Vafan hände..

..efter New Orleans seger förra veckan blev det idag en närmast chockartad förlust på bortaplan mot jävla Washington Redskins, ett brödgäng som man bara skulle slå.. 15-24 blev 29-24.. Satt och följde matchen på nfl.com, livereferat, och trodde knappt mina ögon sista 5-10 minuterna när Saints tappade.. Det känns skit faktiskt..


Jaha vad har hänt annars då.. Fick skivor från USA i fredags, trevligt trevligt.. Jobbade igår, såg/lyssnade på AIK-Göteborg medan jag hjälpte folk och sorterade lampor.. hehe..


För första gången på 5 veckor fick man dricka igår, jävlars va trevligt det var.. märktes dock att man inte hinkat på ett tag.. Men skoj vare på Anchor me Adde å massa andra som dök upp...


Efter att ha supit så var det sedan dags för nåt man nästan längtat efter lika mycket.. haha.. KEBAB!!! äntligen.. folkets på mariatorget ä jääävlar va de va smarrigt..


Hur fan kunde de tappa mot Redskins faaaaan...


GAIS-DIF imorrn.. vilket innebär 0 eller en poäng.. DIF kan ju inte vinna mot GAIS.. Det är omöjligt verkar det som.. Aja, får hoppas på trendbrott imorrn iaf haha..


Imorrn inleds oxå äntligen Elitserien 08/09 med matchen Frölunda-HV71 som tjuvstartsmatch medan resten börjar på torsdag då DIF möter Luleå på Hovet.. är peppad som fan.. Snackade en del om det idag med Adde, hehe, snart ere dags för hockeygrabbarna igen.. "men vadå, jag gillar ju hockey" hahaha...


Såg större delev av Hammarby-Kalmar idag.. Helt okej match.. Hammarby har ju överlag varit lite i ropet de senaste dagarna då det fick ett hårt straff för de inkastade fyrverkeripjäserna i derbyt mot AIK den 25/8...


SÅ HÄR är det alltså.. Hammarby-DIF spelas den 20/10.. DIF-klacken ska stå på norra läktaren, och jag Bojje å de andra pratade om att sitta på norra övre, d.v.s. man sitter på kortsidan ovanför klacken..
Nu är det alltså så att Hammarbys straff är att de får ha HELA södra läktaren stängd!! D.v.s. hela klacken och sittande supportrar över dem.. Och jaha, nu kan man ju tycka "det är bra att de får ett hårt straff så huliganerna fattar.."


MEN NÄ för så e de ju inte.. För de e på den läktarenb som fansen står.. VIsst det finns några arslen men asså.. Det är ca 8.000 platser i klacken och HUR många av de missköter sig.. Att statuera exempel så här är inge vidare.. För det som komemr hända nu är att, de s.k. huliganerna/bråkstakar/inkastare/galningar eller vafan de nu ska kallas kommer sitta nån annanstans.. Bland vanliga supportrar.. Och kanske ännu mer befängt, bland DIF-supportrar.. Hörde från nån att Bajens firma uppmanar till att köpa biljett i DIF-klacken.. MM mysigt.. Man har iofs hört den förut både när DIF skulle möta Bajen å AIK men iaf.. NU MÅSTE JU alla som skulle stått/suttit där, d.v.s. minst 8.000 söka sig nån annanstans. Och JA JAG VET; alla kommer såklart inte gå som tänkt det, men många lär göra det.. Och risken för att det blir bråk PÅ LÄKTAREN blir därför än högre...


Man börjar ju fundera lite själv, vi skulle alltså sitta ovanför DIF-klacken, de billigaste sittplatsbiljetterna.. Det lär ju knappast BARA var DIF-supportrar där nu som nu situationen blir.. Ja kommer inte slå ner en bajare som sitter bredvid mig men vafan, vem vet vad en snetänd Djurgårdare/Bajare gör om de andra laget gör mål, och så sitter det plötsligt en inte SÅ pass likasinnad bredvid eller någon meter ifrån...


Och om/NÄR det händer, vad har den här jävla disciplinnämnden åstadkommit då? JO, bråk PÅ läktarna!!!! Det allra värsta.. Att huliganer stämmer träff och slåss över hela Sthlm och även i andra städer får man ju säga är det "bästa" som kan hända i det är fallet, alla "villv ara med" och oskyldiga hålls utanför så gott det går. NU blire ju ett ev. kaos på vanliga läktaren bland "vanliga" supportrar.. Undrar om den s.k. mupp... EH disciplinnämnden fattar vad de just beslutat om..


Sen lite annat i det här.. Det är löjligt att det sattes upp nät framför Black Army's klack när AIK spelar men inte framför Järnkaminerna's resp. Bajen Fans.. Vilket jävla skitsnack att "ja men AIK:s fans kastar in emr än de andra".. SKITSNACK! Det vet de som bestämmer oxå.. Eller, skrämmande nog, kanske de inte gör det.. Hela situationen emd fyrverkeripjäserna hade inte behövt hända om Bajen Fans likt Black Army haft ett nät framför sig i det derbyt.. SKANDAL att de inte tänkte på det nr 1.


Varför spelades det derbyt i omvänd ordning vad det gäller målvakterna?!?!?!? Målvakten ska stå framför egna klacken i anndra halvlek av säkerhets-skäl.. VARFÖR var det inte så nu?!!??!! SKANDAL att de inte tänkte på det nr 2.


Tror även den här nämnden att huliganer alltid står i klacken?!?!?!?! Det är väl numera nästan allmänt känt var iaf delar av Firman Boys har för platser på Råsunda?!?!?! Inte fan står alla i klacken inte... DIF:s liga på Stadion vet man oxå att de står ju inte i klacken.. Bajens har ja inge vidare koll på, MEN, ja tror ju knappast att alla dess grabbar står i Bajen-klacken.. SKANDAL att de inte tänkte på det nr 3.


Blir en ganska lugn vecka nu tror jag, bra det med tanke på att nästa vecka är helt jävla galen haha =S


Under and in...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0