Som jag skrev förra veckan..

..idag ere söndag och jag är helt färdig..

 

Veckan började inte jättebra då jag vart rätt förkyld, har jobbat med det hela tiden men det är ju slitande.. Så inge träning alls denna vecka, tyvärr, men man kan ju inte när man e sjuk..

Födelsedagen var bra.. Skönt, inge party, haha, men trevlig middag hos mamma och superbra presenter från familjen.. Jag var MER än nöjd om man säger så =)

 

Lyckades få biljetter till matcherna med Boston Red Sox i sommar.. Köpte till totalt 8 matcher.. Fem i juli, tre i september, nu vet jag ju inte än om jag ska tillbaka i september men, ska jag de har jag iaf plåtar vilket känns bra.. Annars får man väl sälja dem till nån av snubbar/orna på forumet =)

 

Ska åka och köpa dollar imorrn efter jobbet.. bara att passa på när man får för under 6.80.. Kalas..

 

Skoj fest hos Elina och David igår, MINDRE skoj idag då jag inte haft nån toppendag direkt hahaha... Fiiiiifaaaaaaaaan va seg jag varit..

 

Getaway släpper 2 nya band imorrn, spännande!!

 

DIF Hockey går inte som tåget men att vända 3-1-underläge till 4-3-ledning borta mot SAIK var ändå ett bevis på bra moral.. Såklart skulle de ju kvittera till 4-4 och vinna på straffar sen, Skelleftejävlarna, MEN, iaf.. Klar uppryckning mot den makalöst usla insatsen mot Tälje hemma i torsdags, 1-2...

 

Green Bay Packers-Pittsburgh Steelers på söndag natt.. Superbowl 45.. Tror matchen börjar 1 natten mot måndag.. Bloggen nästa vecka lär dyka upp måndag kväll då ju söndagen är fullspäckad, Jimmy har sagt att han ska komma hit och titta med mig, men, vi får se i veckan hur han har det med barn och jobb å allt vad det kan va.. JAG kommer iaf titta å heja på Green Bay =)

 

Maharajah blev två i Prix D'Amerique i paris idag.. Jösses vilket häftigt lopp, jag började nästan tro att han skulle vinna, men Ready Cash plockade ner honom, TYVÄRR.. Va häftigt det hade varit..

Vilt kämpande Sverige blev 4 i handbollen efter bra kämpainsats mot Spanien i tredjepris-matchen.. Källman va häftig å se som bet ihop å körde trots att han knappt verkade kunna gå..

 

Danmark-Frankrike i finalen såg jag slutet av, mycket spännande, tyvärr vann Fransk-packet där med..

 

Näääääe jag e så trött, jag måste lägga mig, mot nya bloggrekord och ta fighten mot Kissemiss..


Kampen fortsätter..

..mot allt.. typ..

Men kanske främst mot min egen kropp.. haha.. Träningen ahr gått rätt bra i veckan.. Tis-ons-tor och lördag.. varannan gång cykel/sim och sedan styrketräning.. Ska dit imorrn oxå, vet inte riktigt va jag kör imorrn, styrka kanske, känns bra å ha byggt upp ett nytt pass med de.. Lär ju va asmycke folk i bassängen imorrn.. Vill hem å hinna se 3:e perrisen mellan Frölunda och DIF oxå.. Vägde mig efter gårdagens pass, minus 1,5 kilo från de gång ja vägde mig måndagen veckan innan.. OKEJ de kan bero på hur mycket man ätit, svettats ur, druckit osv osv ÅSSÅ VIDARE VAAAA men de känns ändå bra..

 

Det har oxå gjort att jag kännt mig piggare och orkar mer, vilket är tur då det varit en närmare mardrömslik sov-vecka med många oroliga nätter med syner å idéer å paranoia å allt va de heter.. Hoppas dock det ska bli bättre...

Frölnda-DIF imorrn alltså.. Man kan ju bara hoppas att Djurgårn är bättre imorrn än vad de var igår, herrejösses va pisk vi fick av Brynäs.. AKEJ de blev bara 1-2 men DIF var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bleka.. Utklassade genom hård forecheck och högt försvarsspel.. Brynäs spelade alltså SKITTRÅKIGT men de gick inte att inte vara imponerad av deras förmåga att helt ta bort Djurgårns offensiv.. Tärande, men, imponerande..

 

Well well, ny fight imorrn, man får hoppas =)

 

Fullspäckad vecka som kommer även denna gång..
Måndag: Jobb, träning
Tisdag: Jobb, träning
Onsdag: Jobb, träning
Torsdag: Jobb, DIF-Södertälje, Hovet

Fredag: Födelsedag (hej å hå!), Jobb, middag hos mamma
Lördag: Ev. Träning, tror de iaf, sedan herr Gustafsson på besök, försöka köpa Boston Red Sox-plåtar och fest på kvällen..

Söndag: HEEEEEEEEEEELT FÄRDIG, å tvätt, hahaha, JA, det är ju söndag...

Efter att igår ha jobbat, tränat, ätit middag och varit på hockey (FULLSPÄCKAT!!!) åkte jag hem till Johan å Anna i Hallunda å firade Anna.. MYYYCKET trevligt vare.. Fick spela NHL 11 mot Johan oxå, å fick nästan lite blodad tand å suttit å lirat NHL 10 här hemma ikväll.. Gick sådär, hahaha.. Det var en trevlig kväll iaf.. Dem är roliga dem =)

 

Pelle å Ia visade idag stor omtänksamhet då jag i förtid fick min födelsedagspresent, då Ia ska åka bort i två veckor.. En VIT Motorhead-tröja, jisses vad glad jag blev.. Tycker om dem massor =)

 

lite läskigt i veckan när jag upptäckte att jag drabbats av typ, kolhydrats-brist.. Funkade tydligen inte att träna, iaf för mig, ganska hårt och försöka äta ”bantar-mat”.. Men men, får bli mer balanserat i veckan här så ska det nog bli bra asså.. Jävla tur att morsan gjort massa potatis i fredags så man inte tappa huvet helt haha..

 

På tisdag ere lön, DET är skönt =)

 

Har missat massa av tv-programmen jag brukar se, bl.a. sista delen av Sjärnorna på slottet, hoppas se det imorrn.: kanske Hipp Hipp oxå, Solsidan, får se vad man hinner med..

 

Förutom fredagen som högst troligt blir trevlig är även onsdag denna vecka mycket spännande.. varför säger jag inte men så är det iaf.. Lär vara ganska pirrig hela dagen..

 

Vill man höra bra låt så lyssnar man på ”Brotherhood Of Man” från nya Motorhead-plattan.. Det är närmast en ripoff på deras egna ”Orgasmatron”, men, vafan gör de, bra är den iaf..

 

Första halvlek mellan Green bay och Chicago var inge vidare skoj, men nu i andra har de hänt massor.. Fattar ingenting.: Chicago tvingas spela med TREDJE quarterbacken, helskumt.. 21-14 till Green Bay, ca 4 min kvar, spännande, jag kollar klart, jag lägger upp..

 

Förväntar mig nu monumental kommentering så man vet vilka alla är som läser, fighten mot hon Kissnödig eller va hon heter fortsätter ;)


INGE lir förrän på lördag..

..SÅ, BRA! Nu har jag sagt det, å då blire inte så, för jag kan fan inte ljuga för mina närmaste om sånt..

 

Jag tycker inte om när jag spelar för mycket, asså, det blir bara fel, jag blir inte lika arg längre, men nästan lite ledsen.. IDAG kan vi ta ett exempel.. jag tänker såhär.. ”I första: 1,5,12.. I andra: 7,9,10”.. Okej?? 3 hästar i första dubbeln, tre hästar i andra.. Sen börjar men läsa, om vad andra tycker och tänker och vips.. Så var det istället ”1,5 i första och 5,7,9,10,12” i andra.. Resultatet? 12-9.. oddset, 103 GÅNGER!!! Hade jag gjort som jag hade tänkt hade jag vunnit en tusenlapp.. Undrar HUR många gånger jag sagt, man SKA inte ändra.. men men..

 

Efter den missen spelades en hundring till bort som oxå, såklart, gick åt helvete, så ska man inte göra, det är inte bra, INTE nå smart.. men men.. Frustrationen tog väl över.. MEN, ja, iaf, skitsamma, gjort är gjort, nu blire inge lir förrän lördag, nu har jag sagt det här så, då blir det så..

Känns nästan lite skönt! =)

Igår var kamraterna Pelle och ia ute å kollade band med några andra kompisar till oss.. Jag hade inte så gott om pengar och lite ont i min fot, kommer mer om det, så jag var hemma.. Idag fick jag höra att det var asbra, och riktigt skoj och det hade varit annat folk med som jag ville träffa.. Asså jag har suttit och varit jävligt arg å frustrerad över detta, som då t.ex. med hästjävlarna, inte gjort mitt humör bättre.. David som var med sa, ”skitsamma, gjort är gjort, du får va med nästa gång, men det hade varit kul om du va med..”.. Han e snäll han, det är trevligt, OCH HAN HAR JU RÄTT, men ja kan fan inte låta bli å tänka på hur de hade varit..

Jävla fan..

 

Fotjäveln då, eller fötterna egentligen..

 

I måndags vare dags, nu vare bara att köra, tillbaks till nyttigare livet utan cola å massa skit i veckorna.. Och när jag ebstämt mig, asså, då jävlar, haha, då blire så, åsså skulle jag komma igång å gå å springa.. Allt var kalas... Springskorna med hålfotssulor, skavsårsplåster inköpta, skavsårsplåster påsatta på varje fot.. Ganska seg men inte så trött som jag trott, och påväg till Eriksdalsbadet närmast psykotiskt laddad med Morbid Angel i lurarna och målmedveten som satan.. Och så.. PLATT FALL.. Visst fan tog jag mig de 6 kilometrarna (3 spring, 3 gå).. Så det var ju, eh, bra.. men skavsåren.. Asså, AAAAAAAAAAAJ.. När jag kom hem.. Asså blåsan på högerfoten, OH MY!!! Aja iaf, det lev onsdag och ja, vafan, d e väl bara att köra, foten ska ju vänja sig, tänkte jag, och, asså, LÄRDOM till alla som inte är lika mongo som jag: MAN SKA INTE SPRINGA ELLER GÅ ORDENTLIGT PÅ LÖPBAND NÄR MAN HAR SKAVSÅR FÖR DET GÖR INT SOM FAN!!!! Förstått? ;)

Grejen är, asså, skavsåret, kan man egentligen hantera, jag kunde det ju, det gick rätt bra, gjorde itne hela tiden å så, problemet är att du spänner benet och försöker hitta en springande vinkel där det inte gör ont hela tiden.. Resultat!?!?!? Närmast krymplingsliknande.. Mina bakben va så spända när jag skulle hem att jag trodde de skulle gå monumentalt åt fanders på vägen hem.. Det va rinte skönt i torsdags, kändes skevt som fan.. I fredags vare bättre i vänster fot, medan höger var mycket värre.. jag haltade rätt illa men försökte gå på ändå.. Aningen bättre igår och framförallt idag då jag första dagen går utan skavsårsplåster.. Vilket inte var jäätteskönt men ändå okej.. Var på badet idag igen, då det ju var lugnt igår, och det blev cykel och simning ist för löpbandet.. Det gick rätt bra, jobbigt men bra.. Kände mig glad och väldigt nöjd när jag åkte hem.. Så långt kändes ju dagen bra men sedan, njae..

 

DIF Hockey tog två poäng hemma mot MoDo igår, 3-2 vinst efter straffar.. ÄNTLIGEN vann DIF efter fl./str. Blott andra gången på 11, eller om det t.o.m är 12 försök..

 

Fotbollskanalen Europa, sammandragsprogrammet med fotboll från Spanien, Italien, Tyskland och England på söndagar i fyran har alltid varit kanon, MEN NU; fick jag precis höra att de inte har rättigheter att visa målen från Engelska ligan.. Asså, WTF!?!?!?! Ett jävla highlights-program, det är fan otroligt..

 

TV10 visar NFL-slutspelet och är därför en extremt creddig kanal, haha.. Green Bay slog Atlanta inatt i en häfig uppvisning av Green Bays offence med Aaron Rodgers i spetsen, och defence som tog bort hypade QB´n matt Ryan och Falcons, som va 14-2 i grundserien.. Smått galna 48-21 på bortaplan, jösses.. Nästa söndags NFC Championship-match, eller semifinal på svenska, mellan Chicago och Green Bay längtar jag efter redan =D

 

På onsdag blir TV400 istället TV11.. Vet inte om det kommer locka fler tittare för TV4-koncernens kanal, men så är det iaf..

 

Solsidan började ikväll igen, säsongsstart för andra svängen.. Vansinnigt poppis bland typ alla.. Delar av det är väääldigt kul, men, asså, precis som första säsongen är en del grejer så jävla pinsamt så det nästan kryper i kroppen på mig.. Vet inte heller om det bara är jag som tycker att Anna och Mickans roller är så jävla gnälliga, eller om det faktiskt ska framställas så..

 

Det är jävligt svårt att göra humor på TV.. HIPP HIPP har ju lyckats asbra i två säsonger och kör nu sin tredje på SVT.. En hittills ojämn säsong men programmet igår var nog bland de jämnare hittills med en del skitroliga grejer, likaså här fanns dock en del grejer man knappt hajade alls..

 

På fredagar kl 20 börjar ”På Spåret” i ettan.. DET verkade INTE Kalle Moraeus och Py Bäckman ha hajat utan satt som fågelholkar och verkade knappt kunna någonting.. VISST, På Spåret ÄR SKITSVÅRT, jag brukar knappt h några poäng alls, hahaha, men asså, hur fan kunde dem kunna få vara med.. Herregud, hoppas de gör bättre från sig i nästa match!

 

STACKARS Anders Eriksson, numera hockeyspelare i MoDo och tidigare 14 säsonger i NHL, fick stressa till Canal+ studion igår och sitta i till synes massor av kläder å svettades SOM SATAN!! Det var lite humor men tillslut tyckte man ju synd om männskan haha.. Han var dock ett makalöst proffs och skötte situationen så bra han kunde och svarade intressant och ärligt på en del frågor som andra säkert tyckt varit lite jobbiga, bl.a. om petningen till Tre Kronors VM-lag för ca. 10 år sedan..

 

På tal om strålande TV så var Skavlans intervju med numera avlidne Stieg Larssons flickvän MYCKET BRA! SÅ jääävla laddat, fan, det kändes som att något skulle sprängas i studion, så jävla laddat var det.. Tuffa frågor, en kvinna som bet ifrån och med lite ”American Psycho”-vibbar och en klar markering att hon INTE var bitter, utan ARG! KALASBRA!!!

 

Mycket snack om bra TV denna gång =) Men vafan, jag gillar ju att se grejer på TV =)

 

Stjärnorna på slottet var asbra igår med.. Ulf ”Vanheden” Brunnberg visade en myckte personlig, ärlig och till synes lite ängslig sida ist för den ”gladhatt” Vanheden är.. Det var mycket bra.. Han beskrev ångesten över pressen att han ska vara ”en kul typ”.. Han hycklade inte med ekonomifrågor om att ”Jag kan inte bara göra en bra pjäs för att det är kul, det är för dåligt betalt det funkar inte”... Vilket är jävligt ärligt, och helt rätt, FLER borde säga så, visst, det finns folk som gör det de vill för konstens, eller sakens skull, eller liknande, inte bara inom skådespelaryrket utan liknande.. ideelt arbetande och så.. men vafan, verkligheten kommer väl ikapp nån gång, och den är ju att DET FUNKAR JU INTE! Livet går fan ut på att försörja sig, och klara sig.. Man kan få en hjälpande hand här och där, jag vet det då jag har utmärkta föräldrar som hjälper mig med lån, och ibland en peng om det behövs, något jag är evigt tacksam för och vägrar missbruka..

 

IAF, kom bort lite där, haha, programmet var SKITBRA! Se det, på SVT Play, eller repris, eller vafan som helst.. Bra var det iaf!!!

 

Mitt i all TV såg jag EN FILM igår, DET NI! Dokumentären ”Lemmy”, om Motorheads basist/sångare Lemmy Kilmister var jävligt bra.. På sina håll nästan gripande, ofta väldigt rolig och överlag jävligt bra lördagsunderhållning..

 

Aftonbladet gjorde ett helt uppslag om ”besvikelsen över att Ulf Brunnbergs middag” i Stjärnorna på slottet inte var så rolig.. Någon på SVT hade uttalat sig att de hade hoppats att det skulle vara roligare.. Eller ja, SÅ STOD det iaf.. Vilken hopplöst usel och innehålslös journalistik.. SÅG ni inte programmet?!?!?! Såg ni inte hur skitbra det var?!?!?!?! MÅSTE det vara HAHAHAHAHA å asjävlakul hela tiden, kan det inte få vara bra och allvarligt?!?!? Hur fan kan ni vinkla det till något dåligt när han sitter där själv och berättar hur jobbigt han tycker det är med pressen att vara rolig?!?!?! Jävla sopor, AVGÅ FÖR FAN!!!

 

Svenska hästen Maharajah vann idag ett lopp i Paris som var genrep inför storloppet Prix D' Amerique söndag 29:e januari.. Häftigt! Hoppas det går bra för Marre och Örjan som kör om två veckor, nu tror jag iofs inte han vinner men jag kommer att sitta å heja framför TV:n iaf! =)

 

Mitt i allt missnöje är jag glad att jag kommit igång och kommit iväg till badet.. Det, är fan bra, helt enkelt! Blir å även denna vecka.. Hmm, tisdag-onsdag-lördag vore bäst men kan bli tis-ons-tor.. Måste försöka bygga upp ett styrkepass oxå.. Siktar på att försöka få till två stycken kondition/viktminskningspass och ett styrkepass i veckan.. De veckor de nu går.. jag komemr ALDRIG banga en hemmamatch med mitt lag eller party för dens skull, men kanske man får missa nån bortafight nån gång, inte så roligt, men iaf.. Får se hur de blr.. DIF spelar ju inte på tisdag och nu ”får” jag ju itne heller spela på onsdag så det känns bra.. Imorrn hoppas jag Tobbe, eller Pelle, kan klippa mitt alltför långa gråa hår haha.. Blir nog bra..

 

Jag kanske egentligen inte är så jäävla missnöjd, jag kanske bara tänker för mycket, men men.. Det har jag ju alltid gjort och lär väl fortsätta med..

 

MP3-spelarjäveln dog idag PÅ Eriksdalsbadet INNAN jag skulle upp å cykla.. Vilken jävla timing.. herregud, sitta där å mörscha utan musik, det var förjävligt.. Den verkar dock funka igen nu, hoppas den bara totalhängde sig och inte blir nå längre tokeri.. Hade kvar en del MP3:or på mobilen, så Mayhem på vägen hem, satan va nöjd jag var!

 

”Paracletus” med Deathspell omega är efter några lyssningar inte så där fantastiskt bra som jag trodde/tänkte först, får inte riktigt grepp om den.. Den är ju förbeställd och jag ska såklart ha den men, hmm, njaaaa...

 

Blir ingen extradag i Boston i sommar, Expedia skulle nu ha 1900 kr för att man skulle göra om paketet, eller ja avboka flyget och köpa resan igen.. NO NO NO NO.. Sa jag..

 

Fan jag är ju sugen på NY i maj eller september asså.. Yankees-Red Sox på Yankee Stadium, nån gång kommer jag ju göra det..

 

Hejade extra mycket på en av mina kompisar i onsdags, och gör det även om två veckor.. Väldigt spänt..


Hoppas även Uffe blir bra och att han sa sannign när han sa att han "bara" avr utbränd så att det inte är något annat.. Du får fan inte dö asså, inte än =/ 

Fan va långt det blev..
Lägger upp det här nu och gör en Electric Wizard-playlist till farbror Reidar istället, då blir han glad =)


BADAT har jag..

..gjort idag, inte för att nån bryr sig men iaf, det var längesedan, hahaha..

 

Sitter på redsoxnationfans.com å livechattar, jävligt trevligt när det inte är säsong på ordinarie MLB-sidan..

Jag har jääävligt lite att säga idag..

 

Trevlig kväll igår med stora Meijer-klanen, Elina och Pelle, trevlans vare =)

 

Saints åkte ur slutspelet mot Seattle som gick till slutspel trots 7-9, som bästa lag i NFC West.. Helt otroligt, Seattle vann med 41-36 på hemmaplan, en av de större sensationerna i NFL-slutspelets historia sas det.. Insåg väl under matchens gång att, som jag sagt förut, det inte betyder lika mycket.. Djurgården och Boston Red Sox.. Tillslut när Seattle vann, var jag väl inte jääätteglad men samtidigt nästan garva jag åt hur sanslöst det var.. Kommer såklart titta vidare på NFL-slutspelet ändå =)

 

FET match nu, wild card-helgens hetaste mellan Eagles och Packers.. Trevligt =)

 

Ska försöka ta mig till Eriksdalsbadet och gå/springa lite imorrn.. Är egentlgien förkyld emn får se, undrar hur jag kan sova inatt.. Träningsväskan är paackad iaf.. Blir det inte imorrn så iaf onsdag, dags att skärpa sig nu efter fatalt griseri sen veckan innan jul.. SKA VÄNJA MIG AV VID COLA VARJE DAG T:EX: HEHE:: oj caps..

 

Öppnade som sagt 11 ist för 10 på jobbet igår.. jobb till 15 ist för 14.. vet inte om det var SÅ stor skillnad, märks kanske mer nästa helg.

 

DIF Hockey tog poäng borta mot Luleå igår, vilket var mer än vad jag trodde, men förlorade, SOM VANLIGT i förlängningen.. DIF har nu förlorat 10 av 11, eller om det är 9 av 10, matcher som gått till fl./straffslag.. SÅDÄR ASSÅ!

 

Hästarna gick okej igår, och idag.. Var skojigt, aftonbladets liverapporter är utmärkta.. spännande att följa utvecklingen av ur banan var igår, det såg verkligen förjävligt ut, jag trodde på allvar det skulle ställas in..

 

Längesen det var nytt bandsläpp till Getaway Rock 2011 nu, dags snart!

 

Trevlig middag och På Spåret-tittning hos mamma i fredags, funkar tydligen i Sjöstan oxå =)

 

Imorrn öppnar Anders lunchstället igen vid jobbet, trevligt..

 

Bygglov började i tisdags, trevligt program fortfarande! =)

 

Jävla Patrik Ekwall ska INTE vara i Thailand, han ska sända Fotbollskanalen Europa ist för nå kjolstyg.. Hehe ;)

 

Funderingarna om USA-resor fortsätter snurra i huvudet.. Ska man låta de vara me de 6 dagarna i Boston jag får? Ska man vara där en extra dag? NY i maj? NY i september? Lär aldrig ta slut.. hahaa..

 

Under tre månader till Opening Day i Texas..


GONATT!!


Bloggmåndag..

..då söndagens blogg ju blev inställd..

 

Har varit typ cp-trött idag då jag absolut inte kunde sova natten till idag, hade tur dock då vi hade jobb att göra så jag höll mig sysselsatt och därmed inte kände efter så mycket.. Bra det =)

 

Mycket trevligt nyårsfirande hos Pelle och Ia.. Tobbe, David, Elina och Johan var oxå där.. Väldigt god mat, finfin oxfilé med MYYYYCKET vitlök.. Massa hårdrock och även större delen av Sverige-Kanada i JVM på TV..

 

Apropå JVM spelar Sverige semi NU mot Ryssland.. Rysspacket leder, ILLA!!

 

Spelade baseball på WII i lördags, jävligt skoj, innan ja fick massa stryk av Tobbe.: men de va roligt, svårt, man får sig verkligen en idé om hur jävla svårt det är..

 

New York sista helgen i september, ja, kanske, får se.. hmm.. Funderingarna hägrar..

 

Wild Card-weekend kommande helg i NFL-slutspelet.. Saints vidare, möter Seattle borta lördag 22.30, blir seger.. Allt annat är en superskräll! Hetaste wild card-matchen annars är Eagles-Packers söndag kl 22.30.. LITE sent men, får se om man tittar... Jets-Colts kan oxå bli bra, spännande, kanske inte lika superhett som förra året, men ändå =)

 

Bloggen går inte så snabbt, 2-2 i Sve-Rys nu..

 

3-2!!! HÅLL I NU!!

 

Fan va segt de här blir då.. Vet inte vad jag ska säga..

 

HELVETE! 3-3...

 

Som sagt den här bloggen blir inge vidare, får se om jag kommer på nå mer till på söndag, men men..

MEN FAAAAN Ryssland vinner på straffar, jäävla helvete..


RSS 2.0