Välfylld helg..

..som inleddes fredag morgon kl 10.00.32 typ när Depeche-plåtarna till mig, Anna å Lisa införskaffades.. VILKEN HÖJDARE!!! Jag nästan hoppade å tjoade på jobbet.. Tobben kom tidigt å hjälpte till så han fick en kanelbulle.. hehe..


På kvällen sedan var det lillasysters middag å fest.. Ett himla ståhej.. Kalasgoda smörgåstårtor hade mamma gjort.. MAAAAASSA folk asså.. Vänner, familj å släkt å allt vad det heter.. Sedan mera fest med kompisar.. massa skoj folk.. Både nytt å gammalt.. Vart rätt på kanelen.. Systeryster verkade ha skoj, såklart asbra.. Vart även smörgåstårta där vid ett på natten oxå... hahaha.. fan va fint =D Vart sedan hemgång vid typ tvåtiden..


Vaknade sedan av mig själv 12.59 på lördagen.. Säger väl inte ett skit MEN det är ju lite småhumor att man vaknar EN minut innan klockan ska ringa.. hahaha..


AJA gick upp.. spelade hästar.. satt länge med det och det gav inte ett jävla dugg (skrattar) Sedan dusch och pendel till Älvsjö.. Mötte upp med Björne Boss.. Det var dags för årets "julklappsmatch" till bossen, AIK-Kalmar på Råsunda.. Vädret har fortsatt vart helt jävla scizo den här sommaren.. Pendlar mellan mindre monsunregn och värmebölja.. Var,mt vare iaf och vi satt ganska bra på Östra nedre.. Käkade gott innan i Solna Centrum förresten.. Det finns andra bra ställen än Max och McDonalds asså..


GALEN inledning.. Chans för vardera gängen inom typ en minut.. Sen gjorde AIK 1-0 efter två minuter.. RIDÅ typ.. Sedan var det i en halvtimme en trevlig match med bra tempo å överlag fint passningsspel.. Det mattades lite efter den snabba inledningen men 1-0 i paus, då AIK var det bättre laget.. I andra halvlek varte sedan rätt, lamt, på nå sätt.. Hände inte jättemycket.. MEN Kalmar lyckades iaf kvittera.. Trevligt trevligt..


Henrik Rydström verkar inte vilja spela i shorts utan har nå slags minisize-cykelbyxor på sig.. Det ser förjävligt ut..


Matchen slutade iaf 1-1.. Fick sedan skjuts till Farsta Strand.. Sen vara bara att gå hem å äta, duscha, ta på sig kvällsoutfit (eh) och bege sig till Svedmyra för nästa partaj.. Ken å Carro var värdar och Carro hade födelsedagsfest.. Tydligen vare för Kim oxå som fyller om två veckor typ men den informationen hade inte nått mig =S ...kvällen blev iaf riktigt skoj..


Jag tänkte lite på de här två kvällarna.. Hur det är nu.. och..ja.. förut.. Nu är jag 26.. Asså när man var mindre då så.. ja.. jag var ju knappast nån av de mer "poppis" grabbarna.. Jag började dricka sent.. Första fyllan var jag 16 bast.. Och även då å några år framåt vare mest med ja, några få.. Sällan fester bland massa folk utan antingen hemma hos mig med typ Holmen, Bojje och Goude.. Jag hade jävligt skoj med dem många gånger så det är inte så, men, ja, man var som sagt.. inte nån poppis-kille som alla ringde om fester å sånt,..


Att man fick komma till syrran va väl iofs inte så konstigt men jag vart bjuden på TVÅ fester i lördags.. TVÅ samma dag.. Dessutom lirade Petel och Chainsaw under namnet "Whore Ensemble" på Anchor å de hade vart glada om man var där.. Så alltså TRE saker att göra samtidigt.. Å det var många trevliga kommentarer man fick från folk igår.. Asså, jag ska inte säga nåt som populär eller sånt.. ja menar det känns ju löjligt å prata sånt nu.. men man verkar liksom.. omtyckt.. folk tycker att man är rolig,. Skoj att man är där, Både David och Ninni/Freddy sa att jag var alltid självskriven när dem har partaj.. Dem är mina kompisar så visst men, ja, man ska inte alltid ta saker för givet.. Å de känns bra på nå sätt.. Lite "revansch", kanske mest för mig själv men iaf.. Christian sa att "Macke är alltid så fin när det är kalas".. Trevligt =) Vart ju lite "fel" egentligen då det berodde till viss del på att jag inte hade så mycket annat att ha på mig haha.. men visst, de gjorde väl inget att stila till sig lite..


SKOJ var det iaf.. Åkte sedan tunnelbana och buss med Linda å Anton som fortsatte vidare mot Haninge när jag hoppade av i Farsta Strand... Blev inge nattkäk som kändes konstigt.. Satt i soffan å såg baseball både fredag och lördag natt.. Lördag natt somnade jag i soffan, vaknade då 9 i morse å gick å la mig.. Nacken va såklart helt skev.. jag lär mig aldrig.. man ska INTE sitta å somna i den jävla soffan.. MEN MEN!!!!


Skilda världar för Red Sox i matchserien mot NY Yankees.. Pinsam torsk, 11-20, i fredags natt.. Kalasseger, 14-1, i lördags natt.. Sista matchen för denna gången i rivalmötet spelas nu kommande natt!


Blir iaf på förhand en trevlig dag/kväll imorrn.. Först blire jobba med Tobben.. Sedan tokstress å åka till Stadion å se DIF-Göteborg kl 19.. Efter den hem snabbt som attans å se Red Sox-Yankees inspelat.. Var ju som ni vet LITE lätt upprörd på DIF senast.. Nu väntar en oerhört svår match hemma mot Göteborg imorrn.. Allt utom torsk är ju bra men egentligen så känns det som att DIF MÅSTE vinna nu då GAIS närmast chockartat vann borta mot Helsingborg ikväll.. INTE BRA! DIF har nu 5 poäng upp till kvalplatsen, men då en match mindre spelad.. Vi får se hur det går.. man måste ju hoppas.. Göteborg har ju börjat vackla lite iaf på sistone.. Vet inte om Hysén är med heller..


WELL, JAG är där iaf.. Det lär vara jag Bojje å sisådär 7000 till.. Det kommer högst troligt vara pinsamt gott om plats å å alla jävla medgångs-supportrar som sitter hemma kan dra åt fan.. Det är jävligt lätt att gå på match när det går bra va?? Jävla muppar..


Vet i fan hur jag ska kunna somna ikväll/Natt.. Har vart uppe assent både fredag å lördag.. Hmm.. får se.. lär vara astrött imorrn.: MEN MEN.. Det är bara att kämpa på.. Lön på tisdag!


NÄÄÄMEN Ny vecka då! NU KÖR VI!!!


Det sjunkande skeppet..

..DIF Fotboll är just nu en klubb i spillror.. Inget fungerar.. Det släpps in skitmål i parti och minut.. Det görs inga mål.. Man torskade ikväll sin 6:e raka match samtidigt som GAIS vann mot ÖIS och nu ligger DIF på nedflyttningsplats.. Näst sist i tabellen.. Det ser mycket illa ut.. En degradering är nu fullt möjlig.. Något som vissa tyckt varit helt otänkbart men, ja, den som inte ens NU kan inse vad som håller på att hända har ingen vidare koll..


Idag var Jan Tauer DIF.s bästa spelare.. Det säger inte LITE om resten av laget.. Tauer visar iaf inställning och håller väl okej kvalité framåt men som vänsterback bakåt, så ja, ingen Roberto Carlos direkt.. MEN, iaf, han försöker, och kämpar som satan.. Hans långskott idag var DIF:s bästa chans och han får godkänt den här matchen.. Rajalakso var knappast lysande men försökte och sköt massa oxå så, fine, han får oxå typ godkänt.. De andra får fan underkänt.. Det är ju otroligt att se hur folk som har som jobb att spela fotboll knappt klarar av nånting.. En passning på tre meter går helt fel.. HUR ÄR DET MÖJLIGT!?!?!?! HUR SVÅRT KAN DET VARA?!!?!?


Jag är som några vet makalöst jävla as-envis när det gäller mina föreningar.. Jag ser nästan onaturligt mycket och jag missar aldrig hemmamatcher med DIF i fotbollen och hockeyn om jag inte är bortrest eller det krockar med konsert.. Jag är fan där jämnt även om laget suger.. Men det här fotbollslaget börjar jag bli rejält trött på nu.. maken till sopor har sällan skådats.. Jag gör ingen hemlighet att jag gillar hockey mer än fotboll nuförtiden.: och det är inga som helst problem att "Känna igen sig mer" med hockeygrabbarna än fotbollslaget.. Visst, hockeylaget är LÅNGT ifrån några stjärnor dem heller, de slåss hela tiden mellan placeringarna 7 och sist MEN den stora skillnaden är att det vet man om.. DIF Hockey är inte bättre, har usel ekonomi och är numera ett bottengäng som får fightas för varje jävla match för att ens stanna kvar i elitserien.. men som sagt, det vet man om.. Så "ska" det typ vara nuförtiden.. I fotbollen däremot snackas det fortfarande om topp-placeringar å blabla.. De har fan ingen aning.. Det har inte hänt någonting sen katastrofsäsongen förra året.. Det som borde varit en STOR väckarklocka verkar istället vara nå jävla mantra om att "näää men i år kommer det gå bättre".. Det gör det som sagt inte.. Det går ännu sämre..


Jag har under senaste veckorna och främst efter torsken mot Bajen i derbyt börjat intala mig själv att risken att åka ur nu är mycket stor.. Man måste ställa in sig på att det kan hända.. Det är klart som fan det inte kommer kännas bra men, ja, är man förberedd så.. ja.. Jag vet inte.. jag är mycket ledsen över kvällens match.. Som den envise idiot man är trodde t.o.m. Jag att forceringen i slutet, som för övrigt äntligen var likt en forcering, skulle kunna ge iaf en poäng.. men icke, ist en snabb kontring och 2-0 till ÖSK ist för 1-1.. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om matchen.. Rättvist, orättvist.. Skitsamma egentligen.. DIF kan ju ha bollen i större delen av andra halvlek och inte göra mål medan ÖSK får en bra chans i en snabb omställning och vara effektiva å sätta den så kan man ju stoppa upp alla jävla teorier om rättvist eller hederssam förlust eller inte..


DIF förlora, igen, de suger nå fruktansvärt just nu.. jag är så jävla less och förbannad på den här situationen föreningen försatt sig i och just nu tycker jag att de kan dra åt fan allihop med deras feta löner och framförallt Göran "HORAN MED 100 K I MÅNADEN" Aral.. Hoppas jag slipper se han nå mer.. Oavsett hur det går för DIF i år kommer alla minnas dig som en kaxig idiot till sportchef, en pengakåt hora, och en jävla åsna som lekte tränare genom att bestämma hur laget skulle spela och vara chef som nå jävla diktator.. Dra åt helvete Aral.. Jävla fitta!


För att iaf avsluta i en lite lättsammare ton är en klen, men ändock liten tröst ikväll att dubbeln satt igen och jag plussade på hästarna 4:e dagen i rad.. Men som sagt, en klen tröst..


Tajm får apdäjt..

..som ni märker är man inte riktigt lika aktiv här längre.. Facebook-status har ju blivit lite "nya" bloggen/"dagboken" men ja.. ibland får man väl skriva lite här oxå..


Jobbar igen efter en skön och trevlig semester.. och NEJ. Jag har som sagt ingen turboångest över att börja jobba utan det har faktiskt varit ganska skoj att träffa folk igen och så.. Min chef är ledig så man får sköta massa jox själv även om jag har hjälp av Tobben.. Men det är från och till rätt skoj..


För övrigt verkar Tobben ha hyfsat flyt med sitt pokerlirande igen.. Det är utan att överdriva astrevligt.. Tror inte han lirat så mycket på ett tag men verkar ha bra flow nu.. Sånt e bra!


Mitt eget lirande går, som vanligt, lite upp å ner men har iaf en femhundring på hästkontot nu så behöver inte sätta in för att spela.. Skönt det =)


DIF Fotboll fortsätter gå lika lysande som ångbåtar på stranden.. D.v.s. det händer inte ett jävla skit.. En svidande torsk mot skit-Bajen i söndags.. Såklart inge vidare.. tyckte ändå DIF hade bollen och försökte men fyfan det är ju sååå uddlöst.. Nu ere Örebro borta på måndag.. Hade gärna åkt dit men bossen är ledig så det blir jobba och skynda sig hem för att se på TV.. Eller hos Ken kanske?? Hmm, får se...


Hade en mycket trevlig resa innan semestern tog slut.. åkte till Tjeckien med Petel och Segell och mötte upp Fredrik och Alina i Prag.. Därifrån åkte vi bil till lilla byn/staden Jaromer och begav oss till gamla militärområdet Josefov där festivalen Brutal Assault ägde rum.. En 3-dagarsfestival liknande Wacken men MYCKET mindre besökare och inga jättestora band.. MYCKET billig biljett, 530 kr typ, och MÅNGA bra band.. Viktigast för mig var utan tvekan Suffocation.. Vi bodde på en inhägnad VIP-camping, något som var bra då festivalen haft rätt stora problem med stölder förra året.. Nu "bodde" vi där det var bevakat och upplyst och man behövde inte bli av med några grejer =)


Vädret var bra, varmt som attan.. Nästan för varmt och det var nästan så man önskade sig massa BLASHYRKH så det kunde bli svalare.. Det var jävla massa mygg och getingar å skit.. Inne i själva byn fanns det trevliga restauranger med bra och billig mat och RIKTOGA toaletter.. D.v.s. asvärt att gå dit varje dag.. Vissa majjor såg ut som hej kom å hjälp mig medan andra var fräscha som satan!


Bästa bandet var föga förvånande Suffocation i hård fight med Immortal.. Även riktigt bra var Marduk som dock hade stora problem med trumljudet, eller så lirade han illa, vet fan inte.. Dark Funeral bra.. Brutal Truth bra, och riktigt kul att stå ganska långt fram där det hände grejer.. hahaha.. Vomitory och Grave gjorde stabila spelningar.. Skepticism var en trevlig överraskning med deras svintunga långsamma doom med growlsång som var det sista bandet jag såg natten mot söndag.. Väldigt stämningsfullt.. Opeth var som vanligt, pendlade mellan asbra och skittråkigt.. Testament var oxå som jag minns dem.. En del riktigt bra, en del trist.. "D.N.R." satt fint som fan och inledningen med "The Preacher" är ju fet.. Synd att de typ lirar samma låtar som för 5 år sen, men men.. Något man verkligen inte kan klandra Marduk för som verkligen stuvar om i setlisten mellan de nu 4 gånger jag sett dem.. BRA!


Imponerades enormt av Nils Fjellström a.k.a. Dominator som han kallas när han spelar trummor i Dark Funeral.. Att se en trummis köra dödsmetall-fillins i black metal var riktigt häftigt.. Det satt nå oerhört och jag blev alldeles till mig i publiken..


Under Brutal Truth var jag ganska full och lämnade vännerna för att dundra fram och stå där "det hände grejer"..Stod precis bakom moshpit:en å va igång själv.. lyckades smälla till en kroat av misstag.. Gick dock bra å vips stod ja å höll i en kroatisk flagga.. hej å hå..


Immortal var asbra igen.-: precis som på Sweden Rock.. Typ samma set men utan "Wrath From Above".. Abbath var full å rolig, en skitkul episod då de hade ljudproblem på scen å ist för att få igång gitarren så gick fyrverkerier igång och Abbath skrattade i micken.. Jag skrattade som fan å skiner upp bara jag tänker på det..


MEN bäst av allt var alltså mighty Suffocation.. Med 3 låtar från senaste "Blood Oath", bara 1 från "Pierced From Within" och resten (5-6 typ?) från debut-CD:n "Effigy Of The Forgotten" var det en liiiten besvikelse setlist-mässigt.. Jag saknade framförallt låten "Pierced From Within" och även "Funeral Inception" men jävlar i satans helvete vad bra dem var.. Förutom Cannibal Corpse blir inte dödsmetall bättre..


Vädret var alltså bra, hett,.. Typ 30-35 grader JÄMNT kändes det som haha.. Det fanns duschar men ja, kort och gott, dem blev inte använda.. Istället blev det en sån där underbar "dusch efter festival"-dusch på hotellet i Prag i söndags.. Att säga att den var skön som fan är årets understatement..


På vägen från festivalen stannade vi i byn Kutna Hora (jo det hette så) och gick på typ nå museum/nån gammal kyrka där de hade byggt massa grejer med människoben.. Jag var måttligt intresserad först men, det var jävligt ballt.. Snyggt uppbyggt.. fanns tydligen ben där från ca 40.000 människor.. otroligt.. många döda i digerdöden.. Efter det museet vart det svingod lunch på en restaurang i närheten.. En grill"platta" med kycklingfilé, fläskkarré och biff.. pommes frites, såser och grönsaker.. herrejävlar.. Blir sugen bara jag tänker på det..


Som redan skrivet var ju derbyt mot Bajen ingen lycka för DIF Fotboll och verkligen ingen lycka för mig som satt å såg matchen på datorn på hotellet i Prag.. 109 jävla spänn, utan ljud dessutom.. men men.. Efter matchen vart det mat på en restaurang med petel.. Segell, Alina å Fredrik bodde på ett annat hotell.. Dem skulle vi möta upp sen.. maten på den restaurangen var om möjligt ÄNNU bättre än den på förmiddagen i kutna Hora..Det var nå galet mört skiva kött med såser å pommes frites igen.. Fick t.o.m. nå galet god efterrätt med frukter i pannkaka, glass å grädde å allt va det var..Det rann ner en cola å några glas vin till.. Jösses.. Det kan ha varit en av de bättre matdagarna i hela mitt liv hahaha =D


MAN KAN JU TRO att vi var typ ultraslitna å mest ville sova på söndagen efter festivalen och framförallt jag då som skulle börja jobba på tisdagen.. SÅ vare ju tänkt.. men nja.. efter den utsökta middagen åkte jag å Petel till en klubb där det var officiell efterfest till festivalen, vi träffade där de tre andra.. Å nu till det närmast otroliga.. På eftefesten spelade Suffocation.. IGEN.. TVÅ GÅNGER SUFFO PÅ TVÅ DAGAR!!! Att dessutom inträdet för oss med festivalband bara var 100 tjeckiska koruna (d.v.s. typ 45 svenska) gjorde ju inte saken sämre.. Spelningen de bjöd på på lilla stället Exit Chmelnice (eller vare nu hette) var ta mig fan ännu bättre än på festivalen.. Samma låtar men lite omkastat men jävlar va ballt.. Var nästan salig..


Efter konserten varte dock hotellet å sova.. nu var man GANSKA seg.. På måndagen sedan flög man hem nöjd och glad och semestern var slut.. tur att man fick den där natten på hotell och festivalen gjorde ju att man typ vände tillbaka dygnet som blivit hyfsat deformerat under semestern hemma i Sthlm.. Jag kunde sova ganska bra och hade inga problem att gå till jobbet i tisdags.. nu har jag jobbat i tre dagar och det känns som sagt bra och har ingen ångest.. Skönt som fan =)


Ikväll har jag träffat Alina å Fredrik igen.. åt middag på Harry B James.. Trevligt =) Efter det var jag hos mamma och hon fick en förskottspresent till hennes födelsedag imorrn och vips hade jag blivit nyklippt.. bara sådär.. Haha.. Fick dessutom en tröja ihopsydd.. Det är bra klass på den däringaa morsan va..

Vet inte riktigt om jag har nåt mer att skriva nu men.. Ja.. Det är väl lika bra att lägga av då..


RSS 2.0