcher utan torsk nu.. Skönt!!!


På lördag bär det av till London.. Det blir fint det!


Det blir att spela ny musik i Mp3:an på flyget.. Ska lyssnas igenom nya släpp med Behemoth, Taake, Memory Garden m.fl..


Dollarn har gått upp som attans, vilket tyvärr drabbat CD Pacific som övriga världen.. Känns inge vidare att handla där längre.. Vissa guldkorn, javisst, men inte i samma utsträckning som man gjort.. nu får man verkligen börja jämföra med alla sätt jag kan handla här i Sverige för att tjäna en tia per skiva, nja, då är det inte värt det..


Har sett första finalmatchen av World Series från och till.. Känns inte jätteskoj när inte Red Sox är med, såklart, men överlag känns finalen lite "lam".. Det pratade om det på "Around The Horn" igår men jag tror att när/om de kommer upp i match fyra, fem och kanske sex och sju lär många vara taggade ändå.. Även jag..


Matchen vanns iaf av Phillies med 3-2 och det leder med 1-0 i matcher.. Nästa match inatt, oxå den i Tampa Bay..


Näää nu tog idéerna slut...


Freak is lookin forward to the London trip..

...and he's UNDER aaaaand IN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0