Tisdag kan inte komma snabbt nog..

..för nu måste det här ta slut.. Låt det ta slut nu..

 

DIF Hockeys säsong är en enda lång misär.. Tar de fler eller lika många poäng som Linköping så slipper de kvalserien.. Något som vore otroligt skönt.. Med lördagens otroliga, å förresten inte bara gårdagen utan veckans berg och dalbana i tabellen så, vet i fan vad jag ska tro om tisdag.. Jag hoppas de klarar det.. DÅ skulle man kunna slappna av igen..

 

Cannibal Corpse levererade som vanligt i måndags, på lördag ere dags igen i London, fett!

 

Försäsongsbaseballen har börjat, såg en hel match med rödstrumporna idag, den första sen slutet på september.. Åååh gläädjen =)

 

Asså, vissa brudar, WOW, hur de beter sig, å inte beter sig, ingen självinsikt eller världsbild alls.. Det är så vidrigt.. Sen finns det grabbar som Adde som är kung när det gäller hur en polare ska vara..

 

Tjat-Jessica ur Big Brother, skönt..

 

ÅÅÅååh jag vet i fan vad jag ska skriva.. hade säkert jättemycket å säga men komemr fan inte på nå speciellt..

 

Suger som fan att slutspelets matchtider är 15 på helgerna, vad vare för fel på 16?!?!? Puckon..

 

Blev bara ett gympass veckan som var, så blire när d e mycke annat, fast iofs konserten i måndags var ju nästan som ett pass haha.. Nacken har börjat återgå till det normala hehe.. Siktar på iaf två pass denna veckan.. hehe.. Kanske, tre, hmm, får se..

 

Tjacka nya Bruce:an i fredags, i Aftonbladet idag gjordes det värsta grejen att skivan fanns i handeln på ICA Maxi.. öh, jaha, vilken koll de har.. Flera skivbutiker får skivor på fredagen när det officiella släppet är måndag, exakt vad är det konstiga?!?!? Såklart köpte jag den på Fönstret, den enda butiken jag vill gå till!

 

Klockan går, dags för sängen.. Go go go..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0