Baseball-säsongen är slut...

och Philadelphia vann World Series.. Gott så att inte "sagan" kallad Tampa Bay Rays gick hela vägen.. Skönt det.. De har dock en fantastisk säsong bakom sig.. Från att varit sämst av ALLA lag 2007 till final 2008.. Fantastiskt.. Jag tror att divisionen AL East som alltså innehåller Tampa Bay, NY Yankees och Boston kan bli ännu mer spännande 2009 med tre lag som slåss om en slutspelsplats och högst troligt även en Wild Card-plats.. Säsongen 2009 inleds i april, det är om 5,5 månad.. Fyfan.. Det är jävligt långt dit..


Då nu MLB är slut då får man börja hockeyn som attans igen.. NHL alltså, har sett väldigt lite hittills och har ingen vidare koll emn det är dags att börja spana på "NHL On The Fly" igen för sammandrag och diskussioner.. Bra program de dära..


Jag var SÅ glad för nån vecka sen att fönstermarodörerna var klara utanför och det var tyst igen.. Inte då.. nu är de igång igen och kör på samma baksida där jag bor men en bit bort.. Inge vidare.. De där tvåv eckorna som han "chefen" sa har ju gått och ja.. man är ju inte förvånad.. Så jävla tråkigt...


Imorrn eller, ja, "idag" är det fredag.. Då ska det jobbas å sen blire lugnt.. Ska försöka titta på konsertfilmen "101" med Depeche på kvällen.. Senare på lördag är man ju ledig.. Blir hockey och fest.. Finfint..


Imorrn ska jag lyssna på nya Lucinda.. Fick den på posten idag.. Hoppas hon kommer hit och spelar igen..


Får nya plattan med Frida Hyvönen till jobbet imorrn.. Kommer såklart köpas men jag är högst skeptisk till hela grejen att hon skaffat en trummis?!?!?!? WHY Frida why!?!?! Grejen me dig va du å ditt pianoo.. Nu har ja snabbsnuttat igenom en kopia rån nätet här och det verkar som tur var några utan trummor men ja, de låter ju iofs bra de andra med.. men hmm, lite skeptisk ändå..


Klockan är snart halv ett..


FREAK IS TIRED.
BED IS UP!
Under and in...


Det blev ju en rätt bra helg dåra...

Man tog ju sitt pick och pack och åkte till IINGLÄÄND med morsan, låtsaspappa och plastlillebror *va fånigt de låter*


Åkte iväg i lördags och fick starta dagen med försening och att försöka fördriva tiden på Skavsta Flygplats.. INTE världens största och mest "händelserika" ställe om man säger så.. MEN, tiden gick vi fick hoppa på planet.. Det var lite turbulens och en gång så hoppa ju planet ner så man nästan sket ner sig men men, efter drygt  timmar landade vi på Stansted i London..


Efter vidare åkande hamnade vi på hotellet, som väl varken var mer eller mindre.. Minimalt och nästan klaustrofobisk liten dusch men annars vare helt okej.. Kvällen blev annars lugn men god middag på en "italienare" och sedan lite pubstråk.. Fick i mig några BULMERS, en ny favoritcider som inte var lika söt som de svenska.. Jävlars va fin den var.. vart lite snurrig där hahaha..


Vaknade småseg på söndagen.. Käkade frukost sen blev de lite åka runt på stan innan NFL-fighten på kvällen. Var på skivaffären HMV, blev lite besviken att jag inte hittade något speciellt.. Sen varte nån pöööbb igen innan vi åkte å vände vid hotellet för att ta med lite mer kläder.. innan vi åkte mot Wembley.. Rätt maxat..


Vi tog t-banan dit och redan när man närmade sig tågstationen Wembley Park såg man en SKITSTOR JÄVLA ARENA uppenbara sig.. Vi gick inte dit på en gång utan han med finfint käk på nån kineskrog av nå slag.. Nu var man GANSKA pirrig och när vi sedan började gå mot Wembley så var man.. ja.. Man kände stämningen.. Tailgateparty, stora flaggor och folk i olika NFL-lagströjor/kepsar syntes i parti och minut.


Så gick vi in, och jävlar.. Vilken arena.. Herregud.. De va bland de svettigare man sett... De enda ja kan jämföra med är när jag såg Nou Camp för 9 år sedan.. Det var lite samma "OJ"-känsla.. Lyckades köpa mig en "Saints"-keps.. Matchen sedan var ju fantastisk.. I underhållningssyfte och offensivt spel.. Defensiven var väl från och till inte direkt lysande från båda lagen men vad gjorde det när Saints gick och vann med 37-32 efter en match som hade allt. Snygga spel, touchdowns, field goals, MISSADE field goals, interceptions, pass interference, märkliga domslut, turliga domslut... Jag satt som ett nervvrak men jag minns framförallt tre saker från matchen.. Först känslan och ljudnivån precis när avsparken gick.. vilken feeling.. New Orleans första touchdown, jävlar vad jag flög upp ur sätet.. Sista spelet när Philip Rivers i San Diego kastar iväg en monsterpass med en sekund kvar men en Saints-spelare lyckas slå bort den och rädda hela matchen.. Det var fantastiskt..


På kvällen sedan blev det ingen jättefest, själv var jag rätt seg och nästintill mentalt slut efter matchen.. Alla spänningar och känsloyttringar fanns ju under de där tre och en halva timmarna så efter det var man nästan lite.. Tom.. Det blev middag och sedan lite häng i hotellbaren..


Måndagen blev det vandring genom en park och Harrods innan det blev PÖBBLÖNCH med resans sista Bulmers *miss you* och sedan bar det av till flygplatsen.. På vägen hittade jag en snygg replica av Arsenal-matchtröjan för typ 130 spänn och sedan på flygplatsen köpte jag upp mina sista pund på några filmer.. Främst "No Cuntry For Old Men" för under hundralappen gladde mig mycket..


Ingen försening denna kväll och resan gick både snabbt och smidigt.. Mycket skönt och när vi sedan kom hem till Farsta Strand var jag mycket nöjd och glad med resan.. jävlar vad häftigt det var.. Tack mamma, Björn och Micke för ressällskapet.. Extra tack till mamma å Björn för mat och "tillsatser" ;)


Det var lite kontraster mot Wembley att gå och se DIF Hockey på lilla Hovet igår.. 83000 vs 8000.. Kändes bra ändå.. Tills de började spela.. PANG sa de så var det 1-5 med 4 minuter kvar av andra och då gick vi hem.. Det blev tydligen 3-5 tillslut.. En i stort sett usel match av DIF som fan får kamma sig..


Idag gick man upp tidigt och var i Västertorp redan lite efter 8 för möte.. Trodde jag skulle bli svintrött idag men har haft och göra och det har flutit på bra ändå.. Har på kvällen tvättat och sitter å ser DIF Fotboll som just i detta nu ligger under *otippat* med 1-0 borta mot Elfsborg.. Mackan Johanesson visade återigen bra känsla och tog en varning för en vansinnestackling och skällde sedan på domaren utan att fatta ett dugg.. Han verkar lite hjärnslö ibland, jag är RÄTT less på honom..


På lördag är det röd dag, då får man vara ledig på jobbet, hade jag inte räknat med men det är nog ganska skönt ändå =)


Hoppas man hinner förbi Konsum i Farsta Strand före sju imorrn, har fått paket från CD Pacific.. kanske det sista paketet på ett bra tag.. Dollarn har ju rusat uppåt och därför är det inte direkt värt det längre.. Blir nog mer och mer så att man tjackar direkt från distributören till jobbet.. Den här veckan kommer Frida Hyvönen.. Nästa vecka ev. Satyricon, om inte då så veckan efter med Six Feet Under..


Ska inte handla SÅ mycket mer i år utan istället önska mig i julklapp men jag MÅSTE skaffa "Tiamtü" med OFERMOD.. Är även sugen på "Outre" med PORTAL och "Sugar Mountain" med Neil Young.. Boxen med osläppta låtar med Hank Williams får nog jag hoppas på att man kanske kan få i julklapp...


Elfsborg-DIF för övrigt.. Elfsborg ligger tvåa, kämpar om guldet, och det är stora tomma hål på LÅNGSIDAN på Borås Arena.. Märkligt...


Ikväll var/är det premiär för Solvalla Direkt på TV4 Sport.. Direktsänd V64-omgång.. Vilket iofs ä bra men krockar med annat jag spelar in och börjar ganska tidigt så jag får nog fortsätta se TV4 Plussändningen halv tio.. Gott så.. Slipper man vänta så jävligt.. Ikväll ere Jackpot med 10 miljoner i 6-rättspotten, DEN lär ju knappast jag vinna men vadå.. En tvilling på 25 gånger gläder ju mig så, HEJA HORSES!!


Har lyckats få ventilen tyst, SKÖNT!


Ska se vidare på fotbollen.. Skriver mer igen om några dagar.. Torsdag-fredag skulle jag tippa.. Tills dess får ni njuta av morgonfrosten *hehe*


FREAK IS THIRSTY!
COKE IS UP!
Under and in...


I´m of to London...

...so.. C YA FUCKERS!!!

*Hemma måndag kväll typ elva skulle jag gissa på.*

TIPSTER fixade biffen!

Tipster heter en häst som delägs av en snubbe som jobbar i Västertorp och som jag därför håller lite extra på och spelar när han springer.. Ikväll gav det äntligen utdelning.. Vinsterna var inte direkt enorma på spelet igår MEN, fick ändå 41 kr på en klar tvilling då.. Så jag tog 40 kr å lirade 10 kr vinnare och 30 kr plats.. VIPS så var de pengarna 328 kr tillbaka.. Platsodds på nästan 5 gånger och vinnarodds på över 18.. HÄRLIGT! Måste in och gratulera *tacka* Björn imorrn.. FINT!! =D


DIF Hockey lirade en helskum match ikväll.. ledningen med 3-2 efter första perioden och hawaiihockey var de minsta man kunde säga då.. I tredje sedan var Luleå igång å och hade vänt och det såg ut att bl 4-3 i baken när Micke Holmqvist kvitterade till 4-4 med 16 sek kvar och DIF sedan vann i förlängningen med 5-4.. Härligt.. Det är några matcher utan torsk nu.. Skönt!!!


På lördag bär det av till London.. Det blir fint det!


Det blir att spela ny musik i Mp3:an på flyget.. Ska lyssnas igenom nya släpp med Behemoth, Taake, Memory Garden m.fl..


Dollarn har gått upp som attans, vilket tyvärr drabbat CD Pacific som övriga världen.. Känns inge vidare att handla där längre.. Vissa guldkorn, javisst, men inte i samma utsträckning som man gjort.. nu får man verkligen börja jämföra med alla sätt jag kan handla här i Sverige för att tjäna en tia per skiva, nja, då är det inte värt det..


Har sett första finalmatchen av World Series från och till.. Känns inte jätteskoj när inte Red Sox är med, såklart, men överlag känns finalen lite "lam".. Det pratade om det på "Around The Horn" igår men jag tror att när/om de kommer upp i match fyra, fem och kanske sex och sju lär många vara taggade ändå.. Även jag..


Matchen vanns iaf av Phillies med 3-2 och det leder med 1-0 i matcher.. Nästa match inatt, oxå den i Tampa Bay..


Näää nu tog idéerna slut...


Freak is lookin forward to the London trip..

...and he's UNDER aaaaand IN!


IBLAND har man sådana där dagar när ALLT går åt helvete...

...och idag var det fan nästan så.. FÖR spana här...


Man har taggat upp å följt Red Sox och alltså sett deras "resning på 9" i match 5 när de lyckades vända 0-7 till 8-7.. De vinner match 6 i Tampa och tvingar fram en match 7.. Men, så, tillslut så går det inte.. Tampa Bay's pitcher Garza kastade så satans bra och släppte bara en enda poäng samtidigt som Tampas slagmän skaffade 3 poäng och vips så var säsongen slut för Red Sox.. Det finns en grej ledare säger efter sista matchen att "det var inte idag vi förlorade/åkte ur/"Liknande".. Lite så känner jag oxå.. För Boston torskade framförallt den här serien i de två usla match 3 och 4 hemma på Fenway park då man vart fullständigt utspelade... Sen levde de på konstgjord andning i den fantastiska vändningen i femte matchen.. :e matchen var oxå bra men.. Ja, i match 7 blev Tampa för svåra på hemmaplan.. NU har besvikelsen lagt sig lite sen förut när ja såg Tampa vinna på jobbet *ska aldrig spela in å titta där mer, man blir ju alldeles paralyserad...* och man får ju gratulera Rays till den smått osannolika finalplatsen.. Förra året var alltså Tampa SÄMST av ALLA lag i major League Baseball och nu går de alltså till World Series.. Smått otroligt.. Där möter de Philadelphia Phillies som man självklart får "hålla" på nu.. Hoppas det blir bra matcher dock när man får kolla som neutral...


Sen vare då derby mot Bajen.. Första halvlek va inge vidare men Dahlberg sköt i stolpen och det var lite nära.. I andra halvlek började DIF bra, innan dess hade Bajen haft kommandot.. Och det känns som DIF är på G att kanske göra mål.. vad händer.. Pang pang pang.. Bajen gör TRE mål på dryga kvarten.. man fatta knappt vad som hände.. Första målet ska Dembo ha tycker jag.. Det andra är dock en bra prestation av Charlie Davies, dock uselt försvarsspel i DIF.. 3:an var en fantastisk frispark av Louay Chanko.. Jösses va snygg den va..


Det som gjorde derbytorsken ännu värre var att jag var rätt nära att vinna på Bomben.. På Västertorps Tobaks andelsspel fick vi in 3-1 till Örebro mot Helsingborg, 3-2 till Gefle mot Sundsvall.. Å så hade jag 10 resultat i derbymatchen å 3-0 var då såklart inte med.. HADE det varit det hade jag fått nästan 5500.. Sved rätt bra på vägen hem kan jag säga... Såg dock när ja kom hem att jag inte hade 2-0 på Bajen som jag trodde och då kändes det iaf lite bättre...


Det ENDA som iaf gick bra ikväll var som jag sa för nån helg sen.. HÄSTAR KAN MAN LITA PÅ! Tvillingen satt som attans och drygt 60 kr insats blev till 145 kr vinst.. Matrix Reloaded och Örjan skötte sig.. Skönt det.. annars kändes det som man skulle lägga av helt nästan...


NÄÄÄÄÄÄ men asså.. Fan på vägen hem från fotbollen kändes de inge vidare.. Flera hade varit på mig å undrat varför ja prompt skulle gå på matchen.. jag fick ju knappt nån med mig ens, tillslut följde dock Klasse med.. men men, ja, va ska man säga.. VISST det var kallt som fan, förkylningen lär inte släppa snabbare, men jag var iaf där å såg mitt skitgäng till favoritlag.. Det gick åt helvete kan man MINST SAGT säga, men jag var iaf där...


Fick dock bara min tes om att inte stå i klacken än mer bevisad idag.. Ett pucko i DIF-klacken kastade in en bengal på plan.. Hur smart får man vara.. MEN vad händer då.. Han förtjänar kanske en smäll, men drygt 40-50 "grabbar" rusar dit för att spöa honom.. Efter det hände nåt jag aldrig trodde jag skulle få se.. Samma DIF-"grabbar" i klacken blir häcklade av Hammarbyfans på östra läktaren.: helt sonika klättrar flera snubbar UPP FRÅN NORRA till Östras övre läktare, nåt jag inte ens trodde var möjligt och flera människor flyr i panik.. Trodde aldrig jag skulle få se nåt sånt..


I flera år "försvarade" jag huliganer med att "de funkar när de bara slåss med varandra på enskilda platser å inte oskyldiga skadas".. men... Det håller inte längre.. För det har eskalerat.. Det kommer aldrig ta slut nu.. Det är så stort och nuförtiden är derby.. Som det är.. Drygt 75 minuter innan match ekade sirener och pikébussar flög förbi vid MARIATORGET där jag å Klasse käkade kebab.. matchen var alltså i Solna.. Vad ska man säga...


Fan va skönt att jag satte tvillingen.. Det gjorde mig iaf glad...


Orkar knappt skriva om fotbollen.. Helvete va illa det var.. men EN sak gör mig så sne... JÄVLA MATTIAS JONSON! Han är ju fan mer glaslirare än Foppa nuförtiden.. han är borta i 1,5 månad, sen kommer han ALLTID av nån anledning tillbaka PRECIS när det är derby, och då spelar han, och kämpar förvisso som fan den tiden, ALLTID i bara en halvlek för sen får han känning och måste bytas ut och sen är han skadad.. Helvete.. Rehabilitera gubbjävlen istället eller riv kontraktet.. Ni lurar ju bara oss fans och er själva så man blir skvatt galen.. Jävla skit...


Fick en pokerväska med kort och marker av min batterileverantör idag, det va ju iaf trevligt =)


Imorrn ere tisdag.. Tobbe uppträder och tanken har flugit fram och tillbaka om ja ska gå eller inte men njae.. Det blir åka hem å se HV71-DIF och Juventus-Real Madrid istället.. Tror morsan ska se han men ja, de får hon göra själv eller med Björn.. Hoppas det går bra för killänn iaf..


Späckad vecka på jobbet annars, massa å göra, framförallt eftersom det gick åt massa att smygkolla på Baseball idag, INTE SMART; känner mig ganska dm faktiskt.. Ska fan aldrig banda å titta på sånt på jobbet nå mer.. Iofs funkar de när stanley cup är i juni för då ere så jääävla lugnt å tråkigt men nu får man ju jobba som en jävla hamster på speed några dagar.. Man får skärpa sig..


Trist med Red Sox, kan ändå se fram emot en förhoppningsvis sevärd finalserie.. Man måste ju titta.. Sen ere ju inge Baseball förrän i mars 2009.. Känns som en evighet...


Trist med DIF Fotboll, i det fallet är ju säsongen snart slut iaf och den har ju varit "över" i sisådär 3-4 månader så det känns inte lika illa, även om 0-3 mot Bajen såklart svider..


"Around The Horn" har man inte sett på länge så det får de bli å sen ska ja försöka somna tidigare än igår..


Freak is a bit "avtrubbad"..

...under and in...


Red Sox lever fortfarande..

..efter att natten till idag vunnit match 6 på bortaplan i Tampa Bay med 4-2 och tvingar nu fram en match 7 som även den spelas i Tampa Bay natten till imorrn svensk tid.. Det blir spännande att komma hem efter Bajen-DIF derbyt imorrn å veta att man har den att titta på... Kan bli sent i säng måndag natt alltså, precis som ikväll.. Kollar NFL.. Gick verkligen pissigt för New Orleans som torskade med 30-7.. men men.. Får hoppas de går bättre på söndag på WEMBLEY dit jag ska!!! Det blir nåt de =)


Imorrn ere alltså dags för att se DIF Fotboll igen som spelar bortaderby mot Hammarby på Råsunda.. Efter mycket om och men får jag nu gå på DIF-sidan iaf då Sågen inte kunde för att hans optiker inte kunde skicka ut linser i tid.. Nu kommer Klas "Klättermus" hit från Fagersta och ville gå så då löser det sig och det blir, som först tänkt, så att vi sitter ovanför DIF-klacken.. Gott så.. Jag misstänker att det kommer bli en skitmatch mellan två lag som mest lirar för hedern och ja, vi får se.. MEN, skulle DIF slå bajen är ju det alltid en skön skalp så GO DIF GO!!!


DIF Hockey avnjöts igår när de hemmaslog Linköping med 3-1 på Hovet i säsongens kanske bästa match hittills.. Innan var det turbulent då DIF-supportrar och kanske framförallt säsongskortsinnehavare blev INSTÄNGDA och inte fick gå till sina platser då LHC-fans skulle in på sin sektion.. Såklart en skandal och INTE okej, styrelsen/organisationen ska ändå ha cred för att en ursäkt var uppe blixtsnabbt på hemsidan och hoppas detta inte händer igen..


En annan höjdpunkt igår kväll var att jag ÄNTLIGEN fick tvåla dit Adde med 3-1 i matcher i NHL 09 som jag före igår aldrig vunnit över honom i en hel matchserie.. JÄVLAR va nöjd jag var *ÄR!!!* Hans frustration gick inte att ta miste på och herr muntergök var minsann inte så jävla munter när jag gick därifrån, hahaha...


Horses gick som det gick igår.. 7 rätt gav ca 1,5 miljon och då är det ju aldrig lätt.. är hyfsat nöjd ändå, fick 4 rätt och känner mig inte alltför nerslagen..


I dagens VinnareV65 fortsatte diskussionerna om open stretch och det var tråkigt att höra att Åby ska fortsätta med det.. Åby som förutom open stretch har DUBBLA JÄVLA spår för hästarna att springa invändigt på.. Det är JÄVLIGT kul med trav och spelet främst på lördagar men jag ska fan göra allt för att stå emot när Åby anordnar tävlingar.. Lär ju knappast märkas på omsättningen när jag med mina småsystem inte lirar men iaf.. Vi får väl se hur det går med det...


Örgryte blev klara för Allsvenskan igen idag vilket gör en varken glad eller ledsen.. man känner sig ganska nollställd.. Vad som däremot inte får hända och som hände idag var att folk rasade från läktaren på Valhalla IP när ett staket inte höll.. Det är fullständigt oacceptabelt att det får hända överhuvudtaget men framförallt i Sverige.. Minst 1 hamnade på sjukhus.. Förutom läktarskandalen får man väl säga att det visade klubbkänsla av Marcus Allbäck att komma hem till Superettan för att ta upp sitt Örgryte igen och även en snygg gest i slutet när veteranmålvakten Dick Last byttes in..


Hank III:s nya skiva känns inte lika klar som "Straight To Hell" var 2006 men den låter bra och kommer mer och mer.. Han är tuff asså..


Tänkte skriva mer men kommer fan inte på något mer just nu...


Freak is out and lookin forward to a week of experiences and good matchups...


...under.. and.. IN!


Men det är ju fan inte klokt...

...jag hade gett upp.. Det var slut.. Red Sox var ute.. 1-3 i matcher och 0-7 när inning 7 av 9 inleddes.. vad händer..

Boston går upp till 4-7.. I inning 8 till 7-7 och helt sanslöst, så VINNER de matchen efter totalt 8-7 efter 9 innings.. Herregud, det var tydligen den största upphämtningen i slutspelet i USA på 69 år!!!! Helvete va häftigt.. nu måste jag lägga mig men jävlar vad glad jag är att jag fortsatte titta och inte kollade på nätet va de blev som jag höll på å göra.. GO RED SOX! Match 6 i Tampa Bay på lördag natt!!!!


WOW!!!!


TV4, TV400, Idol och Katrin..

..vilken soppa..


MEN OKEJ DÅ, man var ju nästan tvungen att se på skiten när Boston Red Sox sviker totalt och viker ner sig och verkar gå på stortorsk IGEN och åka ur slutspelet med tre kalkonmatcher i rad.. SVAGT!!!


Aja, det har ju blivit halvt ramaskri om hon "Låtsasmänniskan" Katrin som för övrigt var gift med en annan låtsasmänniska alldeles nyligen vid namn Alex Skyltdocka, förlåt, Schulman..


I lördags diskuterade jag å Tobben hyfsat avspänt *d.v.s. högt tonläge* hennes kommentar om han Jesper som åkte ut förra veckan.. Hons a att han va lite bögig.. jag sa då att "hon säger vad flera tänker".. Det står jag fortfarande fast vid.. Sen kan man väl såhär i efterhand säga att det var inte vidare smart...


I programmets inledning nu av IDOL Eftersnack fick hon komma till svars lite men rentav vägrade be om ursäkt.. Hons tår uppenbarligen för vad hon tycker och tycker inte det är nån big deal.. Hon verkar ju lite pantad men jag kan ändå inte låta bli att smått imponeras lite av att hon står på sig och inte kovänder efter den ganska massiva kritik som faktiskt varit...


Sen att hon driver en karriär på att spraka på folk som ligger.. Det kan man ju dock diskutera...


En annan sak om vi bortser från låtsasmänniskan och ser till programmet är ju den horribla behandling som den utslagne får.. Idag var det lilla tjejen Yazmina som sjöng en Britney Spears-låt mycket svagt.. De flera sjöng rätt kasst den här fredagen för övrigt.. MEN IAF; då när hon precis åkt ut, vad händer då, JO, HON ska sjunga solo med övriga medlemmar som kör DIREKT när stackars människan står å gråter floder.. OCH VILKEN LÅT SEN?!!?!?!? "End Of The Road" av Boyz II Men.. Snacka om att vrida om kniven så.. TV4, kicka Katrin för att hon verkar ha en hel skruvsats lös men för fan, plåga inte dem i programmet själva?!?!?!?!


Jag blir för övrigt alltid förbannad när man ser en snygg tjej som antingen är korkad, elak, dum, dryg eller allmänt idiotisk på flera sätt.. HELA grejen faller ju då.. För hon Katrin ser ju bra ut men.. Nä, det är inte sexigt med dum- och elakhet...


Fick tre ex av "Black Ice" med AC/DC till jobbet idag.. Börjar säljas direkt så om nån MOT FÖRMODAN ser det här och vill köpa skivan innan egentlig release så, ja.. You know where..


Eller gör ni?!?! Hahaha...


Vet inte vad jag ska skriva..

..MEN, som Tobben skrev oxå, man får fan göra det ändå..


DIF Hockey vann ikväll i förlängningen mot Rögle med 2-1.. 2 poäng, är ändå besviken.. De spelade väldigt bra sista 10 i första perioden å kunde göra 1-0.. men sen så ba, de dog.. Asså, fyfan det är spel i sargen, fram å tillbaka, hit å dit, som en jävla jojo.. Nästan ingen tar fighten framför mål eller puckbärare jobbar in mot mål.. man blir ju galen.. Det är inge vidare skoj att titta på å det är så mycket slarv, krampaktigt och passningsspelet är fram å tillbaka väldigt dåligt, likaså försvarsspelet.. Den här matchen, precis som bortamatchen för någon vecka sedan, 3-3 då, är matcher som DIF SKA VINNA om de ska gå till slutspel och utvecklas som lag.. Det är för dåligt, trots "segern" i förlängningen ska de ta 3 poäng i iaf den här matchen..


Riddarn var dock kalas i mål!!!


Philadelphia Phillies är första laget klart för World Series efter en 5-1-seger i nattens fight vilket innebar 4-1 i matcher mot LA Dodgers... Motståndare blir högst troligt Tampa Bay Rays, tyvärr, om inte Boston Red Sox får ett flipp och vinner tre raka nu.. Tampa leder som ni vet med 3-1 i matcher och den serien kan ta slut inatt, MEN, Red Sox har vänt såna här underlägen förr och jag hoppas fortfarande..


Tyvärr verkar det som en ev. match 6 som jag tänkte se på lördag kväll halv elva svensk tid nu flyttats fram till runt tvåtiden svensk tid på natten vilket såklart inte går att vara uppe att se.. MEN MEN, vinner de inatt får man banda på lördag natt å ligga sängen å se på söndag.. Skönt det med.. GO RED SOX!


Mycket spännande plattor kommer till jobbet imorrn.. Nya med AC/DC, Hank WIlliams III, Bloodbath och Lucinda Williams.. MUMMA!


ZZ TOP ÄR FINA GREJER DE!!!!!


Nya Gary Moore lät rätt bra...


Kusken Johnny Takter råkade ut för en läskig grej idag när han ramlade ur sulkyn baklänges rätt i backen.. Hoppas de går bra för han, de såg inge vidare ut =/


NP: ZZ TOP - Tube Snake Boogie


2,2 miljoner för 6 rätt...

...gav V64:n å de var man ju inte ens i närheten av så.. .. SÅ kan det gå.. Spiken French Cocktail satt i sista iaf, kalasprestation.. Dödens sisådär 3 VARV... Heja Åke hehe...


Annars har det inte hänt direkt jättemycket.. SOm det verkar komme Red Sox åka ut mot de där jävla Tampa i slutspelet.. 1-2 i matcher å match fyra står just nu 6-1 till Tampa å mer än häften har gått.. Känns som att om de förlorar den och sedan ska ta tre raka, varav två på bortaplan, det blir tufft...


Imorrn ere DIF-Rögle.. Kan bli skoj, kul att gå på match med Adde igen.. Var ett tag sen nu..


Började med bloggen för två timmar sen.. har verkligen inget att skriva.. Red sox torska med pinsamma 4-13.. Tror tåget gick ikväll men men.. En hemmafight kvar.. Hoppas de tar den iaf så man har NÅNTING att göra på lördag kväll =S


Freak is fan nollställd...


Vilken skitdag det var överlag...

...MEN lite ljusare blev det när basgrabbarna i SMV *Clarke, Miller, Wooten* dominerade Chinateatern sönder å samman.. Riktigt skoj..

Pappa hade oxå kul, ännu bättre...

Ska duscha nu så jag e klar att se 3:e perioden av Södertälje-DIF, står 1-3 efter två perrisar.. Tror DIF kan vinna, vore trevligt..

Match 3 i bäst av 7 *itne 5 som ja skrev förut* spelas just NU i Boston mellan Red Sox och Tampa... Inför Red Sox slagmannatur i 3:e "inningen" står det 0-5, inge vidare.. Får se resten imorrn..

Hört lite av Lucindas nya, "Little Honey", låter utan att överdriva asbra och det gör ju att man skiner mer än solen på hösten *den ni!!!*

Folk kan inte uppföra sig, inte flytta på sig, inte dammsuga, inte lyssna, inte förstå, inte bygga datorer...

Större delen av världens folkmängd måste det vara nå fel på..

Sen finns de såna som skiljer sig från mängden. Bl.a. min hårdrockskamrat och "partner in crime" Richard "RICK" Säilä som fyller 25 idag.. han är iofs inte klok, som jag, men han är iaf på riktigt! GRATTIS!!

Tampa Bay kan dra åt helvete.. Jävla rookies, ni ska ut!!

FREAK IS MAD..
under and in..

Ja men hur blev det då...

...lite avslaget va?


JA som ja tidigare skrivit skulle ju lördagen bli maffigare än vanligt, fullt schema var väl de minsta man kunde säga..


Först vare jobb, det var väl ganska lugnt men trevligt =) Större delen av lördagen gick i vanlig ordning, extra mycket när Tobben e med, att prata häst och förbereda spel inför V75.. Det är alltid så jävla skoj, Vi båda halvt idiotförklarar varandra för "dagens drag" hit och dit, sen i efterhand brukar det var underbart att tråka honom för att han hade grovt fel.. När han gör samma sak är det dock inte lika roligt *skrattar* Men det är alltid trevligt på förhand iaf...


Såg sen avdelning 1-3 av travet och asså, SM, Triton Sund vs Commander Crowe.. Vilket ös det blev.. Ett av de svettigaste lopp och upploppen man sett.. Tritons galopp i starten.. Tritons slutdel av den sista bortre långsida då han såg ut som skjuten ur en kanon.. Commanders sätt att "Komma tillbaka" på upploppet från att ha varit slagen.. Hultmans glädje när resultatet kom.. Det var tamigfan fantastiskt..


På tipset hade jag båda två, inte bara Commander som flera valt att spika *bl.a. Tobbe =P* Men visst var det så att jag höll på Triton Sund.. Han kommer bli årets häst utan snack, det är lika självklart att Örjan Kihlström blir årets kusk.. Commanders segerrad tog slut, sagan om hästen som alltså vann 23 raka lopp, och inte bara det utan hans 23 FÖRSTA starter.. Men det var ju helt "rätt" lopp att torska.. Satan va häftigt det var.. har sett det där upploppet nästan 20 gånger nu.. Det är lika ballt varenda gång..


Nåt som däremot inte är lika kul är de där jävla open stretch.. Det blir verkligen HELT fel, som i sto-SM igår.. Vilket skämt.. TA BORT DET! Och om de nu måste fortsätta med skiten så kör bara "vanliga" lopp där.. Inga finaler, inga storlopp..


Åkte sen vidare till Hovet dit ja å Bojje tänkte gå å se DIF spöa Frölunda.. PANG sa det efter drygt en minut, 0-1.. Den enda gången DIF kändes som nära var efter att de reducerat till 1-2.. men näe.. Det var ingen vidare match.. Mycket slarv, dåliga pass *känns som att jag skriver det ofta* ett power play som gick långsammare än sniglarnas formel1 och tveksamt målvaktsspel av Riddarn... Motvilligt får man säga att en av de absoluta delikatesserna i matchen var Tomi Kallios slagskott som gav 3-1.. Jävlar vilken träff han fick...


JAHA, DIF stortorskade tillslut med 1-5, och då är humöret absolut INTE på topp.. Vart gladare iaf när jag såg på Pressbyrån att jag vunnit lite pengar.. Dubbeln satt, 5 rätt på V75.. Blev inte rik igår heller men men, gladare blev jag ju iaf..


Åkte sedan mot Råsunda för att se Sverige-Portugal med chefen.. Kändes rätt skoj på förhand.. Alla jävla skador det tjatas om bryr jag mig inte ett skit om, som jags er det är det bättre att fokusera på de 11 som spelar, eller hur?!?!?!! Lägga massa energi på vilka som inte spelar verkar ju jävligt onödigt...


Matchen inleddes bra med bra fart och chanser för Sverige första kvarten.. Och sen tog matchen slut.. Såhär i efterhand känns det så.. Vafan andra halvlek var ju svintråkig. Johan Elmander borde gjort mål på någon av sina chanser i första.. Framförallt hans nickchans MÅSTE han ju träffa mål iaf.. Alldeles för dåligt.. Zlatan pendlade från världsklass till korpklass.. Märks att han vill mycket men DET BLIR INTE BRA när forwarden Zlatan går ner i plan för att få bollen och nästan blir mittfältare.. DÅ har han ju ingen att spela uppe i anfallet.. Landslaget skulle spela en betydligt offensivare/duktigare/skickligare mittfältare som kan ta emot och fördela bollen framåt.. nu blev det ALLDELES för tunt framåt.. Jag var besviken när jag gick därifrån på att Sverige inte kunde göra mål och vinna matchen..


Dessutom suger Råsunda som arena på iaf ett sätt.. Gångarna man måste gå igenom för att ta sig till kiosken/i mitt fall toaletten var ju så jävla fullproppade så man kom ingen vart.. Fick ju leka orangutang å klättra över läktarna för att ta mig nånstans..


Stämningen var annars rätt bra.. men jääävlar vilken skillnad det är på "landslagspublik" och "Klubblagspublik".. Det är "lite finare" att gå på landslagsmatch om man säger så.. Tycker uppenbarligen folk, det var mycket gräsliga "pampar" i slips och uppnäsa så när man satt där i sin svarta skinnjacka och svarta boots kände ja mig nästan som en "rebell".. Jävlar va skönt det var... Chefen var ju världsklass oxå.. Det var som vi sa till varandra efter matchen i bilen, "vi var fan bäst".. hahaha...


Sen blev det krogen ett tag som förutom att träffa Pelle, Ia och några andra var vansinnigt trist.. Harry B är inge vidare när de har pudelklubb eller va de nu va.. Åkte hem tidigt.. Kebaben var i vanlig ordning kalas, och bland de bästa som hände den natten..


Idag har det inte hänt ett jävla skit...

Förutom att jag såg Red Sox torska match två i konferensfinalen (semifinal) mot de vidriga Tampa Bay Rays.. 1-1 i matcher nu, MEN, en vinst av två på bortaplan och två raka hemma nu.. KOM IGEN NU BOSTON FÖR FAN! I en eventuell final väntar högst troligt Philadelphia Phillies som har 2-0 i matcher mot LA Dodgers...


Imorrn ska ja med pappa på konsert.. Hoppas det blir bra.. 3xbasister.. Kan bli flipp eller flopp..


Zlatan sa i TV att Sverige gjorde en bra match. Sånt där oroar mig.. Han ar uppenbarligen inte högre krav än så.. hade Sverige gjort en bra match hade de vunnit, PUNKT!


Det värsta är egentligen att det är ZLATAN som säger det där.. Den nya landslagskaptenen.. Han låter väldigt lik Lagerbäck i det uttalandet och blir han mer som honom blir jag fan mörkrädd!!!


Såg ni skotten som brände öppet mål mot Norge?? Herregud..


"Everything counts, in large amounts..."


Ola Wenström har jag haft svårt för mycket och har fortfarande.. Däremot måste jag ta han lite i försvar idag.. Jonathan Jeppson, redaktör för Sportbladets S-tidning *magasinet alltså* och TV-krönikör i Sportbladet tyckte att Ola gjorde fel när han kritiserade människor som aldrig blir nöjda över i vilka kanaler fotboll, i det här fallet Champions League, sänds.. han sa alltså att när det går i "vanliga" kanaler gnälls det om reklamen *minns EM i TV4* och nu när Viasat kommer starta Viasat Fotboll så är det OXÅ fel för då måste folk betala..


Men alltså NU e de ju såhär att allting kostar.. NÅGON måste betala.. Och vafan, har man inte råd får man ju skita i det.. Det är väl inte konstigare än så.. Har du inte mycket pengar kan du inte köpa ett nytt kök, en ny stor platt-TV, en bil, en båt, renovera huset, och inte heller abonnera på MASSA TV-kanaler för pengar som man inte har.. SÅ ÄR DET JU BARA?!?!?!?!


Själv betalar jag som det är idag 557 kr/mån för bara de kanaler jag har via digital-TV.. Det ordinarie analoga grundutbudet ingår i bostadsrätts-avgiften.. 557 kr är en hel del pengar.. men vadå.. Jag ser ju så jäääävla mycket sport för att jag är så pass intresserad och vill inte vara utan det.. Jag menar så är det ju.. Jag kan alltså en vanlig vecka se samtliga matcher från Allsvenskan i fotboll, Elitserien i ishockey, flera matcher från Premier League, Serie A, spanska, franska, danska ligan i fotboll .fl.. Amerikansk fotboll, både NFL och College, MLB; amerikanska baseball-ligan, NHL, Speedway *om man vill*..


Jag gillar ju sånt.. Det är klart som fan att man måste betala.. Det måste ändras attityd på människor.. Man kan köpa ny bil för x antal hundra tusen ibland, men måste man plötsligt betala pengar för nåt man inte behövt göra förut, då är det ett jävla liv.. Märklig inställning..


Dessutom fattar jag inte kritiken direkt i det här fallet, TV6 SKA ju uppenbarligen fortsätta sända en match från Champions League men inte de bästa för de ska gå i nån av "betalkanalerna".. De gör de självklart för att sälja abonnemang.. Och ja, det är klart som fan att de gör så!!


Det värsta tycker jag som sagt inte är det ekonomiska, det VÄRSTA är hur TV numera styr när matcherna ska spelas, vilken tid, vilken dag, att matcher huxflux FLYTTAS från dag till dag!?!?!?! Ingen känsla alls för de RIKTIGA supportrarna.. D.v.s. dem som går och SER MATCHER LIVE, inte de som ser på TV..


Tänker inte kritisera mina kompisar men det känns väldigt konstigt att inför Hammarby-DIF måndag 20/10 så.. ja, vill INGEN av mina DIF-kompisar gå.. Varför är väl en blandning av trötta på huliganismen, sen matchstart, dålig säsong, pengabrist m.m. Men det är ju närmast chockartat att inte en jävel vill gå.. Det har jag fan aldrig varit med om...


NÄÄÄE nu har man väl skrivit nog..


FREAK is out...

...under and in!


Jag är så peppad så jag vet inte var jag ska ta vägen...

...över faktumet att när Slayer kommer i november kommer de framföra HELA skivan "Reign In Blood" i sin helhet.. Världens bästa band gör alltså världens bästa platta i sin helhet och det kommer bli så jävla fett så Sumobrottarna verkar mini i jämförelse!


ANNARS ere MASSA Depeche Mode som gäller nu.. Hysterisk köpvecka vad gäller dem, 2 dvd och imorrn några skivor, hehe.. Fick världens kick vad det gäller dem när "bomben" slog ner att de är klara för Arvikafestivalen nästa år, 2-4/7.. Biljetterna dit släpps på måndag, tror fan jag måste köpa, vet inte om jag kommer dit men måste nog tjacka å isf sälja vidare om det skiter sig..
Fan verkar inte ens som att Sågen ville åka.. Hmm =/
Inte Adde heller.. Hmm, ska övertala han hahaha...


"Everything Counts", vilken låt.. Repeat, repeat.. hehehe...


"Reign In Blood", vilken platta... Repeat, ALLTID...


Hittade en kanonbra bootleg från Springsteens gigs i somras på Ullevi.. att höra den snorigt maffiga inledningen från när jag var med hela gänget å såg han kväll 1 och Bossen inleder med "Born In The Usa"... Asså jösses..


Hmm, nja...

...lite så känns det efter Uffe igår.. Konserten blev väl "bra" men inte mer.. Den ojämnaste jag sett med honom utan snack.. Höjdpunkter som "Evangeline", en hjärtskärande "Jag Saknar Dig", svängig "Jag Går På Promenaden" och inledande "Kom in, Kom in"... Men även rent svaga kort som en akustisk "Den Vassa Eggen", ingen visste väl att det var den förutom att man kände igen texten??!?! "St Monica" var ett sånt där gulligulljippo i vanlig ordning som jag inte köper alls längre, likaså happy days-låten "Gå Ut Och Var Glad" som inte är nå vidare längre..

När jag pratade med mamma å Björn på vägen hem så pratade jag om "surare" å deppigare Lundell, "Slugger" m.fl., men insåg även att den nya låten "Din Tid Är Ute" var så jävla depp och innehållslös så jag undrade va fan han sysslade med.. Jaha, bandet var bra.. Jerker var tillbaka på bas och Andreas Dahlbäck på trummorna, gott så.. Jag tyckte att hela "Unplugged"-grejen blev lite skum.. jag hade gärna sett ett helt gig solo med sång och gitarr + munspel.. Halvakustiskt som det blev funkade ibland, DANIELAS HUS!!!!, och inte ibland, Folket Bygger Landet...

Konserten får väl en, ja, 3 av 5 får de bli.. Ingen av höjdarna alltså av de 14 konserter jag sett...


...men visst ser jag nummer 15 nån gång nästa år..


Läskig krock mellan två hästar på Solvalla ikväll.. Erik Adielsson och Tommy Hanné i backen.. Inge skoj.. Gick bra dock,,


Liten vinst på hästarna idag, drygt 110 kr, satsade ca 220 så ja.. hälften tillbaka hahaha.. men men =D


Red Sox lyckades slå ut LA Angels med 3-1 i matcher och får nu möta "rivalerna" Tampa Bay Rays i American League-finalen, på svenska "semifinal"..  Börjar på torsdag kväll.. kan bli en del baseball i helgen =)


Späckad lördag:
10-14 Jobb
14-15 Trav på tv med SM *go Acclaim!*
16-18.30 Hockey: DIF-Fröunda på Hovet
20-22 Fotboll: Sverige-Portugal på Råsunda
22 --> WHO KNOWS?!?!?! Holmen ville gå på Anchor, FINNS EN RISK. Kanske träffa Tobbe å gå ut med några.. Får se vad som händer.. Kanske se Red Sox på natten..


Rögle-DIF på Canal Plus imorrn.. Trevligt såklart, C+ gör alltid bra sändningar. Ska hjälpa Rolle *kund och "travkamrat"* lite efter jobbet.. Känns bra, får både lite extra pengar och ställer upp för honom..


Hmm det var nåt jag tänkte skriva om men minns fan inte..


ELLER JO, Depeche Mode ska lira på Arvikafestivalen i juli.. Satan vilken bokning, blev fan sugen som attans..


Nä, bränna mera, fylla MP3:n.. Mera ös..


"Det var bara en Sluggeeeer, som kom förbi...."


Freak is out...
Under and in!


Vilken upplevelse det var..

..att efter typ 17-18 år av väntan äntligen få se Pittsburgh Penguins. Med Jimmy begav man sig till Globen och jag var alldeles knottrig.. Bara intågandet till uppvärmningen var ju surrealistiskt att se hahaha...


Penguins vann matchen igår med 4-3 i SD.. DÅ hade Pittsburgh period 1, sen kom Ottawa in i matchen å var väl överlag lite bättre och borde nog vunnit men Ottawas keeper Martin Gerber hade inte sin bästa dag och Penguins kunde som sagt vinna...


Ikväll var matchen för det första betydligt sämre än igår. MYCKET slarv, framförallt från Pittsburghs sida.. Dåliga pass, dåliga inspel, väldigt lättläst och fastnade i hörnen, samt ett fullständigt USELT power play gjorde att Ottawa vann ganska enkelt.. Mycket tråkigt för mig givetvis.. Men värst var egentligen inte torsken utan Penguins oförmåga å göra mål.. jag höll seriöst på å halvt bryta ihop att de inte ens kunde göra mål när jag äntligen fick se dem.. s vad händer.. Penguins gör 1-3 med EN sekund kvar.. herregud va ja skrek.. Det var fan de mest underbara reduceringsmål jag varit med om..


Ottawa var alltså betydligt bättre idag, självklart tända av deras torsk på slutet igår.. I efterhand får man ju säga att det var en genial coachning att byta in Alex Auld i kassen för Ottawa istället för gårdagens Gerber, han var riktigt bra..

Matchens absoluta höjdare annars var Dany Heatlys 2-0-mål för Ottawa.. Jösses vilket skott han fick på.. Klart jag blev sne då för att släppa in ett mål till men, jävlar vad det small till...


Det är klart att man inte kan låta bli att tänka att "vilken otur att man inte fick biljetter till igår istället för ikväll" MEN så kan man ju inte tänka.. Utan just nu är jag bara glad över att jag äntligen fick se "Mitt" lag.. Jösses vad häftigt det var.. Men vad snabbt det tog slut =/


Att jag tyckte illa om Ottawa innan, ja, det är ju inte direkt MINDRE nu kan man ju säga...


DIF Fotboll återvann lite heder efter 3-1 hemma mot Sundsvall idag,.. Sket faktiskt i att gå dit p.g.a. det helt GALNA vädret som va idag.. Nästintill vågrätt regn och "orkanblåst".. huva.. NÄ, det var skönare i Kens vardagsrum..


Var på Anchor igår.. Kul att träffa Pelle och Ia igen.: Annars showade ju Holmen nå så förbannat, skrattar fortfarande.. haha..


NÄ man ska väl sova snart ere tänkt men, hmm, nja.. Hahaha...


19:59 PANG, Goligoski, 1-3.. Bästa reduceringen nånsin.. Kul =)


Skilda världar...

..kan man utan tvekan kalla DIF Fotboll och Hockey.. DIF Fotboll bjuder ikväll på ännu en usel insats hemma mot Norrköping och spelar 1-1 där de enda som får direkt godkänt i laget är Oremo, Peter Magnusson och inhoppare Hellqvist.. Eller okej Dembo men han hade väl inge vidare mycket att göra... Det var SÅ jävla tråkigt på stadion...


DIF Hockey däremot lyckades kämpa till sig en poäng men föll med 3-2 i SD borta mot Linköping, på förhand en match med  poäng emn de kämpade ändå tills ig en poäng, MYCKET bra jobbat!!!


HOCKEY ere som gäller, inte bara för resultatet ikväll för det är fan så mycket trevligare att se DIF Hockey än Fotboll...


Baseball-slutspelet är igång.. Igår så lyckades Cubs förlora med 7-2 hemma mot Dodgers.. inte direkt vad man räknat med haha.. Milwaukee vann borta mot Philadelphia, 3-1.. Men bäst var...


RED SOX som visade att torska 8 av 9 under säsongen mot LA Angels inte gäller ett skit i slutspelet då man vann på bortaplan ganska enkelt med . Bäst i Boston var utan tvekan Jacoby Ellsbury som slog ganska bra, stal baser och framförallt gjorde en vansinnigt snygg lyra när matchen stod å vägde. Jason bay var oxå bra slagman med sin 2-run Home Run som fick Red Sox att ta ledningen (0-1 till 2-1). Bra pitchers var framförallt John Lester och avslutande Jonathan Papelbon..


Det här var Bostons 10:e raka seger mot LA Angels i slutspels-sammanhang! Kanske har ändå traditionen betydelse!!


Ganska väntat vann de vidriga Tampa Bay Rays första matchen hemma  slutspelet mot Chicago White Sox med 6-4, den enda matchen hittils som är färdigspelad idag..


BASEBALL ÄR KUL! Ni som inte gillar det, visst jag fattar varför, men det är spännande.. men asså, det ska spelas in och tittas på i efterhand för satan vad tid det tar =S


Gladare nu överlag än i tisdags, kanske för att det varit så mycket på jobbet i några dagar, Com Hem´s kanalomläggning ger klirr i kassan för Fricken.. Gott så, även ltie för mig, ännu bättre =)


Får reda på imorrn om de blir nå NHL i helgen eller inte, gud va kul det vore =)


Kalmar, Sveriges nya "favoritlag" i fotboll åkte ut mot Feyenoord i UEFA-cupen.. Fan va skönt.. Dags att komma ner på jorden lite.. Torsk i Sv.Cup-finalen, utslaget ur UEFA, en chans kvar nu, SM-guldet, vilket jag tror de klarar men det vore nästan lite humor om de skulle tappa det..


Somnade sent inatt.. Dags för sängen nu...


Freak is tired...
...under and in


RSS 2.0