Ingen märkvärdig seger...

..MEN iaf.. Idag vann DIF Fotboll borta mot Hässleholm i Svenska Cupen och KANSKE KANSKE kan det ge liiiite självförtroende i ett annat MYCKET stukat gäng som gjorde ännu en usel insats hemma mot BP i fredags med 0-2-resultat som följd.. Torsk mot Bajen å BP samma vecka, det går tungt nu.. Det är bortamatch mot Halmstad på onsdag.. Dembo måste petas nu, in med Oscar, Dembo har varit alldeles för dålig nu i några matcher och kan inte bara rida på "förstamålvakts"-vågen utan får fan kamma till sig nu..


Roligare med Pittsburgh Penguins i NHL då som gick vidare inatt efter vänt 3-0-underläge borta mot Philly till en 5-3-seger och gick till kvartsfinal efter 4-2 i matcher, BRA DÄR!!!!


Även Red Sox segrade inatt efter en tuff start, 0-6 efter 3,5 innings, slutade den till slut 16-11.. MYCKET trevlig match tillslut, väldigt lång bara.. Fyfan den tog typ 4 timmar å en kvart.. Red Sox har nu vunnit båda matcherna mot Yankees och inatt är det match tre mot ärkerivalen, en match jag ser reprisen av imorrn kväll..


Depeche Mode's nya skiva lät fan skit först, MEN, nu efter några genomlyssnigar är den rätt bra.. Visst är det långt ifrån deras bästa och inga direkt SUPERhits men klart lyssningsvärd och absolut värd de 84 kronor jag betalade.. Längtar till Arvika =D


Satt i Tanto med Adde å några fler igår, de va varmt å skönt de, TILLS det började blåsa, då vare inge lajbans längre, huva..


Ska jobba nu i 4 dagar sedan 3 dagar ledigt.. Skönt.. Det var vansinnigt tråkigt på jobbet igår MEN jag kämpade igenom det för att kunna va ledig nu på lördag så man får fre-lör-sön, sweeeeet..


Träffade morsan å Björn som hastigast idag, första gången på ett tag.. Mamma klippte mig oxå.. Världsklass i vanlig ordning =D


Ska träffa Karin på tisdag, undrar hur fan de kommer gå.. *pirrigt värre*


Red Sox har ju ta mig fan 9 raka segrar nu!! Fortsätter de så här leder de AL East snart, å det är ju trevligt..


Nya Dylan och Heaven & Hell släpps imorrn.. Båda är beställda å betalda redan så det är bara att invänta dem på posten å lyssna.. Får se om jag hinner få dem redan kommande vecka, tror inte det men hoppas kan man ju!


Ska bädda rent nu och tagga för en ny vecka..


Nu kör vi som fan!


Nya matcher, nytt hopp del 2..

JAAAA men de e väl dags att uppdatera här da.. Imorrn möter DIF Fotboll Brommapojkarna hemma på Stadion.. DIF är ju inte i absolut toppslag för tillfället, MEN, man måste ju iaf försöka se framåt å tro på vinst imorrn..


Derbyt i måndags va ju skit, visst DIF började väl ganska bra och tog t.o.m. ledningen.. På ett SPELMÅL dessutom.. men sen va de roliga slut.. Bajen gjorde 3 (4) mål och kvällen var förstörd.. Spelet var återigen inge vidare och Dembo hade ingen bra kväll i kassen.. NU får vi se hur de går imorrn da..


Desto trevligare var det i tisdags på Fryshuset då Satyricon krossade fullständigt! Väntat såklart men jävligt imponerande ändå.. "Filthgrinder".. "To the Mountains".. "With Ravenous Hunger".. och makalöst bra och vackra "Mother North".. Vilken kväll! Det kunde inte toppa CHOCKEN 2006, ett gig som bombade mig totalt och som jag knappast lär uppleva igen, men det var jävligt bra den här gången oxå!


http://www.youtube.com/watch?v=6ikVMkO2ihE

*eeeeeeeeeh*


Var hos tandläkaren idag, första gången på aaaaaaaaaaaaaaaslänge.. Hade ett stort å ett litet hål, måste fixas, ska börja i maj, får se hur de går.. Trodde fan det skulle vara värre men men..


Red Sox går som tåget, 7 raka segrar! Nu möter dem ärkerivalen Yankees i tre matcher fre-lör-sön.. Händer inge speciellt lär jag se lördagsmatchen som börjar typ 22 svensk tid.. Trevligt..


INATT kan Penguins bli klara för kvartsfinal i NHL, de har 3-1 i matcher mot Philly och kan avgöra på hemmaplan!


Nu ska jag lägga mig här..


Nya matcher, nytt hopp??

Ja kanske för man måste ju nu iaf se framåt.. Imorrn lirar DIF Fotboll sitt första Sthlmsderby i år "borta" mot Hammarby. Jag å Ken ska dit, vet inte om blir fler men de känns oerhört skoj att gå med honom, lika kul som det är, lika trist är det att min vapendragarare annars, BOJJE, inte kan gå då han är på jobb i Uppsala..


DIF Fotboll har hittills varit en smärre katastrof spelmässigt men har ändå 4 poäng.. Bajen i sin tur har bara 1 poäng å inte varit nå vidare heller, uppenbarligen.. Det känns som ett riktigt DOWN-möte vad det gäller tabellen/spelet, men, tändningen börjar redan komma, jag ser fram emot det som fan nu! Efter den usla insatsen av DIF mot Gefle kan det nu bara bli bättre imorrn, så NU KÖR VI!!!


En liten grej inför derbyt som e bra, Tauer är fortfarande "skadad", skönt..


Alldeles nyss tog Flyers-Penguins slut.. Det var en kalasmatch som Flyers vann med 6-3 och reducerade slutspelsserien till 2-1 till Pittsburgh, synd men jävlar vilken match det va!


Red Sox vann knappt med 2-1 hemma mot Baltimore och har nu vunnit de tre inledande matcherna i en serie av 4 matcher.. Match 4 spelas imorrn runt femtiden svensk tid, ska snabbkolla lite efter derbyt imorrn kväll..


På tisdag ere en annan höjdare då SATYRICON manglar på Fryshuset.. Det kan bli otroligt bra!!


Triton Sund var otroligt bra och vann Olympiatravet i lördags, en hästinsats *kul kul* får man säga.. Visst gillar jag den pållen och spikat den många gånger men att vinna från bakspår mot bl.a. otroligt tappre Oisseau De Feux *vilket lopp!!* var ändå imponerande..


Igår på Record Store Day blev det "bara" Fönstret.. Köpte "Zuma" med Neil Young och "Music For The Madness" med Depeche Mode.. Blir feeet lyssning imorrn på jobbet!


Undrar hur mycket man måste ha på sig imorrn.. Tänker ha mer på mig än i onsdags iaf.. Hehe, får packa ryggsäcken.


Klockan är NU när jag skriver detta tolv och det är dags att börja dra sig mot sängen å inleda en ny jobbvecka imorrn.. VÄLDIGT många jag känner tycke måndagar är jobbiga å sådär, ja vet inte, jag har aldrig tyckt det är så farligt.. livet går ut på att jobba sina timmar i veckan å fördela dem på några dagar å sen va ledig en viss tid.. Vissa dagar är ju klart värre än andra men just den här veckan då det är derby imorrn, konsert på tisdag, årsmöte onsdag å ja lite allmänt "grejer på gång" då känns det faktiskt helt okej..


SÅ NU kör vi som fan nästa vecka..


Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det..

..imorrn då det är RECORD STORE DAY, en dag internationellt för att typ "salute the record stores".. Självklart ska jag *och du oxå om du bryr dig* besöka en skivaffär nära dig och kanske inte handla upp alla pengar du har men visa att du inte vill att dem ska försvinna. Att besöka Fönstret är lika givet som att äta middag.. Under dagen har jag nu oxå sett att Repulsive har rea och "firar" dagen, jag vill ju dit oxå men hmm, vet i fan hur jag ska hinna förbi båda affärerna när jag slutar 14 å båda affärerna stänger 16.. Det är ju en bit mellan dem om man säger så.. men men, de får lösa sig på nåt sätt.. Fönstret blire, Repulsive, hmm, jo, eller, ja, kanske haha..


Ken ringde mycket trevligt idag å sa att "ja men, vi går på matchen då".. han menade såklart derbyt på måndag och gjorde iom det en total kovändning, nåt som gladde mig enormt.. Att DIF Fotboll samtidigt skickade ut ett erbjudande om 50 kr rabatt per plåt PRECIS där ja tänkt sitta gjorde det ju inte värre.. TREVLIGT!


Pirate Bay-grabbarna fick tydligen ett års fängelse å 30 miljoner i skadestånd.. Hårt.. Eller, ehm, Man tar liksom inte tingsrättens beslut så allvarligt va? Tingsrätten a.k.a. SPRING TRAINING typ.. Sen blire hovrätten (säsongen) och när dem lekt pajaser idag som att de skulle betyda nåt blire högsta domstolen *slutspelet!!!).. I just DET HÄR fallet verkar det även som att det kommer kunna överklagas till EU-domstolen (ALL STAR GAME!??!?!) så alla som går runt idag å säger "shit vilket beslut" kan ju lugna upp sig ett par grader och titta igen på beslut om några år när det RIKTIGA beslutet lär komma...


Tingsrätten, hahaha, vilket larv.. varför finns den? Vafan, alla stora brott överklagas ju alltid i Sverige två gånger iaf innan de hamnar i högsta domstolen, VARFÖR finns tingsrätten!?!?!? Borde man inte fatta att de "stora" fallen borde kanske gå till HD direkt för att slippa omkostnader, överklagande, allmänt WASTE OF TIME..


OM man ändå ska diskutera försäsongens" beslut kan man ju säga att PB tillhandahåller alltså en tjänst på nätet där folk gör olagliga handlingar.. JAG jobbar i en butik, OM nån kommer in till mig å snor grejer, är JAG medbrottsling då, "ja men vadå hade du inte haft butiken hade den här människan inte kunna gjort brottet hos dig".. OTROLIGT hur de kan få det att gå ihop.. i det här fallet är jag inte så lite inne på att det här är ett beslut från "Högre ort" att NU JÄVLAR ska vi statuera exempel å skrämma slag på alla nedladdare så de slutar.. I efterhand kommer de säkert att inse "att det här beslutet var helt galet".. SEN, kommer de tänka "MEN, de kanske skrämde bort någon, därmed har vi lyckats".. Bra rättssystem isf.. eh


Förresten en annan sak, de gick att läsa i tidningen om 15-åriga Sofie som mycket tragiskt tog livet av sig efter att ha blivit våldtagen av en 42-årig som kan kallas för "man" men istället borde kallas för det vidriga as "han" är.. Sofia klarade inte att möta "honom" igen i rätten och tog sitt liv.. Extremt tragiskt.. SÅ, vad har hänt där då.. JO, en man (s.k.) har våldtagit en tjej, han har inte bara förstört hennes liv fysiskt och psykiskt för resten av sitt liv utan hon har även fått så stora men av detta att hon tagit sitt liv..


DÄRFÖR ska man döda den jäveln! Han inte bara fick henne våldtagen han "dödade" henne oxå.. Så döda honom.. Skär först kuken av han.. Skjut han sedan i knäna.. Skär av han hälsenorna.. Å sedan när han ligger å skriker slår man armarna av honom med ett järnrör.. När han tror de kan bli värre tänder man eld på honom å låter han försöka röra sig i extrema plågor tills han dör..


Förlåta människan.. Ge en ny chans.. I helvete.. han förtjänar nada.. oavsett om han blev påsatt av sin farsa i 25 år eller slagen som barn eller liknande.. INGEN NÅD!


Jag kan i sådana här diskussioner inte låta bli att tänka på den äckliga jävla horfittan som anklagade en "nära bekant" till mig för våldtäkt.. jag hoppas hon får ett liv i misär, mörker, hat och att hon aldrig blir lycklig mer och dör olycklig och jävlig.. Du förtjänar heller ingenting.. Ditt äckliga as, hoppas jag aldrig får stöta på dig nån gång..


Well, det har inte hänt sådär jääättemycket idag så ja, det får väl räcka liksom..


JA; det gick väl sådär då...

...att spöa Gefle igår kväll.. Det blev 0-0 i en smått horribel usel insats av DIF Fotboll som är LÅNGT ifrån super, ett undantag kanske, Dembo i mål gjorde flera fina räddningar och var utan tvivel bäst på plan i DIF:s lag..


Gefle, vilka snubbar, de har typ inget lag alls förutom Hugosson som ofta är bra i kassen å störtsköne Hasse Berggren på topp som är typ 600 år men ändå fortfarande hålle rmycket hög klass.. han var riktigt bra i första halvlek igår å DIF kan ju bara tacka sin lyckliga stjärna *å bamsemålvakt* att han inte gjorde mål..


Penguins slog till å vann första matchen mot Philly i 8-delen i NHL-slutspelet.. FINT!


Red Sox tog sig samman å vann igår kväll med 8-2 borta mot Oakland A's i baseballen och vänder nu hem för 9 raka hemamatcher på Fenway Park, nu ere dags att vinna sisådär 9 av dem tycker jag!!! *optimist haha*


Yankees hade hemmapremiär idag på deras nybyggda "New" Yankee Stadium.:Det var en solig dag, med massa folk, feststämning, fin inramning.. Det enda som inte riktigt gick Yankees väg var att de hade besök av Cleveland Indians.. Slutresultat: 2-10 'skrattar*


Så Yanks torska. å skit-Bajen torska.. å GRIS-GNAGET torska oxå!!! Vilken kväll!


IMORRN ere fredag å då jävlar blire party...


..öh, eller, nä, de blire ju inte.. hahaha.. de blir ju typ middag me farsan å "Så ska de låta" *partiiiiiiiiiiii*


Jobba lördag å hålla ut me pengarna till lönen nästa fredag..


Nån som vill gå på Sthlmsderby med mig på måndag?? Det vill/kan tydligen ingen annan..


Nää fan om man skulle ta å försöka komma i säng hyfsat ikväll då så man inte känner sig som en död zombie *motsägelse någon* imorrn med.. JAPP JAPP så får de bli...


Har uppdaterat dåligt...

.. jag vet men lite snabba här då..


Efter mitt senaste inlägg då Red Sox vann premiären har det gått riktigt dåligt.. 2-5 på 7 matcher .. inge vidare, hoppas trenden vänder inatt i match 2 mot Oakland A´s...


Har sett väldigt mycket baseball under påsken, både live/eftersänt/inspelat.. På datorn och på ESPN.. jag älskar det.. Visst är det inte kul HELA tiden men när det är som mest spännande är det riktigt bra.. Söndags natts matchen mellan Brewers å "Cubbies" va en av de bättre jag sett.. En hel del poäng, snygga spel, en otrolig räddning å några sköna homers.. Hoppas det vänder för Red Sox bara..


DIF Fotboll vet ju ALLA hur de gick för i helgen och det finns ju inte så mycket att säga.. 0-2 i röven efter drygt 5 min, 0-4 efter 40 och tillslut 0-6 efter 90.. Jaha hur ska man tackla det då, JO, förhoppningsvis genom snabb revansch hemma mot Gefle imorrn, det ska bli spännande!


Candlemass titellåt från nya skivan, "Hammer Of Doom", är så satans bra så man får ståpäls, ståkuk och STÅBAS på en gång =D


Påsken var kalas.. Mycket trevlig middag hos mamma i torsdags.. Ännu mer god mat hos farmor på dagen i fredags.. Kalasbra party i lördags kväll och trevlig dag hela söndagen med bl.a. kinamat med Adde.. SEN spöa jag han i hockey *nice!* SEN spöa han mig i hockey *mindre nice* men men..


IDAG har jag dock mått som en gris, somnade efter halv fyra inatt och det var tungt ett tag idag men de va skoj å träffa lite folk =)


BANGCD.com

CDWOW.se...

..finfina site:r som säljer billiga plattor.. Nya Neil Young 84 pix minus 12 kr rabatt jag fick *bara det!* Depeche 84.. CDWOW tog 99 kr för Heaven & Hell.. Kommer köpa kommande Dylan och Tori Amos för 84 kr styck på bang oxå.. Fantastiskt roligt såklart =)


GALEN match ikväll i C.L.-returen mellan Chelsea å Liverpool. POOL hade NADA chans sa jag på dagen.. PANG så ledde de med 2-0.. *mästertipparen* Sen blev allt som de "skulle" å Chelsea vände till 3-2 å de va klart.. ELLER? Då kom Pool tillbaka till 4-3?!?!!?! Frankie Lampard avgjorde dock sedan med sitt 4-4-mål och en fantastisk match var slut och man kunde nästan skratta åt det för det var så jävla skoj..


Vet inte om mamma och Björn har tillgång till nån dator men HAR ni de så hoppas ni har det bra i Italien!! =D


WELL, klockan går HELT OTROLIGT NOG ikväll oxå så det är bäst man lägger ner de här.


Imorrn tar vi Gefle!!


HÅLL I NU!!!!

Efter 7 innings leder Red Sox sin "opening Day"-match en dag försenat med 5-1 mot Tampa Bay Rays hemma på Fenway Park. Ska upp tidigare imorrn då d e möte om marknaden i centrum så jag BORDE lagt mig för ett tag sen men fan det är ju PREMIÄR!!!! Josh Beckett *Red Sox startpitcher* inledde asbra, kastade i 7 innings, fick bara två "Hits", en "run" men framförallt 10 "strikeouts".. RÄTT bra början =D..


*Ingen fattar nånting*


Satt ju uppe och såg en del av Yankees match igår, de torskade tillslut med 10-5.. Trevlig start.. C.C. Sabathia hade som sagt ingen höjdarmatch men snubben tillhör ju toppskiktet i ligan och kommer säkert tillbaka i god form alldeles för snabbt..


Färjestad vann final 4 med 3-2 efter sudden, tyvärr.. De leder nu med 3-1 i matcher och vinner med en seger imorrn, även den på hemmaplan, SM-guld för femtielfte gången typ.. Hoppas fortfarande Davidsson å co. kan komma tillbaka, vinst imorrn och det blir en match 6 på långfredagen.. Vore väldigt trevligt!


Six Feet Under, vilket band, dem är bra dem.. Fick live-DVD/CD:n "Live At Full Force" idag, snuttade lite snabbt på jobbet när jag itne hade kunder, satt å diggade som fan.. hehe...


5-3 nu efter 7,5.. Så fort de bytte pitcher blev det sådär när Ikajoma *hette han så..* inte fick till det.. när Justin Masterson kom in blev de bättre men hmm, bara 2 p upp nu.. MEN, Red Sox ska slå nu..

Blev inga poäng så fortfarande 5-3 efter 8 innings och nu ere Jonathan "JOHNNY!!!!!!!!" Papelbon som ska stänga matchen för Red Sox.. Det är han expert på.. Nu jävlar, kasta ut dem..

*härligt me livereferat haha*

Sticker i mellan här i reklamen med att Brynäs tydligen inte ger Mikael Lind nytt kontrakt.. 37-åringen vill dock fortsäta med hockey och jag tycker det kan vara en habil värvning för DIF Hockey att ge honom ett ev. ettårskontrakt med den rutin han har.. Den här säsongen var inte jättebra men blev väldigt förstörd av en skada, så, ja, varför inte!?!

BRA JOHNNY!!! 2 Strikeouts och en groundout och Red Sox vann med 5-3, FINT!!!
Imorrn spelar Boston-Tampa igen men då börjar den sju i USA *dvs 01 i Sveige* EMN den sänder ESPN America så den tänkte jag se reprisen av på skärtorsdagen efter jag varit hos mamma och träffat familjen.. Ser redan fram emot..

Jag kommer va kalastrött imorrn men det var det fan värt =D

Gonatt!


SNABBISAR..

..ere tänkt här dåda!!!


Allsvenskan har inletts med att en back i Bajen gjorde ett av årets häftigaste mål redan i premiären.. jösses vilken träff han fick..


Örgryte hade ingen vidare dag och stackars målvakten David Stenman *hette han så* gjorde sitt livs match *eh*


DIF Fotboll inledde Allsvenskan med match på Sthlms Stadion ikväll mot Örebro. Kändes som en typisk "oavgjord match" på förhand och det borde det rättvist nog ha blivit, MEN, DIF fick en välförtjänt straff.. Daniel Sjölund lekte superstjärna och chippade bollen.. Fullkomligt vansinnigt och målvakten John Alvbåge va skitnära att ta den.. NU blev det tillslut mål å det räckte för DIF att vinna en "sprudlande" *eh* premiär med 1-0! 3 poäng, FINT! Bäst i DIF var Dembo i mål som gav ett mycket säkert intryck och dessutom en finfin räddning i andra halvlek.. Kebba Cessay var bra i sitt positionsspel som mittback.. ALLT var inte klockrent men framförallt kändes han väldigt positionssäker och var på rätt plats vid rätt tillfälle.. Hrove Milic gjorde ett bra inhopp och även Boyd Mwilas inhopp får godkänt.. DIF:s spel överlag var inte direkt jättebra, tyvärr väldigt likt förra året med mera safe å hem/rundspel a la handboll än vad man önskar.. MEN, nu var det en premiär å DIF vann å de får man vara glad för.


BASEBALL:en är igång!! Mästarna Phillies torskade direkt hemma mot Atlanta Braves och det var nog en missräkning.. Boston skulle spelat åtta svensk tid mot Tampa Bay MEN tokvädret i Boston förstörde det och premiären för Red Sox äger istället rum imorrn drygt 22 svensk tid.. SYND.. hade tänkt se slutet streamat när jag kom hem ikväll.. NU blev de inte så utan jag fick istället se slutet när NY Mets slog Cincinnatti Reds med 2-1 på bortaplan..


Baseball-världens vidrigaste lag, d.v.s. N.Y. Yankees lirar just NU borta mot Orioles från Baltimore.. Stjärnpitchern *han som kastar bollarna mot slagmannen* C.C. Sabathia gör sin första start och glädjande nog går det bara SÅDÄR! Orioles leder 3-1.. Kommer inte se klart på den, MEN, de vore trevligt med torsk för "Hanky Panky Yankees" direkt hehe..


Var förbi Kent å Classe å deras nyöppnade butik "Fönstret" i lördags som ni som läst förra inlägget visste.. Det var MYCKET trevligt att träffa dem igen.. butiken var nästan precis som jag väntat mig.. otroligt "nischat" utbud mot vad stammisarna köpte/gillade när Skivfönstret fortfarande fanns.. Jag köpte en Dylan/The Band-live, "Before The Flood", som jag inte hade, "Copperhead Road" med Steve Earle samt dokumentär-DVD:n "Festival" med bl.a. Janis Joplin.. Lägger den i högen bland typ 10-20 (?) DVD jag borde se som jag har hemma *skrattar*


Det händer inte mycket på jobbet nu.. ganska tråkigt.. hoppas det kommer några roliga beställningar/jobb snart..


Södertälje och Rögle blev båda klara för Elitserien 2009/10 idag.. Precis som jag sa innan kvalserien drog igång.. OKEJ OKEJ det var liksom inte "tipset of the year" eller några högodddsare men ändock.. Såg inte jjäättemycket av kvalserien i år, inte i närheten av hur mycket jag såg förra året.. Då var det däremot mer spänning i sista omgångarna då Rögle chockade alla.. HADE AIK vunnit hemma mot SSK på Hovet idag hade det blivit mycket intressant omgång, ist vann SSK med 6-2 *tror jag de va* och AIK:s dröm om Elitserien tog slut. Man måste ändå motvilligt beundra AIK:s säsong och säga att satsningen som påbörjats gått hem, även om det inte gick i år fullt ut.. SOM Holmen dock sagt, det är nästa säsong man SKA gå upp, och det känns väl som att med det här året som "rutin", kanske några nyförvärv och lite en stabilare start på kvalserien kan de bli att räkna med på allvar nästa år..


Jag sa inför serien att visst "AIK får gärna gå upp".. Jag kände dock hur mitt DIF-hjärta slog hårdare och ilskan växte när jag såg AIK vinna borta mot leksand.. Ilskan över en utebliven Leksandskvittering var påtaglig.. Precis som igår när fotbollslaget mötte Halmstad.. Jag kan glädjas med framförallt Daniel, även chefen å säkert några fler jag inte minns nu men.. Faktum kvarstår.. jag gillar inte AIK.. Så är det..


Gå in på www.difhockey.se

Läs texten.. "Det finns bara ett lag i Stockholm".. SÅ förblir det.. Och ska förhoppningsvis förbli.. Vidriga Solnapack!


4-1 Baltimore just nu! Fuck off YANKS!


"Hurru Wanja Lundby-Wedin är det kallt om huvudet?"

"Nä det tycker jag inte, vadåra?"

"Ja det blåser väl.."


Har sett spelschemat för Superserien *d.v.s. Sveriges "Elitserie" i Amerikansk Fotboll* där inga mindre än DIF är nykomlingar och ska spela.. mycket trevligt och man undrar väl iofs hur i helvete det ska gå.. Dessutom får de i premiären fredag 1/5 möta ett av de bättre lagen de senaste åren, Carlstad, men men.: En premiär är alltid en premiär.. Fan t.o.m. Bojje var sugen på att följa med och lära sig mer om spelet inför vår Londontripp i höst då det är NFL-match igen! Skoj =)


Klockan går, jag borde duscha å gå å sova men jag fastnade lite här vid Bloggeriet.. "Snabbisar" blev det knappast..


"Ååh, kom, det här e Robin" *eh* hahaha..


HAHAHAHAHAA De går INGE bra för Sabathia!!! Efter att ha kastat 4.1 "innings", Baltimore fått 6 poäng och "the bases are loaded" var det mors å goodbye för honom då Yanks coach Joe Girardi fick nog.. hehe..


NÄÄÄEJ nu måste jag hoppa i duschen här.. Imorrn ere tisdag å då jääävlar blire ös!!!


Eller nja de blir de inte men vadå, hey ho let's go!


FREAK LEAVES NOW!!


Fönstret smygöppnar imorrn...

...och det är utan att överdriva så jävla roligt så det smått spritter i en...


Skivfönstret hade legat i Ringen Centrum så länge jag kunde minnas. Jag hade bara varit där någon enstaka gång men eftersom Friwaco handlade musik därifrån så blev jag mer å mer involverad i det. Efter ett tag när man blev mer å mer igenkänd fick jag bättre kontakt med grabbarna där och blev "en i gänget" både bland säljarna å vissa av stammisarna. Det blev till en del av mitt liv.. har haft MÅNGA trevliga stunder där och med flera som tillhörde skivfönstret-sfären.. Att det sedan via folk ledde till att jag upptäckte musik som bl.a. Hank Williams, Lucinda Williams, Hank III och ja jag vet inte alla så har det ju närmast blivit livsförändrande..

Därför var det ett MYCKET hårt slag när jag fick reda på att Skivfönstret skulle lägga ner.. Det gick SKITFORT, från full försäljning till stängt på typ två veckor å där stod jag och det var.. Otroligt ledsamt.. jag har knappt träffat nån av de därifrån även om ja stött på Kent en gång och även fått kontakt via några på facebook..


MEN, när jag bara av en händelse hejade på en av de gamla stammisarna för någon vecka sedan på just facebook fick jag reda på att Kent å Classe nu ska öppna en NY butik, även den hyfsat nära Skanstull.. Den ska tydligen heta "Fönstret" bara, ett klockrent namn såklart.. De kommer tyvärr bara ha öppet till 18 på vardagar men lördagsöppet 11-16 om jag förstod rätt.. Smygöppning sker imorrn men jag ska dit på lördag å asså, jag vet inte exakt vad eller hur mycket de kommer ha men cd, dvd å böcker hörde jag nåt om.. Det här är seriöst bland de roligaste som hänt i år.. Jag har saknat hela fenomenet "Skivfönstret" som satan och även om jag inte kommer kunna vara där lika ofta så, FINNS DEM, nu iaf och jag tycker det är såå roligt =)


Något annat som är skoj är att MLB börjar på söndag.. Red Sox gick på pumpen idag men har spelat upp sig väsentligt senaste tiden.. AL East kommer bli galet spännande i år och den överlägset mest intressanta divisionen i ligan, iaf på förhand.. ESPN America sänder både live och eftersänder flera Red Sox-matcher nästa vecka.. Blir å banda å digga, FINT!!


Har skaffat ny dator med hjälp av skattepengarna och även farsan som lagt ut så länge.. Det är så trevligt.. Det flyter på väldigt bra och framför allt behöver jag inte vänta flera sekunder när man vill göra nå "nytt"..


Nya Candlemass är bra den!!


Kommande Neil Young är som väntat skum, men bra.. Han sjunger om elbilar och förändra världen å hej å hå.. kanske lite mycket "svampar" här å där men iaf.. Ska så klart införskaffas! Premiärköp på Fönstret kanske? Får se =)


Såg ni första perioden av SM-finalens första match igår? HÄRLIGT! Vilket tempo det va, vilket drag, satt å njöt här hemma... Rond två i Karlstad imorrn, det blir spännande!


Penguins manglade N.J. Devils inatt med 6-1 på hemmaplan. Slutspelet är nära.. Tror dem får väääldigt svårt att upprepa finalplatsen dock men, ja, vi får se..


Kanske dags att avsluta det här nu och faktiskt komma i säng före 1 nån gång den här veckan.. helvete vad klockan ska gå hela tiden..


Kan bli några bra dagar nu tror jag, och hoppas på =)


NATT!


DET VAR längesen...

...jag skrev här jag vet men det har vart en del jox på gång..

Ska snart uppdatera mer men men..

Nu måste jag försöka sova..

RSS 2.0