Snorigt ere men..

..men får väl önska glad första advent iaf!


En annan har minsann satt upp mina två ljusstakar och även införskaffat en julstjärna *Alltså blomman* som står i fönstret så det är fan juligt värre här =S


Det är inte för inte man kallar mig pyntmästarn *öh*


Annars har det i vanlig ordning varit mycket sport då jag idag avverkat två fotbollsmatcher från och till och två footballmatcher..


Arsenal vände 1-0 till 1-2 borta mot Chelsea och vann en närmast chockartad seger.. Kunde knappt fatta att det var sant då Arsenal långt ifrån var bäst spelmässigt..


Sämre gick det för New Orleans Saints som i en tuff batalj tillslut torskade borta mot Tampa Bay med 23-20.. Matchen var lika tight in i slutet som i de omvända mötet i omgång ett då Saints vann på sin hemmaplan.. Förhoppningen om 7-5 och liiiten slutspelschans blev nu istället 6-6 och det ser svårt ut.. Nu bara MÅSTE det bli seger mot Atlanta nästa söndag hemma i Superdome, en match som Viasat Sport sänder kl 19 och såklart lär man vara mer bänkad än vad flera spelare i DIF Hockeys lag borde vara!!!!


Ja jo, DIF Hockey, vilken sorglig historia.. Det går INTE bra just nu.. Det ser INTE bra ut.. Fritt fall kan man kalla det och jag fattar knappt att jag för några veckor sedan såg det här laget MÖRDA MoDO med 7-0.. Men men.. man får inte ge upp.. men jag menar på tisdag ere bortamatch mot Linköping, känns som att, ja, det blir nog torsk asså...


Har kommit igång med julklappsinköp och planering.. Har handlat klart till styvpappa, farmor, Tobben och planerat färdigt vad pappa ska få.. SKÖNT SOM ATTANS!!! Morsan var svinkass och kunde inte skicka önskelistan i tid så EGENTLIGEN borde man bojkotta henne men, ja, de lär man ju inte göra *skrattar* Även syrran e seg på de där men ja.. Hon e ju som hon e =S


Åke Svanstedt har anklagats för elchocker och djurplågeri i sitt jobb som travtränare.. Ser just nu Kalla Fakta som jag spelat in tidigare under kvällen.. Jag har bara en sak att säga.. Jag tror INTE det är sant.. Och jag hoppas VERKLIGEN inte att det är sant!! När inte ens Frank Nilsson som jobbat hos Svanstedt säger att han inte sett något sånt i stallet förstärks bara mina förhoppningar om att det inte är sant..


Det som man glömmer i det här är att Svanstedt är alltså tränare och kusk.. Tränarna tjänar pengar per månad genom att hästägare betalar pengar för att ha hästar i träning.. Det är alltså inte tränaren som får pengar om hästen vinner ett lopp med ett förstapris på t.ex. 100.000 kr.. Kuskarna, d.v.s. de som KÖR travhästar, de har ofta minst 10% av vinnarsumman så där kan man ju såklart säga att vinner inte hästen så går kusken *som alltså i flera fall oxå även är tränaren av hästen* går miste om i det här fallet drygt 10.000 kronor..


Det jag vill ha sagt är att det är alltså hästägarna som tjänar större delen av pengarna när en häst vinner/går bra.. En hästägare med rent samvete skulle ju ALDRIG acceptera att en tränare behandlar ens häst såhär!! Därför tror jag inte det är sant.. Eller framförallt, jag hoppas inte det..


Det diskuterades i början av programmet att en kusk som driver *alltså slår hästen med spö* för mycket i lopp får för låga avstäningsstraff *ofta bara 3-7 dagar* och/eller för låga bötesbelopp *ofta 3000-10000 kr*. I DEM fallen kan jag hålla med att det borde ses över och böterna borde bli högre men framförallt borde avstängningarna bli längre.. Vafan en vecka.. jaha.. vad gör det?!?!?! Stäng av dem längre för drivning, och ge dem HÖGA bötesfall.. Hjälper inte det så gör som doping-avstängningar.. Ett-två år kanske.. Gör någonting åt det! Jag har blivit en travälskare och tycker det här programmet är jobbigt och helst vill man bara "stänga av det" och tänka att det inte är så..


Men, det ska ju sägas mitt i min enligt vissa kanske för stora "Blåögdhet".. Det är klart det finns arslen i alla branscher även det här.. Jag tror dock inte att det gäller Åke Svanstedt, han som hittills i år kört in över 28 MILJONER KRONOR!!! Jag menar det är ingen snubbe som är nära konkurs och är desperat eller liknande.. Jag håller på dig Åke...


Dessutom vore det ju intressant att få höra vem det är som "sett" det här?? I vanlig ordning är det en fegis som inte vågar vissa fejset.. Jävligt tråkigt..


Om man vänder på det och tar trav som nåt roligt så kanske jag ska på Solvalla på onsdag då det är V64 och även julmarknad.. Får se om det blir nåt med Rolle eller inte..


Hästspelet går just nu annars bedrövligt och det känns lite som en förbannelse men men.. Man får inte ge sig.. Jag å Rolle hade iaf 5 rätt igår och vi var ändå hyfsat nöjda med det.. Jag gillar honom, han är bra..


Njae helgen va väl inge vidare.. Men men.. Ganska avkopplande.. Det var nog bra, på det sättet iaf =)


Snart ere måndag, då kör vi igen! ROCK N ROLL!!

Under and in and over and snow...


näääe...

inge skoj....

HAIL BOSSE!!!!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1327149

Bosse Andersson.. TACK för allt du gjort för DIF Fotboll!

Dåligt med bloggande har det varit..

..och det blir inte mycket nu heller för jag är seg som fan å ska duscha å gå å sova..


Black Label Society var bra igår, det var skoj.. Sen suger Berns nå fruktansvärt som konsertställe.. Jag HATAR verkligen att gå på konsert där.. Hoppas att det ALDRIG mer kommer något jag vill se dit.. Skitställe!!


New Orleans chockade mig å halva NFL-världen genom att mosa Green Bay Packers hemma.. De gjorde över 50 poäng.. Kalas.. har 6-5 nu på 11 matcher, slutspelet känns långt borta men, hmm kan de gå 11-5 så.. ;)


Suffocations 3 år gamla live-platta är lysande..


Nya Neil Young-live:n med material från ´68 är framflyttad, TRÅKIGT; måste ringa leverantören imorrn å hålla på skivorna tills början på nästa vecka när den kommer.. Trist trist..


Det är ingen vidare kväll.. Är trött, rätt less..


Kanske ska försöka lägga mig och inte tänka på det som är skit nu..


Lisa Lampanelli var världsklass och svinrolig hos Leno..


Imorrn ska jag driva in skulder av Adde.. Det blir bra det..


Jävla skitallt..


Under the ice and in..


Slayer härskade ikväll..

..precis som vanligt, precis som väntat..
Bäst var "Reborn"!

Jag kommer säkerligen skriva mer imorrn men nu är jag så slut så jag nästan ramlar ihop, trots att jag redan sitter *eh..

För att avsluta är jag otroligt glad och nöjd med mig själv att jag valt att ta ledigt imorrn.. Jag sitter å ser NFL-match nu å kan somna när jag vill å slippa klockan på ringning imorrn.. har ätit lite kyckling och potatissallad och har nån bulle kvar.. å cola.. Så hima najs..

Slayer, d e grejer.. *hehe*

Under and in..

GALEN HELG VÄNTAR!!!!

Nu kör vi!!!
SRK KICKOFF! SLAYER! NFL! Ledigt en dag! HOCKEY! BLACK LABEL SOCIETY!!!!!

Men först, sova och jobba några timmar *kontraster* hahaha..

HA så skoj..

Under and over and vänster and jihooo..

Trist dag..

..ja det hände ju inte mycket om man säger så..

Zlatan vann guldbollen välförtjänt..

Fotbollsgalan försökte jag bojkota men såg en del iaf.. Adam Alsing var inge vidare men var hysteriskt kul på "extrem låg humornivå som macke uppskattar"-nivå när han rimmade Pelé å Gesslé.. Solklart askul, emn det var jag den enda i hela Sverige som tyckte hahaha...

Uselt hästspel, satt å oja mig i telefon med Rolle å vi kom fram till att vi båda gjort bort oss hahaha..

Han är bra Rolle, blivit mer som kamrat än att bara snackat hästar med.. Trevligt det =)

Antingen är det fel på mitt jobb och jag borde byta eftersom jag bryr mig så pass om det, eller så har jag bara för hög moral och vill inte att det ska gå åt helvete..

SRF Kickoff på lördag, SLAYER på söndag, ledigt på måndag med DIF-Timrå på kvällen.. Black Label Society nästa tisdag.. Och om jag har tur besök till eller från Gotland nästa helg.. Det kommer spännande tider.. Ska försöka tänka på det nu..

Six Feet Under:s nya har bra kommit LITE i skymundan av Satyricon och drabbats av det men när jag lyssnade idag så kändes det lite som "njaaa".. En del grjer är ju bra men precis som Löken skrev i Close-Up är en del rejer väl rutinmässiga.. kanske borde de tagit lite längre tid på sig att släppa en ny platta eftersom förra årets "Commandment" var en av de bästa de gjort, vad gäller jämnmässigt sett över hela skivan..

Imorrn blire PORTAL som får åka på.. Skum skiva.. Skum ljudbild.. maskinellt.. Som lite krigskänsla på vintern.. ISKALL produktion..

DIF-Brynäs imorrn på Hovet.. Kan i vanlig ordning gå hur fan som helst när man pratar om DIF Hockey den här säsongen men hoppas kan man göra.. Två målvakter i bra form talar ju iaf för hemmalaget ;) Go DIF Go!!

"COMMANDO! The Age Of Nero!"

Jag väcks inte 7 av fönsterarbetarna längre.. Det är så jävla skönt.. Alltså augusti-november det här året glömmer jag fan aldrig.. Jag är bortskämd och har skrivit det flera gånger om att jobba sent å blablabla men FAN VAD JAG HATADE DEM JÄVLARNA som väsnades från sju varje morgon.. Helvete..

Klockan gick ikväll oxå.. Den har en tendens att göra det..

Hörde från nån idag att Magnus Pehrsson inte var intresserad av att gå till DIF nu.. Det enda jag har att säga om det är att det vill han visst det.. Så länge pengarna är de rätta, SÅ SLANTA UPP FÖR HELVETE!!!

HAIL SLAYER

Det var bra ös...

..inatt.. Var ute på Pub Anchor med Petel.. Pelle och Ia va oxå där.. För en gångs skull var jag där riktigt länge.. Gick därifrån först när de stängde.. och då var ja på väg till Chainsaw:s replokal av nån anledning men ist för de blev det plötsligt kovändning och istället blev det vidare på efterfest hos Vigge i Hammarbyhöjden.. hyfsat oväntat hahaha men innan jag somnade var det trevligt oxå.. Idag har man dock mått som man förtjänar men ingen katastrof iaf.. Var rätt seg förut men nu på kvällen, eller ja seg e man ju, men känns okej iaf och i vanlig ordning är det FOOTBALL på TV som gäller..


På tv ser jag Tampa Bay-Minnesota och hoppas Minnesota ska vinna på bortaplan.. Samtidigt har mitt gäng Saints vunnit borta mot Kansas City med 30-20 och är nu 5-5 på 10 matcher..


Jag såg långtifrån hela matchen men jösses såg ni Zlatans kassar igår?!?!?! OOOF.. han e bra han.. Guldbollen vinner han för tredje gången imorrn, allt annat vore ju skandal..


Ingen succé på hästspelet igår.. Rätt konstig omgång.. Helgens Dumle var dock Sjunnesson och Jansson som var mer envisa än 3-åringar på godis och körde om ledningen ALLDELES för länge i gulddivisions-loppet.. Och hur gick det? En galoppera bort sig och en kom åtta.. BRA GRABBAR!!! =S

För min del hade jag inte lirat nån av dem så det var okej för mig men det kändes konstigt att se något sånt..


Jag var inte glad igår när det visade sig att DIF Hockey skulle ställa upp med Ridderwall i matchen borta mot Skellefteå.. "Riddarn" har haft en svajig säsong och agerat från lysande till rent svag.. Förutom det var ju Wesslau kalasbra i 7-0-vinsten mot MoDo så jag kunde inte förstå hur de kunde vila honom, extra mycket undrande eftersom det gått 4 dagar mellan matcherna..


Och vad händer, Riddarn släpper in 1-0 till SAIK efter två och en halv minut. Jag var inte speciellt nöjd då.. Men sen, jag kapitulerar totalt.. VILKEN MATCH han gjorde.. När matchen tillslut slutade 2-2 efter 65 minuters spel hade Riddarn tagit 50 skott! 50!!! DIF lyckade alltså otroligt nog vända 1-0 till 1-2 i tredje.. vilket inte direkt låter som JÄTTEspeciellt men de var SÅ utspelade i period 1 och 2.. Det var helt otroligt att de inte ledde med 3 eller 4 mål.. Men Riddarn var kalas.. Domaren var dock pinsam i slutet och tog det ena skummare beslutet efter det andra.. Först en felaktig straff och sen matchstraff och fan och hans moster.. man kunde nästan tro att domare Clason VILLE att SAIK skulle få poäng.. Vilket de fick då de gjorde 2-2 i fem mot tre.. kändes såklart trist men var ändå väntat.. Det var iaf bra att få en poäng i matchen som såg förlorad ut efter 10 minuter..


"The Age Of Nero" utses härmed till årets platta.. Det finns ingen som varit eller kommer vara nära i år.. Satyricon härskar.. De måste komma hit och lira snart.. Satan vad häftigt det kan bli!


Fan vad seg jag är i kroppen.. Jag måste nog luta mig tillbaka nu..


Nu går jag på Slayer-tid.. 7 dagar kvar.. De spelade smått otroliga 22 låtar i Milano i fredags.. Fantastiskt..


Booze is great..

Alcoholica deluxe..

Under and in..


Ena fönstret är klart..

..det är bra..!!!

Dubbelmacke slog till och vann typ 330 kr på satsade 96.. DET är väldigt bra..

Folk tycker vi har gjort om bra på jobbet.. Det är bra..

Nya Satyricon-skivan går fortfarande varm och är kalasbra.. DEN ÄR BRA haha...

Imorrn blire jobba, tvätta, kolla hockey, kolla hästar, å sen lite party på kvällen.. Det kan bli bra.. haha..

Nu ska ja se slutet av New England Patriots och New York jets.. Den blire sängen och Jay leno tror jag minsann..

En liten extra hälsning till en kamrat som inte verkar vara på topp nu.. Det är tråkigt..

Well, Freak is quite happy..
THAT IS GOOD!

Dags för sängen..
Under and in..

NP: SATYRICON - The Age Of Nero *CD*

Cannibalerna kommer tillbaka...

...och 27/2-2009 är man lika salig om vanligt när man blir totalt söndermagnlad avvärldens bästa dödsmetallband på Tyrol.. Tyvärr är de nå slags förband eller co-headlineturné med Children Of Bodom vilket utan snack känns SÅDÄR!!! MEN MEN, en konert med skitkasst tillhörande band är ju sisådär tre tusen procent gånger bättre än ingen konsert alls.. HAIL CANNIBAL CORPSE; biljett såklart inköpt snabbare än gammelgubben sa "senil"...


"The Age Of Nero" är en svinbra platta.. Kanske årets bästa.. Satyricon presterar igen och jag tror t.o.m. den klår 2006 års "Now, Diabolical".. "Black Crow On A Tombstone", VILKEN HIT!!! Satyr och Frost dominerar återigen, härligt..


Den skivan och två till kommer till jobbet imorrn, SWEET!!!


Apropå jobbet så är julen här.. Det har flyttats om, tagits ner, gjorts rent här och där och, ja, jag vet inte allt.. Imorrn blire oxå troligtvis skyltning i ett av fönsterna.. Får se.. inte bestämt hundra en.. an är ju lika dum som vanligt och tänker göra det på enf redag men vadå, vad fan ska man göra då.. Det är ju itne så att jag är ledig p lördag så man kan ju lika gärna köra.. Bra pengar, bra för egot samt nöjd chef.. Det blir väl knappast bättre.. OCH massa Kate Bush.. Helvete va bra!


Jag är väldigt trött nu och måste försöka komma i säng..


Bed is up..
Under and in..


Det är kanske inte årets bästa kväll...

...men närapå.. För ikväll kom alla känslorna på en och samma gång..


DIF både hockey och framförallt fotboll har ju senaste tiden varit en ren parodi på idrott... Ni som följt bloggen vet ju allt jag skrivet så vi skiter i det nu för ikväll så.. Då vare dags för match igen i Elitserien efter en dryg veckas uppehåll.. DIF hemma mot MoDo..


Förutom att det skulle bli kul att gå på hockey skulle jag få träffa Thomas igen som självklart kändes askul.. Och äntligen få se och träffa hans tjej Suss som kan beskrivas som både ögongodis och trevlig.. *LUCKY BASTARD!* SÅ, inför alltså, 5 raka torsk och nu kunde det bara gå bättre..


Och som det gick...


DIF chockstartade och gjorde 3-0 på fem och en halv minut!!! Jag fattade ingenting.. Man har blivit rätt härdad så man kände ju att man inte skulle bli FÖR glad eller säker med tanke på hur de har gått.. MoDo lirade upp sig resten av perioden men 3-0 efter första..


Men det var DIF:s kväll.. Andreas Holmqvist *OUTSTANDING IKVÄLL* gjorde 4-0 efter 49 sekunder och sen fortsatte det.. Det stod ofattbara 6-0 efter två perioder..


I tredje perioden kom även 7-0 och klacken började ett skuttande, hoppande tåg runt hela Hovet och jag stod och nöp mig i armen och trodde inte det var möjligt.. Efter pest, kolera och allt jävla skit som varit så krossade DIF ikväll MoDo på Hovet med 7-0 och när jag gick hem skakade jag på huvudet och kände att IKVÄLL spelar ingenting annat någon roll..


Gustaf Wesslau var helt otrolig i målet.. David Printz kanske gjorde sin bästa match i DIF-tröjan.. Andreas Holmqvist MÅSTE efter den här matchen få ett kontrakt.. Han gjorde alltså hela 5 poäng (2+3), SOM BACK, och visade att han kommit tillbaka efter att ha fått kicken från Frölunda.. De sköts slagskott som aldrig förr, kändes det som iaf.. DIF som nästan bara gjort dragskottsmål eller "spelat in den i mål" sköt plötsligt som kanoner och det ramlade in puckar i parti och minut.. Jimmie Ölvestad var tillbaka och visade att han kunde spela aggressivt men inte dumt.. Linkan, Ante, Dicken.. Fan.. JÄVLAR ALLA var ju bra hahaha...


Så jag satt på t-banan hem.. och fattade ingenting.. "Wow, vad hände.."


Sen kommer jag hem.. Och jag menar, tanken att jag ens spelat på hästar och hade chans på mer det existerade ju inte i hjärnan.. men visst, man vill ju vinna...


SÅ systemet var på 6 rader a 10 kr + avgift så jag betalade 64 kr.. 3 hästar i första (4-6-9) och två hästar i andra (7-8).. Första blev lite spännande mot slutet men 4:an Wilford vann hyfsat komfortabelt.


DÅ kändes de ganska bra.. Jag tänkte att då vinner ju 7:an Earl Tilly som favorit å jag skulle vinna 90 spänn.. Och det kändes som att det skulle vara roligt för jag har inte vunnit nåt på evigheter *en månad typ* Och in på upploppet hade Earl Tilly avgjort.. Han var ensam på banan.. VAD HÄNDER.. Airstrike, en kalasbra sprinter som jag spelat för att jag såg ett mycket fint lopp av den för två veckor sen spurtar som en dåre.. Nåt så förbannat.. han tar alltså in typ 20-30 meter på sista 100-150 metrarna.. Och hinner dit.. HAN HINNER DIT!! Han vinner med fläskläpp!!! Dubbeln sitter, vinsten höjdes från 95 kr till drygt 1300!!!!! ETT TUSEN TRE HUNDRA SPÄNN!!! Min största vinst någonsin och nej, det är inte jäättemycket att skryta med, MEN det skiter jag i för .. Jag är så jävla glad och känner att det är ju ofattbart hur denna kväll blev..


Självförtroendet vad det gäller hästspelet har senaste tiden, senast igår, rasat ner i botten.. men ikväll kom det äntligen tillbaka.. jag är ingen bra tippare.. jag spelar på mina idéer.. Det gör mig inte rik, det lär inte göra det i framtiden heller.. MEN jag tänker fortsätta lira mina idéer för ibland smäller det till.. precis som när dubbeln satt till 187 gånger på en femma då Ludvig och Looking Flashy vann *fortfarande dubbelrekord*


Ikväll är mitt liv härligt.. Det har varit lite si och så senaste tiden men ikväll gjorde DIF Hockey och mitt eget "hästkunnande" att jag glömde allt för ett tag..


FREAK IS HAPPY!

EXTREMELY HAPPY!

Under and in...


Det fallande skeppet har inte bara gått på grund..

..det har verkligen fallit igenom totalt.. Djurgårdens Fotboll gör 2008 sin sämsta säsong sen 1999 i Allsvenskan och har presterat uselt i år. Man hamnar på en pinsam 12:e plats och nån hade räknat ut att om det fortsatt bara varit 14 lag i år istället för 16 så hade DIF ramlat ur.. Rätt skum tanke för laget som skördat sådana framgångar på 2000-talet. Jag har flera gånger tidigare skrivit om vad jag tycker ska göras så det känns som att man kanske inte måste göra idag oxå MEN, EN sak blev än tydligare idag...


"Vi skänker Pålle till Gnaget" hördes tidigt under matchen.. En tydlig passning till ass. tränare Paul Lindholm som alltså under säsong uttryckte sig så urbota klantigt att "jag kan minsann tänka mig träna AIK om några år".. JA; självklart får han tycka och tänka det, det skiter jag ärligt talat i.. jag tror han är så professionell så han lägger allt fokus på DIF nu men det är JÄVLIGT osmart att säga det öppet.. Det var inte första gången under säsongen liknande grejer har hörts.. Han har även buats ut efter 1-1 derbyt mot AIK i våras.. "Avgå Siggi" hördes oxå i spridda skurar på läktaren.. Det blev allt mer då 1-0 tillslut blev 1-3 och när slutsignalen gick så var det närmare hatstämning mot Siggi å Pålle på delar av läktarna.. Det kastades öl och matchprogram mot tränarparet..


Och jag tycker att det kanske inte är snällt, MEN, det är bra.. För jag hoppas innerligt att det här leder till att tränarparet inser att NI ÄR INTE ÖNSKVÄRDA I VÅR KLUBB! FÖRSVINN!!! Jag är jävligt medveten om att det är spelarna på planen som spelar, eller iaf försöker spela, fotboll och inte tränarna men DIF KAN INTE KOMMA 12:A!!!! De är slut-testat med spelare på fel position, konstiga spelaruttagningar, spelare på fel positioner.. NI SKA BORT!!!


Sen undrar jag om det nu sensationellt blir så att de fortsätter, hur fan de kan göra det isf?!?!.. Hur kan man vilja träna ett lag där man inte är omtyckt.. Okej, att inte ALLA gillar en, det kan jag förstå.. men när det EKAR "AVGÅ SIGGI" och det är närmast hatstämning mot honom och Paul Lindholm, då är det fan färdigt!!


Efter matchen skanderade publiken "Magnus Pehrssons Järnkaminer!!!".. En tydlig vädjan av vad jag redan önskat om att fansen vill att DIF tar hem Magnus Pehrsson som coach.. Så varsågod styrelsen/föreningen, AGERA!!!


Lite annat då..
Hästarna gick inge vidare igår heller.. man lägger ner så mycket tid och en del pengar vill så gärna att det ska gå bra.. att man ska hitta vinnarna både bland favoriter och skrällar.. Åsså blire bara pannkaka.. Det är tufft asså.. Det är precis som med DIF, man bryr sig och vill så mycket så man "deppar ihop" när det inte går bra och blir jävligt glad när det går bra, då är det oxå en ekonomisk grej.. Men men, lär väl bli lite i veckan/helgen men ska dämpa det lite.. Har en rätt stor svacka nu.. Så måste hålla ner det iaf..


Johan glans nya DVD "World Tour Of Skåne" är en kalasbra 1-timmesshow med Glans på scen.. mycket roligt om bl.a. läkarbesök, om språk inte fanns och hur man beter sig hos sina föräldrar.. Rekommenderas varmt..


Såg inledningen av Saw V på dålig bränd kopia.. Gav upp efter ett tag.. Varken fattade handlingen eller pallade se bilden.. Såg istället om 4:an och nu känner jag att jag kan se 5:an å fatta nåt hahaha =D


Jag skulle vilja stänga av delar av min tänkande hjärna några timmar om dagen.. Det skulle jag nog må bra av...


Jag saknar baseball:en.. MEN, jag har som jag skrivit tidigare kommit in i NHL och det känns bra.. Helvete, där är det kvalité.. Söndagarna samt även delar av måndag + tisdag kan man se NFL och det är oxå juste..


Bäst under helgen annars var den kalasbra matchen mellan Arsenal och manchester United igår. Arsenal gick och vann med 2-1 som långtifrån var väntat men vilken match det var. Bländande kvalité i första som kanske avtog lite i andra men första halvlek var ta mig fan magisk.. Det såg ut som att Jens Fjellström skulle börja gråta i paus när han skulle försöka analysera.. Verkligen roligt.. Man såg verkligen hur han njöt och det är ju trevligt =)


Som jag sa till Jimmy på telefon tidigare ikväll.. Att se Arsenal-Man U. igår och DIF-Trelleborg idag fick en nästan att tro att det inte ens var samma sport!


Det svänger snabbt i sport.. Jag tycker inte det var SÅ längesen som Chicago Bears spelade i Superbowl mot Indianapolis Colts.. Har för mig att det var finalen 2006.. Då var Bears QB Rex Grossman som var given på den positionen.. Nu hösten 2008 är han reserv och spelar ikväll mot Tennessee och blir konstant utbuad för att fans vill ha bort honom från klubben.. Det svänger snabbt..


New Orleans går ikväll på pumpen borta mot Atlanta Falcons och förutom att det aldrig är bra att förlora är det här en torsk mot ett lag i samma division och det är inge vidare.. Slutspelet hamnar längre och längre bort.. Tråkigt..


"Julveckan" inleds nu.. Det känns nästan lite stressande.. Vi har inte ens börjat med någonting.. Det borde vi kanske gjort.. men men.. Blir en del att göra iaf.. Lär få dagarna att gå.. Måste ju skylta och får se när det blir gjort.. Vore ju skönt att slippa göra det fredag kväll som jag av nån anledning alltid gör men det finns risk att det blir det den här gången oxå.. MEN, om Tobbe är på jobbet en del kanske man kan göra en hel del på arbetstid.. fast ja, vem försöker jag lura, jag vet ju hur det blir.. man är ju inte klar förrän vid 21 iaf..


Har hittat livevideor/intervjuer med Kate Bush.. Vilken, ja, människa hon är asså.. Tänk om man fick prata med henne å bara fråga "hur fan tänkte du".. Helflummig men en stor del av musiken hon gjort är ju både genial och fantastisk.. Det blir en hel del av hennes musik mot slutet av veckan.. Framförallt när man julskyltar..


Det är en skum tradition jag har.. Det började alltså med att första året som jag var kvar och skyltade på jobbet hade jag precis införskaffat min första skiva med henne.. "Hounds Of Love" från 1985.. och jag lyssnade på den och ja, den gick så fort å var bra, å jag va så fokuserad på skyltningen så jag ville höra den igen.. Å efter att ha kört den en andra gång insåg ja att "Nä fan jag måste ju lyssna igen" och det gjorde jag.. Så tre gånger i rad blev det.. Det var om jag minns rätt 3 år sen.. Eller om det var 2.. jag tror tre.. Sen dess har jag spelat henne varenda år när jag julskyltat "mitt" lilla fönster vid kassan.. "Hounds Of Love" är dock inte lika prio som förut utan nu är det ofta hennes bästa skiva "The Sensual World" (1989) som jag spelar.. En fullkomligt magnifik skiva som river upp känslor av alla de slag.. JÄÄÄÄVLAR va den är bra!! På fredag Kate, då ere du å jag *för ja, så blir det ju..*


Hur mycket jävla skit kan man skriva egentligen utan att bara lägga av.. Det kan man fråga sig.. MACTHEFREAK vet!!!


AVGÅ SIGGI! AVGÅ PÅLLE! Värva MP!


Skit ner er..
Ni kommer att dö..


Under and in...


Så Obama blev president...

...och det var ju bra.. Sen att han har typ världshistoriens tuffaste jobb framför sig, DET är en annan sak! Skönt med en demokrat och inte ännu en krigsgalen/älskande republikan.. Förutom det en "way over retirement" ålder-kandidat med en vicepresident som verkar smått galen.. Snygg, men galen.. Hon vet inte vad dagstidningarna heter i USA som hon läser? Hon tror att Afrika är ett land? Att hon sen måste lägga typ 150 k dollar på nya kläder i kampanjen av KAMPANJENS pengar.. Det är ju både dumt och sorgligt.. jag menar hur fula är hennes egna kläder? Eller så tror hon bara det. Och om hon har sånt självförtroende och tror hon kan bli VÄRLDENS MÄKTIGASTE då kanske det är dags att springa till psykologen...


Har inte hänt så mycket senaste dagarna.. Mycket fokus på V75 imorrn då jag och Tobbe försökt knåpa ihop ett system tillsammans.. Brukar egentligen inte gilla att lira flera men tyckte det kunde vara kul nu när det är massa extra pengar i 7-rättspotten.. Hela grejen iofs med jackpot är rätt "överdriven"..


För er som inte vet kan man alltså på V75 vinna pengar om man har 7,6 eller 5 rätt.. NÄR det blir jackpot, d.v.s. ingen klarar fixa 7 rätt eller det är så lätt så det inte blir utdelning på 5 rätt eller både 5 och 6 rätt som förra veckan, då flyttas de pengarna över till nästa veckas 7-rättspott.. D.v.s. det blir INGA extra pengar i 6- och 5-rättspotten.. bra? Både och.. Visst får man 7 rätt är det ju kanon *Det är de alltid iofs* men då blir det ju extrapengar.. Men det är ju naivt att snacka om "man kan vinna 55 miljoner" till en ensam vinnare... Och det är klart, det KAN ju hända.. MEN, varför jag kan lira större är ju för att med den systemstorlek jag *och den här veckan Tobbe* lirar så är det ju högst troligare att kanske 10.000 kr på 7 rätt med jackpotstålarna blir typ 20.000 istället.. Verkar mer troligt.. Vi har gjort ett både bra och kul system tycker jag.. Jag är mer egospelare än han men tycker vi fått ihop det bra iaf.. Det ska bli ruskigt spännande och intressant imorrn..


Bara man inte spricker i första.. Man får ju hoppas 5 hästar räcker *hahaha*


Iom att ATG går ut med kampanjen "DU KAN VINNA 55 MILLE" så spelar folk mer och på det sättet så blir det ju mer pengar i både 6 och 5-rättspotten.. DET är bra!


Var inge kul stämning hos mamma förut.. jag blev så arg och senare ledsen så jag gick hem därifrån.. Har lugnat ner mig nu senare på kvällen och funderat igenom saker och ting så nu känns det rätt bra igen..


Börjar så smått hänga med i NHL igen genom highlightsprogrammet "NHL On The Fly".. Tycker dock att det är synd att de inte kör alla matchbilder på rad utan kör reportage och jox mitt i nuförtiden.. Inge vidare.. Man kan ju iofs spela in och spola, nåt jag gör nästan alltid iaf...


Blev som sagt ingen ny Satyricon till jobbet idag då mängden skivor var för lite för att skicka denna vecka, såg dock att redan nämnda och även Six Feet Unders nya kommer till jobbet om en vecka istället.. Gott så!!


Julen börjar på jobbet nästa vecka.. Fyfan!

OM NÅN ser det här och har tänkt köpa reservlampor till slingor/ljusstakar/liknande har jag några saker att säga!


DET FINNS EN MILJARD OLIKA KOMBINATIONER!

VI KAN INTE ALLA!

VI KAN INTE HA ALLA SORTER!

VI ÄR INTE DÅLIGT PÅLÄSTA ELLER "OINTRESSERADE AV ATT HJÄLPA TILL" FÖR ATT VI INTE HAR 489 SORTERS RESERVLAMPOR.

NI SKA INTE SUCKA OCH SÄGA "DET TRODDE JAG NI VISSTE" NÄR VI VILL ATT NI TAR REDA PÅ SAKER FÖR ATT VI SKA KUNNA HJÄLPA TILL!

FLERA AV ER ÄR LÄSKUNNIGA, TA REDA PÅ LITE SJÄLV!

BARA FÖR ATT NI KOMMER TILL EN SERVICEBUTIK BEHÖVER NI INTE BETE ER SOM FÖRSTÅNDSHANDIKAPPADE ELLER LAMA MÄNNISKOR UTAN VARKEN KUNSKAP, INTRESSE ELLER MEDKÄNSLA!!!!


OCH kanske framförallt...


DET ÄR BARA EN LJUSSLINGA, INTE ETT HELT JÄVLA LIV!!!!


Galen hockeymatch i Pittsburgh inatt.. Efter 13 minuter i period 2, 5-0.. Efter 9 minuter i period 3, 5-4.. Blev rätt svettigt tillslut =S ...MEN, seger iaf.. Fint!


Henke Lundqvist var RÄTT bra i kassen i natt på "Garden" när Rangers vann över Tampa med 5-2.. Chris Drury sköt hattrick och gjorde bl.a. ett vansinnigt snyggt frilägesmål där målvakten inte bara var uppfintad på läktaren utan även köpte korv, sockervadd, sega björnar och en grogg såg det ut som.. Jösses...


Har nästan glömt bort att det ju faktiskt är Arsenal mot United imorrn.. Eller om det är tvärtom.. Får skynda mig från jobbet och börja kolla när jag kommer hem.. KAN BLI en svettig match!


Vill se Saw V i helgen.. har den på datorn men går hellre på bio med Adde eller så... Får se hur det blir..


Nu är ja svintrött igen så det är ju bara att gå och lägga sig..


FREAK is having a "sådär" night..

"Around the horn" is up...

GO TO SLEEP!


Jag hade tänkt skriva en hel del ikväll...

...men jösses vad jag är trött.. Sitter här och sover nästan, klockan är inte ens elva..

Får försöka skriva massa mer imorrn istället men två saker iaf:

OBAMA VANN, kanon!!!

Juventus vann imponerande borta mot Real Madrid med 2-0 och är klara för CH. L.-slutspel, FINT!!! Del Piero tvåmålsskytt och ännu en härlig frispark. HYFSAT het han är just nu..

Freaks is tired... Goin To Bed...
Soon to be, under water...

Det går väl inge vidare nu...

DIF Fotboll torska med 3-1.. DIF Hockey torska med 4-3.. Dubbeldeluxe-grejen med att man alltid vinner på måndagar när Halmstad anordnar och Hans G refererar sket sig oxå.. Njae, det var väl ingen höjdarkväll direkt om man säger så..


Drömmar är konstiga.. Drömde helt horribelt märkliga i morse.. Har ni nånsin vart med om att drömmen känns som att den hållit på i kanske en timme men i själva verket varade den inte ens 10 minuter.. konstigt...


Det verkar som fönsterjoxet äntligen är klart nu iaf hos mig.. Känns bra.. Väcks dock av de fortfarande.. Mindre bra.. Jag tror inte jag träffat en enda granne i huset som är nöjd med det här.. Bra jobbat bostadsrättsföreningen heja på!!!


OCH JA jag vet att det egentligen inte är deras fel men det ska bli intressant att se OM de följer upp det här och HUR dem gör det isf!


Satt och diggade 1983 års "Eliminator" med ZZ Top på bussen hem.. Det är från och till lika jävla asbra som för 15 år sedan.. Elefanter dör aldrig!!!


Tennessee vann IGEN igår och har smått ofattbara 8-0 på 8 matcher. Det blev en tuff match mot Green Bay där T.T. vann med 16-13 i overtime.. EN match där försvaren var mest talande..


Kvällsmatchen sedan försökte jag se klart men somnade, fast då var det redan avgjort.. NY Giants slog Dallas enkelt med hela 35-14 tillslut.. Dallas saknar deras ordinarie QB Tony Romo enormt! Ersättaren i första halvlek kastade 2, eller va det 3, interceptions.. Coachen tröttnade och satte in en annan QB i andra halvlek och GISSA vad han gjorde inom en minut?!?!? Såklart en interception.. Otroligt..


Vart smått vansinnig när jag letade efter New Orleans match igår.. Sen såg jag att de hade "bye week", d.v.s. inte spelade match ens.. BRA DÄR =S


Såg delar av "Den Ofrivillige Golfaren" på jobbet idag.. En stundtals mycket rolig film även om man sett den ett flertal gånger..


Behemoth's live-platta är verkligen enormt fet!!!


Såg att skivdistributören lagt till nya Satyricon-plattan till paketet som ska skickas till oss på torsdag, SWEET!!


Kollar NHL On The Fly nu för första gången på evigheter.. Har vart så inne på baseball-slutspelet och på söndagar NFL + svenska Allsvenskan och Elitserien... Men det är härligt att se igen.. Vilken fart det är jösses.. Bara under det här drygt entimmeslånga sammandragsprogrammet har jag sett snygga mål, svettiga räddningar, bra passningsspel och framförallt FART i spelet som Elitserien i år rätt ofta påtagligt saknat faktiskt..


Niklas Wikegård måste vara en av de mest ojämna "experter" som finns.. I kvällens Hockeykväll så pendlande från rent lysande grejer till en del uttalanden så man nästan började undra om han gick på syra eller något..


Viasat Sport's NFL-studio var jag rätt tveksam till från början, förutom att jag var glad att slippa all jävla reklam i den tidiga matchen som börjar 19.. Nu börjar experten Robert och kanske framförallt programledaren Magnus bli varm i kläderna och beter sig inte längre som att han aldrig sett NFL förut.. Vilket är kul för diskussionerna i avbrotten nu känns inte alls lika krystade utan flyter på bättre och bättre.. Jävligt trevligt.. Därför behöver man inte längre spola förbi studiosnacket som i de första sändningarna inte var nå vidare kul. STORT PLUS dock för att de var duktiga på att förklara grunder och regler för nya tittare!!


Det är väl dags att duscha och komma i säng.. Somna till Around The Horn..


För att avsluta kan jag inte släppa DIF Hockey riktigt.. Det är jävligt jobbigt nu att de har 5 raka torskar MEN mitt i det här försöker jag ändå tänka att före de här 4 raka 0-poängsmtcherna hade de alltså 6 raka matcher med poäng, inklusive den första 1-poängsfighten som var den första i nu 5 raka förlustmatcher.. Vad menar jag med det då? JO, det KAN svänga snabbt!

DÄRFÖR är det nu utmärkt för DIF att det kom ett uppehåll.. Nästan match är först den 11/11 hemma mot MoDo som går som tåget.. Jag tror och hoppas uppehållet kan göra gott.. Det får träna defensiven, Ridderwall får förhoppningsvis tillbaka lite självförtroende på träning och kan han och laget komma in rätt i nån match så vinner de snart igen.. De ligger utanför slutspelsplats just nu.. Ett fiasko för många, inte direkt oväntat tycker jag..


Eftersom DIF Hockey år efter år smått vägrar att göra en REJÄL förstärkning av försvaret, "Ragge" ett undantag men det räcker inte med honom, så kommer de ligga där nere.. Utan försvar/bra målvaktsspel räcker det inte att man gör 3 mål framåt om man hela tiden släpper in 4-5-6 mål... Känns som att det är dags för DIF att inse det nu.. Kicka Niklas Andersson som skulle komma till DIF som en stark back från Växjö och som jag knappt sett gjort något bra den här säsongen.: Cash:a upp för en bra back.. Jag kräver inte Ossi Väänänen men det är dags att vakna nu.. Ridderwall är INTE Daniel Larsson, ser tyvärr inte ut att kunna bli som Larsson och han måste få mer hjälp av backarna.. NU är det dags att agera DIF!


En bra start är att försöka skriva ett längre kontrakt med Andreas Holmqvist.. Förbehållet att han inte kräver 150-200k i månaden.. Då kan han dra åt helvete..


SKROTA OPEN STRETCH! Trav ska avgöras på riktigt, inte att "hästen som får vila längst, vinner mest".. Uselt.. Det tycker jag även om jag ett flertal gånger vunnit pengar på just detta idiotiska påfund,..


Imorrn ere tisdag å då jävlar!!!


Freak is goin to the shower..

"Around The Horn" soon to be up..

Under and in...


Och helgen var bra???

Jo den var väl okej.. Vaknade igår å va rätt seg då fredagskvällen blev sen.. Satt å hade en lång diskussion med Tobbe som inte va så trevlig.. men blev bra tillslut.. Aja, gick upp, lirade häst *gick åt pipan* å åkte till Mr Jones i Årsta och va där med han å Adde.. Dem två hade fått för sig att de skulle supa HEJDLÖST, ska inte nämna hur mycket men JÖSSES!!! En annan framstod ju som nykterist i jämförelse.. Var på fest i Solna på kvällen.. Det var väl okej men inget jag kommer minnas länge..


Det roligaste på festen var dock att se skillnaden på folk.. Stor humor när svinfulla grabbar skulle vistas i samma rum med "fina" damer som kände sig ganska besvärade såg det ut som.. STOR HUMOR tyckte jag som varken var "fin" eller svinfull.. Hehehe...


Kollar på bra football nu.. Tennessee-Green Bay.. Spännande.. men jag kan inte sluta tänka på matchen på Wembley för en vecka sedan.. Det kommer jag leva på länge..


Efter den nuvarande matchen är det NY Giants-Dallas.. KAN BLI bra den med.. Finns risk för att det blir lite småsent inatt.. Har ju sovit ovanligt länge både igår och idag så ja.. Lär inte somna så tidigt iaf.. Får se..


Det är inte lätt att vara Djurgårdare nu.. Fotbollen är det torskar i parti och minut, något som kanske inte "gör så mycket" när säsongen vart körd så länge men att det plötsligt går fullständigt åt helvete i hockeyn känns inte bra.. Efter att inte förlorat på 6 matcher har det nu fyra raka torskar och bara tagit 1 av 12 poäng.. Bortamatch mot MoDo imorrn känns inte som den enklaste matchen på förhand, DESSUTOM lär MoDo vara SVINTAGGAT efter förlusten mot numera serieledande Rögle *otroligt* MEN, DIF kanske kan chocka och vinna.. man för hoppas.. Sedan uppehåll och inte en match på 8 dagar.. Kommer MYCKET passande för DIF så dem får styra upp saker och ting!!!


Varit mycket Depeche i veckan.. Dubbel-live:n "101" från Rose Bowl 1988 är kalas.. Såg även den filmen i fredags.. Störande dock att man köper en dvd som inte har NÅN text alls.. okej att de inte är svenska men engelska??!?!? Visst, de behöver inte ha text när det är konsertbilder men i mellan!?!? Dåligt.. Precis som den annars kalasbra filmen om Woodstock '69 som är smått omöjlig att titta på då den saknar text...


Lucinda Williams nya är väldigt bra.. Frida Hyvönens nya är ganska bra.. Hank III:s nya är bra och växer hela tiden.. Satyricons nya verkar asbra!

Det kommer fortfarande bra grejer, härligt!!


Robert Gustavsson borde nog inte vara med så mycket i parlamentet längre.. Man kanske har höga krav på honom men vafan det är ju bara "kuk, fitta, bajs, stjärt" och sån skit som numera är allmänt känd att han måste ta till när han inte kommer på något..

Eller så får man se en imitation av någon som man sett han göra femtielva gånger..


Såg delar av två dokumentärer med inriktning på det amerikanska valet idag.. "Shut up and sing" om Dixie Chicks och hur amerikanska tv-serier inspireras/inspirerar av varandra.. Mycket intressant...


Vilken jävla smarrig pizza Jonas hade köpt igår.. Måste fan köpa när jag är där nästa gång!!


Kalmar vann med 6-0 mot IFK Norrköping idag.. Jösses.. Snacka om värdiga mästare.. Ett lag som gör så satans mycket mål måste fan, ja, asså, det är nog det mest värdiga lag jag sett vinna Allsvenskan sen DIF vann 2002 *då ska alltså sägas att DIF vunnit två gånger sedan dess, men Kalmar i år är bland de svettigare man sett*


Fan vad deprimerande det är att se kändisar, alltså RIKTIGA KÄNDISAR som åstadkommit något förutom att skriva en blogg om vad man ska köpa för kalsonger, göra kass reklam på TV..

Har ni sett den nya där Lena Endre maler om livet i fan som de känns nästan två minuter och gör reklam för ett pensionsbolag.. Det är SÅ sorgligt.. Hon gör det säkert för att hon måste ha pengar eller så betalar de som fan.: Det är iaf jävligt sorgligt att se en sådan pass bra skådespelerska göra något sådant..


Dessutom alla höjdare som gör reklam för hjärt/lungfonden.. Glenn Hysén, Ingvar Oldsberg m.fl. SÅ jävla tråkigt!!!


Den enda reklam jag kan tänka mig att göra är isf för min firma där ni kan komma och köpa dammsugarpåsar.. HELVETE vad mycket påsar vi har.. Och jävlar vad jag kan det bra!! Kunder har chockats över min förmåga att veta vilket artikelnummer på påse det är som vissa enskilda maskiner har.. Hos oss får du inte bara en påse, du får mig på köpet i några sekunder/minuter.. Vilket kan vara på både gått och ont.. ;)


Robert Gustavssons drift med Expressen var iofs ganska rolig.. Samt väldigt träffande.. Ganska skrämmande..


NP: DEPECHE MODE - People Are People


FREAK IS THIRSTY!

Coke is up!

Under and in...


RSS 2.0