Del 1 och del 2..

..av denna blogg kommer nu! Detta skrevs i söndags kväll:

Det är 64 matcher kvar nu..
..men jag börjar så smått som resten av anhängarna på Boston Red Sox forum och runt MLB.com inse att det lär troligen inte bli något slutspel.. Det produceras nästan ingenting framåt.. Och OM de leder med 1-2 runs och start-pitchern oftast gjort ett bra jobb (spelare som faktiskt funderar) kommer det in just nu smått odugliga ”Bullpen pitchers”, d.v.s. dem som ska avsluta 1-3 innings/”perioder”.. Tre stycken tål jag knappt att se längre.. De lyckas fan i mig inte med nånting jag blir tokig.. Har just sett Boston tappa 2-1 ledning och en bra match av start-pitchern Daisuke Matsuzaka men i 8:e inning:en kom sopan Hideki Okajima in och VIPS så ledde Seattle med 4-2 och vann såklart matchen.. Man visste det ju direkt.. Jag blir så less..

 

Boston vann 2 av 4 matcher mot Seattle, minst en för lite.. Den idag kunde ha vunnits, likaså den match där 1-0 blev 1-5.. Första matchen i serien vann Boston med 8-6.. DÅ ledde dem med 6-1 i sista inning:en men tappade då till 6-6, jag var helt vansinnig, men de vann sedan i sudden, var mest irriterad ändå trots vinsten.. Asså laget är ju fan inte bra.. Det är laget med högst lönebudget under NY Yankees, Yankees är ligans bästa (och äckligaste) men får ju iaf ut något av sina pengar.. Är så less på att se Red Sox tappa matcher.. Det känns.. Det är för många som spelar skitdåligt just nu..

Det är klart att resan i september och att se dem blir häftigt men som det känns just nu kommer det ju vara kört då.. Teoretiskt sett lär det inte vara det.. Men ja.. Äh, fan va trött jag blir.. Folk på forum:en är totalt galna, man ser hur de lider och ger upp och skriker efter avgång för general manager:n och vill ha bort usla spelare..

 

Det har varit mycket skador i år.. FÖR många.. Men ändå.. De som spelar, asså, det måste ju fan finnas lite gnista, det ser så jävla slött ut nu.. När vissa spelare går fram för att slå vet man att ”nu kommer inte ett skit hända”.. Asså HUR FAN KAN DET VARA SÅ!?!?! Det ska fan vara ett av ligans bästa lag.. Här sitter man i jävla Sverige å är vansinnig över nåt som är femtielvatusen mil härifrån fyfan!!!!

 

Mitt i all baseball-misär så lyckades av någon underlig anledning DIF Fotboll vinna borta mot Kalmar tidigare ikväll.. Hur fan det gick till undrar man ju men det var ju såklart trevlig, dem var jag ju oxå redigt jävla trött på sen skitmatchen förra veckan och jag räknade med torsk med 3-4 mål idag men, ja, de haspa till och Philip Hellquist avgjorde.. Bra, såklart.. Det kan jag ju säga att det hade jag ju inte väntat mig..

 

Kvällen var annars mycket trevlig hos Hanna och Danjel ute i Vendelsö där även Piffy Panda och Arno var med.. Jäävligt bra kväll där man minsann fick skiva potatis, bada i pool och äta massa grillat.. MASSA var ordet, satan, största grill steak jag sett hahaha =)

 

Semestern har nu officiellt inletts och även om jag just i detta nu är skitsur på Rödstrumporna så blir de snart baseball för hela slanten när man kan vara uppe och inte behöver lägga sig.. Det är sååå skönt..

 

Jag lovade förra veckan i bloggen att skriva lite om min semester.. Programmet ser just nu ut såhär:
MÅNDAG: Köra på badet plus troligen träffa Jimmy/Daniella/David/Hailey hos dem i Farsta samt farsan som ju bor bredvid!
TISDAG: Ev. Bad på dagen, annars kanske försöka fixa skor på Löplabbet, sedan Skinny Puppy-konsert på Tyrol..
ONSDAG: Troligtvis träna nån gång under dagen, ev. eftermiddag med Piffy... Sedan LA Angels-Boston Red Sox på TV kl 21.30.. Var även snack om ev. utgång med Petel på Ankaret, får se..
TORSDAG: Åka till skärgården och vara med familjen lite, vädret ser dock skit ut så får se om det blir något..
FREDAG: Hem igen och Ulf Lundell på Grönan på kvällen..
LÖRDAG: Träna igen, DIF-Häcken på Stadion kl 16 och fira Hanna på kvällen..
SÖNDAG: Tvätta, förbereda lite inför Wacken samt Boston Red Sox-Detroit Tigers på datorn 19.30..

Känns som en bra lagom vecka för starten på semestern..

 

Hade tänkt vara upp ett bra tag nu men, nja, är så seg så jag ge upp det.. Måste fan lägga mig..

 

DEL 2, måndag kväll, börjar här:

..tror ni jag gick och la mig? Hahaha, var sååå seg där vid halv fyra eller när det var men lyckades piggna till och såg sånär klart på Cubs-Cardinals, en bra och spännande match faktiskt =)

 

Somnade runt typ 6 eller nåt, vaknade runt tolv och var jävligt trött asså.. Var absolut inte pepp för träning, samt lite ryggont, verkar få det om jag sitter i min soffa för länge, kanske måste skaffa nya soffkuddar eller någe.. MEN Piffy hade kört powerwalk och det fick igång mig lite och fick iaf iväg mig till badet så jag körde.. Vart milen på cykeljävlen ( BURN THAT M-F BIKE!!!!) och faktiskt två kilometer i bassängen som var långtifrån mitt snabbaste tempo men kändes bra iaf.. DÅ jag ju är ledig nu så kom jag ju på mig själv med att tänka ”Vafan, jag har ju inte bråttom härifrån”.. VIPS satt jag i en bubbelpool för första gången på x antal år.. Jävlars vad det var skönt.. Blire inge bad med Holmen imorrn som preliminärplanerat kanske det blir badet igen för lätt simning och bubbelpool.. Fiiifan jag bara satt där å mös typ å tyckte att ”men nu har jag det ganska bra”..

 

JAG är ju KASS på att se film som många av er vet, det är ingen hemlighet att sport går före oftast! Jag har ju missat ett antal klassiker som man SKA se, MEN, de gånger det faktiskt kommer en film jag verkligen VILL SE, då jävlar brukar jag vara hyfsat snabb på att försöka se den.. Så nu när äntligen filmen ”Crazy Heart” där Jeff Bridges gestaltar en gammal country-stjärna kom så jag kunde se den.. Har väntat på det aslänge och hört lovord om både filmen, Jeff's skådespelarprestation och musiken i filmen.. Filmen var jävlar i mig asbra och jag satt å smålog mest hela tiden.. Fiiifan, se den allihop, jävlars vad klockren den var =D

IMORRN ere Skinny Puppy på Tyrol.. Det blir hårdjävlaindustri.. Fan vad trevligt.. Verkar få gå själv vilket är lite synd men vafan, jag tänker ju INTE missa dem för en sån liten skitsak.. Tyvärr spelar de inte ”Tin Omen” enligt turnésetlist:en.. SYND, men, bra att veta samtidigt så man inte står och väntar på den och blir besviken då den ”aldrig kommer.. WELL, ser fram emot det iaf =)

 

På Eriksdalsbadet spelas just nu TV3:s program ”Superstars” in.. Såg både Pillan Wiberg och framförallt Thomas Wassberg där idag.. Han var skäggig som vanligt.. STARK!!!

 

NÄÄÄEEJ nu ska ja poppa Skinny och se baseball snart.. Lovely vacation!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0