Vad har hänt med Saints...

..måste jag ju bara undra...

 

New Orleans Saints, mitt favvolag i NFL har gått som tåget.. De började med 11-0.. Kalas va dem, krossade superlag i parti och minut och jag kunde inte fatta det.. Sen hände något.. Man spelade rent dåligt i 12:e matchen men vann mirakulöst borta mot Washington, en ”torskmatch” i raliteten men statistiken säger vinst.. Sedan vann man även match 13 mot Atlanta, men även där var det inge vidare.. Varpå man förra lördagen blev demolerade hemma mot Dallas Cowboys och så då kom första förlusten, 13-1.. idag skulle man säkra hemmalagsfördel i slutspelet utan större problem hemma mot Tampa Bay (2-12) och man gick utan större problem till 17-0.. Nåt hände, amn tappade upp till 17-17 men hade fortfarande bra chans.. Tyvärr bränner Heartley ett 37-yards field goal med 6 sekunder kvar och det blir förlängning.. Tampa Bay får bollen i förlängningen, går fram och avgör med ett field goal, 17-20..

 

Det hela känns inte bra, för efter de första 11 matcherna så, har de hamnat i nå slags jävla formsvacka LAGOM till slutspelet.. Nästa vecka är 16:e och sista omgången, en mycket svår bortamatch mot Carolina Panthers, som idag KROSSADE New York Giants borta med 45-9.. Vad fan hände där.. Den matchen blir som sagt skitsvårt, 13-3 är långtifrån omöjligt.. N.O. Kan därmed tappa home field advantage som det heter då Minnesota är 11-3 nu och vinner de sina båda matcher så, ja, då vet i fan hur de räknar eller bedömer kom jag på nu..

 

Jävla skit, allt såg ju så bra ut, men nu känns det inget vidare...

 

Å BILEN GÅR BRA?!!?!? Beror ju på men JULEN var iaf bra.. Har nu varit ledig i 4 dagar som i vanlig ordning bara flög i väg.. Ska jobba imorrn och det känns okej för det är ju kort vecka.. Blir jobb mån-tis-ons sen ledigt två dagar och sedan gratisjobb lördag för att kompensera de ”snodda” timmarna på torsdag/nyårsafton.. Det blir bra..

 

Fick massa trevliga julklappar.. Gav massa trevliga julklappar, mamma blev jätteglad för Robban Broberg-biljetten, som jag väntat länge för att se reaktionen, och sina två böcker.. Fassan var lika glad som vanligt för skivorna han fick, han får ju alltid det, och det är ju DET han SKA HA, eftersom han uppskattar det så mycket =)

 

Julen kommer lika snabbt som den försvinner, satan va snabbt de går.. Vad mycket man egentligen taggar upp och anstränger sig och bara KÖÖR för julens skull och vips så är den slut..

 

Whore Ensemble gjorde ett vansinnigt bra gig på Anchor igår.. Grabbarna var, som vanligt, på topp.. mycket trevligt.. idag känner man sig halvinvalid men SÅ ska det tydligen vara skrattar

 

Måste skaffa en hatt asså.. En riktig.. Stetson ska de va!! Kollade runt lite på nätet och har mailat hattbaren om lite frågor och så.. kanske önska sig i födelsedagspresent, hehe, får se.. =)

 

NÄÄÄ nu kom jag inte på nå mer, ska lägga mig oxå, så NIGHTY NIGHT!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0