Hänt i veckan..

..får bli denna veckas fantastiska rubrik.. Eh..

 

Immortal's live-DVD från Wacken-giget 2007 kom på posten.. DVD:n/CD:n är kalasbra.. Det låter fan ännu bättre än det gjorde när jag var där.

 

DIF Fotboll vann en mycket trevlig match, iaf från DIF.s sida, hemma mot Malmö i måndags på Stadion.. De troliga svenska mästarna spelade dock helkonstigt, inte alls den finess, fart och bra passningsspel man sett från dem i många matcher i år.. Kanske var det lite ”baksmälla” efter vinsten i tungviktsderbyt mot Helsingborg.. Det var dock en fröjd att se DIF, det har senaste tiden varit skoj att gå på Stadion igen.. Inte bara för vinsterna utan för att de spelar ganska roligt =) Mjällby-DIF imorrn, kollar på TV.. Vet i fan hur det kommer gå, kan gå hur som helst, spännande blir det!

 

Imorrn börjar sista veckan av Major League Baseball's grundserie.. Red Sox lär med 98% säkerhet missa slutspelet MEN har dock visat att de fortfarande kämpar och inte ger upp.. Tre raka vinster på bortaplan,.. I fredags och igår slogs New York Yankees tillbaka i New York.. HÄRLIGT att se att de kämpar på och inte bara typ ”lägger sig ner och dör” då chansen är minimal.. Makes a Nation member proud =) ..även om Sox missar slutspelet så väntar det ju som sagt ett slutspel, d.v.s. en månad till av baseball, härligt.. Sen väntar 5 månader av abstinens..

 

DIF Hockey har i de senaste matcherna inte riktigt kommit upp i den klass de hade i premiärmatchen hemma mot HV, som ju var galet bra, framförallt för att vara en premiär.. I veckan slogs man tillbaka borta mot Brynäs oh torskade på straffar hemma mot Skellefte igår.. Var ingen höjdarmatch, roligast var i andra perioden när typ ALLA spelare på plan blev helgalna i fem minuter och åkte runt och smällde på allt och alla, fantastiskt, jag skrattade som fan =D ..domarna lyckades med konststycket ett ge en DIF-spelare utvisning, för att sedan ändra sig (!?!?!) och åka å hämta samma spelare ur båset.. Stor humor, ingen fattade nånting.. Men ja, torsk igen då, och det hackar lite ä och var.. Tror mycket beror på att det ju faktiskt är TRE ordinarie backar borta.. men men, derby på tisdag ”borta” mot AIK.. Tror det blir en väääldigt tuff match, många tror säkert att DIF är MYCKET bättre och bara ska gå in och vinna komfortabelt, OOOH NEEEEJ det blir assvårt.. AIK kommer lira för de senaste åtta årens derby-frånvaro och vara heta som fan.. Men ja, man får se hur det går, jag, Ken och Adde tar plats på etage 7 och ser matchen OVANIFRÅN haha =) ..juste, förutom det derbyt är det ju fotbollsderby hemma mot AIK på söndag 16.30.. DE É MYCKE NU!!

 

Bra snack me fassan idag.. Bra snack med mr. Sternhall idag.. Mycket allvar blev det.. men bra resultat iaf..

 

Jävligt skoj att lira Rock band-trummor hos Adde igår, men vafan man blir ju dyngsvettig, hahaha..

 

Jävligt skoj, OXÅ, att lira WII hos Pelle och Ia idag.. Undrar hur mycket det kämpar för att slå 100-käglors Bowling-rekordet jag satte, hahaha =)

 

Nya Neil Young får lite blandad kritik, jag gillar den iaf.. Skickas förhoppningsvis till mig i veckan..

 

New Orleans Sants såg ut att gå mot seger i dagens hemmamatch mot Atlanta Falcons då man i 24-24-läge i förlängningen ahde chans att avgöra med ett field goal.. Tyvärr missade Garett hartley och ist. Vann Atlanta en mycket jämn match med 27-24 efter att de ist. Avgjort med ett field goal i nästa drive, synd, men men.. Football:en är skoj men, hmm, som det kändes redan i premiären, det kittlar inte riiiiktigt lika mycket som förut, baseball:en har tagit över, kanske kommer football:en tillbaka helt för mig när MLB-säsongen och slutspelet är över.. Eller så tänder man till i slutspelet efter nyår.. Får se.. Saints vann ju förra säsongen, kan ju bero lite på det oxå..

 

Sista veckan mamma och Björn bor i Farsta Strand.. På lördag flyttar dem till Hammarby Sjöstad.. Skoj, för dem mindre skoj tycker jag.. Har varit väldigt trevligt och tryggt på nå vis att ha dem så pass nära.. Inte bara för att de varit snälla och bjudit på massa mat på fredagar och morsan klippt mig men, ja, vafan, det är skönt att ha morsan nära.. NU blir det iofs inte så att det är femtielva mil till dem, men, iaf, haha.. Jag hoppas det går bra för dem och att dem kommer trivas!

 

Eventuellt kommer ett besked för mig i veckan som antingen blir skoj eller inte skoj.. berättar mer nästa söndag.. Det är inget allvarligt eller så, ingen behöver oroa sig =)

 

Späckad kommande lördag, dop för Hailey, Jimmy och Daniellas dotter, sedan tokparty då självaste Rock n Roll Emil ämnar besöka Stockholm, fan va trevligt!!!

 

Adde är bra, hoppas allt blir bra för honom..

 

Tobbe börjar spela in filmen på onsdag.. Skitskoj.. Fortfarande inte officiellt vad han ska göra så jag får vara fortsatt tyst, men, han kommer synas en del kan man säga hahaha =D

 

NÄÄÄÄMEN klockan är snart tjugo över tolv så det är väl dags att bädda.. Vi kör en vecka till då, hej och hå!!!


Kommentarer
Postat av: Mossan

Jag är ALLTID nära, det vet du!

2010-09-27 @ 08:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0