Well this turned out to be..

..a crappy fucking day...

 

Jaha.. har inte lust att skriva alls.. MEN, söndag så det är bara att bege sig ner i hinken för det sista lilla vattenstråk som finns..

 

Jävla skitkväll det blev.. DIF Fotboll behöver man inte ens prata om.. Spelarna var skitdåliga hemma mot Kalmar i en totalt förnedrande 0-2-torsk.. Skillnaden i kvalité mot gårdagens match mellan AIK och Malmö var närmast enorm.. I dagsläget ligger DIF kvar en poäng före AIK, det gör dem troligen inte efter nästa helgs omgång.. Att DIF-tränartrojkan på allvar väljer att starta med Sebastian Rajalakso är jävlar i mig ett hån mot alla oss som var där.. Domaren var helmysko oxå.. Dembo blev INTE utvisad, fick ingen varning och ingen straff emot sig när han vansinnes-slängde sig med båda fötterna och dobbarna utåt mot en Kalmarspelare, asså seriöst, hade han träffat hade benpiporna flugit upp till mig på läktaren.. Jag trodde knappt mina ögon, hur domare Johanesson kunde blunda för det var jääävligt konstigt.. Men ja, matchen var skitdålig, det var verkligen inte kul på Stadion.. Eller jo, träffa grabbarna var som vanligt världsklass men annars kändes det som att Boston Red Sox-Texas Rangers kom allt närmare och jag ville hem och se den..

 

..och DEN gick ju inge vidare heller.. 2-4 och bara en vinst av fyra möjliga mot Texas som överlag spelade en mycket bra (för bra rentav) serie mot ett skadeskjutet lag som faller längre och längre bort från framförallt Tampa men även New York ”Junkies”.. Det känns dock som chansen Boston har är wild card-platsen, Yankees känns för stabila och är ju ligans bästa lag.. Men Tampa har hittat groove:t igen och spelar bra igen.. Boston MÅSTE få tillbaka de skadade spelarna och få ihop ett ”ordinarie” lag.. Ersättarna har ju gjort det bra men det känns just nu som att de flesta av dem hamnat i ett slags ”mellansvacka”..

 

162 matcher ska spelas, Boston har 70 kvar, alla man snackar med om sporten tycker ju att 162 omgångar låter helt sanslöst.. Jag säger idag som jag gjorde för en månad sen, som det känns nu för mitt lag är jag glad åt alla matcher som är kvar.. American League East är stenhård, samtliga matcher är viktiga.. Det finns inga ”so-so”-matcher, samtliga måste (iaf försöka) vinnas..

 

Herregud, snacka insikt, jag satt alltså på Sthlms Stadion och såg DIF Fotboll och tyckte det kändes jobbigt och inte vara hemma å se Bostons tidiga kvällsmatch.. Gissa baseball har blivit en STOR del av mitt liv..

 

Så jaha, torsk för DIF, torsk för Red Sox.. Sen var misären slut? ÖH NÄ, då DVD-spelarfjärren gått sönder!!!! Katastrofen är riktigt jävla nära då jag använder den mer än en normal person gör me mitt galna bandande och pusslande att få ihop det mesta man vill kolla på.. nu ska snälla pappa ta en titt på den kanske redan imorrn och har jag tur kanske han kan hitta nåt fel men, ja, annars får man kanske försöka köpa en ny.. Som inte känns nå vidare då dem kostar mellan ett å tvåtusen.. Well, KÄMPA DADDY-OH!!!

 

Kommande vecka är sista veckan jag jobbar innan jag kommer vara ledig tre veckor.. Veckan inleds med stort leveransjobb imorrn eftermiddag/kväll.. Ska ut med en 50-tumsplasma, GALET STOR; hahaha.. Är en kund jag känner väl och jag ser fram emot det =) Annars händer ju inte mycket på jobbet, det mesta snacket har varit att det är galet varmt och om vi har några fläktar kvar.. ”Nej, tyvärr..”

 

Stort grattis till plastsyster Anna och Jens som förlovat sig =)

 

Semestern ja, vad ska man göra, känns som det är en del på gång men jävligt lite ändå hahaha.. Det präglas ju såklart av Wacken-festivalen som är första veckan i augusti.. Jag är faktiskt just nu inte så pepp.. Det kommer säkert bli asbra och himla kul men jag ser inte fram emot alla människor och den långa bussresan.. Jag tror dock att jag kommer peppa till mig ju närmare det kommer.. På ett sätt hade det varit skönt att vara hemma och inte direkt göra nånting men, ja, det blir ju skoj, jag får skärpa mig.. Nästa söndag, den 25/7, kommer det komma en blogg antagligen skitsent då jag är ledig och när jag är ledig är jag vaken sent, jag tänkte då även berätta lite mer om vad semestern kommer innehålla =) Boston möter nästa söndag Seattle som ligger på västsidan så matchstarten kl ett på dagen i USA blir plötsligt 22 i Sverige ist för 19 som det är på östsidan.. Vilket blir perfekt då när den är slut kan man gå över på Sunday Night Baseball direkt på tv:n som börjar två =D Vet fortfarande inte vilken match som visas där dock =/ Eller OOOH, såg nu, Cubbies-Cardinals, trevligt =)

 

Det enda som väl kändes okej idag var att jag tog mig igenom träningen.. Precis som igår vart det cykel en mil och sedan 50 längder i 25 m.-bassägen.. Känns som jag fått ihop ett helt okej program i väntan på inköp av skor så man kan försöka komma igång att springa/gå igen.. Undrar hur det ska bli med träning under semestern, känns väldigt sådär faktiskt, 3 dagar i veckan kommer ju inte gå, men men, man får väl försöka ta sig dit nån gång iaf..

 

IMORRN blire ju som sagt jobba och sen troligen middag hos Pelle och Ia då jag skulle kolla nå jox inför Wacken-trippen.. Åååh jag hoppas farsan kan fixa fjärren, fan lite nervig för det dära..

 

NU ska jag lägga mig dock så kämpa på nu en vecka till för det ska jag!!

Freakman is out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0