SÅ var semestern slut..

..för denna gång..

 

Det är som det är.. Jag tycker dock det känns ganska bra att jobba nu i 2,5 vecka för att sedan ha ytterligare 1,5 vecka ledigt med Boston-besöket och Close Up-båten som rejäla höjdpunkter!

 

Den gångna veckan var ju ingen höjdare.. Det hände ju typ ingenting.. jag var ganska förkyld.. Satt uppe på nätterna och såg Rödstrumporna vilket var jävligt trevligt till onsdag.. Torsdag-Fredag var sedan två hemska torskar som sved nå oerhört.. Natten till söndag vart det dock seger men ikväll var de tillbaka till ”händer nada”-time och ny torsk.. På tisdag inleds en 9-matchersvisit på hemmaplan.. Boston MÅSTE vinna minst 7 av dem.. Det börjar bli smått kritiskt nu trots att det är lite mer än 40 matcher kvar..

 

Hoppas jag är tillräckligt frisk/pigg/”I gång” så jag kan gå till badet på tisdag.. Tror det vore bra både för kroppen och skallen.. Har varit så seg å slö hela veckan, kanske börjar kännas att man inte rört på sig..

 

Såg filmen ”Upp!” i fredags, tyckte den var ganska bra =)

 

Det är söndag och jag måste skriva men, jag vet inte, jag har inte så mycket att säga...

 

Veckans stjärna var ju snubben som skulle köpa sex av 13-åriga tjejen, satte in pengar på hennes konto och när han insåg att han blivit blåst RINGDE HENNES PAPPA och ville ha pengarna tillbaka?!?!?!!?!?! Asså..

 

Nä asså, fan, skallen är tom.. Hoppas på mer nästa söndag.. Ursäkta om jag gjorde någon besviken..

 

NP: TYPE O NEGATIVE – Bloody Kisses


Kommentarer
Postat av: Mossan

Ingen är besviken, bara du! Ha en bra vecka!

2010-08-16 @ 10:21:32
Postat av: Anonym

Word. Mackes mamma. Och grattis i efterskott.

Macke : HA en bra arbetsvecka

2010-08-16 @ 16:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0