De fantastiska nyheterna i vårt land..

..eller hela jävla världen men i SVERIGE ÄR DAGENS VIKTIGASTE NYHET den FASANSFULLA LIVSVIKTIGA nyheten om att stackars Elisabet ”Jävla” Höglund har DISSATS OCH FÖRUDMJUKATS OCH FÖRNEDRATS för att hon är SÅ JÄVLA GAMMAL och inte passar in i Förkväll på TV4..

 

I vanlig jävla ordning så säger det ALLT svenska kvällstidningars fantastiska förmåga att leverera ”det senaste dygnets viktigaste nyheter”..

 

MEN, tillbaka då till det som uppenbarligen var viktigast idag:

 

ÅÅÅÅ JÄÄVLA NEJ va hemskt och jävligt och fruktansvärt och SKITKONSTIGT att en seriös duktig reporter på 65 bast trodde hon skulle fungera i ett program som är gjort för unga kvinnor på eftermiddags/tidig kvällstid i TV4?!?!?!

 

NU tänker nån så här kanske ”vad vet han??”.. JO det ska jag berätta, JAG såg delar av Förkväll redan förra omgången.. Jag tyckte faktiskt det var lite synd att det försvann, rätt trevligt program som ofta stod på på jobbets TV från kl fem till stängning.. Och det har det gjort den här omgången oxå.. Ibland ere riktigt trevligt, men ibland blire bara för pinsamt, dessa jävla dejtingtorsdagar är ju en fin tanke att föra ihop å få människor att gilla varandra MEN VAFAN D e ju så krystat och onaturligt när killen ska träffa 3 tjejer, snacka nån minut eller två, å sen välja en av dem tre.. PRECIS SOM RIKTIGA VÄRLDEN, typ!

 

Men jag reagerade redan från början då de skulle beblanda Carin Da Silva, Yvonne Ryding med Elisabet Höglund.. inte för att hon är 65, sånt skiter jag i, men hon sticker ju ut redan från början..

 

Carin Da Silva var/är (?) dansare, var med i Let's Dance, blev hallåa på TV4 och har gått medievägen och blivit en av de tre programledarna.. Hon klarar sig bra som sprallig brud tycker jag utan att vara sig vara fantastisk eller kass.. Yvonne Ryding behöver man väl knappast presentera men passar oxå in rätt bra.. Elisabet Höglund däremot, det sticker i ögonen redan från början..

 

Hon är ju för fan seriös reporter på riktigt.. Hon ska ju jobba med seriösa program, intervjuer på djupet och, ja, jobba som en riktig journalist.. Typ Janne Josefsson osv.. Inte klåparna på kvällstidningarna som letar rubriker..

 

SÅ VARFÖR skulle HON vara med i Förkväll!?!?! Hur tänkte de som casta.. Hur tänkte hon själv att det skulle bli???

 

Nu har hon fått sparken eller ja, tvingats ta timeout.. En ”timeout” som hon i dagens egenskrivna brev (varför gjorde hon det?) enligt utsago gick in på wikipedia för att se vad det betydde ( varför gjorde hon DET!?!?!?)..

 

NU ere såhär, att om kärringen slutar gnälla över skitsaker och tänker efter ett par sekunder så är ju det här såklart det bästa som kan hända henne ju!!!! VARFÖR??

Hon får galet massa cred och beröm nu för att hon inte är som de andra tjejerna..

 

Hon får komma bort från ett program som hon uppenbarligen inte tycker är hennes grej..

 

Media/TV-folk kommer märka hur det här förstoras upp, hur uppskattad hon är och såklart ge henne ett mer ”seriöst” uppdrag och det skulle inte förvåna mig att inom, säg, 3 månader har hon ett nytt program, och det kommer bli världens jävla revansch för henne och hon kommer gå ut i tidningarna igen och vråla ut att ”JAAAAG har minsann visat att jag kan lyckas trots min ålder” och blabla..

 

Förutsägbart är bara förnamnet..

 

AJA jävla lång analys det här blev då..

 

ANNARS har jag jobbat, köpt kläder, gått på Jack & Jones i Farsta och gått tillbaka *skrattar*, tränat litegrann, kommit in i det igen, det känns bra..

Va på Annexet med Tobben i fredags å såg Thåström som var bra men inte mer.. Setlisten var ja, ”tråkig” typ.. Bättre på Cirkus senast, och inte i närheten av det fantastiska Annexet-giget 2006..

 

Saints Superbowl-seger har såklart börjat lägga sig men, ja, det är fortfarande väldigt skoj =)

 

Peppen inför OS är väl inte sådär dunderdeluxemycket som det brukar, KAN ju bero på 9-timmarsskillnaden mellan Sverige och Vancouver, men visst ska det bli skoj och det är väl intgen tvekan om att dagsammandraget mellan 11 och 17 på SVT1 och Kunskapskanalen lär synas en del på jobbet..

 

Hockeyn är ju som vanligt det stora ”dragplåstret” och i tidningarna är det varenda jävla dag tjat om vilka som ska vara med eller inte.. Sveriges egna lilla plexiglas-teddybjörn Peter ”Floppa” Forsberg ska tydligen va med.. ÅH JA JAG VET han var världens bästa hockeyspelare och är fortfarande hur bra som helst men snubben blir ju alltmer patetisk då han ju alltid har ont här, eller där, eller JÄVLA DÄÄÄÄÄR och snubben kommer ju bli, asså..

 

..jag å Adde har snackat om det, jag lovar, jag sätter halva mitt liv på att den jävla snubben blir invalid inom 30 år.. Han har ju fan ont hela tiden och har KROSSAT foten för att få den att passa i en skridsko.. hej och hå liksom..

MEN OIAF Sverige ska spela hockey, spännande, eller hur.. Eller nja, ere?? Vi har ju fan inte en chans asså.. Kanada-Ryssland blir troligtvis drömfinalen.. Vad häftigt det vore.. VISST VISST hoppas man och hejar på Sverige men, tror nån på allvar att Sverige slår Kanada eller Ryssland i en semifinal??? Näää, går dem till semi är det bra, kommer de 3:a är det mycket bra.. Skulle de gå och vinna OS är det fan bragdartat..

 

Close Up-båten.. Att åka eller att inte åka, det är frågan som troligtvis får sitt svar imorrn!!

 

Måste fan beställa Haemorrhage och Incinerate snabbast möjligt..

 

Seinfeld är och förblir sååå jäääävla bra!!!

 

Undrar hur fan det blir på lördag..

 

Tycker fortfarande Arrangören Aldén gör bästa lunchmaten.. Inte för att konkurrensen i Västertorp/Hägersten är direkt mördande men de vinner ju med sisådär 3000% över närmaste konkurrent..

 

Fattar ni hur gott käk de gör när jag verkligen satt å tokdigga deras spenatsoppa idag =D

 

Undrar om man får biff hos morsan imorrn.. Man kan ju hoppas..

 

Börjar ju vänja mig nu men är fortfarande lite psyched över nya TV:n hemma.. SÅ roligt =)

 

Om jag förstod rätt kan man enligt Skatteverket logga in och få reda på sitt skattebesked/deklarera från tisdag 23/3. Att säga att jag längtar dit är ett understatement utan dess like!

 

NÄÄÄÄMEN klockan är snart tolv och man borde ju fundera på att lägga sig.. Eeh aah för så lär det ju bli *haha* Näää lite dödsmetall i lurarna först.. Sen blire sängen..

 

VI kanske hörs på söndag då, vi får se.. Det här va ju fan längsta blogginlägget jag nånsin gjort tror jag så var glada nu för fan!


Jag hade ju inget lag..

..jag hade ju inte det, när jag började följa NFL-football på allvar genom plast-farsan Björn och -brorsan Micke..

 

Men så fann jag ett söndersköljt lag.. De hade ingen hemmaplan.. hela staden låg under vatten.. De spelade hemmamatcher på bortaplan och va ärligt talat inge vidare.. New Orleans Saints vart mitt gäng, ett skitkul underdog/”sopgäng” som var tvärtemot de flesta andra lag jag supportar som de ofta gått rätt bra för..

 

Det var 5 år sedan.. Sen dess har de gått till slutspel nån gång men aldrig kommit långt.. Förra säsongen missade de slutspel (7-9 tror jag de var då), precis som säsongen innan (8-8).. Inte säker på siffrorna men har för mig det..

 

Förra säsongen hade jag glädjen att få se dem lira live, en fantastisk upplevelse då Saints vann mot San Dieo Chargers med 37-32 på Wembley i London.. Trots den segern, inget slutspel förra säsongen alltså..

 

Men så gick det ju bra i inledningen av säsongen 2009.. De vann första, andra, tredje.. osv.. osv.. OSV!!! De vann de TRETTON första matcherna, jag fattade inte att det var sant, sen torskade de tre sista av grundspelet men gick till slutspelet iaf.. Spöade Arizona lätt i kvarten, och vann en makalös spännande match mot Minnesota i semin.. Å vips var de i Superbowl..

 

Mot Colts, Indianapolis Colts, med fantastiska QB:n Peyton Manning..

 

Saints var underdogs, rätt kraftiga..

 

Låg under med 10-0..

 

10-6 stod det i halvlek..

 

Saints tog ledningen med 13-10, tappade till 13-17..

 

Men sen, så, bara hände de.. Field Goal till 16-17..

 

Touchdown igen, 22-17.. 2pointconversion, tveksam, men rätt sedan, 24-17.. Och matchens totala clou, peyton manning kastar en interception och Saints gör 31-17..

 

..och vinner matchen.. De vinner Superbowl..

 

Jag fattar knappt att det är sant.. Jag sitter här och skakar på huvudet och försöker fatta vad som hände.. Det lilla laget som knappt gick till slutspel gjorde en helt fantastisk säsong och gick hela vägen..

 

QB:n Drew Brees gick från interception-freak till säkerheten själv och blev rättvist MVP i nattens Superbowl-match..

 

Jag tänkte för några år sedan att ”tänk om jag nånsin får se Saints spela i Superbowl, wow, va häftigt det vore..”

 

Jag fick inte bara se dem spela Superbowl, jag fick se dem vinna Superbowl..

 

Folk tycker jag är dum i huvet som sitter uppe sena kvällar/ibland nätter å följer amerikansk idrott. Jag är ledig imorrn för att vara uppe inatt och titta..

 

Gissa om det var värt det =D

 

”Oh when the Saints go marchin iiiiin....”


SUPERBOWL 44!!!

Indianapolis Colts – New Orleans Saints.. Kickoff 00.28..

 

De börjar snart jag taggar som fan, ska alldeles snart äta en macka och sen försöka hålla sig vaken och heja på Drew Brees och company med cola, chips och ev. Choklad i högsta hugg!!!

 

På ett sätt kan man säga att jag längtat efter Superbowl i ett år efter förra årets kanonmatch mellan Arizona och Pittsburgh.. Men främst har jag gjort det i två veckor sedan New Orleans slog ut Minnesota i ”semifinalen”..

 

Jag försöker intala mig att N.O. ÄR UNDERDOGS och en förlust vore inte konstigt men satan vad jag hoppas på mitt gäng =) ..tänk om dem kan få stopp på Mannings framfart.. Det vore ju fantastiskt..

 

SÅ COME ON SAINTS!!!!

 

Nu åker vi!!

 

P.S. Vet att jag inte skrivit på ett tag, borde kunna skriva massor, men ja, jag kan jävlar i mig inte tänka på annat nu så, SUPERBOWL BABY!!!


RSS 2.0